mp123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Φιλόδοξος στόχος σε μια ηλικία που σε αυτά που είναι κάτω από τα κρέατα έχει αρχίσει η φθορά .. Όχι ρε φίλε.ελεος .έχω ακόμα μια 10ετια να ζήσω. Μετά οκ το ξέρω τσαγάκι και σπίτι.οτι προλάβω και κάνω τώρα.ποτε δεν είναι αργά.θεληση να υπάρχει που υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Όχι ρε φίλε.ελεος .έχω ακόμα μια 10ετια να ζήσω. Μετά οκ το ξέρω τσαγάκι και σπίτι.οτι προλάβω και κάνω τώρα.ποτε δεν είναι αργά.θεληση να υπάρχει που υπάρχει. Και 2 και 3 10ετίες έχεις και μπορείς να είσαι ενεργός απλά ξανά κοίτα σε ποιον απάντησα και μην μπερδεύεσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Οκ το να αυξήσω την ένταση και να μειώσω τον χρόνο δεν πιστεύω να πάθω κανέναν τραυματισμό; Τώρα μην σου φαίνετε παράξενο που αντέχω.η δουλειά μου είναι απαιτητική.δουλευω από παιδί τεχνική εργασία τις πιο πολλές φορές πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου για τουλάχιστον 8 10 ώρες την ημέρα χωρίς να κουραστώ. Ο τραυματισμός έχει να κάνει με τεχνική κυρίως ή να σηκώνεις βάρη που δεν είσαι έτοιμος ακόμα. Για εσένα κάτι τέτοιο δεν παίζει (αφού δεν σηκώνεις μεγάλα βάρη αυτή τη στιγμή). Οπότε δίνεις έμφαση στην τεχνική. Εγώ έχω δύο δισκοκήλες και δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς. Ξεκίνησα με μαραθώνιο προσπάθειας που όταν έβλεπα dead lift ή squat έλεγα "ρε φίλε αυτό δεν παίζει να το κάνω ποτέ". αλλά τώρα το dead lift έχει γίνει ο καλύτερός μου φίλος. Τέσπα, δεν σου λέω σε καμία περίπτωση να βάλεις στο πρόγραμμά σου (αργότερα) dead lift αν δεν θες. Αλλά ... τα squats μου έκαναν εντύπωση γιατί, ακριβώς επειδή έχω θέμα με τη μέση, είναι από τις πιο βασικές φυσικές και χρήσιμες ασκήσεις. Μπορούν να εκτελεστούν με 12039123 τρόπους. Σίγουρα μπορείς να βρεις κάποιον ασφαλή τρόπο που να σου ταιριάζει και να τα βάλεις στο πρόγραμμά σου. Τραυματισμό δεν βλέπω το λόγο να πάθεις αρκεί, από τη στιγμή που δεν έχεις προπονητή από πάνω σου, να κάνεις σιγά σιγά τις όποιες αλλαγές. Είτε αυτή είναι αύξηση στα βάρη, είτε στις επαναλήψεις, είτε στη διατροφή κοκ. Ειδικά στην αρχή λίγες αλλαγές κάθε φορά και μικρές. Αν δεις ότι κάτι σε ζορίζει τότε κόβεις λίγο κλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, έχω μια απορία. Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνετε πρόγραμμα upper-lower η πρόγραμμα που κάθε μέρα γυμνάζετε την κάθε μυική ομάδα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ.αυριο θα κανω squat.μονο με την μπάρα.θα κάνω 3 Χ12 .πιστεύω να μην χρειαστώ φορείο.🤣 Τελικά βλέπω ότι είναι χρήσιμο αυτό το θρεντ.τωρα που ασχολουμε καλό είναι να ρωτάω εδώ να παίρνω καμμία γνώμη. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, mp123 είπε Οκ.αυριο θα κανω squat.μονο με την μπάρα.θα κάνω 3 Χ12 .πιστεύω να μην χρειαστώ φορείο.🤣 Τελικά βλέπω ότι είναι χρήσιμο αυτό το θρεντ.τωρα που ασχολουμε καλό είναι να ρωτάω εδώ να παίρνω καμμία γνώμη. Πάντως, αν κάνεις πρώτη φορά καθίσματα, τότε μπορείς να κάνεις και χωρίς καθόλου μπάρα για να συνηθίσεις λίγο την κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε Πάντως, αν κάνεις πρώτη φορά καθίσματα, τότε μπορείς να κάνεις και χωρίς καθόλου μπάρα για να συνηθίσεις λίγο την κίνηση. Από τις πρώτες ασκήσεις που έκανα ήταν squat χωρίς μπάρα. 10 μέρες μετά την παράτησα.δεν ξέρω γιατί.αυριο θα την αρχίσω πάλι αφού λέτε ότι είναι σημαντική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 On 28/06/2019 at 15:25, JcD said: Μπορώ να κάνω ένα πείραμα αν θέλει κάποιος να δούμε κάτι συγκεκριμένο. Πετάω σε λίγες μέρες για ρωσία με χειραποσκευή μόνο, αν έχει κάποιος απορία για κάποιο σκεύασμα και δεν είναι τίποτα ακριβό μπορώ να τσεκάρω. Μαζί μου θα έχω πολυβιταμίνες, λίγη κρεατίνη, ωμέγα της lamberts που δεν τα πουλάνε απάνω και μου τα ζήτησε το πρόσωπο που επισκέπτομαι, τα ομέγα δεν ξέρω αν περνάνε αφού είναι υγρό σε χαπάκια, αυτό θα έχει ενδιαφέρων! δεν θα επαιρνα το ρισκο να κανω πειραματα.γιατι το να στο πεταξουν ειναι το λιγοτερο.το βασικο ειναι μην απαγορευεται κατι γενικοτερα και βρεις τον μπελα σου. για τα χαπακια δεν ξερω τι ισχυει αλλα αμα ειναι κατω απο 100 σιγουρα δενεχεις θεμα. αν θες να μαθουμε σιγουρα να ρωτησω ατομο που δουλευε στα X-ray.πχ το μελι περναει παροτι ειναι υγρο οπως μου ειχαν πει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο παππούς είχε καλή μέρα ποδιών σήμερα! Είπα αφού ξεκινάει 10ήμερο διακοπών από αύριο να παίξω μία μέγιστη στο κάθισμα να δω που είμαι.! Squat: 60*10, 80*5, 110*5, 140*5, 160*2, 180*1, 190*1, 200 με βοήθεια - δεν τα είχα! Jumping Squat εκρηκτικές εξάρες: 120*6*5 set Press: 340*8, 380 * 6, 6, 5 200 στο κάθισμα είχα τον Φεβρουάριο κάπου με σωματικό βάρος 111 κιλά. Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα στα 101. Δεν περίμενα με τίποτα να διατηρήσω τόση δύναμη χάνοντας 10 κιλά από το σώμα και πιθανότατα η διατήρηση της δύναμης να οφείλετε στην συνεχιζόμενη λήψη κρεατίνης (περί 3-4gr την ημέρα τους τελευταίους 6 μήνες). Φώτο των ποδιών μου που είχε ζητήσει ένα μέλος, η άκρη της μπάρας για σύγκριση. Φώτος του πάνω σώματος στα 109 και 102 κιλά. Κοιλιακοί πουθενά στον ορίζοντα...του λίπους 😂 🙄 Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από JcD 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Τουμπανος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 58 λεπτά πριν, JcD είπε Ο παππούς είχε καλή μέρα ποδιών σήμερα! Είπα αφού ξεκινάει 10ήμερο διακοπών από αύριο να παίξω μία μέγιστη στο κάθισμα να δω που είμαι.! Squat: 60*10, 80*5, 110*5, 140*5, 160*2, 180*1, 190*1, 200 με βοήθεια - δεν τα είχα! Jumping Squat εκρηκτικές εξάρες: 120*6*5 set Press: 340*8, 380 * 6, 6, 5 200 στο κάθισμα είχα τον Φεβρουάριο κάπου με σωματικό βάρος 111 κιλά. Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα στα 101. Δεν περίμενα με τίποτα να διατηρήσω τόση δύναμη χάνοντας 10 κιλά από το σώμα και πιθανότατα η διατήρηση της δύναμης να οφείλετε στην συνεχιζόμενη λήψη κρεατίνης (περί 3-4gr την ημέρα τους τελευταίους 6 μήνες). Φώτο των ποδιών μου που είχε ζητήσει ένα μέλος, η άκρη της μπάρας για σύγκριση. Φώτος του πάνω σώματος στα 109 και 102 κιλά. Κοιλιακοί πουθενά στον ορίζοντα...του λίπους 😂 🙄 Καλα ποδια ,δυνατος κορμος ,μπραβο ! Καλως ηρθες στο τοπικ JcD. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 5 hours ago, JcD said: Ο παππούς είχε καλή μέρα ποδιών σήμερα! Είπα αφού ξεκινάει 10ήμερο διακοπών από αύριο να παίξω μία μέγιστη στο κάθισμα να δω που είμαι.! Squat: 60*10, 80*5, 110*5, 140*5, 160*2, 180*1, 190*1, 200 με βοήθεια - δεν τα είχα! Jumping Squat εκρηκτικές εξάρες: 120*6*5 set Press: 340*8, 380 * 6, 6, 5 200 στο κάθισμα είχα τον Φεβρουάριο κάπου με σωματικό βάρος 111 κιλά. Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα στα 101. Δεν περίμενα με τίποτα να διατηρήσω τόση δύναμη χάνοντας 10 κιλά από το σώμα και πιθανότατα η διατήρηση της δύναμης να οφείλετε στην συνεχιζόμενη λήψη κρεατίνης (περί 3-4gr την ημέρα τους τελευταίους 6 μήνες). Φώτο των ποδιών μου που είχε ζητήσει ένα μέλος, η άκρη της μπάρας για σύγκριση. Φώτος του πάνω σώματος στα 109 και 102 κιλά. Κοιλιακοί πουθενά στον ορίζοντα...του λίπους 😂 🙄 Έχει πέσει πολυύ δουλειά . Και γενετικα προικισμένος αν κρίνω από τους καρπούς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Σήμερα ανέβασα κιλά.οκ χαχα γελάμε τώρα αλλά οκ. Στα χέρια αλτηρες 6 kg από 5 kg στο ενα χέρι 12.5 από 10. στην μπάρα έβαλα 10 στον οριζόντιο πάγκο.ολα 7 σετ επί 12.ένταξη ψιλοζοριστικα που ανέβασα λίγο.εκανα squat με μπάρα πισω απο την πλατη στα 10 κιλά .με ένα σετ ζόρισε η μέση.τελος δεν ξανακάνω. Μόνο χωρις βάρη.για πόδια εχω βρει τρεις ασκήσεις στα όργανα και κάνω από 7 x12 αλλά τρία όργανα για στηθος 7,χ12.τα πήγα από 15 στα 20 κιλά.σιγα σιγά ανεβάζω.κιλα.καθε 15 μέρες θα ανεβάζω από λίγο.επισεις μονόζυγο κοιλιακούς 7 χ12. Οκ Μια χαρά.καλες οι συμβουλές να ανεβάσω λίγο τα βάρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 53 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Έχει πέσει πολυύ δουλειά . Και γενετικα προικισμένος αν κρίνω από τους καρπούς.. Τα χέρια γενικά ήταν το καλό μου σημείο, πέρασα κάποτε τους 51 πόντους, μέτρησή επί τόπου στο γυμναστήριο την ώρα της προπόνησης. Τα πόδια απ'την άλλη για να τα φτιάξω λίγο ήθελαν squat τρεις φορές τη βδομάδα. Μιλάμε στρώνεις χαρακτήρα με τρεις φορές τη βδομάδα squat 😂 18 λεπτά πριν, mp123 είπε Σήμερα ανέβασα κιλά.οκ χαχα γελάμε τώρα αλλά οκ. Στα χέρια αλτηρες 6 kg από 5 kg στο ενα χέρι 12.5 από 10. στην μπάρα έβαλα 10 στον οριζόντιο πάγκο.ολα 7 σετ επί 12.ένταξη ψιλοζοριστικα που ανέβασα λίγο.εκανα squat με μπάρα πισω απο την πλατη στα 10 κιλά .με ένα σετ ζόρισε η μέση.τελος δεν ξανακάνω. Μόνο χωρις βάρη.για πόδια εχω βρει τρεις ασκήσεις στα όργανα και κάνω από 7 x12 αλλά τρία όργανα για στηθος 7,χ12.τα πήγα από 15 στα 20 κιλά.σιγα σιγά ανεβάζω.κιλα.καθε 15 μέρες θα ανεβάζω από λίγο.επισεις μονόζυγο κοιλιακούς 7 χ12. Οκ Μια χαρά.καλες οι συμβουλές να ανεβάσω λίγο τα βάρη. Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι φίλε μου, υπομονή και πείσμα! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, mp123 είπε Σήμερα ανέβασα κιλά.οκ χαχα γελάμε τώρα αλλά οκ. Στα χέρια αλτηρες 6 kg από 5 kg στο ενα χέρι 12.5 από 10. στην μπάρα έβαλα 10 στον οριζόντιο πάγκο.ολα 7 σετ επί 12.ένταξη ψιλοζοριστικα που ανέβασα λίγο.εκανα squat με μπάρα πισω απο την πλατη στα 10 κιλά .με ένα σετ ζόρισε η μέση.τελος δεν ξανακάνω. Μόνο χωρις βάρη.για πόδια εχω βρει τρεις ασκήσεις στα όργανα και κάνω από 7 x12 αλλά τρία όργανα για στηθος 7,χ12.τα πήγα από 15 στα 20 κιλά.σιγα σιγά ανεβάζω.κιλα.καθε 15 μέρες θα ανεβάζω από λίγο.επισεις μονόζυγο κοιλιακούς 7 χ12. Οκ Μια χαρά.καλες οι συμβουλές να ανεβάσω λίγο τα βάρη. για πιο λόγο κανεις 7χ12? προσωπικά θεωρώ καλυτερα να κανεις 4/5 σετ 8 επαναλήψεις με 1-2 λεπτά ξεκούραση κ να ανεβάσεις κιλά. squat παρε ενα βαράκι ή kettlebell 5-10 kg κ κανε front squat. Μιλάμε για την απόλυτη άσκηση για τα πόδια, μην την αφήνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις