Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

Βίντεο με ένα 1 σετάκι στις 5 επαναλήψεις στα 145 κιλά. Ένα από τα 5 σετ συνολικά .   Το μποξεράκι δεν ενδείκνυται για ΣΟΒΑΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

PS. Aesthetics LOL

Η επιγονατίδα είναι σφικτη? Τις πήρες on line? Παίζει κανένα link?

Επεξ/σία από JcD
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, JcD είπε

Η επιγονατίδα είναι σφικτη? Τις πήρες on line? Παίζει κανένα link?

Είναι σφιχτή. Την πήρα από ελληνικό μαγαζί. Αν βάλεις rehband στο skroutz θα τις βρεις. Δοκίμασα το xl ήταν σφιχτό αλλά άνετο. Δοκίμασα το large και ήταν αρκετά πιο σφιχτό αλλά το συνήθισα. Πήρα το large. Και τα 7 mm

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Σεπτέμβριο αγοραζω και τις περιαγκωνιδες

Σεπτέμβριο θα επιχειρήσω να επιστρέψω στις πολεμικές τέχνες και θέλω ένα ζευγάρι καλές επιγονατίδες να κρατάνε τους χιαστούς όσο το δυνατών, περιαγκωνίδες με μαξιλαράκι θα ου ήταν χρήσιμες επίσης! 

Να πω επίσης ότι πήρα το headset που μου πρότεινες, το έχω χρησιμοποιήσει 6-7 ώρες μέχρι τώρα, αν θέλεις στείλε μου σε pm που να μην ενοχλούμε εδώ, πως καταλαβαίνεις πότε τελειώνει η μπαταρία? Έχει κάποια ένδειξη κάνα μισάωρο πριν? Εκεί που συνδέεται στο bluetooth του τηλεφώνου μου γράφει συνέχεια 100% μπαταρία! Επίσης το φορτίζεις συνδέοντας στο σε pc?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πει battery low. Δεν είναι και επιστήμη. Βάλτο να φορτίζει όποτε θες. Κρατάει πολύ η μπαταρία τού.

Γιατί με μαξιλαράκι? Εγώ θέλω το compression και τη θερμότητα

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Γιατί με μαξιλαράκι? Εγώ θέλω το compression και τη θερμότητα

Άσχετο... όπως το λες είναι, θερμότητα και συμπίεση, στα άλλα σπορ που κάνω εγώ το μαξιλαράκι εξωτερικά είναι για τις αγκωνιές, μην γίνει κάποιος καλοκαιρινός 😄 Μου χρειάζεται πάντως και αυτή που θες εσύ και κακός που δεν χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια!

Δημοσ.

Οι γέροντες τα χρειαζόμαστε. Στα 100 κιλά κάθισμα την άκουσε λίγο το γόνατο, πέρασε, έβαλα επιγονατίδες και έχω φτάσει 168 χωρίς πόνους ούτε πρίν ούτε μετά

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχουν επιγονατιδες σαν του dakon, με αυτές που έχουν την τρύπα στη μέση. Είχα αγοράσει από τις δεύτερες και το γόνατο μου ψιλοπρηζοταν μετά τη χρήση όποτε τις εγκατέλειψα. Μετά είχα πάρει strap που μπαίνει ακριβώς κάτω από την επιγονατιδα και ήταν οκ. 

Αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για έναν άνθρωπο που έχει χονδροπαθεια 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχουν επιγονατιδες σαν του dakon, με αυτές που έχουν την τρύπα στη μέση. Είχα αγοράσει από τις δεύτερες και το γόνατο μου ψιλοπρηζοταν μετά τη χρήση όποτε τις εγκατέλειψα. Μετά είχα πάρει strap που μπαίνει ακριβώς κάτω από την επιγονατιδα και ήταν οκ. 

Αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για έναν άνθρωπο που έχει χονδροπαθεια 

Ελαστικά knee sleeves δε στηρίζουν καλύτερα τα γόνατα;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Nighthunter είπε

Έχει κάποιος εμπειρία με χειρουργείο βουβωνοκήλης;

Επανέρχεσαι κανονικά στα βάρη;

΄Δεν έχω εμπειρία. 

Αλλά αν δεν κάνεις βάρη , τι θα κάνεις για την υπόλοιπη ζωή σου? Κολύμπι? Σιγά σιγά και προοδευτικά. Όπως με όλα.

1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Χονδροπάθεια είναι κάτι πολύ γενικό . Οι επιγονατίδες που πήρα είναι κορυφή. Δε χάνεις τίποτα να τις δοκιμάσεις, αν δε σου κάνει η φάση δώστες σε φίλη σου. Για βάρη είναι τέλειες. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Musclemar είπε

Ελαστικά knee sleeves δε στηρίζουν καλύτερα τα γόνατα;

Δε ξέρω τι είναι καλύτερο !! Μ αυτές https://www.skroutz.gr/s/7534573/Futuro-Sport-Αντιεφιδρωτική-Επιγονατίδα.html πρηζονται τα γόνατα 

Μ αυτό https://www.futuro-usa.com/3M/en_US/futuro-us/products/~/FUTURO-Knee-Strap/?N=4318+3294508215+3294529207&rt=rud είναι οκ απλά δε ξέρω αν όντως παρέχει προστασία 

1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε

Χονδροπάθεια είναι κάτι πολύ γενικό . Οι επιγονατίδες που πήρα είναι κορυφή. Δε χάνεις τίποτα να τις δοκιμάσεις, αν δε σου κάνει η φάση δώστες σε φίλη σου. Για βάρη είναι τέλειες. 

Ε χονδροπαθεια έχω ρε συ, έχω κάνει και μαγνητική, βέβαια τα γόνατα είναι 2 χρόνια + που δε μ ενοχλούν καθόλου. Απλά επειδή τώρα έχω χλαπατσεψει , θέλω να μαι έτοιμη όταν αρχίσω πάλι να κάνω καθίσματα, να ξέρω τι πρέπει να χρησιμοποιήσω 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα έχετε να προτείνετε ζυγαριά με λιπομετρητη που να κάνει δουλειά;

Και μια ζυγαριά ακριβείας για να μετράω ποσότητες.

Αυτές τις xiaomi λένε τίποτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, CallMeRp είπε

Καλημέρα έχετε να προτείνετε ζυγαριά με λιπομετρητη που να κάνει δουλειά;

Και μια ζυγαριά ακριβείας για να μετράω ποσότητες.

Αυτές τις xiaomi λένε τίποτα;

Αν εννοεις ζυγαρια τροφιμων βρισκεις παντου. Μην πεταξεις τα λεφτα σου σε κατι που στο πλασαρουν ως σουπερ wow. Aυτο που ο πολυς κοσμος θεωρει ακριβειας ειναι συνηθως ζυγαρια τροφιμων με ακριβεια στο γραμμαριο. Οσο πιο μεγαλη ακριβεια εχει μια ζυγαρια τοσο λιγοτερη μαζα μπορεις να βαλεις πανω της. Πχ οι ζυγαριες κοσμηματων που μετρανε μεχρι και 0,1γρ ειναι μια σταλια και δεν ζυγιζουν πανω απο 100-200γρ. Οι πραγματικοι αναλυτικοι ζυγοι φτανουν μεχρι και το 0,00001γρ και δεν ξερω αν υπαρχει και 0,000001γρ. Μια τετοια ζυγαρια κανει πανω απο 3000 ευρω και πρεπει να ξερεις να την χρησιμοποιεις. Προφανως εκει μετραμε μετα βιας το πολυ 50γρ.

για ζυγαρια με λιπομετρητη δεν εχω αποψη.

Επεξ/σία από evabb
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...