poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 2 hours ago, CallMeRp said: Κομάντο είσαι; ορειβατικη αποστολη εννοει. η πολυημερη παραμονη στο βουνο λογω οτι καις παρα πολυ σε συνδυασμο οτι συνηθως δεν μπορεις να φας ποιοτικα εχει σαν αποτελεσμα να ρημαζεις λιγο το σωμα σου.συν οι δυσκολες συνθηκες της εκαστοτε αποστολης. πχ σε ορεινη πεζοπορια 30 ημερων οι υδατανθρακες/ζαχαρη εκαναν παρτι και η πρωτεινη ηταν στο πατωμα.το τι σαβουρα φαγωθηκε μονο και μονο για να μην υπαρχει ΜΕΓΑΛΟ θερμιδικο ελλειμμα δεν λεγεται. 3
JcD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Spect~ είπε Τι εννοεις σταθερος και τιναζεις τα ποδια? κατι εχω στο μυαλο μου αλλα θελω να ξερω οτι λεμε για το ιδιο πριν απαντησω για να μην απαντησω οτι να ναι. Τα 100 θεωρητικα πρεπει να τα εχω ανετα αν μου φυγει ο φοβος του fs Στις διακοπες θεωρω οτι ειναι πιο ευκολο λόγω του οτι τρως λιγο πιο "βρωμικα" Εννοώ κάνεις Overhead press τα 90 η εκρηκτικά τα πετάς πάνω?
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Εννοείς αν κάμω clean & jerk ή σκέτο clean? Clean είναι η κίνηση που τα φέρνεις από το έδαφος στους ώμους με βαθύ front squat. Power clean είναι το ίδιο με την διαφορά ότι δεν κάνεις κάθισμα. Clean & jerk τα φέρνεις στους ώμους και μετά τα φέρνεις πάνω από το κεφάλι είτε με split είτε με push. Πότε δεν τα κάνεις strict. Όπως και να χει η απάντηση για όλα είναι 90. Αν έχω όρεξη θα δοκιμάσω τα 100 σύντομα
JcD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 42 λεπτά πριν, Spect~ είπε Εννοείς αν κάμω clean & jerk ή σκέτο clean? Clean είναι η κίνηση που τα φέρνεις από το έδαφος στους ώμους με βαθύ front squat. Power clean είναι το ίδιο με την διαφορά ότι δεν κάνεις κάθισμα. Clean & jerk τα φέρνεις στους ώμους και μετά τα φέρνεις πάνω από το κεφάλι είτε με split είτε με push. Πότε δεν τα κάνεις strict. Όπως και να χει η απάντηση για όλα είναι 90. Αν έχω όρεξη θα δοκιμάσω τα 100 σύντομα Απλά απλά τα φέρνεις πάνω από το κεφάλι τιναζοντας την μπάρα με όλο το σώμα ή είσαι σταθερος και τα σπρώχνεις?
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, JcD είπε Απλά απλά τα φέρνεις πάνω από το κεφάλι τιναζοντας την μπάρα με όλο το σώμα ή είσαι σταθερος και τα σπρώχνεις? Με όλο το σώμα. Εσύ αναφέρεσαι σε strict press το οποίο προφανώς και είναι πιο δύσκολο αφού η δύναμη προέρχεται μόνο από τους ώμους. Strict press έχω σίγουρα 80 κιλά δεν θυμάμαι αν έχω κάνει παραπάνω. Πάντως το jerk (split or push) έιναι κινήσεις αρσεις βαρών που ως σκοπό έχουν το να πετάξεις οσο πιο πολλά κιλά μπορείς πάνω από το κεφάλι σου, η καλύτερα να μπεις εσύ κάτω από αυτά, ενώ το strict press είναι κίνηση γυμναστήριου που έχει σκοπό καθαρά την ενδυνάμωση των ωμων 2
JcD Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 33 λεπτά πριν, Spect~ είπε Με όλο το σώμα. Εσύ αναφέρεσαι σε strict press το οποίο προφανώς και είναι πιο δύσκολο αφού η δύναμη προέρχεται μόνο από τους ώμους. Strict press έχω σίγουρα 80 κιλά δεν θυμάμαι αν έχω κάνει παραπάνω. Πάντως το jerk (split or push) έιναι κινήσεις αρσεις βαρών που ως σκοπό έχουν το να πετάξεις οσο πιο πολλά κιλά μπορείς πάνω από το κεφάλι σου, η καλύτερα να μπεις εσύ κάτω από αυτά, ενώ το strict press είναι κίνηση γυμναστήριου που έχει σκοπό καθαρά την ενδυνάμωση των ωμων Την καλύτερη προπόνηση κάνεις. Εγώ παράτησα τώρα τα βαριά squat και κάνω εκρηκτικά με αλματάκια στο τελείωμα με 120 κιλά μαξ.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 On 17/06/2019 at 17:49, JcD said: Η Ελλάδα είναι ψιλοχύμα σε αυτά τα θέματα. Πριν καμιά δεκαριά χρόνια που έκανα και φαρμακάκι που και που είχα πετάξει για πολωνία με μια 10αριά αμπούλες τέστο στην χειραποσκευή. Δεν με ενόχλησε άνθρωπος στον έλεγχο! το τι αφηνει καθε χωρα ειναι σχετικο ή το τι μπορει να φανει σε καθε τεστ.και εξαρτατε και τι πτηση ειναι.αλλο να πας αθηνα ροδο και αλλο αθηνα αμερικη.αθηνα ροδο αν ηθελες να μεταφερεις τιποτα παραξενο θα επαιρνες και το πλοιο. επισης μια ουσια μπορει να ειναι και για θεραπευτικους σκοπους και υπαρχουν ατομα που περνουν τεστοστερονη για τετοιους λογους On 17/06/2019 at 22:24, j0hnn1e said: Ευχαριστω παιδιά. Το είχα απορία καιρό γιατί ταξιδεύω συχνά με χειραποσκευή μόνο και δεν ήξερα επειδή είναι σκόνη μην αρχίσουν τίποτα περίεργα στο αεροδρόμιο. Καλά, θα μου πεις, εάν πηγαίνεις εκτός για 7-10 μέρες, τι την θες; Κουβέντα να γίνεται οχι.αν υποψιαστουν οτι μεταφερεις τιποτε αλλο θα κανουν τεστακια.οπως λενε αμα δεις χρωμα tirkouaz It's cocaine. οι ναρκωτικες ουσιες αντιδρουν με συγκεκριμενα τεστ και αλλαζουν χρωμα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 In other news, σημερα μετα απο παραλια ειχε προπονηση. 10 Deadlift & 10 box jump σε 12 λεπτα> Τα σετ σε κιλα πηγαν στο DL 10x70 (ζεσταμα) 10χ100 10χ120 10χ140 10χ150 Χωρις ζωνη/στραπς και φυσικα unbroken (Δηλαδη χωρις να αφησω τη μπαρα) 4
JcD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 21 ώρες πριν, poulinos είπε το τι αφηνει καθε χωρα ειναι σχετικο ή το τι μπορει να φανει σε καθε τεστ.και εξαρτατε και τι πτηση ειναι.αλλο να πας αθηνα ροδο και αλλο αθηνα αμερικη.αθηνα ροδο αν ηθελες να μεταφερεις τιποτα παραξενο θα επαιρνες και το πλοιο. επισης μια ουσια μπορει να ειναι και για θεραπευτικους σκοπους και υπαρχουν ατομα που περνουν τεστοστερονη για τετοιους λογους οχι.αν υποψιαστουν οτι μεταφερεις τιποτε αλλο θα κανουν τεστακια.οπως λενε αμα δεις χρωμα tirkouaz It's cocaine. οι ναρκωτικες ουσιες αντιδρουν με συγκεκριμενα τεστ και αλλαζουν χρωμα. Σίγουρα θα υπέθεσαν ότι τις έχω για θεραπευτικούς λόγους...με 51 πόντους χέρια 😂
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, Spect~ είπε In other news, σημερα μετα απο παραλια ειχε προπονηση. 10 Deadlift & 10 box jump σε 12 λεπτα> Τα σετ σε κιλα πηγαν στο DL 10x70 (ζεσταμα) 10χ100 10χ120 10χ140 10χ150 Χωρις ζωνη/στραπς και φυσικα unbroken (Δηλαδη χωρις να αφησω τη μπαρα) Πως την παλευεις ρε μετα την παραλια ? Εκτος αν πας πρωι για μπανιο οποτε οκ .
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Πως την παλευεις ρε μετα την παραλια ? Εκτος αν πας πρωι για μπανιο οποτε οκ . Παιζει να ηταν η πρωτη φορα που το εκανα. Θαλασσα ημουν 4 με 6. Αραγμα σε πουφ και μεσα στο νερο χαλαρα. Ντουζακι στην παραλια pre workout και ημουν κομπλε. Σημερα νεο PR 95kg clean & jerk (πολυ κακο Jerk αλλα βγηκε) και 100 Kg clean 2
JcD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, Spect~ είπε Παιζει να ηταν η πρωτη φορα που το εκανα. Θαλασσα ημουν 4 με 6. Αραγμα σε πουφ και μεσα στο νερο χαλαρα. Ντουζακι στην παραλια pre workout και ημουν κομπλε. Σημερα νεο PR 95kg clean & jerk (πολυ κακο Jerk αλλα βγηκε) και 100 Kg clean Το pre workout ήταν mohito? 😁
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, JcD είπε Το pre workout ήταν mohito? 😁 Μπααα N1 ηταν. Εχω να πιω αλκοολ 7 χρονια 1 1
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε πιο trendy gym πλέον στο Χαλάνδρι, πολύ ωραίο όμως, μακρυά από το αξιοπρεπέστατο γυμναστήριο στην Κυψέλη, γίνονται σιγά σιγά ωραία πραγματάκια, πιο μεγάλος σε ηλικία βέβαια αλλά και πιο αποφασισμένος από ποτέ. ΥΓ. τα κολάν είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μη τραβήξουν τα βλέματα. Δηλαδή πόσο να κάνεις τον αόματο? ΥΓ2. Όσες φορούν Yoga Pants στο χώρο με τα βάρη ή γενικότερα σε δημόσιο χώρο, που όταν τεντώνουν γίνονται διαφανή , τι παίζει με δαύτες? ΥΓ3. Τα έβγαλα από μέσα μου , καταλαβαίνω πως είναι περίεργο να σε κοιτάζει ο κάθε γορίλας όταν γυμνάζεσαι , αλλά φόρα τη ξενέρωτη φόρμα ή βερμούδα. Έχετε δει ποτέ γυναίκα στο γυμναστήριο με βερμούδα ? Δεν βγάζουν οι εταιρείες πλέον? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από Dakonblackblade
Προτεινόμενες αναρτήσεις