Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, wizzy είπε Ναι ρε φιλαράκι, ισχύει αυτό, αλλά για τους γυμνασμένους ή, έστω, τους τακτικούς της γυμναστικής. Εάν βάλεις τον λαπά τον αγύμναστο (για μένα μιλάω, ε!) να κάνει δύο φορές την ημέρα κοιλιακούς, δεν θα μπορεί να κουνηθεί από τους πόνους. Για τις γάμπες, ε, κάτι γίνεται... Δεν θεωρεισαι αγυμναστος εσυ ρε ,εχεις λιωσει στο ποδηλατο ,τοσα km γραφεις .
gdriver Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 μιάς και πιάσατε συζήτηση για γάμπες. Ναι σίγουρα , δεν τις κληρονομείς τούμπανο, αλλά το καλό είναι πως μπορείς να τις κάνεις. Μπορεί να μην φαίνονται φουσκωμένες κατά πλάτος αλλά στο κάθετο άξονα. Μη γελάσετε δεν ξέρω πως να το πω. Μία γαμπα δε χρειάζεται να έχει πλάτος μπαλονάκι για να είναι γυμνασμένη , μπορεί να φαίνεται σμιλεμένη όμως με άλλους τρόπους. Επίσης μετά από πάρα πολλά χρόνια ενασχόλησης με την αερόβια και αναερόβια άσκηση ανακάλυψα πως ότι αφορά την γάμπα παίζει μεγάλο ρόλο ο υπερπρηνισμός και υποπρηνισμός. Δηλαδή ένα πόδι που από την κατασκευή του έχει κλίση προς τα μέσα και όχι οριζόντια , όταν κάνει κανείς πιέσεις γάμπας εξασκείται μεγαλύτερη πίεση στα εξωτερικά τμήματα του καλαμιόύ από ότι στο γνωστό μας «μηλαράκι». Οπότε καλό θα ήταν κανείς να προσαρμόσει την αναερόβια άσκηση καταλλήλως ώστε να νιώθει την πίεση στο επιθυμητό μέρος. Αντιστοίχως στα πόδια με κλίση προ τα έξω, η πίεση ασκείται περισσότερο προς το «μήλο» και λιγότερο προς τα έξω του καλαμιού. Τέλος όσον αφορά του κοιλιακούς , αυτοί γυμνάζονται και με το περπάτημα ακόμη για αυτό το λόγο οι κοιλιακοί είναι 90% διατροφή και 10% άσκηση. ΕΠίσης οι κοιλιακοί , όταν τους γυμνάζεις , μπορείς μεν να νιώθεις πως μπορείς και 2 φορές τη μέρα, αλλά η αλήθεια είναι πως δε διαφέρουν από τους άλλους μυες. Θέλουν και αυτοί 48ώρο. Τώρα θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην αναερόβια άσκηση. Τώρα τελευταία σε οποιαδήποτε άσκηση μπάρας μου κόβεται η ανάσα εντελώς, με αποτέλεσμα η κάθε άσκηση και επανάληψη να είναι ένας γολγοθάς, αφού ούτε καν να εκπνεύσω μπορώ. Απότέλεσμα να προσπαθώ να κρατάω την αναπνοή καθόλη τη διάρκεια του σετ , με τις γνωστές παρενέργειες , όπως ζαλάδα.
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gdriver είπε μιάς και πιάσατε συζήτηση για γάμπες. Ναι σίγουρα , δεν τις κληρονομείς τούμπανο, αλλά το καλό είναι πως μπορείς να τις κάνεις. Μπορεί να μην φαίνονται φουσκωμένες κατά πλάτος αλλά στο κάθετο άξονα. Μη γελάσετε δεν ξέρω πως να το πω. Μία γαμπα δε χρειάζεται να έχει πλάτος μπαλονάκι για να είναι γυμνασμένη , μπορεί να φαίνεται σμιλεμένη όμως με άλλους τρόπους. Επίσης μετά από πάρα πολλά χρόνια ενασχόλησης με την αερόβια και αναερόβια άσκηση ανακάλυψα πως ότι αφορά την γάμπα παίζει μεγάλο ρόλο ο υπερπρηνισμός και υποπρηνισμός. Δηλαδή ένα πόδι που από την κατασκευή του έχει κλίση προς τα μέσα και όχι οριζόντια , όταν κάνει κανείς πιέσεις γάμπας εξασκείται μεγαλύτερη πίεση στα εξωτερικά τμήματα του καλαμιόύ από ότι στο γνωστό μας «μηλαράκι». Οπότε καλό θα ήταν κανείς να προσαρμόσει την αναερόβια άσκηση καταλλήλως ώστε να νιώθει την πίεση στο επιθυμητό μέρος. Αντιστοίχως στα πόδια με κλίση προ τα έξω, η πίεση ασκείται περισσότερο προς το «μήλο» και λιγότερο προς τα έξω του καλαμιού. Τέλος όσον αφορά του κοιλιακούς , αυτοί γυμνάζονται και με το περπάτημα ακόμη για αυτό το λόγο οι κοιλιακοί είναι 90% διατροφή και 10% άσκηση. ΕΠίσης οι κοιλιακοί , όταν τους γυμνάζεις , μπορείς μεν να νιώθεις πως μπορείς και 2 φορές τη μέρα, αλλά η αλήθεια είναι πως δε διαφέρουν από τους άλλους μυες. Θέλουν και αυτοί 48ώρο. Τώρα θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην αναερόβια άσκηση. Τώρα τελευταία σε οποιαδήποτε άσκηση μπάρας μου κόβεται η ανάσα εντελώς, με αποτέλεσμα η κάθε άσκηση και επανάληψη να είναι ένας γολγοθάς, αφού ούτε καν να εκπνεύσω μπορώ. Απότέλεσμα να προσπαθώ να κρατάω την αναπνοή καθόλη τη διάρκεια του σετ , με τις γνωστές παρενέργειες , όπως ζαλάδα. Καλωσόρισες στο κλαμπ. Αν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό και δεν αναπνέεις και τα βάρη συνεχίζουν να ανεβαίνουν , σε βλέπω να λιποθυμάς, να χτυπάς σοβαρά κανένα κεφάλι πέφτωντας και να γράφεις μετά για το πόσο επικίνδυνες είναι οι ασκήσεις με μπάρα . Δεν είναι δύσκολο. Σε ποια άσκηση έχεις αυτό το θέμα? Σήμερα έκανα 4 σετ προπόνηση , τα 3 ήταν Deadlift , πέντε επαναλήψεις στα 170 κιλά. Στο δεύτερο σετ έμεινα από ανάσα στην τρίτη επανάληψη , σηκώθηκα, ανάσανα λίγο ακόμα και συνέχισα τις υπόλοιπες δύο επαναλήψεις. Αν δεν μιλάμε για τέτοιες εντάσεις , προφανώς κάτι κάνεις λάθος. Κατά τα άλλα , θα πρέπει να παίρνεις ανάσες κανονικά οταν δεν πολέμάς την αντίσταση. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από Dakonblackblade
wizzy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Fotis13 είπε Δεν θεωρεισαι αγυμναστος εσυ ρε ,εχεις λιωσει στο ποδηλατο ,τοσα km γραφεις . Άσε φίλε, ξέρω τι λέω. Θα στα πω σε pm.
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Εχετε να προτεινετε καμια πρωτεινη? Ειμαι αρκετα χρονια με την ON την κλασσικη καμια αλλη εναλλακτικη?
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εχετε να προτεινετε καμια πρωτεινη? Ειμαι αρκετα χρονια με την ON την κλασσικη καμια αλλη εναλλακτικη? Eγω παντως ακομα αυτη παιρνω . 2
Mandurang Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εχετε να προτεινετε καμια πρωτεινη? Ειμαι αρκετα χρονια με την ON την κλασσικη καμια αλλη εναλλακτικη? Χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό την stacker 2 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχει και isolate αναλογα με τις προτιμήσεις σου.
evabb Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, 4saken είπε Νεα ραφια και καπως επρεπε να γεμισουν... Αν αυτά είναι για σένα, πόσο καιρό θα σου πάρει να φας τόσα ξηροκαρπια;
4saken Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Τρωω σχεδον καθε μερα 30 γραμμαρια, θα περασουν μηνες...Ασε εχω το κατοχικο συνδρομο απο τον παππου μου...Καθε μερα φρεσκο ψωμι στο σπιτι και στην ψωμιερα υπηρχαν 2-3 φραντζολες μπαγιατικες...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, 4saken είπε Νεα ραφια και καπως επρεπε να γεμισουν... Εγώ στη θέση σου ,θα άφηνα στην άκρη τα alesto και θα αγόραζα απο ξηροκαρπάδικο.Καρύδια και σταφίδα απο αποξηραμένα.Τόνο θα αφαιρούσα ή θα κράταγα έναν μια φορά το μήνα για στιγμή ανάγκης ,το ίδιο ισχύει και για τον σολωμό και θα έβαζα ταχίνι αντί φυστικοβούτυρο.Καλοπροαίρετο το σχόλιο μου. υ.γ.Και τους ξηρούς καρπούς και οτιδήποτε είναι μεσα σε σακούλα θα το μετέφερα σε αεροστεγες δοχειο.Και οχι ξηροκάρπια απο Τουρκία.
4saken Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Απλα μαρεσουν περισσοτερο του Lidl (μονο για αυτα παω πλακα πλακα), ταχινι δεν μαρεσει, τονο μια φορα την εβδομαδα περιπου, μολις ανοιξα τα σακουλακια τα βαζω και γω σε βαζα!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, 4saken είπε Απλα μαρεσουν περισσοτερο του Lidl (μονο για αυτα παω πλακα πλακα), ταχινι δεν μαρεσει, τονο μια φορα την εβδομαδα περιπου, μολις ανοιξα τα σακουλακια τα βαζω και γω σε βαζα! καλο unboxing 😁 υ.γ.Ειναι ποιοτικα ανωτερα απο οποιοδηποτε μαρκετ.Αναλατα κ ωμα αν μπορεις και να τα μετρας ,οχι χουφτα😛
evabb Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, 4saken είπε Τρωω σχεδον καθε μερα 30 γραμμαρια, θα περασουν μηνες...Ασε εχω το κατοχικο συνδρομο απο τον παππου μου...Καθε μερα φρεσκο ψωμι στο σπιτι και στην ψωμιερα υπηρχαν 2-3 φραντζολες μπαγιατικες... α ενταξει. ειπα κι εγω. καλα εγω με τετοια ποσοτητα βγαζω χρονια οχι απλα μηνες. 11 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Εγώ στη θέση σου ,θα άφηνα στην άκρη τα alesto και θα αγόραζα απο ξηροκαρπάδικο.Καρύδια και σταφίδα απο αποξηραμένα.Τόνο θα αφαιρούσα ή θα κράταγα έναν μια φορά το μήνα για στιγμή ανάγκης ,το ίδιο ισχύει και για τον σολωμό και θα έβαζα ταχίνι αντί φυστικοβούτυρο.Καλοπροαίρετο το σχόλιο μου. υ.γ.Και τους ξηρούς καρπούς και οτιδήποτε είναι μεσα σε σακούλα θα το μετέφερα σε αεροστεγες δοχειο.Και οχι ξηροκάρπια απο Τουρκία. το ταχινι ρε συ ειναι ψιλοπικρο, μπορει βεβαια να ειναι μονο το δικο μου που ειναι ουλτρα βιολογικο κτλ. Κι εγω τονο εχω για περιπτωσεις αναγκης οπως και λοιπες κονσερβες οσπριων. Σιγουρα δεν ειναι για καθε μερα γτ εχουν συντηριτικα. 4 λεπτά πριν, CallMeRp είπε καλο unboxing 😁 υ.γ.Ειναι ποιοτικα ανωτερα απο οποιοδηποτε μαρκετ.Αναλατα κ ωμα αν μπορεις και να τα μετρας ,οχι χουφτα😛 αμα την κλεινεις σφιχτα την χουφτα μια χαρα μετρας.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, evabb είπε α ενταξει. ειπα κι εγω. καλα εγω με τετοια ποσοτητα βγαζω χρονια οχι απλα μηνες. το ταχινι ρε συ ειναι ψιλοπικρο, μπορει βεβαια να ειναι μονο το δικο μου που ειναι ουλτρα βιολογικο κτλ. Κι εγω τονο εχω για περιπτωσεις αναγκης οπως και λοιπες κονσερβες οσπριων. Σιγουρα δεν ειναι για καθε μερα γτ εχουν συντηριτικα. αμα την κλεινεις σφιχτα την χουφτα μια χαρα μετρας. Χαχαχα Το ταχινι εγω το εχω 2-3 φορες/βδομαδα ,ολικης μια κ.σ. επαλειψη σε μια φετα ψωμι ολικης/σικαλης.Οι συνδιασμοι ειναι απειροι.Το θεμα ειναι κατα ποσο μπορεις να κοντρολαρεις τον εαυτο σου και να εχεις κινητρο.Γι αυτο η χουφτα ειναι επικινδυνη.Οπως επικινδυνη ειναι και μια αποθηκη με πυρομαχικα οπως εχει ο φιλος.Να σε πετυχει σε κακια μερα ,θα μπεις και θα τα σαρωσεις ολα😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις