Musclemar Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Στις 21/5/2019 στις 10:11 ΠΜ, ADHD είπε Update και mini review της flavorless impact whey από myprotein. Νομιζω ειναι ισως η καλύτερη αγορα πρωτεΐνης που εχω κανει, ανακατεύεται τελεια, ακομα και με σκετο γαλα πινεται παρα πολυ ευχαριστα, εχει 0 τεχνητά γλυκαντικά κατι που ηταν και το μεγαλυτερο selling point για εμενα, 9999 καλυτερη γευση απο εκεινη την chemical taste αηδία που ειχα παρει. Το καλυτερο shake που εχω κανει ειναι γαλα αμυγδάλου (unsweetened) +μια δοση esspresso +1 κουταλακι του γλυκου cacao powder για πρωι, εχει απίστευτη γεύση ~150 θερμιδες και με κραταει τουλαχιστον 4 ωρες χωρις να πειναω. Τωρα θελω να παρω ενα καλο blender να φτιαχνω και smoothie style shakes με παγωμένη μπανάνα, τριμμένο παγο κλπ. 10/10 την προτείνω σε όλους. Κατα τα αλλα μάλλον πρεπει να κανω ενα μικρο cutting για το καλοκαίρι αλλά πέφτει πολύ πείνα. Impact Whey, σταθερή αξία!! Εγώ την κάνω smoothie όπως λες, με φρούτα, μέλι, νιφάδες βρώμης, γιαούρτι, φυστικοβούτυρο και άλλα συστατικά, όπως σε αυτή εδώ τη συνταγή για σπιτικό ρόφημα όγκου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χμ είχα καιρό να τσεκάρω αποτελέσματα του labdoor πάνω στην Impact, δεν ξέρω αν έχετε άποψη περί του συγκεκριμένου ιστοτοπου αλλά η μέτρηση που βρήκα είναι πεσμένη σε σχέση με παλιότερα... https://labdoor.com/review/myprotein-impact-whey-protein Δυστυχώς έχει παίσει το Nutritional Value αλλά τουλάχιστον είναι καλή στο Purity και safety. Επίσης έχει κανείς άποψη περί του συγκεκριμένου προϊόντος? https://www.myprotein.com/sports-nutrition/100-magnesium-citrate/10530171.html Ή οποιουδήποτε άλλου συμπληρώματος με μαγνήσιο, παίρνω ήδη το ΖΜΑ της εταιρίας αλλά λέω να βάλω λίγο ακόμα από μαγνήσιο. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από JcD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Αυτό που με νευρίασε με την impact είναι η αύξηση ~ 40% στην τιμή της μέσα σε 4 μήνες... Οκ, και πάλι είναι αρκετά πιο φθηνή σε σχέση με άλλες, αλλά 40% ρε αλήτες;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Αυτό που με νευρίασε με την impact είναι η αύξηση ~ 40% στην τιμή της μέσα σε 4 μήνες... Οκ, και πάλι είναι αρκετά πιο φθηνή σε σχέση με άλλες, αλλά 40% ρε αλήτες;! 60€ τα 5 κιλα πηρα εγω παντως πριν μερικες μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 4 minutes ago, Spect~ said: 60€ τα 5 κιλα πηρα εγω παντως πριν μερικες μερες Τον Ιανουάριο τα 2.5 κιλά έκαναν 20£, προχθές που μπήκα να παραγγείλω τα 2.5 κιλά έκαναν 27£ (οι τιμές αφορούν σε ίδια promotion κάθε φορά). Δεν λέω ότι δεν είναι φθηνά, αλλά σε τόσο μικρό διάστημα η αύξηση τιμής είναι εξωπραγματική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Στις 27/5/2019 στις 4:05 ΠΜ, JcD είπε Χμ είχα καιρό να τσεκάρω αποτελέσματα του labdoor πάνω στην Impact, δεν ξέρω αν έχετε άποψη περί του συγκεκριμένου ιστοτοπου αλλά η μέτρηση που βρήκα είναι πεσμένη σε σχέση με παλιότερα... https://labdoor.com/review/myprotein-impact-whey-protein Δυστυχώς έχει παίσει το Nutritional Value αλλά τουλάχιστον είναι καλή στο Purity και safety. Στο Labdoor έχουν ακόμη την παλιά συσκευασία της impact whey, αυτό πρέπει να σου λέει κάτι για τα update τους. "Ασφάλεια συστατικών" = 98%, αυτό και μόνο εμένα μου αρκεί ως ένδειξη εξαιρετικής ποιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, Musclemar είπε Στο Labdoor έχουν ακόμη την παλιά συσκευασία της impact whey, αυτό πρέπει να σου λέει κάτι για τα update τους. "Ασφάλεια συστατικών" = 98%, αυτό και μόνο εμένα μου αρκεί ως ένδειξη εξαιρετικής ποιότητας. Με προβληματίζει το γεγονός ότι έριξαν το nutritional value. Είμαι σίγουρος ότι προ διετίας ήταν καλύτερο. Σίγουρα είναι καλό το ότι ειναι ασφαλές προϊόν αλλά κοντά στην τιμή που το δίνουν τώρα, που παραμένει καλή, υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Ενίοτε για παράδειγμα τα xtreme stores βγάζουν προσφορές με επώνυμες πρωτεΐνες που είναι πολύ κοντά στην τιμη της impact. Βέβαια ούτε το αν οι επώνυμες ειναι καλύτερες γνωρίζω ούτε αν τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου site είναι καλά. Η συγκεκριμένη συσκευασία άλλαξε προ εξαμήνου, προ λίγων ημερών μου τελείωσε μια πεντακιλη με την συγκεκριμένη συσκευασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, JcD είπε Με προβληματίζει το γεγονός ότι έριξαν το nutritional value. Είμαι σίγουρος ότι προ διετίας ήταν καλύτερο. Σίγουρα είναι καλό το ότι ειναι ασφαλές προϊόν αλλά κοντά στην τιμή που το δίνουν τώρα, που παραμένει καλή, υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Ενίοτε για παράδειγμα τα xtreme stores βγάζουν προσφορές με επώνυμες πρωτεΐνες που είναι πολύ κοντά στην τιμη της impact. Βέβαια ούτε το αν οι επώνυμες ειναι καλύτερες γνωρίζω ούτε αν τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου site είναι καλά. Η συγκεκριμένη συσκευασία άλλαξε προ εξαμήνου, προ λίγων ημερών μου τελείωσε μια πεντακιλη με την συγκεκριμένη συσκευασία. Σχεδον παντα παιζουν εκτπτωτικοι κωδικοι γυρω στο 35 η και 40% αν ψαχτεις λιγακι, ποτε δεν εχω αγορασει την μονοκιλη Impact ας πουμε πανω απο 15 ευρω, παντα την παιρνω απο 12 εως 15 ευρω αναλογα την εκπτωση η τον εκτπτωτικο κωδικο που παιζει καθε φορα.Στα xtreme δυσκολακι να βρεις πρωτεινη με ενα 15ευρω, ενω τα 15 ειναι πανω κατω η "χειροτερη" τιμη που θα βρεις την impact. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Σχεδον παντα παιζουν εκτπτωτικοι κωδικοι γυρω στο 35 η και 40% αν ψαχτεις λιγακι, ποτε δεν εχω αγορασει την μονοκιλη Impact ας πουμε πανω απο 15 ευρω, παντα την παιρνω απο 12 εως 15 ευρω αναλογα την εκπτωση η τον εκτπτωτικο κωδικο που παιζει καθε φορα.Στα xtreme δυσκολακι να βρεις πρωτεινη με ενα 15ευρω, ενω τα 15 ειναι πανω κατω η "χειροτερη" τιμη που θα βρεις την impact. Δεν έχω ιδέα τι παίζει στις μικρές συσκευασίες. Εγώ με την έκπτωση μαζί παίρνω την πεντακιλη κοντά στα 50 την άγευστη, τουλάχιστον προ τριμήνου τόσο την πήρα. Αντίστοιχα έχω βρει στα xtreme σε περίοδο προσφοράςτα 2,4 κιλά 30. Αν... ξανά λέω αν είναι καλύτερη τότε αξίζει την διαφορά. Τα παιδιά εκεί προς τιμήν τους δεν υποστήριξαν ότι η impact είναι κακές πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, Musclemar είπε Στο Labdoor έχουν ακόμη την παλιά συσκευασία της impact whey, αυτό πρέπει να σου λέει κάτι για τα update τους. "Ασφάλεια συστατικών" = 98%, αυτό και μόνο εμένα μου αρκεί ως ένδειξη εξαιρετικής ποιότητας. Τι ακριβως σημαινει αυτο? Το 98% πως καθοριζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, xgol είπε Τι ακριβως σημαινει αυτο? Το 98% πως καθοριζεται? Στα βαρέα μέταλλα αναφέρονται. Συνολικά έχει φαίνεται να έχει πέσει η ποιότητα της σαν προϊόν δυστυχώς παιδιά. Οι μετρήσεις αφορούν την "παραγωγή" Οκτωβρίου 2018. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, JcD είπε Στα βαρέα μέταλλα αναφέρονται. Συνολικά έχει φαίνεται να έχει πέσει η ποιότητα της σαν προϊόν δυστυχώς παιδιά. Οι μετρήσεις αφορούν την "παραγωγή" Οκτωβρίου 2018. Το safety περιλαμβάνει πολλα αλλα πραγματα, ωστοσο. Οποτε μη τσιμπατε σε μπουρδες του μαρκετινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) εχετε να προτεινετε κανα δεκαλεπτο προγραμμα για το σπιτι; (χωρις εξαρτηματα κλπ). Κάνω box 3 φορες την βδομαδα αλλα θελω να χασω κιλα και να σφίξω λίγο οποτε θελω να συμπληρωσω αλλες 3-4 μερες με workout στο σπιτι(κυριως core-ποδια), τι λετε; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Κ εγω χθες πηρα την impact whey στα 30 ευρω τα 2,5 kg.. Μπομπα.. Κ επειδή εγινε ομαδικη παραγγελία πηγανε 2 ευρω τα μεταφορικά.. Ελπιζω να λεει..!! Πρώτη φορά τν αγοραζω!! Τωρα εχω την body solid της cn.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, splanis είπε εχετε να προτεινετε κανα δεκαλεπτο προγραμμα για το σπιτι; (χωρις εξαρτηματα κλπ). Κάνω box 3 φορες την βδομαδα αλλα θελω να χασω κιλα και να σφίξω λίγο οποτε θελω να συμπληρωσω αλλες 3-4 μερες με workout στο σπιτι(κυριως core-ποδια), τι λετε; Burpees δεκάρες σετ του ενός λεπτού, ότι καλύτερο για πολεμικό τεχνίτες, βάζεις το χρονόμετρο, κανείς την δεκάρα και ότι μένει από το λεπτό ξεκουράζεσαι. Αμα είσαι μερακλής κάνεις εικοσαρια σετ😁 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις