evabb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, Musclemar είπε Καλησπέρα! Έχεις δοκιμάσει ταινία κινησιοθεραπείας; Με σωστή εφαρμογή βοηθά πάρα πολύ! τι ειναι αυτο και τι κανει; οι απλοι επιδεσμοι μια χαρα κανουν δουλεια μεχρι τωρα.
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, evabb είπε τι ειναι αυτο και τι κανει; οι απλοι επιδεσμοι μια χαρα κανουν δουλεια μεχρι τωρα. Πώς γυμνάζεις τη συγκεκριμένη περιοχή ακόμα και με τους επιδέσμους?
evabb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Πώς γυμνάζεις τη συγκεκριμένη περιοχή ακόμα και με τους επιδέσμους? για μετα την προπονηση ειναι, οχι κατα την διαρκεια. Κατα την διαρκεια δεν χρειαζομαι κατι περα απο ενα στρωμα διπλωμενο 10000 φορες για να παταω πανω.
gdriver Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, CallMeRp είπε Είσαι δρομέας; τέτραθλο
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, evabb είπε για μετα την προπονηση ειναι, οχι κατα την διαρκεια. Κατα την διαρκεια δεν χρειαζομαι κατι περα απο ενα στρωμα διπλωμενο 10000 φορες για να παταω πανω. Υπάρχουν ασκησεις που σε πονάνε κατά τη διάρκεια της προπόνησης? Αν ναι, έχεις δοκιμάσει να τις κάνεις με τους επιδέσμους?
evabb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Υπάρχουν ασκησεις που σε πονάνε κατά τη διάρκεια της προπόνησης? Αν ναι, έχεις δοκιμάσει να τις κάνεις με τους επιδέσμους? Οχι κατα την διαρκεια. Στο τελος το καταλαβαινω οταν αρχιζω να χαλαρωνω, πχ 15-20 λεπτα μετα ή μπορει και αρκετες ωρες πιο μετα. Μου εχει συμβει και μετα απο βαριες δουλειες στο σπιτι πχ μετακομιση.
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Έχεις εντοπίσει ποιες ασκήσεις είναι αυτές ή ποιο μοτίβο κίνησης?
margaritagr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, evabb είπε Οχι κατα την διαρκεια. Στο τελος το καταλαβαινω οταν αρχιζω να χαλαρωνω, πχ 15-20 λεπτα μετα ή μπορει και αρκετες ωρες πιο μετα. Μου εχει συμβει και μετα απο βαριες δουλειες στο σπιτι πχ μετακομιση. Εμενα μ ενοχλούσαν οι καρποί μετά απο πουσάπς, η γυμναςτρια επέμενε να μη βάλω περικάρπιο και τελικά όντως μετά απο λιγο διάστημα δεν ενοχλούσαν.
evabb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Έχεις εντοπίσει ποιες ασκήσεις είναι αυτές ή ποιο μοτίβο κίνησης? νομιζω οταν σηκωνω βαρος που δεν το εχω συνηθισει ή ασκησεις που ριχνουν πολυ βαρος στα χερια πχ σανιδες στο ενα χερι ή ο συνδιασμος των δύο. γενικα δεν ειναι μια ασκηση ειναι πιο πολυ σαν μια γενικη καταπονηση ή οποια δεν διαρκει πανω απο μερικες ωρες αμα δεσω τα χερια μου μετα. σημερα πχ τα χερια μου ειναι μια χαρα, ο κωλος μου βεβαια την εχει ακουσει απο τα squats. 2 λεπτά πριν, margaritagr είπε Εμενα μ ενοχλούσαν οι καρποί μετά απο πουσάπς, η γυμναςτρια επέμενε να μη βάλω περικάρπιο και τελικά όντως μετά απο λιγο διάστημα δεν ενοχλούσαν. ευτυχως δεν με ενοχλουν συχνα. μπορει να το δοκιμασω να μην τα δεσω αλλα εχω δει οτι ο πονος γινεται χειροτερος οσο περναει ή ωρα.
margaritagr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Εγώ σ αυτή τη φάση του comeback χρησιμοποιώ μονο... παπούτσια 😛 Καθίσματα δεν κάνω, όποτε δε βάζω επιγονατίδες , μεγάλα βαρη σε σηκώνω όποτε δε φοράω γάντια. Αυτά ειναι λοιπόν τα αθλητικά που χρησιμοποιώ. Έχω και air max ‘97 που τα φοράω ομως μονο για βόλτα. Αναλογα λοιπόν με το τι θέλω να κάνω, χρησιμοποιώ τα παρακάτω, και κυρίως τα ultraboost και τα nimbus. Και η τωρινή κατάσταση με ενα ορμονικό προφίλ που μπαίνει κόντρα 7
evabb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 27 λεπτά πριν, margaritagr είπε Εγώ σ αυτή τη φάση του comeback χρησιμοποιώ μονο... παπούτσια 😛 Καθίσματα δεν κάνω, όποτε δε βάζω επιγονατίδες , μεγάλα βαρη σε σηκώνω όποτε δε φοράω γάντια. Αυτά ειναι λοιπόν τα αθλητικά που χρησιμοποιώ. Έχω και air max ‘97 που τα φοράω ομως μονο για βόλτα. Αναλογα λοιπόν με το τι θέλω να κάνω, χρησιμοποιώ τα παρακάτω, και κυρίως τα ultraboost και τα nimbus. Και η τωρινή κατάσταση με ενα ορμονικό προφίλ που μπαίνει κόντρα νιωθω χοντρη.
xgol Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Στις 24/7/2019 στις 7:58 ΠΜ, Fotis13 είπε Aπο τον τονο και το ρυζι το συγκεκριμενο αλλα το καστανο πρεπει να εχω φαει 1 container axxa . Aπο το Σαββατο που ειχαμε παει για canyoning Απόκρυψη περιεχομένων Σώμα προς παραδειγματισμό.. 2
evabb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 ρε παιδια εσεις που τρωτε το καστανο ρυζι, ποση ωρα το βραζετε; βαζω φωτογραφια να ειμαι σιγουρη οτι μιλαμε ολοι για το ιδιο πραγμα 3 λεπτά πριν, xgol είπε Σώμα προς παραδειγματισμό.. κολαζει τις κορασιδες ο Fotis 3
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, evabb είπε ρε παιδια εσεις που τρωτε το καστανο ρυζι, ποση ωρα το βραζετε; βαζω φωτογραφια να ειμαι σιγουρη οτι μιλαμε ολοι για το ιδιο πραγμα κολαζει τις κορασιδες ο Fotis Εγω δεν ξερω ποση ωρα το βραζει γιατι το κανει η μανα μου χαχα μενουμε διπλα αλλα υποθετω θα αναφερει χρονους το κουτι .Οχι ειναι δεν παντως αυτο τοσο καστανο εννοω οπως το αριστερα .Εγω παιρνω παντα το uncle ben γιατι ειχα δοκιμασει παλαιοτερα και μια αλλη μαρκα και δεν τρωγοταν
JcD Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, evabb είπε ρε παιδια εσεις που τρωτε το καστανο ρυζι, ποση ωρα το βραζετε; βαζω φωτογραφια να ειμαι σιγουρη οτι μιλαμε ολοι για το ιδιο πραγμα κολαζει τις κορασιδες ο Fotis 15 λεπτά, το βάζω παρέα με φακές, στα 15 είναι λίγο σκληρό ακόμα αλλά τρώγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις