Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Σε πιο trendy gym πλέον στο Χαλάνδρι, πολύ ωραίο όμως, μακρυά από το αξιοπρεπέστατο γυμναστήριο στην Κυψέλη, γίνονται σιγά σιγά ωραία πραγματάκια, πιο μεγάλος σε ηλικία βέβαια αλλά και πιο αποφασισμένος από ποτέ. 

ΥΓ. τα κολάν είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μη τραβήξουν τα βλέματα. Δηλαδή πόσο να κάνεις τον αόματο? 

ΥΓ2. Όσες φορούν Yoga Pants στο χώρο με τα βάρη ή γενικότερα σε δημόσιο χώρο, που όταν τεντώνουν γίνονται διαφανή , τι παίζει με δαύτες? 

ΥΓ3. Τα έβγαλα από μέσα μου , καταλαβαίνω πως είναι περίεργο να σε κοιτάζει ο κάθε γορίλας όταν γυμνάζεσαι , αλλά φόρα τη ξενέρωτη φόρμα ή βερμούδα. Έχετε δει ποτέ γυναίκα στο γυμναστήριο με βερμούδα ? Δεν βγάζουν οι εταιρείες πλέον?

Πλεον  μονο με κολαν μακρυ/σορτς κανω και εγω. Βολευουν ρε 😛 Απλα αν σκυψω εγω αντε να δεις κανα @@ :D

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχα σίγουρο. Όποιος έχει κάνει ποδήλατο, σίγουρα θα έχει και συλλογή. 

Ν1 Κυριλέ preworkout

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Το είχα σίγουρο. Όποιος έχει κάνει ποδήλατο, σίγουρα θα έχει και συλλογή. 

Ν1 Κυριλέ preworkout

Περα απο την πλακα με βολευει το κολαν γιατι εχω πληρη ελευθερια κινησεων σε οτι και αν κανω. Επισης στον κραταει στη θεση του και δεν τον χτυπας σε τραβηγμα στο clean/snatch, το εχω παθει..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Περα απο την πλακα με βολευει το κολαν γιατι εχω πληρη ελευθερια κινησεων σε οτι και αν κανω. Επισης στον κραταει στη θεση του και δεν τον χτυπας σε τραβηγμα στο clean/snatch, το εχω παθει..

Το κολάν είναι για τους αδύνατους οπότε για εμένα αποκλείεται. Έχω δοκιμάσει και είναι ωραία φάση απλά πρέπει να τσεκάρω αν γλιστράει προς τα κάτω και φαίνεται η χαράδρα. Εδώ με τα σορτς και δε μπορώ ώρες ώρες να το αποφύγω, ειδικά σε βαριά καθίσματα. 

Δημοσ.
Στις 17/6/2019 στις 10:23 ΜΜ, Spect~ είπε

Για τον Vapir Που επανληθε μετα απο καιρο

1,70 87-90 κιλα. Μετα απο βραδινό.

Dead Lift = 185 Kg (εχω καιρο να το προπονησω σοβαρα)

Back squat = 140 Kg

Front squat = 100 Kg (δεν το εχω δουλεψει αρκετα)

Power Snatch = 80 Kg

Clean = 90 Kg (αν δουλεψω το Mobility και ξεπερασω τη "φοβία" του να παει κατι στραβα τα εχω τα 100 ανετα

Bench press = 120 Kg, μετα το χειρουργειο ζητημα να εχω κανει 10 φορες παγκο συνολικα

Strict press = 80 Kg

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

20190617_213410.jpg

ωραίος
σημερα γράφω τα τελευταία μαθήματα κ μετά μόνο δουλειά 😎🤘  

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Spect~ είπε

Πλεον  μονο με κολαν μακρυ/σορτς κανω και εγω. Βολευουν ρε 😛 Απλα αν σκυψω εγω αντε να δεις κανα @@ :D

Και εγω με κολαν ολο τον χειμωνα  και  σορτς τωρα το καλοκαιρι και παντα τεχνικο μπλουζακι απο πανω.Οι γκομενες στο gym  ειναι κολαση με τα κολαν οταν υπαρχει και αναλογο σωμα να το υποστηριξει  .

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ κάνω σε ένα υπόγειο σιδεραδικο που δεν πλησιάζουν νορμάλ γυναίκες. Δυο που είναι μέσα η μία έχει 120*10 squat και η άλλη 200+ deadlift! 😅

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://images.app.goo.gl/HCRbmTqSLGajtsUg6

Δεν ξέρω και πως σβήνονται πλέον τα Posts.

Αγόρασε φίλος ζώνη από Αμερική, Pioneer . Εντάξει, άλλο επίπεδο το ζωνάρι. 

Spect , τι λένε τα Legacy lifter? Τα ζαχαρώνω αλλά δεν ξέρω αν θα μου δώσουν κάτι παραπάνω από τα πιστά Admiral Μου. Γαμώ, αγόραζα 5 χρόνια νωρίτερα απότι έπρεπε. Τώρα δε μου κάνει καρδιά να τα παροπλίσω .

• Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Spect , τι λένε τα Legacy lifter? Τα ζαχαρώνω αλλά δεν ξέρω αν θα μου δώσουν κάτι παραπάνω από τα πιστά Admiral Μου. Γαμώ, αγόραζα 5 χρόνια νωρίτερα απότι έπρεπε. Τώρα δε μου κάνει καρδιά να τα παροπλίσω .

Για αρση βαρων και squat τουμπανα. Μου φανηκε λιγο βαρη στην αρχη γιατι ειχα μονο αθλητικα παπουτσια αλλα το ξεπερασα γρηγορα. Ψηλοτερο τακουνι απο τα αλλα παπουτσια τις κατηγοριας του και πολυ σταθερα!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζωνούλα πήρες? Προτείνω την 3inch για τα πάντα της Dominion Strength. 

Αγόρασα επιγονατίδες της Rehband 7mm επειδή με πόνεσε το γόνατο στα 120 κάθισμα, το έριξα, το ξαναανέβασα με επιγονατίδες και είμαι τζιτζι πλέον. Σκατόγερος ετών 39 .

Δεν περίμενα πάντως ρε παιδιά στο θέμα τραυματισμών και πόνων και αποκατάστασης τον ρόλο της πρωτείνης. Την είχα υποτιμήσει. 

Τώρα κατεβάζω τα σεηκερ τις μπριζόλες , τα γιαούρτια και τα αυγά ( τα Χρυσά Αβγά με σώσανε με τα ασπράδια με γεύση σοκολάτα) και χτύπα ξύλο δεν με πονάει τίποτα και επανέρχομαι πολύ καλύτερα. 

ΥΓ. πωπω μου είχε λείψει να γράφω εδώ μέσα, έχω πολλά να πω. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εχω μια απο extreme stores, την βαζω σε καθισματα απο συνηθως στα 130+ και αρσεις στις 170+ ή αναλογα ποσο κουρασμενος ειμαι.

Επιγονατιδες εγω της rogue αν θυμαμαι καλα στα 5mm αλλα και αυτες δεν τις βαζω συχνα

Δημοσ.

Να αναφέρω και το πρόγραμμα . 3 μέρες την εβδομάδα

Day 1 

• 3x5 Bench Press ή 3x5 Overhead Press
  • 3x5 Squats
  • 3x5 Barbell Row

Day 2

• 3x5 Overhead Press ή Bench Press
  • 1x5 Deadlifts
  • Γενικά λίγα lats

Day 3

• 3x5 Bench Press ή 3x5 Overhead Press
  • 3x5 Squats
  • 3x5 Barbell Row

Αερόβιο καθόλου , γενικό stretching (κρεμιέμαι λίγο από το μονόζυγο)

Τρένο πάει. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

Τι προσφέρει αυτή η ζώνη που έχει μεγάλο πλάτος σε όλο το μήκος της σε σχέση με τις κλασσικές που έχουν πλάτος μόνο πίσω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...