Musclemar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 12/7/2019 στις 2:35 ΠΜ, Pwpwpw είπε Αυτη η αναρτηση του @Musclemar πρπει να γινει sticky κανονονικα, διοτι πολυ πανε γυμναστηριο και νομιζουν οτι διατροφη στο γυμναστηριο ωστε να δω αποτελεσμα σημαινει τρωω καθε μερα ολη μερα ρυζι-κοτα-μπροκολο. Βλεπουν παραδειγμα ψωμι και νομιζουν αν το φανε αυτοματα σπαει η διατροφη και αυτοματως θα χαλασουν-λιπωσουν-γινουν χοντροι. Αν φας σε ενα γευμα δλδ για παραδειγμα 70 γραμμαρια carbs απο μπασματι θα γινεις κομματια, αν φας στο ιδιο γευμα 70γρ carbs απο ψωμι ολικης θα γινεις παχυδερμο. Ευχαριστώ!! Στις 11/7/2019 στις 4:23 ΜΜ, JcD είπε Δεν συμφωνώ σε αυτό το κομμάτι της ανάρτησης. Πέραν του ότι 9-10 τροφές δεν συνιστούν μονοφαγία, μπορείς να χάσεις λίπος τρώγοντας μόνο μοσχάρι και να βάλεις μυς τρώγοντας μόνο ρύζι. Το μόνο μυστικό της μακροχρόνιας επιτυχίας σε αυτά που αναφέρεις είναι το να παραμείνει ο μέσος αθλούμενος... αθλούμενος. Μπορείς να βάλεις μυς τρώγοντας μόνο ρύζι; Πως ακριβώς; Αν θες εξήγησε το μας με μια βασική επιστημονική προσέγγιση σε παρακαλώ. Για τον μέσο άνθρωπο που έχει συνηθίσει να τρώει ότι θέλει, όσο θέλει, όποτε θέλει, ο ακραίος περιορισμός σε 9-10 τροφές στο καθημερινό του διατροφολόγιο θεωρείτα μέρος μονοφαγίας. Εγώ έτσι το ορίζω σε γενικές γραμμές. Εσύ μάλλον θές να το πάρουμε εντελώς αγωνιστικά ως όρο, δηλαδή μονοφαγία 1 πηγή πρωτεϊνης, μια πηγή υδατάνθρακα και μια πηγή λαχανικού, με άλλα λόγια ψάρι/πατάτα/αγγούρι, κάτι ΠΟΛΥ ξεπερασμένο πλέον, που οι αθλητές bodybuilding/fitness έκαναν προ δεκαετίας και δεν έχει καμία απολύτως εφαρμογή στο 100% των αθλουμένων. Και όχι μόνο αυτό αλλά πλέον κανένας σοβαρός αθλητής δεν το κάνει γιατί όλοι έχουν καταλάβει πως με την ποικιλία και με μικρότερο περιορισμό διατροφικών επιλογών έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Στις 13/7/2019 στις 4:32 ΜΜ, Πανος999 είπε Να κανω μια ερώτηση.. Ειναι καποια συμπληρωματα οπως βητα αλανινη, tribulus κλπ που λεει οτι κ καλα ειναι μονο για προχωρημενους κ δν κανει για ατομα που ξεκινησαν να γυμναζονται τρ.. Πως δικαιολογειται αυτο? Τι διαφορετικο μπορει να πάθει δλδ ενας που γυμναζεται 1 μηνα με καποιον που γυμναζεται 1 χρονο? Εαν είσαι νέος και οι ορμόνες σου είναι ηδη ψηλά τι να το κάνεις το tribulus; Δε θα σε βοηθήσει κάπου, άσε που ακόμα και για τους 30+ σε ηλικία δεν έχει ουσιαστικό όφελος στις ορμόνες. Β-αλανίνη αν κάνεις κάποιο άθλημα αντοχής και απόδοσης, συμφωνώ με τη χρήση αλλά και πάλι εξαρτάται από πολλους παράγοντες, να υπάρχει σωστή υποδομή με κατάλληλη διατροφή, προπόνηση κλπ πρώτα. Κάποιος που γυμνάζεται 1 μήνα δεν γνωρίζει ακόμα καλά το σώμα του, δεν έχει σωστή υποδομή στις ασκήσεις ή στην σωστή ένωση μυός και μυαλού. Με άλλα λόγια αν είσαι νέος στα βάρη και στη γυμναστική το σώμα σου θα δέχεται πολύ πιο νέα ερεθίσματα για ανάπτυξη από κάποιον που γυμνάζεται 1 χρόνο. Και το συμπλήρωμα β-αλανίνης ή κιτρουλίνης, ή κρεατίνης κλπ να πάρεις, δεν θα έχεις την εμπειρική σκέψη για να καταλάβεις διαφορά στις προπονήσεις σου. Θα ξοδευτεις άδικα σε μια περίοδο που το σώμα μεσω του νέου ερεθίσματος της άσκησης με βάρη αναπτύσεται ραγδαία ετσι κ'αλλίως. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από Musclemar 3
JcD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 50 λεπτά πριν, Musclemar είπε Μπορείς να βάλεις μυς τρώγοντας μόνο ρύζι; Πως ακριβώς; Αν θες εξήγησε το μας με μια βασική επιστημονική προσέγγιση σε παρακαλώ. Για τον μέσο άνθρωπο που έχει συνηθίσει να τρώει ότι θέλει, όσο θέλει, όποτε θέλει, ο ακραίος περιορισμός σε 9-10 τροφές στο καθημερινό του διατροφολόγιο θεωρείτα μέρος μονοφαγίας. Εγώ έτσι το ορίζω σε γενικές γραμμές. Εσύ μάλλον θές να το πάρουμε εντελώς αγωνιστικά ως όρο, δηλαδή μονοφαγία 1 πηγή πρωτεϊνης, μια πηγή υδατάνθρακα και μια πηγή λαχανικού, με άλλα λόγια ψάρι/πατάτα/αγγούρι, κάτι ΠΟΛΥ ξεπερασμένο πλέον, που οι αθλητές bodybuilding/fitness έκαναν προ δεκαετίας και δεν έχει καμία απολύτως εφαρμογή στο 100% των αθλουμένων. Και όχι μόνο αυτό αλλά πλέον κανένας σοβαρός αθλητής δεν το κάνει γιατί όλοι έχουν καταλάβει πως με την ποικιλία και με μικρότερο περιορισμό διατροφικών επιλογών έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Ακραίος περιορισμός οι 9-10 τροφές? 1. Αυγά 2. Κοτόπουλο 3. Κόκκινο κρέας 3. Τόνος 4. Όσπριο 5. Ρύζι 6. Μακαρόνια 7. Γιαούρτι 8. Τυρί 9. φρούτα Αυτό είναι ακραίος περιορισμός? Όχι δεν μπορώ να σου το εξηγήσω επιστημονικά, δεν είμαι επιστήμονας αθλητής ήμουν, κι όταν ήθελα bulk μπάζωνα με ρύζι!
JcD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Έχει να προτείνει κάποιος buds ασύρματα όχι πάνω από 50 ευρώ, δοκιμασμένα να κρατήσουν καμία διετία μιας ώρας χρήσεως την ημέρα σε συνθήκες γυμναστηρίου, ιδρωτες κλπ?
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, JcD είπε Έχει να προτείνει κάποιος buds ασύρματα όχι πάνω από 50 ευρώ, δοκιμασμένα να κρατήσουν καμία διετία μιας ώρας χρήσεως την ημέρα σε συνθήκες γυμναστηρίου, ιδρωτες κλπ? Πολλα θες για 50 .Ανεβα budget να παρεις τα σωστα που ειναι φυσικα τα Air pods Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από Fotis13 1
TEOKOS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, JcD είπε Έχει να προτείνει κάποιος buds ασύρματα όχι πάνω από 50 ευρώ, δοκιμασμένα να κρατήσουν καμία διετία μιας ώρας χρήσεως την ημέρα σε συνθήκες γυμναστηρίου, ιδρωτες κλπ? Τα έχασες. Ήταν ευκαιριάρα! Τα έχω 1 χρόνο . Τα αγόρασα 70 ευρώ . Δεν το μετάνοιωσα στιγμή 1
sndev Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε Έχει να προτείνει κάποιος buds ασύρματα όχι πάνω από 50 ευρώ, δοκιμασμένα να κρατήσουν καμία διετία μιας ώρας χρήσεως την ημέρα σε συνθήκες γυμναστηρίου, ιδρωτες κλπ? δεν είναι buds άλλα τα έχω 2 χρόνια κ είναι εξαιρετικά στα 21-25 ε https://www.skroutz.gr/s/11904264/Xiaomi-Mi-Sports-Bluetooth-Μαύρο.html 1
JcD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Πολλα θες για 50 .Ανεβα budget να παρεις τα σωστα που ειναι φυσικα τα Air pods Καλά αυτά είναι από άλλο πλανήτη ρε'συ, τα πήρα δώρο στην κοπελιά μου και μου τα έδωσε να τα βάλω μία φορά, λέω κι εγώ σιγά τι διαφορά θα έχουν από τα ακουστικά των 10 ευρώ που έχω τώρα, ε νόμιζα ότι άλλαξα αυτιά μόλις τα έβαλα 😂 Είναι όμως πολύ ακριβά και τα λυπάμαι να τα πάρω γιατί δεν είμαι προσεκτικός! Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά αλλά προτιμώ να πάρω κάτι χωρίς καλώδιο εντελώς! 1
greekbusters Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Όλοι έχουμε τα Huawei am61 Αυτά χρησιμοποιώ και εγώ κανένα χρόνο σε γυμναστήριο και γήπεδο και έχουν αντέξει, ενώ έχουν καλή διάρκεια μπαταρίας Χτες καθώς χάζευα στο ίντερνετ κάπου μου πέταξε ένα βιντεακι για αυτούς που δεν γυμνάζουν πόδια αλλά είναι τούμπανο από πανω. Ε σήμερα στο γυμναστήριο τους χάζευα και αν όχι όλοι οι πολύ γυμνασμένοι, στα πόδια τώρα που πλέον φοράνε σορτσάκια ήταν σαν καλαμάκια τα πόδια τους. Ομολογώ δεν το είχα παρατηρήσει τόσο καιρό και είναι κακάσχημο. Έτσι αναθεώρησα και είπα να βάλω και δεύτερη φορά την εβδομάδα πόδια 😂 Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από greekbusters 1
Vapir Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 εγώ παιδιά είχα τα iluv sporty metal force 2 απο Πλαίσιο κανα 3ρι μήνες και ηταν οκ. τα πήρα δοκιμαστικά για να δω πόσο θα αντέξουν καθώς τα χαλάω για πλάκα (έχω δώσει άπειρα 30-40ρια για ακουστικά) και έλεγα να πάρω κάτι καλύτερο. Τελικά απο αντοχή δεν έχω παράπονο και ιδρώτες και πτώσεις , δεν καταλάβαιναν τίποτα, μέχρι που μου τα έβαλε η μάνα μου στο πλυντήριο αυτό δεν το άντεξαν . 🤣 🤣 1
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 6 hours ago, JcD said: Καλά αυτά είναι από άλλο πλανήτη ρε'συ, τα πήρα δώρο στην κοπελιά μου και μου τα έδωσε να τα βάλω μία φορά, λέω κι εγώ σιγά τι διαφορά θα έχουν από τα ακουστικά των 10 ευρώ που έχω τώρα, ε νόμιζα ότι άλλαξα αυτιά μόλις τα έβαλα 😂 Είναι όμως πολύ ακριβά και τα λυπάμαι να τα πάρω γιατί δεν είμαι προσεκτικός! Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά αλλά προτιμώ να πάρω κάτι χωρίς καλώδιο εντελώς! υπαρχουν πολλες εταιρειες που βγαζουν σοβαρα ακουστικα απλα πας και σε αλλα λεφτα.μετα πρεπει να δεις αν θες in ear η οχι. δεν εχω τιποτα με την apple για οποιον βγει να πει κατι.απλα υπαρχουν εταιρειες που ασχολουνται αποκλειστικα με ηχο.επισης αν δεν σε νοιαζει να κουβαλας κινητο υπαρχουν και ακουστικα με mp3 player.πχ sony.και επισης μπορεις να μετατρεψεις ενσυρματα ακουστικα σε ασυρματα αν εχεις καλο ζευγαρι ενσυρματα που σε βολευει. επισης κακα τα ψεμματα.με 10 ευρω δεν παιρνεις ακουστικα για μουσικη αλλα ακουστικα για κλησεις.τα πιο φτηνα και απλα μια νορμαλ ποιοτητα με καλωδιο παντα ξεκινανεεεεε απο τα 15 με 20 2
Pwpwpw Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, greekbusters είπε Αυτά χρησιμοποιώ και εγώ κανένα χρόνο σε γυμναστήριο και γήπεδο και έχουν αντέξει, ενώ έχουν καλή διάρκεια μπαταρίας Χτες καθώς χάζευα στο ίντερνετ κάπου μου πέταξε ένα βιντεακι για αυτούς που δεν γυμνάζουν πόδια αλλά είναι τούμπανο από πανω. Ε σήμερα στο γυμναστήριο τους χάζευα και αν όχι όλοι οι πολύ γυμνασμένοι, στα πόδια τώρα που πλέον φοράνε σορτσάκια ήταν σαν καλαμάκια τα πόδια τους. Ομολογώ δεν το είχα παρατηρήσει τόσο καιρό και είναι κακάσχημο. Έτσι αναθεώρησα και είπα να βάλω και δεύτερη φορά την εβδομάδα πόδια 😂 Mε τα σορτς στην ουσια αυτο που φαινεται ειναι η γαμπα, η τελος παντων το κομματι του ποδιου απ το γονατο και κατω, αν ο αλλος εχει μικρες γαμπες (που δυστηχως παιζει τεραστιο ρολο η γεννετικη εδω,δεν μπορεις να κανεις και πολλα αν ειναι μικρες απ την φυση τους) δινει την εντυπωση οτι σκιπαρει ποδια, αλλα δεν ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις αυτο.Επισης η πλειοψηφια των ανδρων τεινει να μαζευει την συντριπτικη πλειοψηφια λιπους στο ανω μερος του σωματος ενω τα ποδια συνεχιζουν να παραμενουν σχετικα "στεγνα", ετσι οταν ο αλλος παει γυμναστηριο και αρχιζει να τρωει και λιγακι παραπανω για αυξηση μυικης μαζας, αυξανει και το λιπος ταυτοχρονα το οποιο κατα κορον παει στο ανω μερος του σωματος, για αυτο στο πανω μερος συνηθως φαινονται πιο ογκωδης οι περισσοτεροι.Γενικα απο σορτακια μονο μην κρινεις παντως αν ο αλλος σκιπαρει ποδια η οχι, αν ο αλλος εχει skinny γαμπες δεν σημαινει οτι δεν κανει ποδια, αν σηκωσει ψηλα το σορτακια και "σφιξει" τετρακεφαλα και μηριαια δικεφαλα μπορει να εκπλαγεις. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw 1
revolver1990 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 49 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Mε τα σορτς στην ουσια αυτο που φαινεται ειναι η γαμπα, η τελος παντων το κομματι του ποδιου απ το γονατο και κατω, αν ο αλλος εχει μικρες γαμπες (που δυστηχως παιζει τεραστιο ρολο η γεννετικη εδω,δεν μπορεις να κανεις και πολλα αν ειναι μικρες απ την φυση τους) δινει την εντυπωση οτι σκιπαρει ποδια, αλλα δεν ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις αυτο.Επισης η πλειοψηφια των ανδρων τεινει να μαζευει την συντριπτικη πλειοψηφια λιπους στο ανω μερος του σωματος ενω τα ποδια συνεχιζουν να παραμενουν σχετικα "στεγνα", ετσι οταν ο αλλος παει γυμναστηριο και αρχιζει να τρωει και λιγακι παραπανω για αυξηση μυικης μαζας, αυξανει και το λιπος ταυτοχρονα το οποιο κατα κορον παει στο ανω μερος του σωματος, για αυτο στο πανω μερος συνηθως φαινονται πιο ογκωδης οι περισσοτεροι.Γενικα απο σορτακια μονο μην κρινεις παντως αν ο αλλος σκιπαρει ποδια η οχι, αν ο αλλος εχει skinny γαμπες δεν σημαινει οτι δεν κανει ποδια, αν σηκωσει ψηλα το σορτακια και "σφιξει" τετρακεφαλα και μηριαια δικεφαλα μπορει να εκπλαγεις. Διαφωνώ...προσωπικά είμαι άτομο που δεν έχει καλά calves και κάνω πόδια 2 φορές την βδομάδα. Ακόμα και έτσι έχουν κάποιο progress οι γάμπες μου και δεν έχουν καμιά σχέση με κάποιου που σκιπάρει. Κάποιος που γυμνάζει πόδια ακόμα και με χάλια genetics θα πρέπει να έχει κάτι τέτοιο σαν αποτέλεσμα που δείχνει κάποιο μικρό development... Προσωπικά είμαι κάπου εδώ.. Τώρα αν εννοείς για γάμπες τιτανοτεράστιες..τότε ναι..είναι δύσκολο να δεις.
Pwpwpw Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, revolver1990 είπε Διαφωνώ...προσωπικά είμαι άτομο που δεν έχει καλά calves και κάνω πόδια 2 φορές την βδομάδα. Ακόμα και έτσι έχουν κάποιο progress οι γάμπες μου και δεν έχουν καμιά σχέση με κάποιου που σκιπάρει. Κάποιος που γυμνάζει πόδια ακόμα και με χάλια genetics θα πρέπει να έχει κάτι τέτοιο σαν αποτέλεσμα που δείχνει κάποιο μικρό development... Προσωπικά είμαι κάπου εδώ.. Τώρα αν εννοείς για γάμπες τιτανοτεράστιες..τότε ναι..είναι δύσκολο να δεις. Ο πρωτος που δειχνεις φαινεται οτι ειναι γενετικα προικισμενος στο συγκεκριμενο κομματι, καταρχην αν παρατηρησεις την διαμετρο που εχει το κοκκαλο κατω στο αστραγαλο ειναι ισα με το κεφαλι μου.Eπισης δεν ειπα οτι οσο γυμναζεις δεν βελτιωνετονται καθολου, ειπα οτι ειναι θεμα γενετικης και αν εκ φυση σου εχεις λεπτα γαμπες δεν το κοβω να βελτιωνονται και πολυ σε μαζα, οκ developing προφανως θα αποκτησουν απο την προπονηση. Που ακριβως διαφωνεις? Οτι δεν μπορεις να κρινεις αν καποιος σκιπαρει ποδια η οχι βλεπωντας απλα τις γαμπες του με ενα σορτς? Οτι ο αλλος μπορει να εχει γαμπες μικρες και ο τετρακεφαλος του να ειναι τεραστιος? Οτο οι πλειψηφια τν ανδρων μαζευει την συντριπτικη πλειοψηφια λιπους στο ανω σωμα με εποτελεσμα να δημιουργειται η "ψευδαισθηση" οτι το ανω σωμα ειναι πιο ανεπτυγμενο απ τα ποδια? Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις