Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Ε άμα είναι σε ίσιο πάγκο και για στήθος, λογικά θα είναι είτε πιέσεις είτε εκτάσεις αλτήρων. Κάτι άλλο δεν μου έρχεται εκτός άμα είναι κάποια περίεργη/σπάνια άσκηση οπότε δεν την ξέρω

Εκτασεις παιζει να ειναι τωρα που το λες. Ευχαριστω θα ποσταρω αυριο για επιβεβαιωση :)

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, stormrain είπε

Oχι προσαγωγες χεριων μου το εχει γραψει στο προγραμμα ο γυμναστης, αλλα δεν βρισκω τιποτα γμτ.

μήπως εννοεί chest pullover?

Ακυρο αλλα γενικά οι μεταφράσεις ασκήσεων είναι για τα πανηγύρια στα ελληνικά. Το χειρότερο που χω δει ειναι αρσεις θανάτου με λυγισμένα πόδια εννοώντας φυσικά το romanian deadlift

Επεξ/σία από bilya
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bilya είπε

μήπως εννοεί chest pullover?

Σιγουρα οχι γιατι αυτο ηταν η επομενη ασκηση :)

• Like 1
Δημοσ.

Update και mini review της flavorless impact whey από myprotein.

Νομιζω ειναι ισως η καλύτερη αγορα πρωτεΐνης που εχω κανει, ανακατεύεται τελεια, ακομα και με σκετο γαλα πινεται παρα πολυ ευχαριστα, εχει 0 τεχνητά γλυκαντικά κατι που ηταν και το μεγαλυτερο selling point για εμενα, 9999 καλυτερη γευση απο εκεινη την chemical taste αηδία που ειχα παρει. Το καλυτερο shake που εχω κανει ειναι γαλα αμυγδάλου (unsweetened) +μια δοση esspresso +1 κουταλακι του γλυκου cacao powder για πρωι, εχει απίστευτη γεύση ~150 θερμιδες και με κραταει τουλαχιστον 4 ωρες χωρις να πειναω. Τωρα θελω να παρω ενα καλο blender να φτιαχνω και smoothie style shakes με παγωμένη μπανάνα, τριμμένο παγο κλπ.

10/10  την προτείνω σε όλους.

Κατα τα αλλα μάλλον πρεπει να κανω ενα μικρο cutting για το καλοκαίρι αλλά πέφτει πολύ πείνα. :P 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, ADHD είπε

Update και mini review της flavorless impact whey από myprotein.

Νομιζω ειναι ισως η καλύτερη αγορα πρωτεΐνης που εχω κανει, ανακατεύεται τελεια, ακομα και με σκετο γαλα πινεται παρα πολυ ευχαριστα, εχει 0 τεχνητά γλυκαντικά κατι που ηταν και το μεγαλυτερο selling point για εμενα, 9999 καλυτερη γευση απο εκεινη την chemical taste αηδία που ειχα παρει. Το καλυτερο shake που εχω κανει ειναι γαλα αμυγδάλου (unsweetened) +μια δοση esspresso +1 κουταλακι του γλυκου cacao powder για πρωι, εχει απίστευτη γεύση ~150 θερμιδες και με κραταει τουλαχιστον 4 ωρες χωρις να πειναω. Τωρα θελω να παρω ενα καλο blender να φτιαχνω και smoothie style shakes με παγωμένη μπανάνα, τριμμένο παγο κλπ.

10/10  την προτείνω σε όλους.

Κατα τα αλλα μάλλον πρεπει να κανω ενα μικρο cutting για το καλοκαίρι αλλά πέφτει πολύ πείνα. :P 

Πως γινετε να σε κραταει η whey 4 ωρες χωρις να πεινας, ειτε πιω ενα σκουπ whey ειτε πιω ενα ποτηρι νερο το ιδιο πραγμα ειναι καμια διαφορα στο στομαχι/πεινα:P

Εδω το πρωινο που τρωω ειναι 800 θερμιδες και μετα απο 4 ψρες πεθαινω της πεινας:P

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Πως γινετε να σε κραταει η whey 4 ωρες χωρις να πεινας, ειτε πιω ενα σκουπ whey ειτε πιω ενα ποτηρι νερο το ιδιο πραγμα ειναι καμια διαφορα στο στομαχι/πεινα:P

Εδω το πρωινο που τρωω ειναι 800 θερμιδες και μετα απο 4 ψρες πεθαινω της πεινας:P

Ναι ειναι περιεργο οντως, σκεψου οτι ειμαι ο τυπος που πειναει συνεχεια, μπορω να φαω ενα full stack pancakes με σοκολατα/μπανανα και να πεθαινω της πείνας 2 ωρες μετα. Αυτος ο "cheat" συνδυασμός στο shake ομως με κραταει μεχρι το μεσημεριανό άνετα για κάποιο περίεργο λογο. :P 

Αν πιω τη Whey σκέτη με νερό και εμενα ειναι σαν να μην την ήπια καν απο άποψη πείνας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 4saken είπε

Εγω απο την αλλη μολις κατεβασω ενα σκουπακι, αρχιζω το ρεψιμο...

και νόμιζα είμαι ο μόνος...

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 20/5/2019 στις 10:26 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Ε άμα είναι σε ίσιο πάγκο και για στήθος, λογικά θα είναι είτε πιέσεις είτε εκτάσεις αλτήρων

Eκτασεις ηταν τελικα :)

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το άλλο θέμα κλειδώθηκε μπορώ να ρωτήσω εδώ; επειδή στην δουλειά έχω πολλές σκόνες έχω συνηθίσει να πίνω πολύ νερό γτ με ενοχλεί η σκόνη. Αυτό σημαίνει ότι θα πιω 2 το λιγότερο μεγάλα μπουκάλια νερό στο 8ωρο και έχω πιει και 4 δλδ 6 λίτρα. Στο γυμναστηριο πίνω άλλο 1 σίγουρα όπως και λίγο μετά. Δεν το συζητώ πηγαίνω κάθε 20 λεπτά τουαλέτα και στο γυμναστηριο ιδρώνω όσο κανένας άλλος. Κάνει καλό ή κακό μιας και είμαι σε δίαιτα; γνωρίζει κανένας; όσους γιατρούς έχω ρωτήσει μου έχουν απαντήσει στο φλου και ποτέ δεν έχω πάρει σαφή απάντηση 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Επειδή το άλλο θέμα κλειδώθηκε μπορώ να ρωτήσω εδώ; επειδή στην δουλειά έχω πολλές σκόνες έχω συνηθίσει να πίνω πολύ νερό γτ με ενοχλεί η σκόνη. Αυτό σημαίνει ότι θα πιω 2 το λιγότερο μεγάλα μπουκάλια νερό στο 8ωρο και έχω πιει και 4 δλδ 6 λίτρα. Στο γυμναστηριο πίνω άλλο 1 σίγουρα όπως και λίγο μετά. Δεν το συζητώ πηγαίνω κάθε 20 λεπτά τουαλέτα και στο γυμναστηριο ιδρώνω όσο κανένας άλλος. Κάνει καλό ή κακό μιας και είμαι σε δίαιτα; γνωρίζει κανένας; όσους γιατρούς έχω ρωτήσει μου έχουν απαντήσει στο φλου και ποτέ δεν έχω πάρει σαφή απάντηση 

Μπορεί να χρειαστείς ηλεκτρολύτες, στα φαρμακεία έχουν φθηνούς σε φακελάκια, που να μην πίνεις τα ενεργειακά ποτά και λοιπές αηδίες.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekbusters είπε

Γιατι δεν φοράς μάσκα για να μην εισπνέεις την σκόνη; δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι ηλεκτρολύτες λόγω σκόνης. Εκτός εάν ιδρώνει σε μεγάλο βαθμό 

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Γιατι δεν φοράς μάσκα για να μην εισπνέεις την σκόνη; δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι ηλεκτρολύτες λόγω σκόνης. Εκτός εάν ιδρώνει σε μεγάλο βαθμό 

Φοράω και μάσκα αλλά δεν την παλεύω κ πολύ οπότε νιώθω πως καθαρίζω πίνοντας νερό. 

Αυτό το δεύτερο δεν το ήξερα. Από μικρός ιδρώνω πάρα πολύ, ειδικά το καλοκαίρι δεν παλεύεται, ειδικά όταν τρέχω στο γήπεδο. Άμα πάρω ηλεκτρολύτες θα μειωθεί ο ιδρώτας; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Φοράω και μάσκα αλλά δεν την παλεύω κ πολύ οπότε νιώθω πως καθαρίζω πίνοντας νερό. 

Αυτό το δεύτερο δεν το ήξερα. Από μικρός ιδρώνω πάρα πολύ, ειδικά το καλοκαίρι δεν παλεύεται, ειδικά όταν τρέχω στο γήπεδο. Άμα πάρω ηλεκτρολύτες θα μειωθεί ο ιδρώτας; 

Όχι. Η ερώτηση σου δεν ήταν το πως θα μειώσεις την εφίδρωση αλλά αν υπάρχει πρόβλημα με το γεγονός ότι ιδρώνεις πολύ. Το "πρόβλημα" που μπορεί να υπάρξει με την υπερβολική εφίδρωση είναι η έλλειψη ηλεκτρολυτων και ή μετάλλων κλπ με ότι αποτελέσματα μπορεί να έχει αυτό στις επιδόσεις σου στο γυμναστηριο και εκτός. Οπότε και το σχόλιο μου ☺️

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, greekbusters είπε

1. Πρεπει να δεις για ποιο λογο πινεις τοσο νερο.

2. Ναι μπορει να υπαρξει πρόβλημα.  Π.χ. υπονατριαιμια.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...