sp3cial Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σχετικά με τις 1200 θερμίδες ήμουν σε ένα πρόγραμμα 9 μηνών (το χρονικό διάστημα που θα ήμουν σε εκείνη τη πόλη). Ήμουν 86 κιλά και ο στόχος μας ήταν τα 70 μέχρι που έφτασα 65 κιλά.. Γυμναζόμουν τότε κυρίως διάδρομο σε γυμναστήριο (δεν υπήρχε η επιλογή να τρέξω έξω, τώρα υπάρχει -έχω πόνο στα γόνατα λόγω απότομης αύξησης βάρους). Μήπως ήταν τόσο λίγο λόγω των 9 μηνών; Πάντως δεν πεινούσα η αλήθεια είναι και είχα συνηθίσει. Τώρα λέω να ακολουθήσω το ίδιο κατα δύναμιν. Το πρόβλημά μου είναι φυσικά στη (μπυρο)κοιλιά... Εκεί έχω μεγάλο πρόβλημα, όχι στο υπόλοιπο σώμα. Η κοιλιά μου δεν φεύγει με τίποτα, έχουν μαζευτεί εκεί τα λίπη. Ποιά είναι η συμβουλή σας; Ευχαριστώ Είμαι 1,63 και 73,4 κιλά τώρα. Μόνο τα 4-5 κιλά πρέπει να είναι στη κοιλιά. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από sp3cial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, sp3cial είπε Σχετικά με τις 1200 θερμίδες ήμουν σε ένα πρόγραμμα 9 μηνών (το χρονικό διάστημα που θα ήμουν σε εκείνη τη πόλη). Ήμουν 86 κιλά και ο στόχος μας ήταν τα 70 μέχρι που έφτασα 65 κιλά.. Γυμναζόμουν τότε κυρίως διάδρομο σε γυμναστήριο (δεν υπήρχε η επιλογή να τρέξω έξω, τώρα υπάρχει -έχω πόνο στα γόνατα λόγω απότομης αύξησης βάρους). Μήπως ήταν τόσο λίγο λόγω των 9 μηνών; Πάντως δεν πεινούσα η αλήθεια είναι και είχα συνηθίσει. Τώρα λέω να ακολουθήσω το ίδιο κατα δύναμιν. Το πρόβλημά μου είναι φυσικά στη (μπυρο)κοιλιά... Εκεί έχω μεγάλο πρόβλημα, όχι στο υπόλοιπο σώμα. Η κοιλιά μου δεν φεύγει με τίποτα, έχουν μαζευτεί εκεί τα λίπη. Ποιά είναι η συμβουλή σας; Ευχαριστώ Είμαι 1,63 και 73,4 κιλά τώρα. Μόνο τα 4-5 κιλά πρέπει να είναι στη κοιλιά. Αν η προπονηση που κανεις ειναι μονο διαδρομος και υποθερμιδικη διατροφη δν θα καταφερεις να διωξεις οσο λιπος νομιζεις, θα χασεις λιπος αλλα και αρκετο μυικο ιστο μιας και δν δινεις καποιο ερεθισμα στο σωμα να διατηρησει η να αυξησει τον υπαρχον μυικο ιστο και στο τελος με τοσο χαμηλες θερμιδες και μονο αεροβιο αυτο που θα καταφερεις θα ειναι να δημιουργησεις μια skinny fat κατασταση.(αδυνατο σωμα αλλα ταυτοχρονα με λιπος στην κοιλιακη χωρα) Κανε το αεροβιο σου 2-3 φορες την εβδομαδα αν θελεις, αλλα οπωσδηποτε προσθεσε και τουλαχιστον 3 μερες ασκησεις με αντιστασεις, ειτε με βαρη ειτε με σωματικο βαρος ειτε ΤRX οτι σου αρεσει τελος παντων. Η κυρια προπονηση σου πρπε να ειναι η ασκηση με αντιστασεις και οχι το αεροβιο, το αεροβιο θα το χρησιμοποιεις σαν επιπλεον εργαλειο για επιπλεον καυση θερμιδων ωστε να αυξανεις την δραστηριοτητα του μεσα στην ημερα. Οσο για τις θερμιδες, οι 1200 μου φαινοντσι υπερβολικα χαμηλες ακομη και για τα στατς που εχεις(υψος-κιλα). Μην νομιζεις οτι η πολυ γρηγορη απωλεια βαρους στην ζυγαρια ειναι ο καλυτερος τροπος για να δεις το αποτελεσμα που φανταζεσαι. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από Pwpwpw 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1200 θερμιδες ειναι χοντρικα 6 αυγα 80 γραμμαρια βρωμης 2 μπανανες 2 κουταλιες μελι. Δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν να κανει διατροφη με 1.200 θερμιδες.... 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, sp3cial είπε Σχετικά με τις 1200 θερμίδες ήμουν σε ένα πρόγραμμα 9 μηνών (το χρονικό διάστημα που θα ήμουν σε εκείνη τη πόλη). Ήμουν 86 κιλά και ο στόχος μας ήταν τα 70 μέχρι που έφτασα 65 κιλά.. Γυμναζόμουν τότε κυρίως διάδρομο σε γυμναστήριο (δεν υπήρχε η επιλογή να τρέξω έξω, τώρα υπάρχει -έχω πόνο στα γόνατα λόγω απότομης αύξησης βάρους). Μήπως ήταν τόσο λίγο λόγω των 9 μηνών; Πάντως δεν πεινούσα η αλήθεια είναι και είχα συνηθίσει. Τώρα λέω να ακολουθήσω το ίδιο κατα δύναμιν. Το πρόβλημά μου είναι φυσικά στη (μπυρο)κοιλιά... Εκεί έχω μεγάλο πρόβλημα, όχι στο υπόλοιπο σώμα. Η κοιλιά μου δεν φεύγει με τίποτα, έχουν μαζευτεί εκεί τα λίπη. Ποιά είναι η συμβουλή σας; Ευχαριστώ Είμαι 1,63 και 73,4 κιλά τώρα. Μόνο τα 4-5 κιλά πρέπει να είναι στη κοιλιά. Έχασες πολλά μυϊκά κιλά. Για skinny fat μου κάνεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sp3cial είπε Σχετικά με τις 1200 θερμίδες ήμουν σε ένα πρόγραμμα 9 μηνών (το χρονικό διάστημα που θα ήμουν σε εκείνη τη πόλη). Ήμουν 86 κιλά και ο στόχος μας ήταν τα 70 μέχρι που έφτασα 65 κιλά.. Γυμναζόμουν τότε κυρίως διάδρομο σε γυμναστήριο (δεν υπήρχε η επιλογή να τρέξω έξω, τώρα υπάρχει -έχω πόνο στα γόνατα λόγω απότομης αύξησης βάρους). Μήπως ήταν τόσο λίγο λόγω των 9 μηνών; Πάντως δεν πεινούσα η αλήθεια είναι και είχα συνηθίσει. Τώρα λέω να ακολουθήσω το ίδιο κατα δύναμιν. Το πρόβλημά μου είναι φυσικά στη (μπυρο)κοιλιά... Εκεί έχω μεγάλο πρόβλημα, όχι στο υπόλοιπο σώμα. Η κοιλιά μου δεν φεύγει με τίποτα, έχουν μαζευτεί εκεί τα λίπη. Ποιά είναι η συμβουλή σας; Ευχαριστώ Είμαι 1,63 και 73,4 κιλά τώρα. Μόνο τα 4-5 κιλά πρέπει να είναι στη κοιλιά. Το τι να κάνεις για τα κιλά σου στα είπαν τα παιδιά πιο πάνω. Αυτό που θα πω εγώ είναι δεν παίζει να σε πονέσουν τα γόνατα λόγω της απότομης αύξησης βάρους, αλλά λόγω της καταπόνησης με το φορτίο των έξτρα κιλών. Και για να λες ότι έκανες διάδρομο (και μάλιστα τρέξιμο!) με τόσα παραπάνω κιλά δεν αποκλείεται να τους δημιούργησες πρόβλημα, πιθανώς και μόνιμο. Μου ακούγεται σαν μπαμ περίπτωση χονδροπάθειας αλλά πρέπει να πας σε έναν γιατρό να το κοιτάξεις πριν γίνει χειρότερο Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από cthulhucarbide 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 4saken είπε 1200 θερμιδες ειναι χοντρικα 6 αυγα 80 γραμμαρια βρωμης 2 μπανανες 2 κουταλιες μελι. Δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν να κανει διατροφη με 1.200 θερμιδες.... Δεν εχεις ακουσει γιατι δεν ειναι λογικο για ανδρα που εχει μια Α δραστηριοτητα μεσα στην ημερα ποσο μαλλον αν παει και γυμναστηριο. 1200 θερμιδες ειναι υποσιτιζομαι οχι κανω διαιατα για απωλεια λιπους. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από Pwpwpw 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Το πιο πιθανο ειναι να νομιζε οτι ετρωγε 1200 και να ετρωγε στα 1500-1700 λογω απωλειας στη μετρηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Στις 15/5/2019 στις 12:04 ΜΜ, Toxo <3 lover είπε Παιδιά, τι γίνεται με τη βιταμίνη D και έχουμε όλοι ξαφνικά έλλειψη; Το ξέρω ότι ανέβασαν το κατώτατο όριο, αλλά είναι πραγματικό το πρόβλημα ή πλασματικό; Έχει κανείς κάποια ιδέα; Με ποια αφορμη βρηκες αυτη την ελλειψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Πόνος στα γόνατα και τις αρθρώσεις γίνεται να εμφανιστεί και ένεκα της χαμηλής πρόσληψης θερμίδων, μπας και οι πόνοι στα γόνατα δεν άρχισαν λόγο του αυξημένου βάρους αλλά απ όταν ξεκίνησες την καινούρια διατροφή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, JcD είπε Πόνος στα γόνατα και τις αρθρώσεις γίνεται να εμφανιστεί και ένεκα της χαμηλής πρόσληψης θερμίδων, μπας και οι πόνοι στα γόνατα δεν άρχισαν λόγο του αυξημένου βάρους αλλά απ όταν ξεκίνησες την καινούρια διατροφή? Η αλήθεια είναι ότι ήταν ήμουν 86 κιλά κουραζόμουν και πονούσαν τα γόνατά μου, όταν έχασα βάρος οι πόνοι εξαφανίστηκαν. Ωστόσο τώρα (36 ετών δεν ξερω αν παίζει ρόλο) εμφανίστηκαν ξανά ειδικά στο δεξί, κουράζομαι στα σκαλιά (εχω κόψει το κάπνισμα - κάνω ηλεκτρονικό) και πονάει και η μέση. Καθημερινά λόγω δουλειάς ανεβοκατεβαίνω σκαλιά. Να ρωτήσω το TRX fitness έχει φάση όπως είδα στο YouTube.. τι τιμές κυμαίνονται; Θα ρωτήσω σε γυμναστήρια, αλλά θέλω να ξέρω για να μη με πιάσουν κορόιδο. Επίσης μένω Νέα Σμύρνη αν έχετε να προτείνετε κάτι. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Στις 18/5/2019 στις 6:38 ΜΜ, JcD είπε Πόνος στα γόνατα και τις αρθρώσεις γίνεται να εμφανιστεί και ένεκα της χαμηλής πρόσληψης θερμίδων, μπας και οι πόνοι στα γόνατα δεν άρχισαν λόγο του αυξημένου βάρους αλλά απ όταν ξεκίνησες την καινούρια διατροφή? Οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Guys μπορει καποιος να ποσταρει καποια φωτο/βιντεο απο προσαγωγες χεριων σε οριζοντιο παγκο με αλτηρες? Ή τελος παντων να βρω πως διαλο λεγεται αυτη η ασκηση στα αγγλικα μπας και το βρω, γιατι μου την εδειξαν τις προαλλες αλλα εχω παθει μπακαουτ. Μερσι μποκου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Για στήθος? Μήπως εννοείς πιέσεις αλτήρων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Για στήθος? Μήπως εννοείς πιέσεις αλτήρων? Oχι προσαγωγες χεριων μου το εχει γραψει στο προγραμμα ο γυμναστης, αλλα δεν βρισκω τιποτα γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Ε άμα είναι σε ίσιο πάγκο και για στήθος, λογικά θα είναι είτε πιέσεις είτε εκτάσεις αλτήρων. Κάτι άλλο δεν μου έρχεται εκτός άμα είναι κάποια περίεργη/σπάνια άσκηση οπότε δεν την ξέρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις