Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Παιδιά, επειδή πλέον χαλαρώνουν τα επαγγελματικά, όποιος θέλει να κάνουμε προπόνηση μαζί, ας στείλει. Εγώ γυμνάζομαι στο Icon Fitness Χαλανδρίου

Θα κάναμε μαζι αλλα την θέλω την μέση μου , ευχαριστώ δεν θα παρω 😅

Πλάκα κάνω ντακον, όποιος θελει τον συμβουλεύω να έρθει να κάνετε μαζι,, ειναι ωραία η πράξη , πολύ πιο ωραία απο την θεωρία ! 

Εγώ έστω μια προπόνηση εδω μέσα με τον παλιότεντιμπόη τον αλεξ την χτύπησα! 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ όπου και όποτε μου πείτε έρχομαι αν γίνει καμιά σοβαρή μάζωξη, αλλά να φάμε και καμιά μπριζόλα μετά.. Τελευταίους δυο μήνες πήγα Ταιλανδη, Σευχέλες, Μιλάνο και Καταρ, σιγά μην κωλώσω να πεταχτώ μέχρι την Αθήνα :)

Αν ο Φωτης και ο Μαους δώσουν ακύρο όμως, δεν καταδέχομαι ούτε εγώ 😛

Επεξ/σία από alex_000
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

Φοράτε παπούτσια , ζώνη , επιγονατίδες ή επιαγκωνίδες? Δείξτε τον εξοπλισμό σας. 

Incoming..

Για βαρια  dl και high pull ενδυναμωση για snatch

spacer.png

Μια φορα αγοράζεις σκοινάκι οποτε το κάνεις σωστά. Με ρουλεμάν για να γυρίζει πιο γρήγορα

spacer.png

Για οταν χρειαστούν σε βαριά squat, οσο μπορώ τις αποφεύγω

spacer.png

Για rope climb και καμια αρση βαρων για προστασια καλαμιού

spacer.png

All around crosffit

spacer.png

Για οτιδήποτε εχει κάθισμα και για άρση βαρών

spacer.png

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dakonblackblade είπε

Ζώνη?

Την ξέχασα.. 😂😂😋😂😂

Εχω μια από xtr stores. Επίσης την αποφεύγω εκτός αν παίζω βαριά τύπου 130+ καθίσματα και 170+ dl. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως και δεν έχεις τσιμπήσει μια τέτοια ακόμα? Είναι μαλακό δέρμα χωρίς μεγάλη αγκράφα και θα βολέψει πιστεύω και στα olympic lifts  . Βέβαια μια 10mm μαύρη , με Logo και Pionneer cut θα ήταν ακόμα καλύτερη αν έχεις μέσο από αμερική. Γαμούν.

rogue-leather-lifting-belt-web2_1.jpg

Pioneer_Cut_Custom_Dyed_Black_78475ae6-1

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Moderators
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Πως και δεν έχεις τσιμπήσει μια τέτοια ακόμα? Είναι μαλακό δέρμα χωρίς μεγάλη αγκράφα και θα βολέψει πιστεύω και στα olympic lifts  . Βέβαια μια 10mm μαύρη , με Logo και Pionneer cut θα ήταν ακόμα καλύτερη αν έχεις μέσο από αμερική. Γαμούν.

rogue-leather-lifting-belt-web2_1.jpg

Pioneer_Cut_Custom_Dyed_Black_78475ae6-1

Δεν κάνω προπόνηση τέτοια που να μου χρειάζεται και δεν νομίζω να φτάσω σε αυτό το σημείο.. Μέχρι τότε βλέπουμε. Γενικά ζώνη φέτος έβαλα πρώτη φορά 

Δημοσ.
9 hours ago, Dakonblackblade said:

Παιδιά, επειδή πλέον χαλαρώνουν τα επαγγελματικά, όποιος θέλει να κάνουμε προπόνηση μαζί, ας στείλει. Εγώ γυμνάζομαι στο Icon Fitness Χαλανδρίου

διπλα ακριβως δουλευα.πρεπει να ειναι ωραιο gym και μεγαλο και λογικα με new equipment αφου ειναι new(παλια αντιπροσωπεια porsche)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

Είμαι 190. Bodyfat με κόβω γύρω στο 22-24%. Φαγητό συνεχίζω όσο ανεβαίνει η δύναμη. Σε νούμερα δεν έχω ανέβει. Για μένα είναι καλό σημάδι καθώς αλλάζει η σύσταση σώματος. 

Εννοείται πώς και οπτικά, ακόμα και σχετικά γυμνασμενος, πλέον δείχνω ακόμα πιο ντουλάπα. 

Οποιος ψηνεται για αεροβιο ,εγω παω αλσος συγγρου κ βεικου.Απο σεπτεμβρη ομως :D 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, poulinos είπε

διπλα ακριβως δουλευα.πρεπει να ειναι ωραιο gym και μεγαλο και λογικα με new equipment αφου ειναι new(παλια αντιπροσωπεια porsche)

Πολυ καλο ειναι, τα έχει η ίδια που έχει τα Holmes, ολα καινούρια με σούπερ εξοπλισμό 

Δημοσ.
11 minutes ago, CallMeRp said:

Οποιος ψηνεται για αεροβιο ,εγω παω αλσος συγγρου κ βεικου.Απο σεπτεμβρη ομως :D 

τρεξιμο τωρα σε καμια αλασκα αλλιως νιωθω σαν cpu χωρις fan

throttling down μετα απο λιγο.

13 minutes ago, margaritagr said:

Πολυ καλο ειναι, τα έχει η ίδια που έχει τα Holmes, ολα καινούρια με σούπερ εξοπλισμό 

αν παω holmes παιζει να με πεταξουν εξω πριν μπω

Δημοσ.
10 ώρες πριν, evabb είπε

κι εγω τα προτιμω πιο μακρια αλλα εχουν ταλαιπωρηθει πολυ τωρα τελευταια οποτε τα ακρυλικα θα πρεπει να περιμενουν. Τους καρπους μου τους εχω στραμπουλιξει,γυρισει, χτυπησει πολλες φορες ως παιδι/εφηβη και τον δεξι τον εχω σπασει κιολας. Δεν με εμποδιζει να κανω ασκησεις ή δουλειες απλα στο τελος θελουν δεσιμο γιατι ειναι σαν να ανοιγουν κατα καποιο τροπο. Μικρη εκανα και ενοργανη οπου περνας καμποση ωρα στα χερια σου, ισως να φταιει κι αυτο.

Καλησπέρα! Έχεις δοκιμάσει ταινία κινησιοθεραπείας; Με σωστή εφαρμογή βοηθά πάρα πολύ! 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, alex_000 είπε

Εγώ όπου και όποτε μου πείτε έρχομαι αν γίνει καμιά σοβαρή μάζωξη, αλλά να φάμε και καμιά μπριζόλα μετά.. Τελευταίους δυο μήνες πήγα Ταιλανδη, Σευχέλες, Μιλάνο και Καταρ, σιγά μην κωλώσω να πεταχτώ μέχρι την Αθήνα :)

Αν ο Φωτης και ο Μαους δώσουν ακύρο όμως, δεν καταδέχομαι ούτε εγώ 😛

Εγω ριχνω ακυρο γιατι τους τελευταιους 2 μηνες το πιο μακρια που εχω παει ειναι οι Σπετσες ,αν και εχω παω σε ολες αυτες εκτος απο Σευχελες .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

Εννοείται αν δεν αναπνέει καθόλου στο σετ θα νιώθει ζαλισμενος. Που να έκανε και πόδια με την μπάρα. 

Πριν πας σε γιατρό και τέτοια, βάλε ένα γυμναστή να τσεκαρει τις ανάσες σου

κάνω πόδια με μπάρα, αλλά δε με ενοχλεί τόσο έντονα όσο τα άλλα. εξάλλου τα πόδια μου τα περιποιούμαι δεόντως εδώ και 30χρόνια. έχουν φάει τόνους και χιλιάδες χιλιόμετρα.

23 ώρες πριν, panostom είπε

τι εφταιγε για την πτωση πιεσης; Κι εγω το νιωθω πολλες φορες με το κολυμπι που κανω. Και πολλες φορες, παλαιοτερα, επεστρεφα απο το γυμναστηριο κι ενιωθα κατι προς λιποθυμια 

η πτώση γινόταν μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και όχι μετά. Μετά είναι λογικό να αισθάνεσαι κάπως. Εννοώ όταν ξεκινούσα τρέξιμο ή ποδήλατο, για κάπου στα 400 με 500 μέτρα, ένιωθα εξαιρετική πίεση στο κεφάλι με αντίστοιχο μούδιασμα σε χέρια και αυχένα. Στο τρέξιμο ειδικά , μετά από λίγη ώρα ένιωθα πολύ βαριά τα πόδια μου, σε βαθμό κάθε βήμα να είναι και βάσανο. Σου στέλνω p.m.

10 ώρες πριν, CallMeRp είπε

από σεπτέμβρη αν θες στείλε ένα p.m. να σου δείξω κάτι απαιτητικές διαδρομές , αν θες . κλίσεις από 20 έως και 30%. ή κλίσεις 10% πάνω κάτω αλλά γύρω στο χιλιόμετρο σε μήκος. Επίσης να θυμάσαι , πως αερόβια προπόνηση σε ανηφόρα, ειδικώς στο ΄τρέξιμο , αλλά όχι τόσο στο ποδήλατο, αργά η΄γρήγορα θα σου «χτυπήσει» τη μέση.

Επεξ/σία από gdriver
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gdriver είπε

κάνω πόδια με μπάρα, αλλά δε με ενοχλεί τόσο έντονα όσο τα άλλα. εξάλλου τα πόδια μου τα περιποιούμαι δεόντως εδώ και 30χρόνια. έχουν φάει τόνους και χιλιάδες χιλιόμετρα.

η πτώση γινόταν μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και όχι μετά. Μετά είναι λογικό να αισθάνεσαι κάπως. Εννοώ όταν ξεκινούσα τρέξιμο ή ποδήλατο, για κάπου στα 400 με 500 μέτρα, ένιωθα εξαιρετική πίεση στο κεφάλι με αντίστοιχο μούδιασμα σε χέρια και αυχένα. Στο τρέξιμο ειδικά , μετά από λίγη ώρα ένιωθα πολύ βαριά τα πόδια μου, σε βαθμό κάθε βήμα να είναι και βάσανο. Σου στέλνω p.m.

από σεπτέμβρη αν θες στείλε ένα p.m. να σου δείξω κάτι απαιτητικές διαδρομές , αν θες . κλίσεις από 20 έως και 30%. ή κλίσεις 10% πάνω κάτω αλλά γύρω στο χιλιόμετρο σε μήκος. Επίσης να θυμάσαι , πως αερόβια προπόνηση σε ανηφόρα, ειδικώς στο ΄τρέξιμο , αλλά όχι τόσο στο ποδήλατο, αργά η΄γρήγορα θα σου «χτυπήσει» τη μέση.

Είσαι δρομέας;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...