JcD Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Βίντεο με ένα 1 σετάκι στις 5 επαναλήψεις στα 145 κιλά. Ένα από τα 5 σετ συνολικά . Το μποξεράκι δεν ενδείκνυται για ΣΟΒΑΡΟ ΒΙΝΤΕΟ PS. Aesthetics LOL Η επιγονατίδα είναι σφικτη? Τις πήρες on line? Παίζει κανένα link? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από JcD
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, JcD είπε Η επιγονατίδα είναι σφικτη? Τις πήρες on line? Παίζει κανένα link? Είναι σφιχτή. Την πήρα από ελληνικό μαγαζί. Αν βάλεις rehband στο skroutz θα τις βρεις. Δοκίμασα το xl ήταν σφιχτό αλλά άνετο. Δοκίμασα το large και ήταν αρκετά πιο σφιχτό αλλά το συνήθισα. Πήρα το large. Και τα 7 mm Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από Dakonblackblade 1
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Σεπτέμβριο αγοραζω και τις περιαγκωνιδες
JcD Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 25 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Σεπτέμβριο αγοραζω και τις περιαγκωνιδες Σεπτέμβριο θα επιχειρήσω να επιστρέψω στις πολεμικές τέχνες και θέλω ένα ζευγάρι καλές επιγονατίδες να κρατάνε τους χιαστούς όσο το δυνατών, περιαγκωνίδες με μαξιλαράκι θα ου ήταν χρήσιμες επίσης! Να πω επίσης ότι πήρα το headset που μου πρότεινες, το έχω χρησιμοποιήσει 6-7 ώρες μέχρι τώρα, αν θέλεις στείλε μου σε pm που να μην ενοχλούμε εδώ, πως καταλαβαίνεις πότε τελειώνει η μπαταρία? Έχει κάποια ένδειξη κάνα μισάωρο πριν? Εκεί που συνδέεται στο bluetooth του τηλεφώνου μου γράφει συνέχεια 100% μπαταρία! Επίσης το φορτίζεις συνδέοντας στο σε pc?
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα σου πει battery low. Δεν είναι και επιστήμη. Βάλτο να φορτίζει όποτε θες. Κρατάει πολύ η μπαταρία τού. Γιατί με μαξιλαράκι? Εγώ θέλω το compression και τη θερμότητα Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από Dakonblackblade 1
JcD Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Γιατί με μαξιλαράκι? Εγώ θέλω το compression και τη θερμότητα Άσχετο... όπως το λες είναι, θερμότητα και συμπίεση, στα άλλα σπορ που κάνω εγώ το μαξιλαράκι εξωτερικά είναι για τις αγκωνιές, μην γίνει κάποιος καλοκαιρινός 😄 Μου χρειάζεται πάντως και αυτή που θες εσύ και κακός που δεν χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια!
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Οι γέροντες τα χρειαζόμαστε. Στα 100 κιλά κάθισμα την άκουσε λίγο το γόνατο, πέρασε, έβαλα επιγονατίδες και έχω φτάσει 168 χωρίς πόνους ούτε πρίν ούτε μετά
margaritagr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχουν επιγονατιδες σαν του dakon, με αυτές που έχουν την τρύπα στη μέση. Είχα αγοράσει από τις δεύτερες και το γόνατο μου ψιλοπρηζοταν μετά τη χρήση όποτε τις εγκατέλειψα. Μετά είχα πάρει strap που μπαίνει ακριβώς κάτω από την επιγονατιδα και ήταν οκ. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για έναν άνθρωπο που έχει χονδροπαθεια
Musclemar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, margaritagr είπε Εγώ δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχουν επιγονατιδες σαν του dakon, με αυτές που έχουν την τρύπα στη μέση. Είχα αγοράσει από τις δεύτερες και το γόνατο μου ψιλοπρηζοταν μετά τη χρήση όποτε τις εγκατέλειψα. Μετά είχα πάρει strap που μπαίνει ακριβώς κάτω από την επιγονατιδα και ήταν οκ. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για έναν άνθρωπο που έχει χονδροπαθεια Ελαστικά knee sleeves δε στηρίζουν καλύτερα τα γόνατα;
Nighthunter Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Έχει κάποιος εμπειρία με χειρουργείο βουβωνοκήλης; Επανέρχεσαι κανονικά στα βάρη;
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 38 λεπτά πριν, Nighthunter είπε Έχει κάποιος εμπειρία με χειρουργείο βουβωνοκήλης; Επανέρχεσαι κανονικά στα βάρη; ΄Δεν έχω εμπειρία. Αλλά αν δεν κάνεις βάρη , τι θα κάνεις για την υπόλοιπη ζωή σου? Κολύμπι? Σιγά σιγά και προοδευτικά. Όπως με όλα. 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Εγώ δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχουν επιγονατιδες σαν του dakon, με αυτές που έχουν την τρύπα στη μέση. Είχα αγοράσει από τις δεύτερες και το γόνατο μου ψιλοπρηζοταν μετά τη χρήση όποτε τις εγκατέλειψα. Μετά είχα πάρει strap που μπαίνει ακριβώς κάτω από την επιγονατιδα και ήταν οκ. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για έναν άνθρωπο που έχει χονδροπαθεια Χονδροπάθεια είναι κάτι πολύ γενικό . Οι επιγονατίδες που πήρα είναι κορυφή. Δε χάνεις τίποτα να τις δοκιμάσεις, αν δε σου κάνει η φάση δώστες σε φίλη σου. Για βάρη είναι τέλειες.
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Musclemar είπε Ελαστικά knee sleeves δε στηρίζουν καλύτερα τα γόνατα; Δε ξέρω τι είναι καλύτερο !! Μ αυτές https://www.skroutz.gr/s/7534573/Futuro-Sport-Αντιεφιδρωτική-Επιγονατίδα.html πρηζονται τα γόνατα Μ αυτό https://www.futuro-usa.com/3M/en_US/futuro-us/products/~/FUTURO-Knee-Strap/?N=4318+3294508215+3294529207&rt=rud είναι οκ απλά δε ξέρω αν όντως παρέχει προστασία 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Χονδροπάθεια είναι κάτι πολύ γενικό . Οι επιγονατίδες που πήρα είναι κορυφή. Δε χάνεις τίποτα να τις δοκιμάσεις, αν δε σου κάνει η φάση δώστες σε φίλη σου. Για βάρη είναι τέλειες. Ε χονδροπαθεια έχω ρε συ, έχω κάνει και μαγνητική, βέβαια τα γόνατα είναι 2 χρόνια + που δε μ ενοχλούν καθόλου. Απλά επειδή τώρα έχω χλαπατσεψει , θέλω να μαι έτοιμη όταν αρχίσω πάλι να κάνω καθίσματα, να ξέρω τι πρέπει να χρησιμοποιήσω
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Καλημέρα έχετε να προτείνετε ζυγαριά με λιπομετρητη που να κάνει δουλειά; Και μια ζυγαριά ακριβείας για να μετράω ποσότητες. Αυτές τις xiaomi λένε τίποτα;
panostom Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια πρώτη δοκιμή πριν πάρω κανονικά kettlebell. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από panostom
evabb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, CallMeRp είπε Καλημέρα έχετε να προτείνετε ζυγαριά με λιπομετρητη που να κάνει δουλειά; Και μια ζυγαριά ακριβείας για να μετράω ποσότητες. Αυτές τις xiaomi λένε τίποτα; Αν εννοεις ζυγαρια τροφιμων βρισκεις παντου. Μην πεταξεις τα λεφτα σου σε κατι που στο πλασαρουν ως σουπερ wow. Aυτο που ο πολυς κοσμος θεωρει ακριβειας ειναι συνηθως ζυγαρια τροφιμων με ακριβεια στο γραμμαριο. Οσο πιο μεγαλη ακριβεια εχει μια ζυγαρια τοσο λιγοτερη μαζα μπορεις να βαλεις πανω της. Πχ οι ζυγαριες κοσμηματων που μετρανε μεχρι και 0,1γρ ειναι μια σταλια και δεν ζυγιζουν πανω απο 100-200γρ. Οι πραγματικοι αναλυτικοι ζυγοι φτανουν μεχρι και το 0,00001γρ και δεν ξερω αν υπαρχει και 0,000001γρ. Μια τετοια ζυγαρια κανει πανω απο 3000 ευρω και πρεπει να ξερεις να την χρησιμοποιεις. Προφανως εκει μετραμε μετα βιας το πολυ 50γρ. για ζυγαρια με λιπομετρητη δεν εχω αποψη. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από evabb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις