Dakonblackblade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Για πες μας στις 3000 θερμιδες τι συμπεριλαμβανουν τα γευματα σου ? Αυτο που δεν μπορειτε να βαλετε κιλα δεν υπαρχει πουθενα να ξερετε, οπως και το δεν μπορω χασω κιλα ειναι οι 2 οψεις του ιδιου μυθου .Σε αλλους ειναι πιο ευκολο να βαζουν γιατι το εχουν με το φαγητο και σε αλλους πιο δυσκολο να χασουν διοτι δεν μπορουν να το ραψουν και δεν εχουν αυτοπειθαρχια . Αλλα τελικα αν κανεις αυτα που πρεπει ειναι θεμα χρονου ποτε θα φτασεις στον στοχο σου .Για αυτο λεμε οτι η διατροφη ειναι το πιο δυσκολο πραγμα και το πιο σημαντικο απο εκει θα ερθουν οι μεγαλες αλλαγες στο σωμα . Kατι γενικοτερο δεν απευθυνομαι σε σενα 4saken . Ξεκιναει ο αλλος τωρα gym (προσπερνω το γεγονος που δεν θα βγαλει ουτε χρονο και τσαμπα ας μου επιτραπει η εκφραση τα κανει τσουρεκια στους γυρω του ) ,δεν ξερει τι του γινεται ακομα και ψαχνεται πως θα κανει το squat .Ενω την ιδια ωρα παει στο σπιτι και τρωει τα φασολακια που εφτιαξε η μαμα του.Ελπιζω να γινομαι αντιληπτος . Η σωστη διατροφη για ασκηση με βαρη κοστιζει και οικονομικα και ψυχολογικα .Οσο και να κοπανιεσαι στο gym στην καλυτερη θα γινεις χοντρος με μπρατσα μεχρι εκει η' οδοντογλυφιδα με ποδια που ετσι πηγες και γραφτηκες και ετσι θα παραμεινεις με τα φασολακια και τα κινοα . Ο αντιποδας αυτου ειναι οτι παω gym συνειδητοποιημενα ,δεν εχω μεγαλους στοχους και απλα παω να κανω κατι για να ξεκολησω απο τον καναπε που εχω σαπισει γιατι ειμαι τεμπελης και βαριεμαι να κουνηθω .Εκει πασο μπορεις να κανεις οτι θες μικρη σημασια εχει . Μοντέλα θα γίνουμε όλοι? Μερικοί γουστάρουμε dad bod ταβερνιάρη . Μην είσαι τόσο απόλυτος. Το γυμναστήριο δε χρειάζεται να έχει κάποιο στόχο. Μπορείς να πήγαινεις για να περνάς καλά και να.βρεις στην πορεία τι θες να κάνεις. Εγώ πήγαινα για μοντέλο και κατέληξα να γουστάρω dad bod εφόσον το σαβουριασμα το αγαπάω περισσότερο από το βλέμμα θαυμασμού. Είμαι και παντρεμένος οπότε δε με νοιάζει . Αντί να έρχονται τα γκομενάκια έρχονται οι καγκουρες και ρωτάνε Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από Dakonblackblade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Μοντέλα θα γίνουμε όλοι? Μερικοί γουστάρουμε dad bod ταβερνιάρη Δεν διαφωνω σε αυτο για αυτο μιλησα για στοχους .Αν ο στοχος σου ειναι αυτος πολυ καλα κανεις να τρως το συμπαν και οτι βρισκεις μπροστα σου . Η σημασια αυτων που ειπα ειναι οτι πρεπει να ξεκαθαρισει καποιος τι στοχους εχει που θελει να φτασει ,πως θελει να φαινεται το σωμα του και να πραξει αναλογα . Το προβλημα ξεκιναει διοτι η πλειοψηφια εχει το "ιδανικο σωμα " του μοντελου που λες και εσυ , ως στοχο και απλα δεν μπορει να το κατορθωσει διοτι κυριως κανει λαθος διατροφη , σε αυτο αναφερομουν . Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Το να βάλεις κιλά είναι το μόνο εύκολο όπως ειπώθηκε.Το έχω ακούσει πολλές φορές και απορώ.Το να βάλεις μυϊκά κιλά είναι το δύσκολο κομμάτι και απαιτεί αφοσίωση στον στόχο και συνέπεια.Για την επίτευξη του στόχου σου πρώτο ρόλο παίζει η ψυχολογία που θα έχεις εκείνη την χρονική περίοδο.Απαξ και βάλεις στόχο αρχίζεις και σκαρφαλώνεις.Διατροφη το Α και το Ω αλλά ο τύπος της γυμναστικής που θα ακολουθήσεις,η τεχνική,η διάρκεια,ο αριθμός των προπονήσεων,η ανάρρωση,το διάβασμα είναι καθοριστικά για την πορεία της εξέλιξης σου. Ένας γνωστός έλεγε με διάθεση όταν πιάσετε δουλειά και γίνει ρουτίνα ξεχάστε γυμναστήρια.Αυτο είναι ένα παράδειγμα όπως αλλά τόσα ,να φιλτράρει κάνεις τα πάντα και να μην επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες που ίσως τον επηρεάσουν ανάλογα πάντα την προσωπικότητα του καθενός.Καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Με οσπρια και λαδερα δε θα βαλεις κιλα ποτε των ποτων Το θέμα είναι ότι τρώει όσπρια και λαδερά ή ότι δεν τρώει αρκετή πρωτεΐνη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 57 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Το να βάλεις κιλά είναι το μόνο εύκολο όπως ειπώθηκε.Το έχω ακούσει πολλές φορές και απορώ.Το να βάλεις μυϊκά κιλά είναι το δύσκολο κομμάτι και απαιτεί αφοσίωση στον στόχο και συνέπεια.Για την επίτευξη του στόχου σου πρώτο ρόλο παίζει η ψυχολογία που θα έχεις εκείνη την χρονική περίοδο.Απαξ και βάλεις στόχο αρχίζεις και σκαρφαλώνεις.Διατροφη το Α και το Ω αλλά ο τύπος της γυμναστικής που θα ακολουθήσεις,η τεχνική,η διάρκεια,ο αριθμός των προπονήσεων,η ανάρρωση,το διάβασμα είναι καθοριστικά για την πορεία της εξέλιξης σου. Ένας γνωστός έλεγε με διάθεση όταν πιάσετε δουλειά και γίνει ρουτίνα ξεχάστε γυμναστήρια.Αυτο είναι ένα παράδειγμα όπως αλλά τόσα ,να φιλτράρει κάνεις τα πάντα και να μην επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες που ίσως τον επηρεάσουν ανάλογα πάντα την προσωπικότητα του καθενός.Καλημερα Δεν είναι τόσο εύκολο παιδιά, σε περιόδους με τέσσερα βάρη και τρία τρεξίματα τη βδομάδα, όταν έχει πάρει φωκο ο μεταβολισμός, όσο και να μπαζωνεις δεν παίρνεις ούτε καλά ούτε κακά κιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, JcD είπε Δεν είναι τόσο εύκολο παιδιά, σε περιόδους με τέσσερα βάρη και τρία τρεξίματα τη βδομάδα, όταν έχει πάρει φωκο ο μεταβολισμός, όσο και να μπαζωνεις δεν παίρνεις ούτε καλά ούτε κακά κιλα. Αρχικά χρειάζεσαι ξεκούραση όσο και αν νομίζεις ότι το σώμα σου τραβάει, το 7/7 ή διπλές προπονήσεις δεν έχει νόημα αν δεν είσαι επαγγελματίας και έχεις από πάνω σου προπονητές κλπ. Αν κάνεις αυτή τη προπόνηση και έχεις στόχο το να αυξήσεις τον όγκο σου τότε κανεις λάθος πρόπονηση. Τέλος, παίρνεις κιλά απλά τρως παραπάνω. Τόσο απλά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Με οσπρια και λαδερα δε θα βαλεις κιλα ποτε των ποτων Προφανως εννοεις μυικα κιλα.Γιατι?Τι πειραζει μια φορα την εβδομαδα ενα οσπριο η ενα λαδερο? 3 λεπτά πριν, Spect~ είπε Τέλος, παίρνεις κιλά απλά τρως παραπάνω. Τόσο απλά Χαιρω πολυ.Το θεμα ειναι να ειναι ποιοτικα κιλα.Αλλιως βαζω 100 γραμμαρια φυστικοβουτυρο καθε μερα και βλεπω την ζυγαρια να ανεβαινει. Η πρωτεινη μου ειναι μια χαρα ειναι τουλαχιστον x2 γραμμαρια τα κιλα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Spect~ είπε Αρχικά χρειάζεσαι ξεκούραση όσο και αν νομίζεις ότι το σώμα σου τραβάει, το 7/7 ή διπλές προπονήσεις δεν έχει νόημα αν δεν είσαι επαγγελματίας και έχεις από πάνω σου προπονητές κλπ. Αν κάνεις αυτή τη προπόνηση και έχεις στόχο το να αυξήσεις τον όγκο σου τότε κανεις λάθος πρόπονηση. Τέλος, παίρνεις κιλά απλά τρως παραπάνω. Τόσο απλά Μα σοβαρά συζητάμε ότι για 7-10 προπονήσεις τη βδομάδα πρέπει να είσαι επαγγελματίας και πάει λέγοντας? Αν είστε κάτω των 30 και σκέφτεστε έτσι δεν θα το πάτε καλά το πράμα! Στόχος είναι οι επιδόσεις, οι επιδόσεις έρχονται με προπόνηση, η προπόνηση καίει, και στις περιόδους ξεκούρασης πάλι καις λόγο μεταβολισμου. Τώρα ότι και να μου λέτε, όσο κι αν έφαγα στη ζωή μου πάνω από τα 110-112 κιλά δεν πέρασα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Περισσότερο δεν σημαίνει και καλύτερο είτε είσαι 15 είτε 55. Ένα σωστό πρόγραμμα προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα, σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερες πιθανότητες τραυματισμού σε σύγκριση με καθημερινή προπόνηση. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, Spect~ είπε Περισσότερο δεν σημαίνει και καλύτερο είτε είσαι 15 είτε 55. Ένα σωστό πρόγραμμα προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα, σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερες πιθανότητες τραυματισμού σε σύγκριση με καθημερινή προπόνηση. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε Σαφώς και το σωστό πρόγραμμα προσφέρει καλά αποτελέσματα, 7 προπονήσεις τη βδομάδα δεν είναι ούτε για επαγγελματίες ούτε λάθος πρόγραμμα. Τέσσερα βάρη με τρία τρεξίματα είναι το ποιο βασικό σύστημα προπόνησης που υπάρχει! Επαγγελματίας σημαίνει διπλή προπόνηση και τρέξιμο 4-5 φορές τη βδομάδα, και άμα μιλάμε για επαγγελματίες thai boxers πυγμάχους κλπ μιλάμε για 6 ώρες προπόνησης τη μέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Ναι γιατί ως γνωστών οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι Thai boxer επαγγελματίες και οι άρση βαριστες τρέχουν... Εχω κανει και γω διπλές προπονήσεις και προπονήσεις 7/7 αλλά πλέον έχω το μυαλό να κρίνω ότι δεν είναι το καλύτερο για πολλούς λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, Spect~ είπε Ναι γιατί ως γνωστών οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι Thai boxer επαγγελματίες και οι άρση βαριστες τρέχουν... Εχω κανει και γω διπλές προπονήσεις και προπονήσεις 7/7 αλλά πλέον έχω το μυαλό να κρίνω ότι δεν είναι το καλύτερο για πολλούς λόγους. Δεν είπα ότι είναι επαγγελματίες εδώ μέσα ούτε ότι είναι ο σωστός τρόπος προπόνησης για όσους συχνάζουν εδώ οι εξαωρες προπονησεις, και σεβαστή η άποψη και η κρίση σου για τις διπλές και τα 7/7 αλλά δεν πρόκειται περί προγραμμάτων που χρησιμοποιούν επαγγελματίες, σε αυτό απάντησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Τρείς προπονήσεις ή και δύο , full body με σωστή ένταση και ασκήσεις τις προκοπής είναι υπεραρκετές για ανθρώπους με φορτωμένο πρόγραμμα ή άλλων αντοχών 9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Μια περίληψη? Δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω με κατανόηση Περίληψη, για να γλιτώσεις τα προβλήματα της μέσης και πλάτης πρέπει να κάνεις ασκήσεις που δυναμώνουν την πλάτη και τη μέση. Δηλαδή καθίσματα και άρσεις. Άκου το, διάβασε τα σχόλια από κάτω και ψαξου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν εγώ έχω διαστρεμμα ποδοκνημικης δευτέρου βαθμού.Το επαθα πριν ένα μήνα.Και έκανα δυο λάθη.Δεν ξεκίνησα άμεσα φυσιοθεραπεία αλλά τώρα και μετά από δύο εβδομάδες πήγα και έκανα αερόβιο.Βέβαια μια φορά πήγα αλλά δεν βοηθά στην αποκατάσταση.Το ερώτημα μου ειναι το εξης.Εχει κανεις προηγούμενη εμπειρία και να ξέρει πάνω κάτω πόσο καιρό παίρνει για να αποκατασταθεί; Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Λετε για διπλές προπονήσεις οτι δεν κανει κτλ και σκέφτομαι εμεις που κάνουμε τριαθλο τι να πουμε; Οι διπλές είναι το λιγότερο 3-4 φορές την εβδομάδα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις