Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Τι προσφέρει αυτή η ζώνη που έχει μεγάλο πλάτος σε όλο το μήκος της σε σχέση με τις κλασσικές που έχουν πλάτος μόνο πίσω? Μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά και δυσκαμψία. Είναι τέλεια για τα αργά lifts, όπως, squat deadlift overhead press, αλλά ίσως δεν κάνει για τίς ολυμπιακές άρσεις. Έχει και μεγάλη αγκραφα που είναι πρόβλημα όταν η μπάρα περνάει από την κοιλιά. Σε επίπεδο υλικών πάντως είναι πολύ ψηλά μερικές μάρκες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Καλημέρα σε όλες-όλους! Έχει κανείς υπόψη τον τρόπο εκγύμνασης μέσω ηλεκτρομυοδιέγερσης; Είναι ασφαλής για την υγεία ή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα; Προσφέρει όντως αυτά που ισχυρίζεται ή όχι; Αντενδύκνειται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά και δυσκαμψία. Είναι τέλεια για τα αργά lifts, όπως, squat deadlift overhead press, αλλά ίσως δεν κάνει για τίς ολυμπιακές άρσεις. Έχει και μεγάλη αγκραφα που είναι πρόβλημα όταν η μπάρα περνάει από την κοιλιά. Σε επίπεδο υλικών πάντως είναι πολύ ψηλά μερικές μάρκες Ωραία έχω και γω τέτοια ζώνη που είναι πολύ πλατιά, γιατί μου είχε πει ο τύπος από το μαγαζί ότι έχει καλύτερη στήριξη. Το αρνητικό που έχω βρει είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις ακουμπάει στα κόκκαλα της λεκάνης πιο πολύ και δεν βολεύει ή άμα σκύβεις πολύ ακουμπάει στον πο@τσ& και στην γύρω περιοχή και δεν μπορείς να διπλώσεις πάρα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Ωραία έχω και γω τέτοια ζώνη που είναι πολύ πλατιά, γιατί μου είχε πει ο τύπος από το μαγαζί ότι έχει καλύτερη στήριξη. Το αρνητικό που έχω βρει είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις ακουμπάει στα κόκκαλα της λεκάνης πιο πολύ και δεν βολεύει ή άμα σκύβεις πολύ ακουμπάει στον πο@τσ& και στην γύρω περιοχή και δεν μπορείς να διπλώσεις πάρα πολύ θεωρω τη φορας αρκετα χαμηλα. μην τη βαζεις στην κοιλια, στο υψος του στομαχιου περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Εχει κανεις να προτεινει κανα 4-5 days split τωρα για καλοκαιρακι να σταξουμε λιγο; Τους τελευταιους 6 μηνες παιζω καθαρα και μονο upper lower. Σκεφτομουνα κατι με μπολικα super-set, πολυαρθρικες ασκησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, gousias είπε Καλημέρα σε όλες-όλους! Έχει κανείς υπόψη τον τρόπο εκγύμνασης μέσω ηλεκτρομυοδιέγερσης; Είναι ασφαλής για την υγεία ή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα; Προσφέρει όντως αυτά που ισχυρίζεται ή όχι; Αντενδύκνειται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις; Ασφαλής είναι. Αν προσφέρει κάτι παραπάνω? Δεν είναι vfm σίγουρα. Δε θα την πλήρωνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Ασφαλής είναι. Αν προσφέρει κάτι παραπάνω? Δεν είναι vfm σίγουρα. Δε θα την πλήρωνα Θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα, αν μπορείς σε παρακαλώ. Κυρίως γιατί υπάρχουν προβλήματα με κήλες και είναι απαγορευτική κάθε γυμναστική με βάρη, ακόμη και τρέξιμο, παρά μόνο κολύμβηση, pilates, yoga. Οπότε η σκέψη είναι αν θα ήταν ωφέλιμο για 1-2 μήνες ώστε να υπάρξει κάποια ενδυνάμωση στο μυικό σύστημα για περαιτέρω διευκόλυνση. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από gousias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Θα πρέπει να μάθω και κάτι παραπάνω. Μόλις βγήκες από το χειρουργείο? Πόσο χρονών είσαι , πόσα κιλά και τι δουλειά κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 20 ώρες πριν, gousias είπε Καλημέρα σε όλες-όλους! Έχει κανείς υπόψη τον τρόπο εκγύμνασης μέσω ηλεκτρομυοδιέγερσης; Είναι ασφαλής για την υγεία ή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα; Προσφέρει όντως αυτά που ισχυρίζεται ή όχι; Αντενδύκνειται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις; Το δοκίμασε συνάδελφος στην δουλειά. Έφυγε μετά από δύο μήνες τελείως απογοητευμένος από τα αποτελέσματα. Αν θέλεις μπορώ να τον ρωτήσω λεπτομέρειες, θυμάμαι πάντως ότι είναι πολύ ακριβό και ότι χρησιμοποιούσαν και ελαφριά βάρη παράλληλα με την στάνταρ "προπόνηση". Η εντύπωση μου είναι ότι για ενδυνάμωση το κολύμπι που δεν σου απαγορεύεται είναι κλάσεις ανώτερο και τσάμπα βέβαια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 46 λεπτά πριν, JcD είπε Το δοκίμασε συνάδελφος στην δουλειά. Έφυγε μετά από δύο μήνες τελείως απογοητευμένος από τα αποτελέσματα. Αν θέλεις μπορώ να τον ρωτήσω λεπτομέρειες, θυμάμαι πάντως ότι είναι πολύ ακριβό και ότι χρησιμοποιούσαν και ελαφριά βάρη παράλληλα με την στάνταρ "προπόνηση". Η εντύπωση μου είναι ότι για ενδυνάμωση το κολύμπι που δεν σου απαγορεύεται είναι κλάσεις ανώτερο και τσάμπα βέβαια! Εγω απο την αλλη εχω εμπειρία απο φιλο, παικτη του μπασκετ, πως στην πληρη ένταση δυσκολεύεσαι να βγαλεις το 20λεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, gousias είπε Θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα, αν μπορείς σε παρακαλώ. Κυρίως γιατί υπάρχουν προβλήματα με κήλες και είναι απαγορευτική κάθε γυμναστική με βάρη, ακόμη και τρέξιμο, παρά μόνο κολύμβηση, pilates, yoga. Οπότε η σκέψη είναι αν θα ήταν ωφέλιμο για 1-2 μήνες ώστε να υπάρξει κάποια ενδυνάμωση στο μυικό σύστημα για περαιτέρω διευκόλυνση. Αυτά είναι για αποκατάσταση και όχι για εκγύμναση. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την γυμναστική. 1 ώρα πριν, xgol είπε Εγω απο την αλλη εχω εμπειρία απο φιλο, παικτη του μπασκετ, πως στην πληρη ένταση δυσκολεύεσαι να βγαλεις το 20λεπτο. Είμαι σίγουρος ότι αν σου δώσω ένα κιλό και σου πω να κρατήσεις το χέρι σου σε έκταση στο πλάι για 20 λεπτά δεν θα το βγάλεις.. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, gousias είπε Θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα, αν μπορείς σε παρακαλώ. Κυρίως γιατί υπάρχουν προβλήματα με κήλες και είναι απαγορευτική κάθε γυμναστική με βάρη, ακόμη και τρέξιμο, παρά μόνο κολύμβηση, pilates, yoga. Οπότε η σκέψη είναι αν θα ήταν ωφέλιμο για 1-2 μήνες ώστε να υπάρξει κάποια ενδυνάμωση στο μυικό σύστημα για περαιτέρω διευκόλυνση. Μια χαρά είναι για την δική σου περίπτωση με τα προβλήματα αρθρώσεων που έχεις, απλά δεν πας όπου νάναι. Γυμναστική με βάρη όταν δεν είσαι σε περίοδο έξαρσης μπορείς να κάνεις, μην ακούς πάντα τους γιατρούς αν δεν είναι αθλητίατροι . Έχω δοκιμάσει την Miha bodytec Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από TEOKOS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 34 λεπτά πριν, Spect~ είπε Αυτά είναι για αποκατάσταση και όχι για εκγύμναση. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την γυμναστική. Είμαι σίγουρος ότι αν σου δώσω ένα κιλό και σου πω να κρατήσεις το χέρι σου σε έκταση στο πλάι για 20 λεπτά δεν θα το βγάλεις.. Σίγουρα δε θα το βγαλω, ωστόσο οι συγκεκριμενοι μυες της ωμικης ζωνης που θα το κρατήσουν, θα εχουν γυμναστεί. 10 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Μια χαρά είναι για την δική σου περίπτωση με τα προβλήματα αρθρώσεων που έχεις, απλά δεν πας όπου νάναι. Γυμναστική με βάρη όταν δεν είσαι σε περίοδο έξαρσης μπορείς να κάνεις, μην ακούς πάντα τους γιατρούς αν δεν είναι αθλητίατροι . Έχω δοκιμάσει την Miha bodytec Μην ακούς γιατρούς, άκου τον TEOKOS. Τι αποζημιωση θα του πληρώσεις αν η συμβουλή σου επιφέρει βλαβη στην υγεία του? @Spect~ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22067247/ βρήκα αυτο που δειχνει πως η μεθοδος αποφερει (καποια) αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Αν μπορείς να κάνεις κολύμπι, κάνεις κολύμπι. Στα miha πανε (κυριως) όσοι βαριούνται να γυμναστουν και τους ακούγεται ωραίο το 1-2 20λεπτα τη βδομάδα. Χωρίς να μιλάμε βέβαια για αθλητές. Με το κολύμπι θα γυμνάσεις την καρδιά σου, ολο το σωμα και θα φτιάξεις φυσική κατάσταση Εν τω μεταξύ πόσοι/ποιοι γιατροί σου έχουν πει όχι βαρη; όταν είχα πρωτοπαει στον Νικολάου στο Ιατρικό για το γόνατο (χονδροπαθεια) μ είχε δει πριν ένας βοηθός του. Αυτός λοιπόν είχε πει "τι το θες το γυμναστήριο, βγες και περπατα και καλά ειναι". Κι ο τύπος βέβαια ήταν +20 κιλά πάνω από το κανονικό του , ένας κουραμπιες που έπινε στον καναπέ. Φυσικά ο Νικολάου δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο απλά ν αποφεύγω 1-2 πραγματάκια. Δε λέω ότι είμαστε σε ίδια κατάσταση. Απλά έχω ακούσει κι εγώ πολλά που ήταν κυριολεκτικά ότι να ναι. Ίσως κι εσύ να μη χρειάζεσαι τέτοιους περιορισμούς. Σε κάθε περίπτωση θες έναν έμπειρο γιατρό δίπλα σου. Ακόμα και για το κολύμπι θες οδηγίες. Κάποια στυλ δεν επιτρέπονται όταν έχεις θέμα στη μέση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, xgol είπε Σίγουρα δε θα το βγαλω, ωστόσο οι συγκεκριμενοι μυες της ωμικης ζωνης που θα το κρατήσουν, θα εχουν γυμναστεί. Μην ακούς γιατρούς, άκου τον TEOKOS. Τι αποζημιωση θα του πληρώσεις αν η συμβουλή σου επιφέρει βλαβη στην υγεία του? @Spect~ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22067247/ βρήκα αυτο που δειχνει πως η μεθοδος αποφερει (καποια) αποτελεσματα. Ο ΤΕΟΚΟΣ πολύ σωστά λέει ότι και η μαργαρίτα, άκουγε τους αθλίατρους. Παρόμοια περιστατικό είχα με τον ώμο μου και κουραμπιέ γιατρό που είπε να μην ξανακάνω βάρη ποτέ χαχαχα! 20 χρόνια πίσω αυτό! Στην έρευνα που μας παραθέτεις τα νούμερα είναι κουφά τελείως! Προσωπικά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αύξηση των επιδόσεων δίχως να πιέσει κάποιος το νευρικό σύστημα διεγείροντας απλά τους μυς! Πολύ ενδιαφέρων! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις