new_guy Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Σκέφτομαι να αλλάξω λίγο το πρόγραμμα από μπρο σπλιτ σε upper-lower-day off. Πως όμως γίνεται η επιλογή ασκήσεων; Γιατί οκ βάζω από μια σε κάθε ομάδα, στήθος, πλάτη, ώμους, τραπέζια, δικέφαλα, τρικεφαλα με 4χ8-12. Πως θα γυμνάσω όλες τις μοίρες στους ώμους πχ; Αν βάλω απο 2 ασκήσεις σε κάθε ομάδα 3χ8-12, η προπόνηση θα ναι 1,5 ώρα. Κάπου είχα διαβάσει πως το καλύτερο είναι 1 ώρα μαξ όσων αφορά την έκκριση τεστοστερόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 ασκησεις στηθος και πλατη, μια ωμους, δι-τρι.4x8-12. Διαλλειματα 60"-75" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Στις 19/4/2019 στις 3:45 ΜΜ, arnold94 είπε Να ρωτήσω κάτι άκυρο, παίζει ρόλο πόσο λεμόνι βάζω στη σαλάτα; γιατί πρόσεξα μια διαφορά στο μπροστινό δόντι μου που έγινε λίγο πιο σαγρε ο σμαλτος και λέω μήπως έχει σχέση Όχι κανένα ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, new_guy είπε Σκέφτομαι να αλλάξω λίγο το πρόγραμμα από μπρο σπλιτ σε upper-lower-day off. Πως όμως γίνεται η επιλογή ασκήσεων; Γιατί οκ βάζω από μια σε κάθε ομάδα, στήθος, πλάτη, ώμους, τραπέζια, δικέφαλα, τρικεφαλα με 4χ8-12. Πως θα γυμνάσω όλες τις μοίρες στους ώμους πχ; Αν βάλω απο 2 ασκήσεις σε κάθε ομάδα 3χ8-12, η προπόνηση θα ναι 1,5 ώρα. Κάπου είχα διαβάσει πως το καλύτερο είναι 1 ώρα μαξ όσων αφορά την έκκριση τεστοστερόνης. Με το πρόγραμμα προπόνησης upper lower γυμνάζεις κάθε μυϊκή ομάδα 2 φορές την εβδομάδα. Οπότε, συγκεκριμένα για ώμους θα έχεις: 1η προπόνηση ώμων: Στρατιωτικές πιέσεις και πλάγιες εκτάσεις. 2η προπόνηση ώμων: Πιέσεις Arnold και εκτάσεις από σκυφτή θέση. Έτσι δουλεύεις και την 3η μοίρα ώμων απευθείας με συγκεκριμένη άσκηση μια φορά την εβδομάδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 50 λεπτά πριν, Musclemar είπε Με το πρόγραμμα προπόνησης upper lower γυμνάζεις κάθε μυϊκή ομάδα 2 φορές την εβδομάδα. Οπότε, συγκεκριμένα για ώμους θα έχεις: 1η προπόνηση ώμων: Στρατιωτικές πιέσεις και πλάγιες εκτάσεις. 2η προπόνηση ώμων: Πιέσεις Arnold και εκτάσεις από σκυφτή θέση. Έτσι δουλεύεις και την 3η μοίρα ώμων απευθείας με συγκεκριμένη άσκηση μια φορά την εβδομάδα. πιέσεις και οι στρατιωτικές πιέσεις είναι ίδιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, jimis98 είπε πιέσεις και οι στρατιωτικές πιέσεις είναι ίδιες? Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, jimis98 είπε πιέσεις και οι στρατιωτικές πιέσεις είναι ίδιες? Google is your best friend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, Musclemar είπε Δεν κατάλαβα την ερώτηση. αν οι στρατιωτικες πιεσεις με τις πισεις ωμων ειναι ιδια ασκηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
new_guy Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, Musclemar είπε Με το πρόγραμμα προπόνησης upper lower γυμνάζεις κάθε μυϊκή ομάδα 2 φορές την εβδομάδα. Οπότε, συγκεκριμένα για ώμους θα έχεις: 1η προπόνηση ώμων: Στρατιωτικές πιέσεις και πλάγιες εκτάσεις. 2η προπόνηση ώμων: Πιέσεις Arnold και εκτάσεις από σκυφτή θέση. Έτσι δουλεύεις και την 3η μοίρα ώμων απευθείας με συγκεκριμένη άσκηση μια φορά την εβδομάδα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείς να γράψεις ποιες ασκήσεις είναι οι καλύτερες για τις άλλες ομάδες; (Πλάτη, στήθος, δι-τρι, τραπέζια, πόδια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, new_guy είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείς να γράψεις ποιες ασκήσεις είναι οι καλύτερες για τις άλλες ομάδες; (Πλάτη, στήθος, δι-τρι, τραπέζια, πόδια) Παρακαλώ! Αν δείς αυτό εδώ το πρόγραμμα προπόνησης θα έχεις πλήρη εικόνα ασκήσεων για upper-lower. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Ρε'σεις επειδή έχω λυσσάξει τελευταία και δεν λέω να μειώσω την προπόνηση, με αποτέλεσμα την ανεπιθύμητη απώλεια βάρους, τι είναι καλύτερο να βάλω στην διατροφή μου ταχίνι ή φυστικοβούτυρο? Έχει κανείς άποψη περί του θέματος? Δεν με ενδιαφέρουν γραμμώσεις κλπ, εγώ το χαίρομε το λίπος 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, JcD είπε Ρε'σεις επειδή έχω λυσσάξει τελευταία και δεν λέω να μειώσω την προπόνηση, με αποτέλεσμα την ανεπιθύμητη απώλεια βάρους, τι είναι καλύτερο να βάλω στην διατροφή μου ταχίνι ή φυστικοβούτυρο? Έχει κανείς άποψη περί του θέματος? Δεν με ενδιαφέρουν γραμμώσεις κλπ, εγώ το χαίρομε το λίπος 😁 Ρίξε μια ματιά εδώ να πάρεις ιδέες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 31 λεπτά πριν, JcD είπε Ρε'σεις επειδή έχω λυσσάξει τελευταία και δεν λέω να μειώσω την προπόνηση, με αποτέλεσμα την ανεπιθύμητη απώλεια βάρους, τι είναι καλύτερο να βάλω στην διατροφή μου ταχίνι ή φυστικοβούτυρο? Έχει κανείς άποψη περί του θέματος? Δεν με ενδιαφέρουν γραμμώσεις κλπ, εγώ το χαίρομε το λίπος 😁 Το ίδιο είναι, περίπου ίδιες θερμίδες, λιπαρά, πρωτεΐνες κλπ έχουν οπότε ότι σου αρέσει περισσότερο σαν γεύση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, Spect~ είπε Το ίδιο είναι, περίπου ίδιες θερμίδες, λιπαρά, πρωτεΐνες κλπ έχουν οπότε ότι σου αρέσει περισσότερο σαν γεύση Eμενα σαν γευση δεν μου αρεσει τιποτα απο τα 2 χαχα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Για να καταλαβώ, τώρα δυσκολευόμαστε να προτείνουμε πεντανόστημα λιπαρά φαγητά τίγκα στις θερμίδες για διατήρηση/άυξηση κιλών? Σε ποιο thread είμαι? Twillight Zone s01e09 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις