Ison_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Mε τα σορτς στην ουσια αυτο που φαινεται ειναι η γαμπα, η τελος παντων το κομματι του ποδιου απ το γονατο και κατω, αν ο αλλος εχει μικρες γαμπες (που δυστηχως παιζει τεραστιο ρολο η γεννετικη εδω,δεν μπορεις να κανεις και πολλα αν ειναι μικρες απ την φυση τους) δινει την εντυπωση οτι σκιπαρει ποδια, αλλα δεν ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις αυτο.Επισης η πλειοψηφια των ανδρων τεινει να μαζευει την συντριπτικη πλειοψηφια λιπους στο ανω μερος του σωματος ενω τα ποδια συνεχιζουν να παραμενουν σχετικα "στεγνα", ετσι οταν ο αλλος παει γυμναστηριο και αρχιζει να τρωει και λιγακι παραπανω για αυξηση μυικης μαζας, αυξανει και το λιπος ταυτοχρονα το οποιο κατα κορον παει στο ανω μερος του σωματος, για αυτο στο πανω μερος συνηθως φαινονται πιο ογκωδης οι περισσοτεροι.Γενικα απο σορτακια μονο μην κρινεις παντως αν ο αλλος σκιπαρει ποδια η οχι, αν ο αλλος εχει skinny γαμπες δεν σημαινει οτι δεν κανει ποδια, αν σηκωσει ψηλα το σορτακια και "σφιξει" τετρακεφαλα και μηριαια δικεφαλα μπορει να εκπλαγεις. H skinny αγύμναστη γάμπα φαίνεται από μόνη της, είναι άσχημη, διαφέρει αισθητικά από την απλά μικρή γάμπα. 2
revolver1990 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Ο πρωτος που δειχνεις φαινεται οτι ειναι γενετικα προικισμενος στο συγκεκριμενο κομματι, καταρχην αν παρατηρησεις την διαμετρο που εχει το κοκκαλο κατω στο αστραγαλο ειναι ισα με το κεφαλι μου.Eπισης δεν ειπα οτι οσο γυμναζεις δεν βελτιωνετονται καθολου, ειπα οτι ειναι θεμα γενετικης και αν εκ φυση σου εχεις λεπτα γαμπες δεν το κοβω να βελτιωνονται και πολυ σε μαζα, οκ developing προφανως θα αποκτησουν απο την προπονηση. Που ακριβως διαφωνεις? Οτι δεν μπορεις να κρινεις αν καποιος σκιπαρει ποδια η οχι βλεπωντας απλα τις γαμπες του με ενα σορτς? Οτι ο αλλος μπορει να εχει γαμπες μικρες και ο τετρακεφαλος του να ειναι τεραστιος? Οτο οι πλειψηφια τν ανδρων μαζευει την συντριπτικη πλειοψηφια λιπους στο ανω σωμα με εποτελεσμα να δημιουργειται η "ψευδαισθηση" οτι το ανω σωμα ειναι πιο ανεπτυγμενο απ τα ποδια? Διαφωνώ στο ότι "δεν μπορείς να διακρίνεις από τις γάμπες αν ο άλλος έχει γυμνασμένα πόδια ή όχι" Και οι γάμπες είναι μέρος του ανθρώπινου σώματος, μυς όπως όλοι οι άλλοι...μπορεί κάποιοι να μην έχουν την γενετική προδιάθεση για μεγάλες γάμπες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος που τις γυμνάζει στοιχειωδώς δεν θα έχει αισθητή διαφορά σε σχέση με κάποιον που σκιπάρει. Ναι ο άλλος μπορεί να έχει μεγάλους τετρακέφαλους και μικρή γάμπα(αναλογικά) αλλά η γάμπα θα είναι γυμνασμένη ..δεν θα είναι καλαμάκι...και οι μπασκεμπολίστες έχουν χάλια insertions αλλά μια χαρά γυμνασμένες είναι οι γάμπες τους.
Pwpwpw Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, revolver1990 είπε Διαφωνώ στο ότι "δεν μπορείς να διακρίνεις από τις γάμπες αν ο άλλος έχει γυμνασμένα πόδια ή όχι" Και οι γάμπες είναι μέρος του ανθρώπινου σώματος, μυς όπως όλοι οι άλλοι...μπορεί κάποιοι να μην έχουν την γενετική προδιάθεση για μεγάλες γάμπες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος που τις γυμνάζει στοιχειωδώς δεν θα έχει αισθητή διαφορά σε σχέση με κάποιον που σκιπάρει. Ναι ο άλλος μπορεί να έχει μεγάλους τετρακέφαλους και μικρή γάμπα(αναλογικά) αλλά η γάμπα θα είναι γυμνασμένη ..δεν θα είναι καλαμάκι...και οι μπασκεμπολίστες έχουν χάλια insertions αλλά μια χαρά γυμνασμένες είναι οι γάμπες τους. Oταν ειναι γυμνασμενη μια γαμπα, εχει καποια γραμμωση αλλα εχει μεγεθος πολυ μικρο ναι ο αλλος μπορει να δει και να πει αυτος σκιπαρει ποδια. Δεν εχει καμια σχεση το μεγεθος της γαμπας με το ποσο γυγμασμενο και ανεπτυγμενα μυικα ειναι τα μηριαια δικεφαλα και ο τετρακεφαλος και οχι απο την γαμπα αν δεν δεις τους κυριους μυς των ποδιων, δεν μπορες να ξερεις αν ο αλλος σκιπαρει η οχι τα ποδια του.Εχω δει παρα πολλα ατομα που οι γαμπες ηταν επιοικως μετριες αλλα αλλα ειχαν τετρακεφαλα τρομαχτικα ανεπτυγμενα. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw 1
revolver1990 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 35 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Oταν ειναι γυμνασμενη μια γαμπα, εχει καποια γραμμωση αλλα εχει μεγεθος πολυ μικρο ναι ο αλλος μπορει να δει και να πει αυτος σκιπαρει ποδια. Δεν εχει καμια σχεση το μεγεθος της γαμπας με το ποσο γυγμασμενο και ανεπτυγμενα μυικα ειναι τα μηριαια δικεφαλα και ο τετρακεφαλος και οχι απο την γαμπα αν δεν δεις τους κυριως μυς των ποδιων δεν μπορες να ξερεις αν ο αλλος σκιπαρει ο οχι τα ποδια του.Εχω δει παρα πολλα ατομα που οι γαμπες ηταν επιοικως μετριες αλλα οι τετρακεφαλοι τους ητανε τρομαχτικα ανεπτυγμενη. Ωραία, το λύσαμε και αυτό. 😊 The circle is complete.
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για τον ίδιο λόγο που δεν βλέπεις το αντίθετο. Δεν υπάρχουν μεγάλες ανισορροπίες στη φύση. Ακομα και γενετικά να το δεις, αυτοί που είναι να γίνουν τεράστιοι, είναι παντού τεράστιοι περίπου. Οι μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν. Τουλχ όχι στη συχνότητα που συναντάμε στα γυμναστήρια Πχ. Κάνω squat για να ανεβάσω deadlift, κάνω deadlift για να ανεβάσω πλάτη, ανεβάζω πλάτη για να ανεβάσω πιέσεις ώμων με μπάρα, ανεβάζω πιέσεις για να ανεβάσω πάγκο Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από Dakonblackblade
sensai Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδιά σε ποιες μυϊκές ομάδες να επικεντρωθώ και τι ασκήσεις προτείνετε για να ξεφορτωθώ την γυναικεία μέση που έχω. έχω ύψος 189 και ζυγίζω περίπου 85 κιλά. δεν θέλω να πάρω παραπάνω βάρος απλά να στρώσω το σώμα μου. edit: μια ενδεικτική εικόνα για το τι εννοώ γυναικεία μεση Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από sensai
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, sensai είπε παιδιά σε ποιες μυϊκές ομάδες να επικεντρωθώ και τι ασκήσεις προτείνετε για να ξεφορτωθώ την γυναικεία μέση που έχω. έχω ύψος 189 και ζυγίζω περίπου 85 κιλά. δεν θέλω να πάρω παραπάνω βάρος απλά να στρώσω το σώμα μου. edit: μια ενδεικτική εικόνα για το τι εννοώ γυναικεία μεση Deadlifts. Παρακάτω βίντεο Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω γεύσεις για το νερό? Μου αρέσει η γεύση tropic των BCAA από την Myprotein αλλά ας πούμε αλήθειες, δεν τα αγοράζω για τα BCAA (τα πιτόγυρα έχουν αρκετά ) αλλά για τη γεύση που δίνουν στο νερό. Παίζει να υπάρχει water flavoring με τιμή πάτο γιατί δεν το κρύβω, είμαι τσίπης Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από Dakonblackblade
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΒΗΝΩ ΠΟΣΤΣ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΩ ΘΕΜΑ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ. Α.ΤΟ DAS FITNESS ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ Β.ΑΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ 90 ΤΙΣ 100 ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ oFF TOPIC ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΣΤΟ FULL. 9 2
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μη ζητήσουμε λίγο φτηνό flavouring για το νερό μας ..... Υπάρχει?
TEOKOS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 34 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Μη ζητήσουμε λίγο φτηνό flavouring για το νερό μας ..... Υπάρχει? Αυτά παίρνει η γυναίκα μου. Νόστιμα είναι.. https://www.bolerodrinks.gr/sachet 1
Musclemar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Μη ζητήσουμε λίγο φτηνό flavouring για το νερό μας ..... Υπάρχει? Έχει βρε συ η myprotein τα λεγόμενα flavdrops. Για πιο natural γεύση όμως μπορείς να πάρεις ένα infuser που βάζεις κομμάτια από φρούτα μέσα στο νερό και του δίνουν απίστευτη γεύση! 1
panagiotis1988 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί κάποιος να πάρει γεύση για το νερό που πίνει; Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από panagiotis1988
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί αν βάλω απλά κρεατίνη και δεξτρόζη στο νερό , δεν είναι ωραίο και δεν θέλω να υποφέρω τις ώρες που προπονούμαι. Γιαυτό το λόγο αγοράζω BCAA με γεύση και είναι σαν χυμός. Απλά δεν ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά τους για το effect και λέω να δοκιμάσω απλή γεύση Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από Dakonblackblade
panagiotis1988 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Άρα δεν ψάχνεις γεύση για το νερό σου όπως γράφεις αλλά ψάχνεις γεύση για το φάρμακο που πίνεις...να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους... Για ποιο λόγο είπαμε κλείδωσε το θρεντ;
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, panagiotis1988 είπε Άρα δεν ψάχνεις γεύση για το νερό σου όπως γράφεις αλλά ψάχνεις γεύση για το φάρμακο που πίνεις...να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους... Για ποιο λόγο είπαμε κλείδωσε το θρεντ; Ούτε η κρεατινη ούτε η δέξτροζη είναι φάρμακο αλλά και να ηταν όσο δεν πάει σε αγώνες τότε δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις