xgol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, JcD είπε Ο ΤΕΟΚΟΣ πολύ σωστά λέει ότι και η μαργαρίτα, άκουγε τους αθλίατρους. Παρόμοια περιστατικό είχα με τον ώμο μου και κουραμπιέ γιατρό που είπε να μην ξανακάνω βάρη ποτέ χαχαχα! 20 χρόνια πίσω αυτό! Στην έρευνα που μας παραθέτεις τα νούμερα είναι κουφά τελείως! Προσωπικά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αύξηση των επιδόσεων δίχως να πιέσει κάποιος το νευρικό σύστημα διεγείροντας απλά τους μυς! Πολύ ενδιαφέρων! Kαι η ερωτηση του 1m ειναι, πως διαγειρονται οι μύες? Υ.Γ. Αθλιατρος = αθλιος ιατρός. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από xgol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 46 λεπτά πριν, xgol είπε Μην ακούς γιατρούς, άκου τον TEOKOS. Τι αποζημιωση θα του πληρώσεις αν η συμβουλή σου επιφέρει βλαβη στην υγεία του? Σου έθιξα το επάγγελμα ; Άσε ρε με τους κομπογιαννίτες και τους φραγκοφονιάδες που αν δεν τους τα στάξεις χοντρά σε γράφουνε στα παπα@α τους. Πιτσιρικάς είσαι και ίσως πιστεύεις ακόμη σε όρκους του Ιπποκράτη κ.λ.π ωραία. Ελπίζω όταν αρχίςουν και πέφτουν τα μπικικίνια να τους θυμάσαι ακόμη. Ναι ρε συ να ακούσει τον ΤΕΟΚΟS και να πάει στον αθλητίατρο που συμβουλεύω παραπάνω γιατί ότι άλλος λέει παπαριες για να τον ξεφορτωθεί και να έχει ήσυχη την συνείδηση αν κάνει καμία πατάτα με τα βάρη. ( και άσε τις ειρωνίες και τις μπηχτές, δεν σε παίρνει σε εμένα...γκε γκε ;; ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, TEOKOS είπε Σου έθιξα το επάγγελμα ; Άσε ρε με τους κομπογιαννίτες και τους φραγκοφονιάδες που αν δεν τους τα στάξεις χοντρά σε γράφουνε στα παπα@α τους. Πιτσιρικάς είσαι και ίσως πιστεύεις ακόμη σε όρκους του Ιπποκράτη κ.λ.π ωραία. Ελπίζω όταν αρχίςουν και πέφτουν τα μπικικίνια να τους θυμάσαι ακόμη. Ναι ρε συ να ακούσει τον ΤΕΟΚΟS και να πάει στον αθλητίατρο που συμβουλεύω παραπάνω γιατί ότι άλλος λέει παπαριες για να τον ξεφορτωθεί και να έχει ήσυχη την συνείδηση αν κάνει καμία πατάτα με τα βάρη. ( και άσε τις ειρωνίες και τις μπηχτές, δεν σε παίρνει σε εμένα...γκε γκε ;; ) Σου μιλαω ξεκάθαρα και δεν απαντάς. Αν του προκαλέσει ζημιά η συμβουλή σου, η οποια αντιτίθεται στη συμβουλή του ιατρού του, να έρθει να τον αποζημιωσεις εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Για να το πω απλά απλά αυτό που γνώριζα εγώ μέχρι σήμερα είναι ότι αύξηση της δύναμης έρχεται με την κόπωση του νευρικού και όχι τόσο του μυικου συστήματος. Εξ ου και ενίοτε φουσκωτοί μποντυμπιλντεραδες δεν είναι ιδιαίτερα δυνατοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, xgol είπε Σου μιλαω ξεκάθαρα και δεν απαντάς. Αν του προκαλέσει ζημιά η συμβουλή σου, η οποια αντιτίθεται στη συμβουλή του ιατρού του, να έρθει να τον αποζημιωσεις εσυ? Πολύ εύκολα σε συμβουλεύω και εγώ να μην κάνεις τίποτα και απλά να περπατάς . Να σού στείλω PayPal να μου δώσεις ένα πενηνταρικο? Την παίρνω την ευθύνη κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Πολύ εύκολα σε συμβουλεύω και εγώ να μην κάνεις τίποτα και απλά να περπατάς . Να σού στείλω PayPal να μου δώσεις ένα πενηνταρικο? Την παίρνω την ευθύνη κιόλας 100€ θα σου δώσω αν μπορεσεις απλα κ μονο να ξεχωρίσεις τις δομες σε μια ακτινογραφία θώρακα. Χωρις καν διαγνωση. Τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, xgol είπε 100€ θα σου δώσω αν μπορεσεις απλα κ μονο να ξεχωρίσεις τις δομες σε μια ακτινογραφία θώρακα. Χωρις καν διαγνωση. Τι λες? Έκαστος στο είδος τους. Οι γιατροί ξέρουν να γυμνάζουν όσο οι γυμναστές ξέρουν να χειρουργούν. Διαφωνείς? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, xgol είπε Σου μιλαω ξεκάθαρα και δεν απαντάς. Αν του προκαλέσει ζημιά η συμβουλή σου, η οποια αντιτίθεται στη συμβουλή του ιατρού του, να έρθει να τον αποζημιωσεις εσυ? Εγώ πάλι θα σου δώσω 1 μύριο αν μου βρεις έναν γιατρό που να δίνει αποζημίωση όταν κάποιος ασθενής του δεν γίνεται καλά από τις συμβουλές του ή παθαίνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Αν παίρναμε αποζημίωση για κάθε λάθος γιατρού, αυτή τη στιγμη θα ήμουν ΠΛΟΥΣΙΑ. Το αλάνθαστο δεν το έχει κανεις , δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση. Ψαχνόμαστε και βρίσκουμε σωστούς ανθρώπους και επιστήμονες. Κατα τα αλλα πήγα να παρω aminolast απο τα xtreme και δεν το φέρνουν πια. Lemon ice γεύση που έπαιρνα δεν έχω βρει πουθενά. Την έχει στο bodyworks.gr μη διαθέσιμη και άφησα Mail να ειδοποιηθώ. Έχει παραγγείλει κανεις απο το Έν λόγω μαγαζί να ξέρουμε αν ειναι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, JcD είπε Για να το πω απλά απλά αυτό που γνώριζα εγώ μέχρι σήμερα είναι ότι αύξηση της δύναμης έρχεται με την κόπωση του νευρικού και όχι τόσο του μυικου συστήματος. Εξ ου και ενίοτε φουσκωτοί μποντυμπιλντεραδες δεν είναι ιδιαίτερα δυνατοί. πως καταλαβαίνεις ότι κουράζετε το νευρικό και όχι το μυϊκό σύστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, jimis98 είπε πως καταλαβαίνεις ότι κουράζετε το νευρικό και όχι το μυϊκό σύστημα? Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι γράφω τις απόψεις μου από τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει μέχρι σήμερα. Δεν γνωρίζω καν αν είναι σωστές και σίγουρα η έκθεση που έβαλε εδώ ο xgol μου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά! Όσων αφορά την ερώτηση σου, πολλά σετ πολλών επαναλήψεων, πυραμιδικά σετ με αφαίρεση κιλών για συνεχιζόμενες επαναλήψεις, super sets και λοιπά παρόμοια που οδηγούν τους μυς σε κάψιμο και πρήξιμο είναι προφανώς ότι ταλαιπωρούν το μυικό παραπάνω απ'ότι το νευρικό σύστημα. Το νευρικό σύστημα ταλαιπωρείται με βαριά κιλά οπότε και σε προγράμματα 5 χ 5, texas method κλπ. Η δική μου εμπειρία μέχρι σήμερα μου έχει δείξει ότι το νευρικό σύστημα μπαίνει σε "mode" υπερπροπόνησης/υπερκόπωσης πολύ ευκολότερα αν κάποιος κάνει λάθος και το παρακάνει σε πρόγραμμα τύπου 5 χ 5 -βαριά κιλά- απ'ότι αν το παρακάνει σε νορμάλ πρόγραμμα bodybuilding. Ταλαιπωρημένο νευρικό σύστημα σημαίνει απλά απλά ότι αν και οι μυς σου θα μπορούσαν να βγάλουν μία προπόνηση σήμερα, εσύ για κάποιο λόγο αισθάνεσαι ότι δεν τραβάει το πράγμα, βαριέσαι έχεις υπνηλία και δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Απ'την άλλη ταλαιπωρημένο μυικό σύστημα μπορεί να σημαίνει ότι είσαι ναι μεν κουρασμένος, σε πονάνε τα χέρια και τα πόδια σου άλλα η όρεξη σου είναι νορμάλ, έχεις καλή διάθεση και σε δύο μέρες θα πηγαίνεις σφαίρα. Όταν το νευρικό σύστημα κουραστεί υπερβολικά δύο μέρες ξεκούραση δεν σου κάνουν τίποτα, μπορεί να πάρεις και βδομάδα εκτός και να μην συνέλθεις. Δεν ξέρω αν απάντησα την ερώτηση σου, σε κάθε περίπτωση googlare και βρες τις απαντήσεις σου και πες μου κι εμένα αν γράφω βλακείες παρακαλώ 😁 Αν θυμάμαι καλά τα παλιά καλά βίντεο του Elliot hulse εξηγούσαν αρκετά γύρω από το νευρικό σύστημα, δυστυχώς τώρα τελευταία την ψώνισε κι αυτός και έγινε χάλια το κανάλι του 😄 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Το αγγίζεις το θέμα μια χαρά. Σε βαριές μέρες προπόνησης έχω διαπιστώσει μέχρι και χαμηλή κατάθλιψη την επόμενη, καμία διάθεση, ζοχαδιασμένος να βαριέμαι. Όμως όπως σε όλα τα πράγματα , δεν γίνεσαι δυνατότερος αν δεν ζοριστείς. Για να σηκώνεις βαριά κιλά πρέπει να σηκώσεις ........βαριά κιλά. Όχι μέτρια για πολλές επαναλήψεις. Είναι θέμα στόχων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 86 κιλα @Spect~ !Σε 20 μερες θα ειμαι ετοιμος ,καθυστερησα ενα μηνα φετος . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε 86 κιλα @Spect~ !Σε 20 μερες θα ειμαι ετοιμος ,καθυστερησα ενα μηνα φετος . Εγω καθε φορα λεω θα σταματησω τις μαλακιες και ολο καποια ταβερνα τυχαινει Τουλαχιστον τωρα μπορει και ο Γιαννης να επιβεβαιωση οτι δεν ειμαι μπουλης (τα ακους @margaritagr?) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Ακούω ακούω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις