4saken Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 38 λεπτά πριν, CallMeRp είπε καλο unboxing 😁 υ.γ.Ειναι ποιοτικα ανωτερα απο οποιοδηποτε μαρκετ.Αναλατα κ ωμα αν μπορεις και να τα μετρας ,οχι χουφτα😛 Φυσικα αναλατα και ωμα, τα ζυγιζω αν καποιος βαριεται ειναι περιπου ενα γραμμαριο το καθε μυγδαλο. 11 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Χαχαχα Το ταχινι εγω το εχω 2-3 φορες/βδομαδα ,ολικης μια κ.σ. επαλειψη σε μια φετα ψωμι ολικης/σικαλης.Οι συνδιασμοι ειναι απειροι.Το θεμα ειναι κατα ποσο μπορεις να κοντρολαρεις τον εαυτο σου και να εχεις κινητρο.Γι αυτο η χουφτα ειναι επικινδυνη.Οπως επικινδυνη ειναι και μια αποθηκη με πυρομαχικα οπως εχει ο φιλος.Να σε πετυχει σε κακια μερα ,θα μπεις και θα τα σαρωσεις ολα😁 Aπο το να μπουκαρω σε κανα γυραδικο καλυτερα στην αποθηκη! 1
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Φοράτε παπούτσια , ζώνη , επιγονατίδες ή επιαγκωνίδες? Δείξτε τον εξοπλισμό σας. Εγώ μοστράρω τα παρακάτω . Η ζώνη και τα admiral αγοράστηκαν την εποχή του μεσαίωνα και δε μου κάνει καρδιά να τα εγκαταλείψω. Είναι πιστά ακόμα. Σώθηκα με τις επιγονατίδες και σύντομα θα αγοράσω και επιαγκωνίδες ασορτί. Το παπούτσι για όλα τα υπόλοιπα πλην των καθισμάτων είναι το Reebok Nano 6 . To είχα βρει 40 ευρώ σε στοκάδικο και το χτύπησα ανελέητα.
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, 4saken είπε Νεα ραφια και καπως επρεπε να γεμισουν... Aπο τον τονο και το ρυζι το συγκεκριμενο αλλα το καστανο πρεπει να εχω φαει 1 container axxa . Aπο το Σαββατο που ειχαμε παει για canyoning Spoiler 8
gdriver Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 17 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Καλωσόρισες στο κλαμπ. Αν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό και δεν αναπνέεις και τα βάρη συνεχίζουν να ανεβαίνουν , σε βλέπω να λιποθυμάς, να χτυπάς σοβαρά κανένα κεφάλι πέφτωντας και να γράφεις μετά για το πόσο επικίνδυνες είναι οι ασκήσεις με μπάρα . Δεν είναι δύσκολο. Σε ποια άσκηση έχεις αυτό το θέμα? Σήμερα έκανα 4 σετ προπόνηση , τα 3 ήταν Deadlift , πέντε επαναλήψεις στα 170 κιλά. Στο δεύτερο σετ έμεινα από ανάσα στην τρίτη επανάληψη , σηκώθηκα, ανάσανα λίγο ακόμα και συνέχισα τις υπόλοιπες δύο επαναλήψεις. Αν δεν μιλάμε για τέτοιες εντάσεις , προφανώς κάτι κάνεις λάθος. Κατά τα άλλα , θα πρέπει να παίρνεις ανάσες κανονικά οταν δεν πολέμάς την αντίσταση. σε όλες τις ασκήσεις με μπάρα. Στις πιέσεις δικεφαλών, στις άρσεις για ώμους και πιέσεις ποδιών. Λιγότερο πιέσεις στο στήθος, αν και τώρα σιγά σιγά κάνει την εμφάνιση του και εκεί. Η μόνη άσκηση που δεν καταλαβαίνω τίποτα είναι στους τρικέφαλους. Παλιότερα είχα άλλα θέματα με τις αερόβιες (κολύμπι, τρέξιμο, καγιάκ, ποδήλατο). Ένιωθα κάτι σαν πτώση πίεσης , μούδιασμα, και γενικότερη αδυναμία, αλλά ευτυχώς ανακάλυψα από τι προέρχεται και έτσι το θέμα έληξε μέσα σε 4 ημέρες.
wizzy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, Fotis13 είπε [...]Aπο το Σαββατο που ειχαμε παει για canyoning Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Άρχοντας! Μπράβο ρε! 2
panostom Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, gdriver είπε σε όλες τις ασκήσεις με μπάρα. Στις πιέσεις δικεφαλών, στις άρσεις για ώμους και πιέσεις ποδιών. Λιγότερο πιέσεις στο στήθος, αν και τώρα σιγά σιγά κάνει την εμφάνιση του και εκεί. Η μόνη άσκηση που δεν καταλαβαίνω τίποτα είναι στους τρικέφαλους. Παλιότερα είχα άλλα θέματα με τις αερόβιες (κολύμπι, τρέξιμο, καγιάκ, ποδήλατο). Ένιωθα κάτι σαν πτώση πίεσης , μούδιασμα, και γενικότερη αδυναμία, αλλά ευτυχώς ανακάλυψα από τι προέρχεται και έτσι το θέμα έληξε μέσα σε 4 ημέρες. τι εφταιγε για την πτωση πιεσης; Κι εγω το νιωθω πολλες φορες με το κολυμπι που κανω. Και πολλες φορες, παλαιοτερα, επεστρεφα απο το γυμναστηριο κι ενιωθα κατι προς λιποθυμια
GothicCrusader Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, gdriver είπε σε όλες τις ασκήσεις με μπάρα. Στις πιέσεις δικεφαλών, στις άρσεις για ώμους και πιέσεις ποδιών. Λιγότερο πιέσεις στο στήθος, αν και τώρα σιγά σιγά κάνει την εμφάνιση του και εκεί. Η μόνη άσκηση που δεν καταλαβαίνω τίποτα είναι στους τρικέφαλους. Παλιότερα είχα άλλα θέματα με τις αερόβιες (κολύμπι, τρέξιμο, καγιάκ, ποδήλατο). Ένιωθα κάτι σαν πτώση πίεσης , μούδιασμα, και γενικότερη αδυναμία, αλλά ευτυχώς ανακάλυψα από τι προέρχεται και έτσι το θέμα έληξε μέσα σε 4 ημέρες. Καλού κακού αυτό θα ήταν καλό να το συζητήσεις με κάνενα γιατρό (προφανώς). Ειδικά αν βλέπεις ότι η εμφάνιση του προβλήματος δεν παραμένει σταθερή με το χρόνο. Μπορεί να είναι από το τίποτα μέχρι κάτι πολύ σοβαρό. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Εννοείται αν δεν αναπνέει καθόλου στο σετ θα νιώθει ζαλισμενος. Που να έκανε και πόδια με την μπάρα. Πριν πας σε γιατρό και τέτοια, βάλε ένα γυμναστή να τσεκαρει τις ανάσες σου 1
evabb Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Φοράτε παπούτσια , ζώνη , επιγονατίδες ή επιαγκωνίδες? Δείξτε τον εξοπλισμό σας. Εγώ μοστράρω τα παρακάτω . Η ζώνη και τα admiral αγοράστηκαν την εποχή του μεσαίωνα και δε μου κάνει καρδιά να τα εγκαταλείψω. Είναι πιστά ακόμα. Σώθηκα με τις επιγονατίδες και σύντομα θα αγοράσω και επιαγκωνίδες ασορτί. Το παπούτσι για όλα τα υπόλοιπα πλην των καθισμάτων είναι το Reebok Nano 6 . To είχα βρει 40 ευρώ σε στοκάδικο και το χτύπησα ανελέητα. Παπουτσι adidas cloud foam. Η adidas παντα καθοταν καλα στο ποδι μου οποτε την προτιμω. Επιδεσμοι για τα χερια. Κανονικα ειναι για boxing αλλα πολλες φορες την ακουνε οι καρποι μου μετα απο ασκησεις που ακουμπας τα χερια κατω. Τους εχω διαλυσει απο μικρη βεβαια. Σφιχτο δεσιμο για μερικες ωρες μετα την προπονηση και ειμαι περδικι αλλιως ποναω για 2 μερες. (παλι καλα που το μανικιου ειναι φρεσκο αλλιως θα την ακουγα παλι απο τον Fotis) ως γυναικα φυσικα χρειαζομαι και ειδικα αθλητικα σουτιεν (γνωστα και ως αξεσουαρ βασανισμου μεχρι να μαθεις να αναπνεεις στον μισο ογκο των πνευμονων σου) αλλα δεν θελω να φαω μπαν απο το φορουμ. 1
panostom Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Εχει φτιαξει κανεις diy kettlebell; Με τι υλικά το φτιάξατε;
Pwpwpw Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/7/2019 στις 12:13 ΜΜ, Dakonblackblade είπε Ζυγιζομαι μετά από τέσσερις μήνες , τα παντελόνια πέφτουν και οι μπλούζες έχουν κοντύνει. έχω πάρει δέκα κιλά, είμαι 128. Τα νούμερα ανεβαίνουν συνεχώς και το φαγητό συνεχίζεται Καθαρα απο περιεργεια ,αν θελεις φυσικα μου απαντας. Ζυγιζεις ηδη σχεδον 130 κιλα και συνεχιζεις φαγητο σε πλεονασμα για να παρεις και αλλο βαρος? Τι υψος εχεις και σε τι bodyfat βρισκεσαι αν εχεις κανει μετρηση η εστω στο.περιπου? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Καθαρα απο περιεργεια ,αν θελεις φυσικα μου απαντας. Ζυγιζεις ηδη σχεδον 130 κιλα και συνεχιζεις φαγητο σε πλεονασμα για να παρεις και αλλο βαρος? Τι υψος εχεις και σε τι bodyfat βρισκεσαι αν εχεις κανει μετρηση η εστω στο.περιπου? Είμαι 190. Bodyfat με κόβω γύρω στο 22-24%. Φαγητό συνεχίζω όσο ανεβαίνει η δύναμη. Σε νούμερα δεν έχω ανέβει. Για μένα είναι καλό σημάδι καθώς αλλάζει η σύσταση σώματος. Εννοείται πώς και οπτικά, ακόμα και σχετικά γυμνασμενος, πλέον δείχνω ακόμα πιο ντουλάπα. Παιδιά, επειδή πλέον χαλαρώνουν τα επαγγελματικά, όποιος θέλει να κάνουμε προπόνηση μαζί, ας στείλει. Εγώ γυμνάζομαι στο Icon Fitness Χαλανδρίου
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, evabb είπε (παλι καλα που το μανικιου ειναι φρεσκο αλλιως θα την ακουγα παλι απο τον Fotis) Ισχυει πως θα το σχολιαζα αν και θα προτιμουσα πιο μακρια.Τοσο μεγαλο προβλημα που σε εμποδιζει εχεις στους καρπους ? Τους ειχες σπασει ?
Pwpwpw Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Είμαι 190. Bodyfat με κόβω γύρω στο 22-24%. Φαγητό συνεχίζω όσο ανεβαίνει η δύναμη. Σε νούμερα δεν έχω ανέβει. Για μένα είναι καλό σημάδι καθώς αλλάζει η σύσταση σώματος. Εννοείται πώς και οπτικά, ακόμα και σχετικά γυμνασμενος, πλέον δείχνω ακόμα πιο ντουλάπα. Παιδιά, επειδή πλέον χαλαρώνουν τα επαγγελματικά, όποιος θέλει να κάνουμε προπόνηση μαζί, ας στείλει. Εγώ γυμνάζομαι στο Icon Fitness Χαλανδρίου Δν καταλαβα. Τι 190? Σωματικο βαρος? Υ.Γ 1.90 υψος μολις τωρα οινω καφε μν με παρεξηγεις😂 Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw
evabb Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ισχυει πως θα το σχολιαζα αν και θα προτιμουσα πιο μακρια.Τοσο μεγαλο προβλημα που σε εμποδιζει εχεις στους καρπους ? Τους ειχες σπασει ? κι εγω τα προτιμω πιο μακρια αλλα εχουν ταλαιπωρηθει πολυ τωρα τελευταια οποτε τα ακρυλικα θα πρεπει να περιμενουν. Τους καρπους μου τους εχω στραμπουλιξει,γυρισει, χτυπησει πολλες φορες ως παιδι/εφηβη και τον δεξι τον εχω σπασει κιολας. Δεν με εμποδιζει να κανω ασκησεις ή δουλειες απλα στο τελος θελουν δεσιμο γιατι ειναι σαν να ανοιγουν κατα καποιο τροπο. Μικρη εκανα και ενοργανη οπου περνας καμποση ωρα στα χερια σου, ισως να φταιει κι αυτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις