Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, JcD said:

Ναι, πρωτεΐνη και πολυβιταμίνες στην χειραποσκευή περάσαν κανονικά. Επίσης είχα κι ένα γεύμα εντός για την αναμονή στο επόμενο αεροδρόμιο, δεν είπαν κάτι ούτε γι'αυτό.

και το γευμα περναει.εχω περασει κανονικα noodles

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

και το γευμα περναει.εχω περασει κανονικα noodles

Η Ελλάδα είναι ψιλοχύμα σε αυτά  τα θέματα. Πριν καμιά δεκαριά χρόνια που έκανα και φαρμακάκι που και που είχα πετάξει για πολωνία με μια 10αριά αμπούλες τέστο στην χειραποσκευή. Δεν με ενόχλησε άνθρωπος στον έλεγχο!

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τον Vapir Που επανληθε μετα απο καιρο

1,70 87-90 κιλα. Μετα απο βραδινό.

Dead Lift = 185 Kg (εχω καιρο να το προπονησω σοβαρα)

Back squat = 140 Kg

Front squat = 100 Kg (δεν το εχω δουλεψει αρκετα)

Power Snatch = 80 Kg

Clean = 90 Kg (αν δουλεψω το Mobility και ξεπερασω τη "φοβία" του να παει κατι στραβα τα εχω τα 100 ανετα

Bench press = 120 Kg, μετα το χειρουργειο ζητημα να εχω κανει 10 φορες παγκο συνολικα

Strict press = 80 Kg

Spoiler

20190617_213410.jpg

Επεξ/σία από Spect~
  • Like 9
Δημοσ.
9 hours ago, JcD said:

Ναι, πρωτεΐνη και πολυβιταμίνες στην χειραποσκευή περάσαν κανονικά. Επίσης είχα κι ένα γεύμα εντός για την αναμονή στο επόμενο αεροδρόμιο, δεν είπαν κάτι ούτε γι'αυτό.

10 hours ago, poulinos said:

περναει κανονικα ειναι σκονη στερεο πες το οπως θες

13 hours ago, Fotis13 said:

Για χειραποσκευη σε καμπινα δεν ξερω ,σε βαλιτσα εχω βαλει κανονικα παντως.

wb Niko επιτελους και ενας που γυμναζεται .

Ευχαριστω παιδιά. Το είχα απορία καιρό γιατί ταξιδεύω συχνά με χειραποσκευή μόνο και δεν ήξερα επειδή είναι σκόνη μην αρχίσουν τίποτα περίεργα στο αεροδρόμιο. Καλά, θα μου πεις, εάν πηγαίνεις εκτός για 7-10 μέρες, τι την θες; Κουβέντα να γίνεται 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Spect~ είπε

Για τον Vapir Που επανληθε μετα απο καιρο

1,70 87-90 κιλα. Μετα απο βραδινό.

Dead Lift = 185 Kg (εχω καιρο να το προπονησω σοβαρα)

Back squat = 140 Kg

Front squat = 100 Kg (δεν το εχω δουλεψει αρκετα)

Power Snatch = 80 Kg

Clean = 90 Kg (αν δουλεψω το Mobility και ξεπερασω τη "φοβία" του να παει κατι στραβα τα εχω τα 100 ανετα

Bench press = 120 Kg, μετα το χειρουργειο ζητημα να εχω κανει 10 φορες παγκο συνολικα

Strict press = 80 Kg

Απόκρυψη περιεχομένων

20190617_213410.jpg

Ωραιος Spect  δυνατος ,μεγαλη διαφορα με τα κιλα που εβαλες σε σχεση με παλαιοτερα .

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Ωραιος Spect  δυνατος ,μεγαλη διαφορα με τα κιλα που εβαλες σε σχεση με παλαιοτερα .

Λογικό ρε, κοντά 20 κιλά πάνω είμαι. Θέλω να πέσω 3 με 4 κιλά για να έρθω στα ίσια μου.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Λογικό ρε, κοντά 20 κιλά πάνω είμαι. Θέλω να πέσω 3 με 4 κιλά για να έρθω στα ίσια μου.. 

Και εγω αλλα δεν το βλεπω με παρασυρουν χαχα.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, j0hnn1e είπε

Ευχαριστω παιδιά. Το είχα απορία καιρό γιατί ταξιδεύω συχνά με χειραποσκευή μόνο και δεν ήξερα επειδή είναι σκόνη μην αρχίσουν τίποτα περίεργα στο αεροδρόμιο. Καλά, θα μου πεις, εάν πηγαίνεις εκτός για 7-10 μέρες, τι την θες; Κουβέντα να γίνεται 

Λάθος είσαι σε αυτό. Όταν ξεκινάς ένα "κύκλο" συμπληρωματων για ένα χρονικό διάστημα καλό είναι να τον δουλεύεις σταθερά μέχρι τέλους. Να κόψεις μία βδομάδα την πρωτεΐνη και να την ξανά αρχίσεις μετά σε τραβάει πίσω. Οι πρωτεΐνη, όπως και η διατροφή, θέλουν σταθερότητα για να δουλέψουν. Οπότε φόρτωσε τα μπαγκάζια σου και καλό ταξίδι. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ τον Ιούλιο 😁

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JcD είπε

Λάθος είσαι σε αυτό. Όταν ξεκινάς ένα "κύκλο" συμπληρωματων για ένα χρονικό διάστημα καλό είναι να τον δουλεύεις σταθερά μέχρι τέλους. Να κόψεις μία βδομάδα την πρωτεΐνη και να την ξανά αρχίσεις μετά σε τραβάει πίσω. Οι πρωτεΐνη, όπως και η διατροφή, θέλουν σταθερότητα για να δουλέψουν. Οπότε φόρτωσε τα μπαγκάζια σου και καλό ταξίδι. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ τον Ιούλιο 😁

Θα σύμφωνουσα σχετικά με τον κύκλο αλλά σε άλλα συμπληρώματα, σε πρωτεινη που παίρνεις από την διατροφη διαφωνώ. Δεν είναι ότι δεν θα πάρει σκόνη και ξαφνικά δεν παίρνει καθόλου πρωτεινη. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Spect~ είπε

Θα σύμφωνουσα σχετικά με τον κύκλο αλλά σε άλλα συμπληρώματα, σε πρωτεινη που παίρνεις από την διατροφη διαφωνώ. Δεν είναι ότι δεν θα πάρει σκόνη και ξαφνικά δεν παίρνει καθόλου πρωτεινη. 

Ναι αν θα καταφέρει να πάρει την "χαμένη" πρωτεΐνη από φαγητό δεν θα έχει σημασία.

Το clean σου το κάνεις όντας σταθερός ή τινάζεις την μπάρα? Είναι πολύ καλό το 90!

Δημοσ.
2 hours ago, JcD said:

Ότι είπε ο Spect.  

Εφόσον αναπληρώνεις από άλλου τα γρ πρωτεΐνης δεν έχει διαφορά εάν θα πάρεις την σκόνη η όχι. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Ότι είπε ο Spect.  

Εφόσον αναπληρώνεις από άλλου τα γρ πρωτεΐνης δεν έχει διαφορά εάν θα πάρεις την σκόνη η όχι. 

Προσωπικά αποκλείετε στις διακοπές μου να καταφέρω να τρώω την πρωτεΐνη που πρέπει, οπότε θα πάρω τη σκόνη μαζί μου 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πηγαινω πανω απο 10 μερες παιρνω πρωτεινη μαζι μου αν οχι   προσπαθω να  παιρνω οσο περισσοτερη μπορω απο τις τροφες  και να πηγαινω gym  αν ειναι εφικτο για συντηρηση .Η απολυτη καταστροφη ,διατροφικη και γενικοτερα ειναι οι αποστολες λογω του μεγαλου χρονικου διαστηματος και  της απωλειας αρκετων κιλων .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, JcD είπε

Ναι αν θα καταφέρει να πάρει την "χαμένη" πρωτεΐνη από φαγητό δεν θα έχει σημασία.

Το clean σου το κάνεις όντας σταθερός ή τινάζεις την μπάρα? Είναι πολύ καλό το 90!

Τι εννοεις σταθερος και τιναζεις τα ποδια? κατι εχω στο μυαλο μου αλλα θελω να ξερω οτι λεμε για το ιδιο πριν απαντησω για να μην απαντησω οτι να ναι. Τα 100 θεωρητικα πρεπει να τα εχω ανετα αν μου φυγει  ο φοβος του fs

2 ώρες πριν, JcD είπε

Προσωπικά αποκλείετε στις διακοπές μου να καταφέρω να τρώω την πρωτεΐνη που πρέπει, οπότε θα πάρω τη σκόνη μαζί μου 😉

Στις διακοπες θεωρω οτι ειναι πιο ευκολο λόγω του οτι τρως λιγο πιο "βρωμικα"

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Αν πηγαινω πανω απο 10 μερες παιρνω πρωτεινη μαζι μου αν οχι   προσπαθω να  παιρνω οσο περισσοτερη μπορω απο τις τροφες  και να πηγαινω gym  αν ειναι εφικτο για συντηρηση .Η απολυτη καταστροφη ,διατροφικη και γενικοτερα ειναι οι αποστολες λογω του μεγαλου χρονικου διαστηματος και  της απωλειας αρκετων κιλων .

Κομάντο είσαι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...