mp123 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Σήμερα έκανα 3 Χ 12 ) goblet squat με αλτηρα 6 κιλων 2) προβολές με αλτηρες 6 κιλων Δεν έκανα πρεσσα ποδιών.θα κάνω και Bulgarian αύριο.σιγα σιγά θα βρω πως θα τις κάνω σωστά.αυτα τα squat ένταξη .Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γι αυτό λέμε....ΟΝΤΑΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ!!! Και χωρίς καθίσματα μια χαρά θα γυμνάσεις τα πόδια στην αρχή!! Αυτές οι ασκήσεις αν γίνονται με λάθος τρόπο γ@μανε μεσες και γόνατα. Ναι το squat είναι top of the top άσκηση Αλλά πρέπει να στη δείξει ένας άνθρωπος που ξέρει για να την κάνεις σωστά!!! Και βέβαια κιλά σε τέτοιες ασκήσεις δεν ανεβάζεις day one. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από margaritagr 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Spoiler Λιγη πρωτεινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Μια περίληψη? Δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω με κατανόηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Aδυνατω να παρω βαρος. Μεσα σε 3 μηνες εχασα 8 κιλα με γυμναστικη και διαιτα 2000 θερμιδων.Απο τελη Απριλιου αρχισα να αυξανω τις θερμιδες σταδιακα (τωρα ειμαι στις 3000), αλλα δεν μπορω να παρω κιλα. Σημερα η ζυγαρια εδειξε 71 κιλα, συνηθως ειμαι 71.5-72.00. Η αληθεια ειναι οτι το καλοκαιρι ειμαι περισσοτερο δραστηριος λογω δουλειας...Να συνεχισω στις 3000 θερμιδες και να κανω υπομονη η να αυξησω λιγο ακομα τις θερμιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 30 λεπτά πριν, 4saken είπε Aδυνατω να παρω βαρος. Μεσα σε 3 μηνες εχασα 8 κιλα με γυμναστικη και διαιτα 2000 θερμιδων.Απο τελη Απριλιου αρχισα να αυξανω τις θερμιδες σταδιακα (τωρα ειμαι στις 3000), αλλα δεν μπορω να παρω κιλα. Σημερα η ζυγαρια εδειξε 71 κιλα, συνηθως ειμαι 71.5-72.00. Η αληθεια ειναι οτι το καλοκαιρι ειμαι περισσοτερο δραστηριος λογω δουλειας...Να συνεχισω στις 3000 θερμιδες και να κανω υπομονη η να αυξησω λιγο ακομα τις θερμιδες? Αμα θες να βάλεις κιλά τότε αύξησε τις θερμίδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, mp123 είπε Σήμερα έκανα 3 Χ 12 ) goblet squat με αλτηρα 6 κιλων 2) προβολές με αλτηρες 6 κιλων Δεν έκανα πρεσσα ποδιών.θα κάνω και Bulgarian αύριο.σιγα σιγά θα βρω πως θα τις κάνω σωστά.αυτα τα squat ένταξη .Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Κοιτά , όπως λέει και η Μαργαρίτα μέχρι να τις μάθεις μην φορτώνεις π.χ Έκανες προβολές με 6άρια για πρώτη φορά , λάθος. Υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες σε αυτήν την άσκηση που από άκρως οφέλιμη μπορεί να γίνει ζόρικη για τις αρθρώσεις του γόνατου και του ισχίου. Δηλαδή εκτός του προφανές το γόνατο να μην περνάει μπροστά από τις άκρες των δακτύλων , δεν πετάμε απλά το πόδι μπροστά αλλά το ανασηκώνουμε ελαφρά ακολουθώντας την φυσική κίνηση του ισχίου . Αυτό που βασικά θέλω να σου πω είναι να μην πέσεις στην εγωιστική λούμπα των γυμναστηρίων που ξεκινάει κάπως έτσι : “ Τι είναι ρε αυτά τα squat με βαράκια; Αυτά τα κάνουν τα κορίτσια . Πάρε μπάρα να γουστάρεις” 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 4saken είπε Aδυνατω να παρω βαρος. Μεσα σε 3 μηνες εχασα 8 κιλα με γυμναστικη και διαιτα 2000 θερμιδων.Απο τελη Απριλιου αρχισα να αυξανω τις θερμιδες σταδιακα (τωρα ειμαι στις 3000), αλλα δεν μπορω να παρω κιλα. Σημερα η ζυγαρια εδειξε 71 κιλα, συνηθως ειμαι 71.5-72.00. Η αληθεια ειναι οτι το καλοκαιρι ειμαι περισσοτερο δραστηριος λογω δουλειας...Να συνεχισω στις 3000 θερμιδες και να κανω υπομονη η να αυξησω λιγο ακομα τις θερμιδες? Για πες μας στις 3000 θερμιδες τι συμπεριλαμβανουν τα γευματα σου ? Αυτο που δεν μπορειτε να βαλετε κιλα δεν υπαρχει πουθενα να ξερετε, οπως και το δεν μπορω χασω κιλα ειναι οι 2 οψεις του ιδιου μυθου .Σε αλλους ειναι πιο ευκολο να βαζουν γιατι το εχουν με το φαγητο και σε αλλους πιο δυσκολο να χασουν διοτι δεν μπορουν να το ραψουν και δεν εχουν αυτοπειθαρχια . Αλλα τελικα αν κανεις αυτα που πρεπει ειναι θεμα χρονου ποτε θα φτασεις στον στοχο σου .Για αυτο λεμε οτι η διατροφη ειναι το πιο δυσκολο πραγμα και το πιο σημαντικο απο εκει θα ερθουν οι μεγαλες αλλαγες στο σωμα . Kατι γενικοτερο δεν απευθυνομαι σε σενα 4saken . Ξεκιναει ο αλλος τωρα gym (προσπερνω το γεγονος που δεν θα βγαλει ουτε χρονο και τσαμπα ας μου επιτραπει η εκφραση τα κανει τσουρεκια στους γυρω του ) ,δεν ξερει τι του γινεται ακομα και ψαχνεται πως θα κανει το squat .Ενω την ιδια ωρα παει στο σπιτι και τρωει τα φασολακια που εφτιαξε η μαμα του.Ελπιζω να γινομαι αντιληπτος . Η σωστη διατροφη για ασκηση με βαρη κοστιζει και οικονομικα και ψυχολογικα .Οσο και να κοπανιεσαι στο gym στην καλυτερη θα γινεις χοντρος με μπρατσα μεχρι εκει η' οδοντογλυφιδα με ποδια που ετσι πηγες και γραφτηκες και ετσι θα παραμεινεις με τα φασολακια και τα κινοα . Ο αντιποδας αυτου ειναι οτι παω gym συνειδητοποιημενα ,δεν εχω μεγαλους στοχους και απλα παω να κανω κατι για να ξεκολησω απο τον καναπε που εχω σαπισει γιατι ειμαι τεμπελης και βαριεμαι να κουνηθω .Εκει πασο μπορεις να κανεις οτι θες μικρη σημασια εχει . Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από Fotis13 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 50% υδατάνθρακες 25% λιπαρά και 25% πρωτεΐνες χοντρικά. Καθαρές τροφές, δεν τρώω σαχλαμάρες και πίνω σπάνια. Το να πάω τις θερμίδες στις 4000 και να πάρω κιλά μου είναι εύκολο, δεν θέλω να είναι σκέτο λίπος... Υοοψιαζομαι ότι με 3000 τον χειμώνα που δεν δουλεύω θα είναι υπέρ αρκετές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, 4saken είπε 50% υδατάνθρακες 25% λιπαρά και 25% πρωτεΐνες χοντρικά. Καθαρές τροφές, δεν τρώω σαχλαμάρες και πίνω σπάνια. Το να πάω τις θερμίδες στις 4000 και να πάρω κιλά μου είναι εύκολο, δεν θέλω να είναι σκέτο λίπος... Υοοψιαζομαι ότι με 3000 τον χειμώνα που δεν δουλεύω θα είναι υπέρ αρκετές... Εκανα edit 4saken ,για πες μια μερα ως παραδειγμα το 25% λιπαρα και το 50% υδατανθρακα απο που το παιρνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Ξηρούς καρπους ελαιολαδο. Υδατάνθρακες βρωμη πατατα μακαρονια ρυζι φρούτα λαχανικα. Μια φορά την εβδομάδα όσπρια και μια λαδερο. Το καλοκαίρι ειδικά φασολακια, είναι από τον κήπο μου και τα φτιάχνει η γυναίκα μου Φώτη, έχει διαφορά? :))) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, 4saken είπε Ξηρούς καρπους ελαιολαδο. Υδατάνθρακες βρωμη πατατα μακαρονια ρυζι φρούτα λαχανικα. Μια φορά την εβδομάδα όσπρια και μια λαδερο. Το καλοκαίρι ειδικά φασολακια, είναι από τον κήπο μου και τα φτιάχνει η γυναίκα μου Φώτη, έχει διαφορά? :))) Εχουν ξαναγινει πολλες φορες αυτες οι συζητησεις εγω δεν συμφωνω με αυτου του ειδους την διατροφη ειδικα σε ατομα οπως εσυ που δυσκολευονται να φανε /βαλουν κιλα . Ελπιζω να εχω εγω αδικο και να μπορεσεις να πιασεις τον στοχο σου με αυτον τον τροπο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 47 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Για πες μας στις 3000 θερμιδες τι συμπεριλαμβανουν τα γευματα σου ? Αυτο που δεν μπορειτε να βαλετε κιλα δεν υπαρχει πουθενα να ξερετε, οπως και το δεν μπορω χασω κιλα ειναι οι 2 οψεις του ιδιου μυθου .Σε αλλους ειναι πιο ευκολο να βαζουν γιατι το εχουν με το φαγητο και σε αλλους πιο δυσκολο να χασουν διοτι δεν μπορουν να το ραψουν και δεν εχουν αυτοπειθαρχια . Αλλα τελικα αν κανεις αυτα που πρεπει ειναι θεμα χρονου ποτε θα φτασεις στον στοχο σου .Για αυτο λεμε οτι η διατροφη ειναι το πιο δυσκολο πραγμα και το πιο σημαντικο απο εκει θα ερθουν οι μεγαλες αλλαγες στο σωμα . Kατι γενικοτερο δεν απευθυνομαι σε σενα 4saken . Ξεκιναει ο αλλος τωρα gym (προσπερνω το γεγονος που δεν θα βγαλει ουτε χρονο και τσαμπα ας μου επιτραπει η εκφραση τα κανει τσουρεκια στους γυρω του ) ,δεν ξερει τι του γινεται ακομα και ψαχνεται πως θα κανει το squat .Ενω την ιδια ωρα παει στο σπιτι και τρωει τα φασολακια που εφτιαξε η μαμα του.Ελπιζω να γινομαι αντιληπτος . Η σωστη διατροφη για ασκηση με βαρη κοστιζει και οικονομικα και ψυχολογικα .Οσο και να κοπανιεσαι στο gym στην καλυτερη θα γινεις χοντρος με μπρατσα μεχρι εκει η' οδοντογλυφιδα με ποδια που ετσι πηγες και γραφτηκες και ετσι θα παραμεινεις με τα φασολακια και τα κινοα . Ο αντιποδας αυτου ειναι οτι παω gym συνειδητοποιημενα ,δεν εχω μεγαλους στοχους και απλα παω να κανω κατι για να ξεκολησω απο τον καναπε που εχω σαπισει γιατι ειμαι τεμπελης και βαριεμαι να κουνηθω .Εκει πασο μπορεις να κανεις οτι θες μικρη σημασια εχει . Ού ρε, η κόρη μου έμαθε squat 15 χρόνων . Φασολάκια και μπάμιες με κοτόπουλο ζόρικα Στα μούτρα σου να μάθεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 36 λεπτά πριν, 4saken είπε Ξηρούς καρπους ελαιολαδο. Υδατάνθρακες βρωμη πατατα μακαρονια ρυζι φρούτα λαχανικα. Μια φορά την εβδομάδα όσπρια και μια λαδερο. Το καλοκαίρι ειδικά φασολακια, είναι από τον κήπο μου και τα φτιάχνει η γυναίκα μου Φώτη, έχει διαφορά? :))) Πρόσθεσε μια σπαλομπριζολα την ημέρα στη διατροφή σου και οι αλλαγές θα είναι άμεσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Με οσπρια και λαδερα δε θα βαλεις κιλα ποτε των ποτων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις