γροσερισοπ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 On 24/07/2019 at 13:07, Dakonblackblade said: Είμαι 190. Bodyfat με κόβω γύρω στο 22-24%. Φαγητό συνεχίζω όσο ανεβαίνει η δύναμη. Σε νούμερα δεν έχω ανέβει. Για μένα είναι καλό σημάδι καθώς αλλάζει η σύσταση σώματος. Εννοείται πώς και οπτικά, ακόμα και σχετικά γυμνασμενος, πλέον δείχνω ακόμα πιο ντουλάπα. Παιδιά, επειδή πλέον χαλαρώνουν τα επαγγελματικά, όποιος θέλει να κάνουμε προπόνηση μαζί, ας στείλει. Εγώ γυμνάζομαι στο Icon Fitness Χαλανδρίου σηκωσε να σε δουμε μια φώτο ρε συ αν θες.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 59 λεπτά πριν, JcD είπε 15 λεπτά, το βάζω παρέα με φακές, στα 15 είναι λίγο σκληρό ακόμα αλλά τρώγεται. Πάρε ακατέργαστο χαχαχα Μια φορά αγόρασα και έπαθα πλάκα.
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε σηκωσε να σε δουμε μια φώτο ρε συ αν θες. Θα ανεβάσω βίντεο με άσκηση λογικά αλλά δεν έχω κάτι καλό Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Dakonblackblade 8
Musclemar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, evabb είπε τι ειναι αυτο και τι κανει; οι απλοι επιδεσμοι μια χαρα κανουν δουλεια μεχρι τωρα. Με τη σωστή εφαρμογή, βοηθά τους μυς υποστηρίζοντας τους για καλύτερη λειτουργία. Έχει πολλά οφέλη και χρησιμοποιείται κατά κόρον από αθλητές. 7 ώρες πριν, Fotis13 είπε Εγω δεν ξερω ποση ωρα το βραζει γιατι το κανει η μανα μου χαχα μενουμε διπλα αλλα υποθετω θα αναφερει χρονους το κουτι .Οχι ειναι δεν παντως αυτο τοσο καστανο εννοω οπως το αριστερα .Εγω παιρνω παντα το uncle ben γιατι ειχα δοκιμασει παλαιοτερα και μια αλλη μαρκα και δεν τρωγοταν Αυτό εδώ τρώω εγώ ως καστανό ρύζι: 2
Fotis13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, Musclemar είπε Με τη σωστή εφαρμογή, βοηθά τους μυς υποστηρίζοντας τους για καλύτερη λειτουργία. Έχει πολλά οφέλη και χρησιμοποιείται κατά κόρον από αθλητές. Αυτό εδώ τρώω εγώ ως καστανό ρύζι: Αυτο ειναι πιο κοντα χρωματικα στο uncle απο αυτο που εδειξε η evabb. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Διατροφική αξία ανά κατηγορία Parboiled καστανό Καστανό Parboiled λευκό Λευκό
mic2mic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, Musclemar είπε Με τη σωστή εφαρμογή, βοηθά τους μυς υποστηρίζοντας τους για καλύτερη λειτουργία. Έχει πολλά οφέλη και χρησιμοποιείται κατά κόρον από αθλητές. Τα συμπεράσματα των (λίγων) μελετών που έχουν γίνει συνοψίζονται ξεκάθαρα στην Wikipedia: "The medical and scientific skeptical communities have evaluated the benefits of KT, and found no convincing scientific evidence that it provides any demonstrable benefit in excess of a placebo, declaring it a pseudoscientific treatment". Τώρα βέβαια όλο θα υπάρχουν και κάποιοι βαρεμένοι αθλητές ή προπονητές που θα το πιστεύουν. Κατά καιρούς κορυφαίοι αθλητές έχουν υιοθετήσει ένα σωρό βλακείες που υποτίθεται ότι βελτιώνουν την αθλητική απόδοση, από τις ταινίες της μύτης που υποτίθεται ότι αυξάνουν την πρόσληψη οξυγόνου, μέχρι βιομαγνητικά βραχιολάκια. Π.χ.: http://www.express.gr/news/ygeia/392562oz_20101208392562.php3 (Ελπίζω η Δεβετζή και ο Μουρούτσος να ξέρουν ότι λένε αρλούμπες επ'αμοιβή και να μην τα πιστεύουν πραγματικά, αν και πάλι δεν τους τιμά καθόλου να διαφημίζουν τέτοιες απάτες). Μια υποσημείωση μόνο: Σε πάρα πολύ υψηλό αθλητικό επίπεδο, όπου ένα εκατοστό στο ακόντιο ή στους δρόμους ταχύτητας μπορεί να κρίνουν μια θέση, πιθανώς και μόνο το φαινόμενο placebo να δώσει ένα απειροελάχιστο boost σε κάποιον αθλητή. Φτάνει να το πιστεύει δηλαδή, ακόμα κι αν αυτό που πιστεύει είναι πίπα. Από αυτή και μόνο την άποψη, ίσως να δικαιολογείται πχ ένας προπονητής να το προτείνει σε αθλητές του που βλέπει ότι έχουν μια τάση να υιοθετούν τέτοιες σαχλαμάρες. Αλλά όπως είναι άμεσα αντιληπτό παρακολουθώντας ένα οποιοδήποτε meeting υψηλού επιπέδου, η τεράστια πλειοψηφία των αθλητών δεν χρησιμοποιεί τέτοιες ταινίες κινησιολογίας. Επειδή, πολύ απλά, είναι εντελώς άχρηστες. 2
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Βασικά όντως έχουν γίνει λίγες μελέτες και όσες έχω διαβάσει αναφέρουν την ανάγκη περαιτέρω έρευνας. Από την άλλη βέβαια όταν βλέπεις ότι τα χρησιμοποιούν οι top αθλητές παγκοσμίως που έχουν δίπλα τους τους καλύτερους επιστήμονες , λες ότι κάτι όντως μπορεί να γίνεται. Δε μπορώ να τις συγκρίνω με τα... βραχιολακια ισορροπίας. Σαν προσωπική εμπειρία , έχω χρησιμοποιήσει μια φορά πριν μήνες. Είχα μυϊκό πόνο στη μέση από ορθοστασία και με τις ταινίες ένιωσα πραγματικά καλύτερα. Και δεν ήταν placebo εν προκειμένω αφού δεν πολυπιστευα ότι θα βοηθήσουν. 1
Fotis13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Aυτη την μαρκα παιρνω μονο ολα τα αλλα ειναι σαν τους τονους που δεν ειναι rio mare απλα δεν τρωγονται... 1
telis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 25 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Aυτη την μαρκα παιρνω μονο ολα τα αλλα ειναι σαν τους τονους που δεν ειναι rio mare απλα δεν τρωγονται... Και το αντίστοιχο agrino σε σακουλάκια είναι καλό. Προσωπικά δεν βρίσκω καμία διαφορά μεταξύ τους
frozex Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Η κινησιοταινία από όσο ξέρω έχει δύο εφαρμογές. Η μία είναι όταν μπαίνει ολόκληρη σε ένα σημείο για να "κρατάει" τον συγκεκριμένο μυ και η άλλη είναι που την κόβουν σε λωρίδες για "μετακίνηση" των υγρών που έχουν μαζευτεί σε ένα σημείο. Για την δεύτερη περίπτωση έχω δύο εμπειρίες που μπορώ να πω πως δούλεψε. 1. είχα μία μελανιά μεγάλη κι έντονη στο μπούτι, μου έβαλε ο φυσιοθεραπευτής μου μια ταινία όπου ξεκινούσε από την λεκάνη κοντά κι απλωνόταν στο μπούτι μου, πάνω από την μελανιά. Στα σημεία εκείνα στα οποία περνούσαν από πάνω οι λωρίδες της ταινίες σε τρεις μέρες η μελανιά είχε σχεδόν φύγει ενώ ακριβές δίπλα δεν υπήρχε σχεδόν καμία αλλαγή. φυσικά πήγα και ξαναέβαλα ταινία στα σημεία που δεν περνούσε πριν και σε μια βδομάδα δεν φαινόταν σχεδόν τπτ. 2. η μητέρα μου έχει χρόνιο πρόβλημα με το δεξί της πόδι, μαζεύει υγρά και πρήζεται συνεχώς. πήγαμε στον ίδιο, της έβαλε μια ταινία όπου η αρχή της ήταν στο γόνατο και οι λωρίδες έφταναν σχεδόν μέχρι τα δάχτυλα, για 3-4 μέρες που εφάρμοζε καλά (μετά άρχισε να ξεκολλάει) η ταινία το πόδι δεν πρήστηκε καθόλου. την έβγαλε και την ίδια μέρα το βράδυ ξαναπρήστηκε. δεν συνέχισε την θεραπεία για να πω αν θα ήταν μόνιμα τα αποτελέσματα. Αναφορά σε κείμενο στο παρακάτω Link, τέρμα κάτω, οι δύο τελευταίες εικόνες δείχνουν αυτό που λέω https://orthopaedia.gr/kinesio-taping/
Musclemar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, mic2mic είπε Τα συμπεράσματα των (λίγων) μελετών που έχουν γίνει συνοψίζονται ξεκάθαρα στην Wikipedia: "The medical and scientific skeptical communities have evaluated the benefits of KT, and found no convincing scientific evidence that it provides any demonstrable benefit in excess of a placebo, declaring it a pseudoscientific treatment" Το συγκεκριμένο wikipedia είναι ένα από τα χειρότερα που έχω διαβάσει, τείνει να είναι κάπως biased. Αν μπεις και διαβάσεις την κάθε μελέτη ξεχωριστά στο pubmed, θα δεις πως υπάρχουν κάποιες θετικές εφαρμογές, τουλάχιστον για αθλητισμό. Το ατυχές είναι πως πολλές εταιρείες και "ειδικοί" έχουν φτάσει στο σημείο να λένε πως κάνει θαύματα, πράγμα που λογικό είναι να οδηγήσει σε αρνητικές απόψεις. Εγώ προσωπικά έχω θετική εμπειρία με εφαρμογή, και σε ώμο, και σε καρπό/χέρι. 1
mic2mic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, Musclemar είπε Το συγκεκριμένο wikipedia είναι ένα από τα χειρότερα που έχω διαβάσει, τείνει να είναι κάπως biased. Αν μπεις και διαβάσεις την κάθε μελέτη ξεχωριστά στο pubmed, θα δεις πως υπάρχουν κάποιες θετικές εφαρμογές, τουλάχιστον για αθλητισμό. Το ατυχές είναι πως πολλές εταιρείες και "ειδικοί" έχουν φτάσει στο σημείο να λένε πως κάνει θαύματα, πράγμα που λογικό είναι να οδηγήσει σε αρνητικές απόψεις. Εγώ προσωπικά έχω θετική εμπειρία με εφαρμογή, και σε ώμο, και σε καρπό/χέρι. Μα δεν είναι μόνο το Wikipedia, οποιοδήποτε σοβαρό site διαβάσεις, τα ίδια λέει: https://www.painscience.com/articles/kinesio-taping.php https://well.blogs.nytimes.com/2015/03/27/ask-well-does-kinesiology-tape-really-work/ https://www.webmd.com/fitness-exercise/features/kinesio-tape-athletes-help-hype#1 Διάφορα site φυσιοθεραπευτών βέβαια μπορεί να λένε άλλα... για ευνόητους λόγους. Επίσης, προσωπικές εμπειρίες ούτε μπορώ, ούτε θέλω να σχολιάσω.
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βίντεο με ένα 1 σετάκι στις 5 επαναλήψεις στα 145 κιλά. Ένα από τα 5 σετ συνολικά . Το μποξεράκι δεν ενδείκνυται για ΣΟΒΑΡΟ ΒΙΝΤΕΟ PS. Aesthetics LOL Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από Dakonblackblade 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις