Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, JcD είπε

Ναι. Όπως άλλαξαν και την συσκευασία του ΖΜΑ όπου προτείνει κατανάλωση 2 χαπιών ανά δόση, από τρία που ήταν και είναι κανονικά. 

Ετσι ειναι το κουτι?? Προσφατα μου ηρθε και λεει 18g αλλα υπέθεσα οτι ειναι λογο γευσης και η unflavored ειναι 21g οπως λεει στο site..

JWeypVF.jpg

Επεξ/σία από ADHD
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ADHD είπε

Ετσι ειναι το κουτι?? Προσφατα μου ηρθε και λεει 18g αλλα υπέθεσα οτι ειναι λογο γευσης και η unflavored ειναι 21g οπως λεει στο site..

JWeypVF.jpg

Αυτό είναι, εμένα λέει 19g εκεί που έχει εσένα 18, την unflavored παρήγγειλα αλλά γράφει rocky road εκεί στo αυτοκολητάκη που γράφει εσένα chocolate. Ωστόσο δεν την έχω ανοίξει ακόμα γιατί έχω ακόμα από την παλιά, την πήρα και στην τιμή της άγευστης 50 ευρώ το πεντόκιλο, τι είναι αυτό το rocky road, να μου έστειλαν καμία με γεύση?

Επεξ/σία από JcD
Δημοσ.

2-3 φορές την εβδομάδα 60-70 λεπτά . Πάνω σώμα -κάτω σώμα. Σε κάθε προπόνηση ώμους. 

Τρώω τα πάντα όλα αλλά καθαρά. Έφθασα 89κιλά

Δεν μετράω μάκρος ,δεν ασχολούμε πια με τέτοια

Ούτε  σκόνες πρωτείνης,ούτε πολυβιταμίνες ούτε τίποτις τώρα πιά.

17 μήνες μετά τον τραυματισμό του ώμου σήμερα έπιασα τα παλιά. 65 κιλά  ώμους σε μηχάνημα χωρίς άμεση ενόχληση.. power λέμε :)

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, JcD said:

Αυτό είναι, εμένα λέει 19g εκεί που έχει εσένα 18, την unflavored παρήγγειλα αλλά γράφει rocky road εκεί στo αυτοκολητάκη που γράφει εσένα chocolate. Ωστόσο δεν την έχω ανοίξει ακόμα γιατί έχω ακόμα από την παλιά, την πήρα και στην τιμή της άγευστης 50 ευρώ το πεντόκιλο, τι είναι αυτό το rocky road, να μου έστειλαν καμία με γεύση?

rocky road ειναι γευση.δεν ειναι unflavored. επισης ναι εχει αλλαξει η συσκευασια ή να το πω καλυτερα εχει αλλαξει το logo  της εταιρειας σε ολα τα προιοντα.επισης αν δειτε στο site  η αγευστη εχει την ιδια τιμη με καποια που εχει γευση.αυτα για οποιον δεν μπηκε στο  site να τα δει:p

• Moderators
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

@Spect~  Τι τρως τωρα μεταπροπονητικα ?

Δεν παίζω με κάτι σταθερό για την ώρα από βδομάδα που τελειώνω με κάτι υποχρεώσεις θα το φτιάξω λίγο. Εξαρτάται πότε πάω προπόνηση, όταν πάω μετά τη δουλειά, δηλαδή πριν φάω για μεσημέρι τρώω συνήθως κοτόπουλο ή μπιφτέκια με πατάτες η ρύζι. Αν πάω πιο μετά παίζει αυγά, τορτιγιες κλπ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

rocky road ειναι γευση.δεν ειναι unflavored. επισης ναι εχει αλλαξει η συσκευασια ή να το πω καλυτερα εχει αλλαξει το logo  της εταιρειας σε ολα τα προιοντα.επισης αν δειτε στο site  η αγευστη εχει την ιδια τιμη με καποια που εχει γευση.αυτα για οποιον δεν μπηκε στο  site να τα δει:p

Κάτσε ρε μάστορα αφού και τώρα που κλικαρο στην παραγγελία μου άγευστη μου δείχνει ότι είχα παραγγείλει. Μάλλον μαλακια έκαναν αυτοί.

Δημοσ.

Rocky road είναι γεύση για αυτό, χαζομάρα θα έκαναν στην παραγγελία στείλε στο support ότι έγινε λάθος να στην αλλάξουν, αφού δεν την έχεις ανοίξει κιόλας δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Για την τιμή άκουγα ουι η unflavored είναι πιο φτηνή αλλά πλέον δεν πρέπει να ισχύει, ίδια τιμή είχε με τις γεύσεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, JcD said:

Κάτσε ρε μάστορα αφού και τώρα που κλικαρο στην παραγγελία μου άγευστη μου δείχνει ότι είχα παραγγείλει. Μάλλον μαλακια έκαναν αυτοί.

καταλαθος σου εστειλαν αλλη τοτε.αν την θες την κρατας αλλιως λες το λαθος που εγινε.τωρα αν ειναι λαθος η συσκευασια η ειναι λαθος μεσα δεν ξερω.μπορεις.και να την κρατησεις βεβαια παρα να καθεσαι να την γυρνας κτλ.

59 minutes ago, ADHD said:

Rocky road είναι γεύση για αυτό, χαζομάρα θα έκαναν στην παραγγελία στείλε στο support ότι έγινε λάθος να στην αλλάξουν, αφού δεν την έχεις ανοίξει κιόλας δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Για την τιμή άκουγα ουι η unflavored είναι πιο φτηνή αλλά πλέον δεν πρέπει να ισχύει, ίδια τιμή είχε με τις γεύσεις.

παλια ηταν πιο φτηνη μικρη διαφορα δηλαδη αλλα πλεον ιδια τιμη.η διαφορα παλια ηταν λιγοτερο απο 60 70 λεπτα στο κιλο αν ιυμαμαι σωστα.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άκυρο, παίζει ρόλο πόσο λεμόνι βάζω στη σαλάτα; γιατί πρόσεξα μια διαφορά στο μπροστινό δόντι μου που έγινε λίγο πιο σαγρε ο σμαλτος και λέω μήπως έχει σχέση

Δημοσ.
4 minutes ago, arnold94 said:

Να ρωτήσω κάτι άκυρο, παίζει ρόλο πόσο λεμόνι βάζω στη σαλάτα; γιατί πρόσεξα μια διαφορά στο μπροστινό δόντι μου που έγινε λίγο πιο σαγρε ο σμαλτος και λέω μήπως έχει σχέση

an to googlareis θα βρεις απειρα αρθρα

Όλα τα εσπεριδοειδή, λόγω των οξέων, μπορούν να καταστρέψουν τα δόντια. Ειδικά τα λεμόνια, επειδή περιέχουν υψηλά επίπεδο κιτρικού οξέως το οποίο καταστρέφει το σμάλτο των δοντιών. Το σμάλτο δεν είναι εύκολο να αναπτυχθεί αν καταστραφεί και η ζημιά μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη.

2. Μην πλένετε τα δόντια αμέσως . Αυτό θα κάνει το σμάλτο να φθαρεί ακόμη περισσότερο, γιατί το κιτρικό οξύ βρίσκεται ακόμα πάνω στα δόντια σας. Πριν πλύνετε τα δόντια σας, ξεπλύντε το στόμα σας με νερό.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Spect~ είπε

Δεν παίζω με κάτι σταθερό για την ώρα από βδομάδα που τελειώνω με κάτι υποχρεώσεις θα το φτιάξω λίγο. Εξαρτάται πότε πάω προπόνηση, όταν πάω μετά τη δουλειά, δηλαδή πριν φάω για μεσημέρι τρώω συνήθως κοτόπουλο ή μπιφτέκια με πατάτες η ρύζι. Αν πάω πιο μετά παίζει αυγά, τορτιγιες κλπ 

Ναι δεν εχεις σταθερη  ωρα  που πας για προπονηση ,ενω εγω εχω ειναι μεσημερι 2¨30-3 ¨00   εκτος απο σουκου που παω πρωι .

Δημοσ.
15 minutes ago, arnold94 said:

Poulino αναγράφεται πουθενά κάποια συνιστώμενη δόση τη μέρα για το λεμόνι; Επειδή βάζω μπόλικο εγω

δεν ειδα καπου να λεει κατι

Δημοσ.
22 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Θελω να ρωτήσω πως πρέπει να υπολογισω τα macros μου και αν παιζει ρολο το αθλημα το οποιο κανει καποιος;εχει διαφορα απο κάποιον που κανει βαρη με καποιον που κανει τρέξιμο;

Ο υπολογισμός θερμίδων και μακροθρεπτικών γίνεται πάντα βάση καθημερινής δραστηριότητας. Το άθλημα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, εκτός αν θες να είσαι όσο πιο ακριβής γίνεται. Η μόνη διαφορά στα μακροθρεπτικά κάποιου που κάνει μόνο τρέξιμο είναι πως ίσως χρειάζεται περισσότερους υδατάνθρακες. 

7 ώρες πριν, ADHD είπε

Αυτό είναι αλήθεια, η άγευστη ήταν πιο φτηνή. Αλλά βλέπω πως και οι γεύσεις με stevia δεν είναι πιο ακριβές - που ήταν πάντα. Κάτι θα παίζει μάλλον λόγω εκτώσεων που έχουν. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...