Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Στις 30/5/2019 στις 9:10 ΜΜ, CallMeRp είπε Μετά από τρέξιμο Με πάπρικα και πιπέρι. τι κρεας ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Ένα δύο θεματάκια, πρώτον η συζήτηση μου με το Labdoor στον messenger... Δυστυχώς δεν δίνουν παλαιότερα αποτελέσματα αλλά θα αρχίσουν να δίνουν στο μέλλον. Δεύτερο και σημαντικότερο για όσους ψωνίζετε από το MyProtein... Παραγγελία από το Ελληνικό site... ...7 ευρώ ποιο φθηνή, η ίδια ακριβώς παραγγελία όταν την παραγγέλνω από το αγγλικό site!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Fotis13 είπε τι κρεας ειναι ? Ψητο μοσχ.συκωτι με καπνιστη παπρικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Γτ ολες οι "γνωστες" πρωτεινες απ τα δικα μας μαγαζια, στο labdoor ειναι πολύ χαμηλα ή δν υπάρχουν καν?? Μη μου απαντήσετε γτ ειναι χαλια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/6/2019 στις 8:32 ΠΜ, Πανος999 είπε Γτ ολες οι "γνωστες" πρωτεινες απ τα δικα μας μαγαζια, στο labdoor ειναι πολύ χαμηλα ή δν υπάρχουν καν?? Μη μου απαντήσετε γτ ειναι χαλια!!! Δεν ξέρω πόσο συχνά κάνουν update αλλά ακόμα έχουν την πρωτεϊνη του Άρνολντ στη λίστα 😃 Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από Musclemar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voyaller Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Έχει δοκιμάσει κάποιος την Isolate της Gold Touch λεει τίποτα; Εγώ πάντα έπαιρνα Optimum Nutrition... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, Voyaller είπε Έχει δοκιμάσει κάποιος την Isolate της Gold Touch λεει τίποτα; Εγώ πάντα έπαιρνα Optimum Nutrition... Ναι την έχω δκιμάσει εγώ! Καλή γεύση και διαλυτότητα! Καθώς και αποτελέσματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Στις 1/5/2019 στις 5:29 ΜΜ, JcD είπε Να δώσω το upper/lower μου να μου πείτε καμιά γνώμη διότι εγώ είμαι τενεκές και 25 χρόνια τώρα παίζω το πουλί μου, κι όποιος δεν βαριέται το διαβάζει 😁 Δευτέρα Lower - Τρέξιμο * 5χλμ το πρωί στα πόδια μπορώ να κάνω μόνο πρέσα και squat ένεκα σπασμένων χιαστών. Πρέσα 7-10 * 5 set / Χαμήλωμα κιλών 8-10 * 5 set Culfs 10 set όλα τα κιλά όσες επαναλήψεις βγουν (είναι μηχάνημα της πλάκας) Τρίτη Upper - Τρέξιμο * 5χλμ το πρωί Πάγκος 12 * 3 σετ με αργή επαναφορά 2-3 δεύτερα. Επικλινής με μπάρα 10 * 3 σετ με αργή επαναφορά 2-3 δεύτερα. Cable Crossovers 12 επαναλήψεις 3 σετ Lateral Pull downs 12 * 3 set αργή επαναφορά 2-3 δεύτερα. Pull ups 8 * 3 σετ αργή επαναφορά Bent over row 10 * 3 set αργή επαναφορά Side shoulder raises σε μηχάνημα 12 * 3 set αργή επαναφορά 2-3 δεύτερα. Front shoulder dumbbell 12 * 3 αργή επαναφορά Dumbbell curls 12 * 3 set Concentration curls 10 * 2 set Triceps Extension 12 * 3 set αργή επαναφορά Triceps Pushdowns 12 * 2 σετ αργή επαναφορά 34 set Τετάρτη Off Πέμπτη Lower 2 Squat 10 set των 12, 12, 10, 3, όσες βγουν, 10, 10, 10, 10,10 - δλδ ανέβασμα, βαρύ σετ, κατέβασμα σε κιλά για 10άρια σετ Leg curls 12 * 5 set Culfs 10 set όλα τα κιλά όσες επαναλήψεις βγουν (είναι μηχάνημα της πλάκας) Παρασκευή Upper 2 Lateral Pull downs 12 * 3 set αργή επαναφορά 2-3 δεύτερα. Dumbbell Pull 10 * 3 set αργή επαναφορά Close Grip Rows Μηχάνημα 10 * 3 σετ αργή επαναφορά One arm incline chest dumbbell 12 * 3 set Μηχάνημα στήθους σαν πάγκος δεν ξέρω πως το λένε 12 * 3 σετ αργή επαναφορά 2-3 δεύτερα Chest Flyes 12 * 3 Overhead barbell 12 * 3 set Reverse Flyes 12 * 3 αργή επαναφορά 2-3 Reverse bicep curls 12 * 3 set Δικέφαλα σε μηχάνημα 12 * 2 σετ Βυθίσεις στο δίζυγο 3 σετ όσες βγουν Κάποια άσκηση τρικέφαλων 12 * 2 σετ αργή επαναφορά 34 set Σάββατο - Τρέξιμο * 5χλμ Κυριακή - Σάκος, σκιαμαχίες καμιά ώρα περίπου Κοιλιακούς βάζω τυχαία μέσα στη βδομάδα και συνήθως 2-3 φορές τη βδομάδα έχω 40λεπτο πυγμαχίας με φίλους. Αν και πήρα την συμβουλή των φίλων εδώ μέσα να ρίξω τα σετ μάλλον θα πρέπει να τα ρίξω κι άλλο. Exercise bulimia. Καλύτερα βέβαιο από τα υπόλοιπα addictions. Λόγων ηλικίας θα έκοβα το τρέξιμο αν μπορούσα και θα έβαζα airbike, rower , ή κάποιο prowler , για να μειώσω τους κραδασμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Στις 13/6/2019 στις 7:16 ΜΜ, Dakonblackblade είπε Exercise bulimia. Καλύτερα βέβαιο από τα υπόλοιπα addictions. Λόγων ηλικίας θα έκοβα το τρέξιμο αν μπορούσα και θα έβαζα airbike, rower , ή κάποιο prowler , για να μειώσω τους κραδασμούς Δεν τον έχω ξανά ακούσει τον όρο, ενδιαφέρων, αν και την είχα ψηλιαστή ότι είμαι ψυχοπαθής σε αυτό το θέμα! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Όλοι οι εθισμοί φρενάρουν την διάθεση και σου κλέβουν τον χρόνο να παίξεις στην γαμάτη παιδική χαρά της ζωής. Φιλοσοφίες από τα lidl αλλά ισχύει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Καλησπέρες! βλέπω το θρέντ έχει αραιώσει σε κίνηση άρα μάλλον όλοι λίγο πολύ είμαστε στα ίδια , ελεύθερος χρόνος 0! Έχω βαρεθεί το δρομολόγιο Πάτρα-Καλάβρυτα αλλα δε βαριέσαι 😄 τώρα που τελειώνω με τη σχολή την επόμενη εβδομάδα κ θα έχω μόνο τη δουλειά θα έχω παραπάνω χρόνο οπότε θα αρχίσω να επισκέπτομαι κ το αγαπημένο μ inso ποιο συχνά /winkwink μασαμπούκιασμα το χειμώνα , 91kg περίπου στον όγκο , τώρα σε κόψιμο 85 περίπ και 1,71ύψος για όποιον δε θυμάται , αλλα θα κόψω κ άλλο ειμαι στην αρχή 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Έχει ταξιδέψει ποτέ κανείς με πρωτεΐνη (σκόνη) σε αεροδρόμιο στην χειραποσκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Έχει ταξιδέψει ποτέ κανείς με πρωτεΐνη (σκόνη) σε αεροδρόμιο στην χειραποσκευή; Για χειραποσκευη σε καμπινα δεν ξερω ,σε βαλιτσα εχω βαλει κανονικα παντως. 11 ώρες πριν, Vapir είπε Καλησπέρες! βλέπω το θρέντ έχει αραιώσει σε κίνηση άρα μάλλον όλοι λίγο πολύ είμαστε στα ίδια , ελεύθερος χρόνος 0! Έχω βαρεθεί το δρομολόγιο Πάτρα-Καλάβρυτα αλλα δε βαριέσαι 😄 τώρα που τελειώνω με τη σχολή την επόμενη εβδομάδα κ θα έχω μόνο τη δουλειά θα έχω παραπάνω χρόνο οπότε θα αρχίσω να επισκέπτομαι κ το αγαπημένο μ inso ποιο συχνά /winkwink μασαμπούκιασμα το χειμώνα , 91kg περίπου στον όγκο , τώρα σε κόψιμο 85 περίπ και 1,71ύψος για όποιον δε θυμάται , αλλα θα κόψω κ άλλο ειμαι στην αρχή wb Niko επιτελους και ενας που γυμναζεται . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 8 hours ago, j0hnn1e said: Έχει ταξιδέψει ποτέ κανείς με πρωτεΐνη (σκόνη) σε αεροδρόμιο στην χειραποσκευή; περναει κανονικα ειναι σκονη στερεο πες το οπως θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Έχει ταξιδέψει ποτέ κανείς με πρωτεΐνη (σκόνη) σε αεροδρόμιο στην χειραποσκευή; Ναι, πρωτεΐνη και πολυβιταμίνες στην χειραποσκευή περάσαν κανονικά. Επίσης είχα κι ένα γεύμα εντός για την αναμονή στο επόμενο αεροδρόμιο, δεν είπαν κάτι ούτε γι'αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις