Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιάς και μιλάμε για φαγητό, μπιφτέκι στήθος με μπέικον, κρεμμύδι, κίτρινο τυρί, ρίγανη, ένα αυγό  και ελαιόλαδο. 

DSC_0149.JPG.b7a949e38edafc90d25e7f4752d6b5fa.JPG

DSC_0150.JPG.f92acc91b8815ceb89212a06b9f29e07.JPG

25 με 30 λεπτά στον φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς.

• Like 2
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 24/6/2019 στις 1:14 ΜΜ, margaritagr είπε

Αν παίρναμε αποζημίωση για κάθε λάθος γιατρού, αυτή τη στιγμη θα ήμουν ΠΛΟΥΣΙΑ. 

Το αλάνθαστο δεν το έχει κανεις , δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση. Ψαχνόμαστε και βρίσκουμε σωστούς ανθρώπους και επιστήμονες. 

Κατα τα αλλα πήγα να παρω aminolast απο τα xtreme και δεν το φέρνουν πια. 

Υπάρχουν πολύ καλύτερα από το Aminolast πλέον :) 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, JcD είπε

Μιάς και μιλάμε για φαγητό, μπιφτέκι στήθος με μπέικον, κρεμμύδι, κίτρινο τυρί, ρίγανη, ένα αυγό  και ελαιόλαδο. 

DSC_0149.JPG.b7a949e38edafc90d25e7f4752d6b5fa.JPG

DSC_0150.JPG.f92acc91b8815ceb89212a06b9f29e07.JPG

25 με 30 λεπτά στον φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς.

Μπεικον ρε συ;Μα μπεικον;;;😁

Δημοσ.

Μια συμβουλή από τους ειδικούς εδώ θέλω.αρχαριος βλεπεις.τρωω μεσημεριανό κατά τις 3 παντα   γυμναστηριο πηγαινα το απογευμα κατα της 6 αρα οκ.τωρα δύο μέρες πηγαίνω μεσημέρι κατά τις 1 και μισή ως τις 3.πηγαίνω σπίτι σε 5 λεπτά και τρώω για μεσημέρι.ειναι σωστό αυτό;  Πόση ώρα μετά από το γυμναστηριο πρέπει να τρωω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρέπει.Ο κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά.Η λογική λέει γυρνάς,κάνεις ένα ντους χαλαρώνεις λίγο και τρως το γεύμα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Μια συμβουλή από τους ειδικούς εδώ θέλω.αρχαριος βλεπεις.τρωω μεσημεριανό κατά τις 3 παντα   γυμναστηριο πηγαινα το απογευμα κατα της 6 αρα οκ.τωρα δύο μέρες πηγαίνω μεσημέρι κατά τις 1 και μισή ως τις 3.πηγαίνω σπίτι σε 5 λεπτά και τρώω για μεσημέρι.ειναι σωστό αυτό;  Πόση ώρα μετά από το γυμναστηριο πρέπει να τρωω.

Εξαρτάται το άτομο. Εγώ π.χ. αμα κάνω μια-μιάμιση ώρα προπόνηση μετά πεινάω πάρα πολύ και θέλω άμεσα υδατανθρακές + πρωτεϊνη. Το σημαντικό είναι να τρως σωστές και ποιοτικές πηγές πρωτεϊνης (κυρίως) και υδατανθράκων στις ώρες μετά την προπόνηση. Το πόσο σύντομα μετά το τέλος της προπόνησης θα φας δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. 

Επεξ/σία από Musclemar
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
On 20/06/2019 at 09:00, JcD said:

Σίγουρα θα υπέθεσαν ότι τις έχω για θεραπευτικούς λόγους...με 51 πόντους χέρια 😂

xaxa.γενικως δεν ξερω αν επιτρεπεται ή οχι. η καθε χωρα εχει διαφορετικους κανονες.εδω σε αλλες πας με φαρμακα που επιτρεπονται στην χωρα μας και σε κοιτανε καλα καλα.και με την αδρεναλινη υπαρχουν καποια θεματακια νομιζω.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, mp123 είπε

Αν είσαι αρχάριος στο γυμναστήριο δε θα ασχολούμουν με τη διατροφή ακόμα. Θα αποτελέσει διπλό στρες σαν νέα συνήθεια. Τρωγε κανονικά για ένα μήνα, να δημιουργήσεις μια νέα συνήθεια,ωτο γυμναστήριο, καί μετά ξεκινά με ερωτήσεις διατροφής

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

xaxa.γενικως δεν ξερω αν επιτρεπεται ή οχι. η καθε χωρα εχει διαφορετικους κανονες.εδω σε αλλες πας με φαρμακα που επιτρεπονται στην χωρα μας και σε κοιτανε καλα καλα.και με την αδρεναλινη υπαρχουν καποια θεματακια νομιζω.

Μπορώ να κάνω ένα πείραμα αν θέλει κάποιος να δούμε κάτι συγκεκριμένο. Πετάω σε λίγες μέρες για ρωσία με χειραποσκευή μόνο, αν έχει κάποιος απορία για κάποιο σκεύασμα και δεν είναι τίποτα ακριβό μπορώ να τσεκάρω. Μαζί μου θα  έχω πολυβιταμίνες, λίγη κρεατίνη, ωμέγα της lamberts που δεν τα πουλάνε απάνω και μου τα ζήτησε το πρόσωπο που επισκέπτομαι, τα ομέγα δεν ξέρω αν περνάνε αφού είναι υγρό σε χαπάκια, αυτό θα έχει ενδιαφέρων!

Επεξ/σία από JcD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορία.

Ξεκιναω προπόνηση  7 ασκήσεις με αλτηρες 5 κιλών οι 4 όρθιος και οι 3 σε οριζόντιο πάγκο..κάνω τις ασκήσεις αυτές 5 σετ των 12.  μου έχουν πει να τις κάνω την μια μετα την άλλη δλδ 7 ασκήσεις επί 12 ένας κύκλος ,λιγη ξεκουραση και μετά πάλι τον ίδιο κύκλο 4 φορές..ειναι οκ ετσι η' είναι καλύτερα να κάνω την μια άσκηση 5x12 και να προχωράω στην επόμενη;  πως θα έχω το καλύτερο αποτέλεσμα ; 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
11 ώρες πριν, mp123 είπε

Απορία.

Ξεκιναω προπόνηση  7 ασκήσεις με αλτηρες 5 κιλών οι 4 όρθιος και οι 3 σε οριζόντιο πάγκο..κάνω τις ασκήσεις αυτές 5 σετ των 12.  μου έχουν πει να τις κάνω την μια μετα την άλλη δλδ 7 ασκήσεις επί 12 ένας κύκλος ,λιγη ξεκουραση και μετά πάλι τον ίδιο κύκλο 4 φορές..ειναι οκ ετσι η' είναι καλύτερα να κάνω την μια άσκηση 5x12 και να προχωράω στην επόμενη;  πως θα έχω το καλύτερο αποτέλεσμα ; 

Τα κιλά είναι λίγα και γι'αυτό χρειάζεται να γίνονται στο καπάκι οι ασκήσεις ώστε να πιεστούν οι μυς. Θεωρώ ότι επειδή είσαι καινούργιος σου έδωσαν αυτό το πρόγραμμα για να αρχίσεις να χτίζεις μία βάση. Κοίταξε να εκτελείς τις ασκήσεις με τη σωστή τεχνική και να μην βιάζεσαι. Στους δύο μήνες να ζητήσεις κανονικό πρόγραμμα με στόχευση σε συγκεκριμένες μυικές ομάδες κάθε φορά και διαλείμματα μεταξύ των ασκήσεων. Τέτοια προγράμματα υπάρχουν άπειρα στον ιντερνετ και μπορούν και εδώ μέσα να σε βοηθήσουν τα παιδιά με κάποιο πρόγραμμα. Δώσε βάση στην τεχνική, είναι το ποιο σημαντικό. Αποτελέσματα περίμενε μετά από δύο χρόνια σκληρής προσπάθειας! 😁

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, mp123 είπε

Απορία.

Ποιος στο έχει πει;

Δημοσ.
Στις 25/6/2019 στις 9:36 ΠΜ, Dakonblackblade είπε

Το αγγίζεις το θέμα μια  χαρά. 

Σε βαριές μέρες προπόνησης έχω διαπιστώσει μέχρι και χαμηλή κατάθλιψη την επόμενη, καμία διάθεση, ζοχαδιασμένος να βαριέμαι. 

Όμως όπως σε όλα τα πράγματα , δεν γίνεσαι δυνατότερος αν δεν ζοριστείς. Για να σηκώνεις βαριά κιλά πρέπει να σηκώσεις ........βαριά κιλά. Όχι μέτρια για πολλές επαναλήψεις. 

Είναι θέμα στόχων.

Οι οποίοι στόχοι ποιοι μπορεί να είναι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...