Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, spyroskonst είπε

Για να καταλαβώ, τώρα δυσκολευόμαστε να προτείνουμε πεντανόστημα λιπαρά φαγητά τίγκα στις θερμίδες για διατήρηση/άυξηση κιλών?

Σε ποιο thread είμαι? Twillight Zone s01e09 ?

αχχα οχι για μενα αυτο ειναι πολυ ευκολο στο αντιθετο εχω δυσκολια .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, spyroskonst είπε

Για να καταλαβώ, τώρα δυσκολευόμαστε να προτείνουμε πεντανόστημα λιπαρά φαγητά τίγκα στις θερμίδες για διατήρηση/άυξηση κιλών?

Σε ποιο thread είμαι? Twillight Zone s01e09 ?

Όχι ρε'συ το θέμα είναι το είδος των λιπαρών, αν είναι πλακώνομαι και στην μερέντα αλλά εδώ το θέμα είναι να είναι και λίγο χρήσιμα τα λιπαρά που θα πάρει κανείς.!

18 ώρες πριν, JcD είπε

Ρε'σεις επειδή έχω λυσσάξει τελευταία και δεν λέω να μειώσω την προπόνηση, με αποτέλεσμα την ανεπιθύμητη απώλεια βάρους, τι είναι καλύτερο να βάλω στην διατροφή μου ταχίνι ή φυστικοβούτυρο? Έχει κανείς άποψη περί του θέματος? Δεν με ενδιαφέρουν γραμμώσεις κλπ, εγώ το χαίρομε το λίπος 😁

Ξηροί καρποί, φυστικοβούτυρο, αμυγδαλοβούτυρο κλπ! 

• Like 2

1 λεπτό πριν, Musclemar είπε

Ξηροί καρποί, φυστικοβούτυρο, αμυγδαλοβούτυρο κλπ! 

Ναι το ταχίνι vs φυστικοβούτυρο είναι το ερώτημα μου, τα υπόλοιπα τα έχω μόνιμα στην διατροφή μου αν και για τα αμύγδαλα διατηρώ επιφυλάξεις στο θέμα περί τεστοστερόνης και αν κάνουν καλό ή κακό εν τέλη!

2 λεπτά πριν, JcD είπε

Ναι το ταχίνι vs φυστικοβούτυρο είναι το ερώτημα μου, τα υπόλοιπα τα έχω μόνιμα στην διατροφή μου αν και για τα αμύγδαλα διατηρώ επιφυλάξεις στο θέμα περί τεστοστερόνης και αν κάνουν καλό ή κακό εν τέλη!

Αν θες κάτι διαφορετικό, που να βοηθά κάπως με το θέμα ορμονών , δοκίμασε φυστίκι Βραζιλίας που είναι πλούσιο σε σελήνιο. Είναι και πάρα πολύ χορταστικά αλλά επειδή είναι τόσο υψηλά σε περιεκτικότητα σεληνίου δε μπορείς να φάς και πολλά, άντε 3-4 το πολύ.

Άλλο χορταστικό και σχετικά καλό λιπαρό παρέχει το αβοκάντο. 

• Like 2

1 λεπτό πριν, Musclemar είπε

Αν θες κάτι διαφορετικό, που να βοηθά κάπως με το θέμα ορμονών , δοκίμασε φυστίκι Βραζιλίας που είναι πλούσιο σε σελήνιο. Είναι και πάρα πολύ χορταστικά αλλά επειδή είναι τόσο υψηλά σε περιεκτικότητα σεληνίου δε μπορείς να φάς και πολλά, άντε 3-4 το πολύ.

Άλλο χορταστικό και σχετικά καλό λιπαρό παρέχει το αβοκάντο. 

Το έχω και αυτό στην διατροφή μου, 2 ημερησίως, επίσης σκόρδο, κρεμμύδι, σπανάκι, κολοκυθόσπορο και ΖΜΑ σαν συμπλήρωμα. Ένα tip προς όλους εδώ μέσα, ο μαϊντανός σπέρνει σαν αφροδισιακό και πιθανότατα βοηθά με την τεστοστερόνη επίσης.

• Like 1

2 ώρες πριν, JcD είπε

Ταχινι ολικης αλεσης ευκολα.

Απο υπολοιπα λιπαρα : ξηροι καρποι(αμυγδαλα-καρυδια-κασιους-πεκαν - πιο οικονομικα φιστικια αραπικα).Απο σπορους : κοκολυθο-ηλιο-λιναροσπορο ,chia.Ολα αυτα σε μετρημενες ποσοτητες προφανως.Το φαε μια χουφτα το θεωρω too much.Μετρημενα στο χερι και απο σπορους 1 κ.σ.

Το φιστικοβουτυρο ειναι εξισου καλη επιλογη ...αλλα πρεπει να καταφυγεις σε βιολογικο ,αν οχι σε εταιρια που δεν προσθετει ζαχαρες,φυτικα,υδρογωνομενα κτλ κτλ.

Επισης το μουρουνελαιο ειναι μια εξισου καλη πηγη για ωμεγα.Με γευση ομως ειδαλλως ...

52 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Ταχινι ολικης αλεσης ευκολα.

Απο υπολοιπα λιπαρα : ξηροι καρποι(αμυγδαλα-καρυδια-κασιους-πεκαν - πιο οικονομικα φιστικια αραπικα).Απο σπορους : κοκολυθο-ηλιο-λιναροσπορο ,chia.Ολα αυτα σε μετρημενες ποσοτητες προφανως.Το φαε μια χουφτα το θεωρω too much.Μετρημενα στο χερι και απο σπορους 1 κ.σ.

Το φιστικοβουτυρο ειναι εξισου καλη επιλογη ...αλλα πρεπει να καταφυγεις σε βιολογικο ,αν οχι σε εταιρια που δεν προσθετει ζαχαρες,φυτικα,υδρογωνομενα κτλ κτλ.

Επισης το μουρουνελαιο ειναι μια εξισου καλη πηγη για ωμεγα.Με γευση ομως ειδαλλως ...

Ναι καλά, ξέχασε το μέτρημα με εμένα, εδώ με το ζόρι προσπαθώ να κρατήσω τα κιλά μου, σαν μουλάρι τρώγω!

1 ώρα πριν, JcD είπε

Ναι καλά, ξέχασε το μέτρημα με εμένα, εδώ με το ζόρι προσπαθώ να κρατήσω τα κιλά μου, σαν μουλάρι τρώγω!

Πόσα κιλά είσαι και τι ύψος;

Για κοίτα μία και τον θυρεοειδή σου

Στις 22/4/2019 στις 9:17 ΜΜ, TEOKOS είπε

Πόσα κιλά είσαι και τι ύψος;

Για κοίτα μία και τον θυρεοειδή σου

Μπα καλά δείχνει να είναι, απλά το έχω ψιλό χέσει στην προπόνηση.

31 λεπτά πριν, 4saken είπε

Ωραιο το Πασχα.Εχεις ετοιμα βραστα αυγα ανα πασα στιγμη...😋

Σιγά στο σπίτι μου είναι κάθε μέρα Πάσχα χρόνια τώρα 😂

2 ώρες πριν, Spect~ είπε

Σε άλλα λόγια τα muscle up έχουν αρχίσει και γίνονται παιχνιδάκι και ας είμαι 85+ κιλά 

Και εγω απο τα 85 θα παιξω και Θα χτισω απο εκει αν και   τελη Αυγουστου θα εχω πεσει στα 83 κλασικα .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...