Dakonblackblade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 34 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Λετε για διπλές προπονήσεις οτι δεν κανει κτλ και σκέφτομαι εμεις που κάνουμε τριαθλο τι να πουμε; Οι διπλές είναι το λιγότερο 3-4 φορές την εβδομάδα!! Δεν είμαστε όλοι ανώμαλοι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 3 hours ago, CallMeRp said: Λοιπόν εγώ έχω διαστρεμμα ποδοκνημικης δευτέρου βαθμού.Το επαθα πριν ένα μήνα.Και έκανα δυο λάθη.Δεν ξεκίνησα άμεσα φυσιοθεραπεία αλλά τώρα και μετά από δύο εβδομάδες πήγα και έκανα αερόβιο.Βέβαια μια φορά πήγα αλλά δεν βοηθά στην αποκατάσταση.Το ερώτημα μου ειναι το εξης.Εχει κανεις προηγούμενη εμπειρία και να ξέρει πάνω κάτω πόσο καιρό παίρνει για να αποκατασταθεί; ρωτας κατι που δεν μπορει να απαντηθει ευκολα.εξαρτατε και τι βαθμου ειναι που αναφερεις οτι ειναι δευτερου αλλα και αυτο δεν βοηθαει απολυτα αλλα και το βασικο ειναι ποσο και που θα το ζορισεις.αλλο να πας για τρεξιμο αλλο για βαρη αλλο για περπατημα.και απο ατομο σε ατομο αλλαζει και ο χρονος αναρρωσης.το δοκιμαζεις σιγα σιγα και βλεπεις που σε παιρνει.αλλωστε αμα το παρακανεις θα σε πονεσει.ειχα παθει διαστρεμα πριν μερικα χρονια επεστρεψα πολυ γρηγορα σε συτο που εκανα αλλα με μερικες παραδοχες και με παπουτσακι ναρθηκα στο ποδι.οσο το ποδι αστραγαλος κτλ δεν πηγαινε δεξια αριστερα (ειχα το ναρθηκα) ημουν πολυ καλα.αλλα σε οποιαδηποτε προσπαθεια κλησης δυσκολευαν τα πραγματα. επισης δεν ειχα κανει φυσικοθεραπειες αλλα αυτο εχει.να κανει παλι με το τι βαθμου ειναι.γενικως προσεχουμε για να εχουμε.καλυτερα να το προσεξεις τωρα και να το ξεκουρασεις και ας καθυστερησει παρα να το κανεις χειροτερα και να σου φαει ακομα πιο πολυ καιρο αναρρωσης και περισσοτερη ταλαιπωρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, CallMeRp είπε Λοιπόν εγώ έχω διαστρεμμα ποδοκνημικης δευτέρου βαθμού.Το επαθα πριν ένα μήνα.Και έκανα δυο λάθη.Δεν ξεκίνησα άμεσα φυσιοθεραπεία αλλά τώρα και μετά από δύο εβδομάδες πήγα και έκανα αερόβιο.Βέβαια μια φορά πήγα αλλά δεν βοηθά στην αποκατάσταση.Το ερώτημα μου ειναι το εξης.Εχει κανεις προηγούμενη εμπειρία και να ξέρει πάνω κάτω πόσο καιρό παίρνει για να αποκατασταθεί; Ναι είχα πάθει Εγώ πέρυσι Το διάγραμμα δεύτερου βαθμού θέλει ειδικό νάρθηκα τύπου aircast. Εγώ την πρώτη βδομάδα ήμουν με πατερίτσες, φυσιοθεραπεία ξεκίνησα γύρω στις 3 βδομάδες και βοήθησε πολύ το λέιζερ. Συνολικά φοραγα το νάρθηκα σχεδόν 40 μέρες, παρούσα το πόδι κανονικά αλλά χωρίς να το πολυκουραζω. 2-3 μήνες είχα ενοχλήσεις. Θέλει σωστή αντιμετώπιση για να σ αφήσει μια και καλή αλλιώς κάθε λίγο θα έχεις πονακια. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από margaritagr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Ευχαριστω και τους δυο.Με βλεπει φυσιοθεραπευτης.Δεν μου εχει ξεκαθαρισει ποτε θα επανελθω ...και οχι τιποτα αλλο αλλα ανησυχω μπας κ χασω τα τρεξιματα που εχω στο μυαλο για το νησι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Χαίρομαι που έβγαλες νόημα παρά τα σαρδάμ χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Συμπλήρωμα με νιτρικό έχει δοκιμάσει κανείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 9 hours ago, CallMeRp said: Ευχαριστω και τους δυο.Με βλεπει φυσιοθεραπευτης.Δεν μου εχει ξεκαθαρισει ποτε θα επανελθω ...και οχι τιποτα αλλο αλλα ανησυχω μπας κ χασω τα τρεξιματα που εχω στο μυαλο για το νησι καλυτερα να τα χασεις αν δεν το νιωθεις καλα παρα να "τρεχεις" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, DJTaurus είπε Συμπλήρωμα με νιτρικό έχει δοκιμάσει κανείς ; Ναι, πεταμένα λεφτά κατ'εμε. Φάε κάνα παντζάρι καμία ώρα πριν την προπόνηση. Επίσης η μαγειρική σόδα υποτίθεται ότι κάνει τα ίδια... τίποτα δλδ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/7/2019 στις 7:52 ΠΜ, 4saken είπε Aδυνατω να παρω βαρος. Μεσα σε 3 μηνες εχασα 8 κιλα με γυμναστικη και διαιτα 2000 θερμιδων.Απο τελη Απριλιου αρχισα να αυξανω τις θερμιδες σταδιακα (τωρα ειμαι στις 3000), αλλα δεν μπορω να παρω κιλα. Σημερα η ζυγαρια εδειξε 71 κιλα, συνηθως ειμαι 71.5-72.00. Η αληθεια ειναι οτι το καλοκαιρι ειμαι περισσοτερο δραστηριος λογω δουλειας...Να συνεχισω στις 3000 θερμιδες και να κανω υπομονη η να αυξησω λιγο ακομα τις θερμιδες? προπερσυ ακριβως τετοιο καιρο που ειχα κανει διαιατα και ειχα φτασει και εγω τα 70 κιλα, επαθα ακριβως το ιδιο πραγμα με αυτο που περιγραφεις εσυ. Οταν εφτασα εκει που ηθελα, αρχιζα να ανεβαζω σταδιακα θερμιδες, θεωρητικα ημουν ηδη σε πλεονασμα αλλα το βαρος συνεχιζε να πεφτει μεχρι που εφτασα 68 κιλα! Μιλαμε τωρα για μετρημενη διατροφη, με ποιοτικες τροφες, βρωμη, πατατα, μακαρονια ολικης, ρυζι, στηθος κοτοπουλο, απαχο μοσχαρι, αυγα, ελαιολαδο φυστικοβουτηρο, ξηρους καρπους και ηταν τα παντα ζυγισμενα και υπολογιζμενα, για να προλαβω καποιους οτι "νομιζεις οτι ετρωγες πολυ δεν ετρωγες οσο χρειαζεται" οχι ετρωγα και ετρωγα πολυ! Για 1-1.5 μηνα περιπου ημουν κολλημενος στα 69-70 κιλα ενω διατροφικα φλερταρα με τις 4000 θερμιδες και σε καποια φαση ανησυχησα , νομιζα οτι κατι εχω, γιατι αρχισα να αισθανομαι δυσφορια απ το πολυ φαγητο και παρολα αυτα το βαρος δεν ανεβαινα γρμμαριο. Ωσπου καποια στιγμη μετα επιτελους ξεκολλησε και αρχισα να παιρνω αποτομα βαρος και επεσα αμεσως σε θερμιδες συντηρησης😂😛 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Αναπολω την εποχη που προσπαθουσα να χασω κιλα, ηταν πολυ πιο ευκολο.Σημερα η ζυγαρια εδειξε 72 κιλα παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Το να χάσεις κιλά είναι όντως πιο εύκολο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Στις 4/7/2019 στις 1:43 ΜΜ, Dakonblackblade είπε Περίληψη, για να γλιτώσεις τα προβλήματα της μέσης και πλάτης πρέπει να κάνεις ασκήσεις που δυναμώνουν την πλάτη και τη μέση. Δηλαδή καθίσματα και άρσεις. Άκου το, διάβασε τα σχόλια από κάτω και ψαξου Κάποιος που απλά έχει κάποια πονάκια στην μέση επειδή πχ δεν είναι αρκετά γυμνασμένος σίγουρα θα βοηθηθεί από τις ασκήσεις που λες. Όμως πολύς κόσμος έχει υπαρκτό και σοβαρό πρόβλημα με την μέση του όπως εγώ, και σε αυτή την περίπτωση κάποιες ασκήσεις απαγορεύονται δια ροπάλου, όπως οι άρσεις. Για πάντα. Εγώ πχ ακόμα ακόμα και σε καλή περίοδο να είμαι άμα κάνω μερικά σκυψίματα για άρσεις ακόμα και χωρίς καθόλου βάρος κινδυνεύω να πάθω έξαρση και μεγαλύτερη ζημιά. Ενδυνάμωση κάνω για κοιλιά και ράχη με ισομετρικές ασκήσεις και τα πράγματα βελτιώνονται μέχρι έναν βαθμό, αλλά τέτοια σκυψίματα όπως του deadlift, άτομα με πρόβλημα στην μέση δεν τα κάνουν για κανέναν λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Το να χάσεις κιλά είναι όντως πιο εύκολο Οχι για σενα, ουτε για μενα . Οταν θα χασεις σοβαρα κιλα και θα τα κρατησεις που ειναι ακομα πιο δυσκολο ελα να μας το ξαναπεις . Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 εγω βαζω ευκολα να χάσω μαρτύριο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Να πω ενα παράπονο μου που πολλες φορες με σταματάει απ τν αθληση μου.. Ειναι η 2η φορα που το παρατηρω/τυχαινει.. Οποτε ξεκιναω εντατικα γυμναστηριο, αρρωσταινω συχνα.. Επισης, κ οι 2 φορες ηταν εκτος χειμώνα που μπορει να πει καποιος ε λογικο ειναι τετοια εποχη.. Πεφτει το ανοσοποιητικο λογικά, δν μπορω να κάνω τπτ να το τονωσω? Πρεπει να τα παραταω συνεχεια? Κ συμπληρωματα τυπου vit. C κ Μουρουνελαιο κλπ εχω παρει... Δεν...!! Any help?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις