Musclemar Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 21 ώρες πριν, jimis98 είπε θα είναι καλό οι να προτιμήσω ξεχωριστά καλύτερα? μια εβδομάδα υπετροφια και την άλλη δύναμη γίνεται? φαγητό μπορεί να ανεβάζω θερμίδες σε κάθε προπόνηση? Εφάρμοσε το πρόγραμμα και δες τα αποτελέσματα πάνω σου! 22 ώρες πριν, JcD είπε Συμφωνώ! Η μόνη περίπτωση που θα έκανα εναλλάξ τις μυϊκές ομάδες είναι εαν έκανα σούπερ σετ στήθος-πλάτη και δικέφαλους/τρικέφαλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Πηρα μια 5kg απο myprotein γευση stevia chocholate mint (μου αρεσει το παγωτο σοκολατα-μεντα :P), ειναι οτι χειρότερο εχω πιει ποτε στη ζωη μου, σαν να πίνεις χημικό δηλητήριο κανονικά. Συνηθισμενος με Dymatize iso-100 και Syntha-6 τη βρηκα οχι απλα κακη αλλα σχεδον δεν μπορω να την κατεβασω ουτε με νερο ουτε με γαλα και εχω παρει γενικα πολλες fail γευσεις στη ζωη μου αλλα τετοιο πραγμα ποτε. Για να μην την ξαναπαθω εχει δοκιμασει κανεις τιποτα με Stevia απο myprotein και να παλευεται η γευση?? Η απλη σοκολατα stevia λεει τιποτα? Τη θελω για bedtime με γαλα περισσοτερο και γενικα για all around, για post workout δεν αλλαζω την iso-100 με τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Γενικά ότι σοκολάτα έχω πάρει από Myprotein για μένα είναι πολύ κακή. Τώρα έχω βανίλια στεβια, για μένα πίνετε αλλά νομίζω έχω πάθει ανοσία, γτ ενώ σε κανέναν δεν αρέσει η πρωτεΐνη χωρίς γεύση εμένα μου άρεσε τελικά και μετά το τέλος της βανίλιας μόνο την απλή θα παίρνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, frozex είπε Γενικά ότι σοκολάτα έχω πάρει από Myprotein για μένα είναι πολύ κακή. Τώρα έχω βανίλια στεβια, για μένα πίνετε αλλά νομίζω έχω πάθει ανοσία, γτ ενώ σε κανέναν δεν αρέσει η πρωτεΐνη χωρίς γεύση εμένα μου άρεσε τελικά και μετά το τέλος της βανίλιας μόνο την απλή θα παίρνω. Εχει αυτη τη "χημικη" γευση η βανίλια? Unflavored το σκεφτηκα και εγω, στη χειροτερη θα ειναι σαν να πινεις πιο thick γαλα και οχι αυτο το σκουπίδι που εχω τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Unflavored πήρα από την πρώτη στιγμή...βγάλε ότι είναι και φθηνότερη από τις άλλες 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, ADHD είπε Εχει αυτη τη "χημικη" γευση η βανίλια? Unflavored το σκεφτηκα και εγω, στη χειροτερη θα ειναι σαν να πινεις πιο thick γαλα και οχι αυτο το σκουπίδι που εχω τωρα. τόσο έντονο όχι δεν είναι άλλα έχει κι αυτή κάτι που με κάνει το πίνω επειδή το έχω αγοράσει κι όχι επειδή μου αρέσει πολύ. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη μπορώ να σου δώσω μια ποσότητα να δοκιμάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Παλευεται η unflavored με νερό η είναι σαν να πίνεις τσιμέντο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 ''Απλά αξίζει να σημειώσετε πώς αν κάποιος θέλει να διατηρείται υγιής, μια 24ώρη νηστεία κάθε μερικές βδομάδες είναι μια συνήθεια που θα τον βοηθήσει τα μάλλα να πετύχει το στόχο του για ευεξία και μακροζωία.'' Μπορεί κάποιος να το τεκμηριώσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 59 λεπτά πριν, frozex είπε τόσο έντονο όχι δεν είναι άλλα έχει κι αυτή κάτι που με κάνει το πίνω επειδή το έχω αγοράσει κι όχι επειδή μου αρέσει πολύ. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη μπορώ να σου δώσω μια ποσότητα να δοκιμάσεις. Τώρα το είδα ήμουν από κινητό, Αθήνα είμαι αλλά thnx. Μάλλον θα πω για unflavored.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 31 λεπτά πριν, CallMeRp είπε ''Απλά αξίζει να σημειώσετε πώς αν κάποιος θέλει να διατηρείται υγιής, μια 24ώρη νηστεία κάθε μερικές βδομάδες είναι μια συνήθεια που θα τον βοηθήσει τα μάλλα να πετύχει το στόχο του για ευεξία και μακροζωία.'' Μπορεί κάποιος να το τεκμηριώσει; Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, ADHD είπε Παλευεται η unflavored με νερό η είναι σαν να πίνεις τσιμέντο?? στην αρχή γάλα, και μετά από 2 βδομάδες άνετα με νερό. αλλά αν το θες για το βράδυ κι όχι postworkout γτ όχι γάλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, ADHD είπε Παλευεται η unflavored με νερό η είναι σαν να πίνεις τσιμέντο?? Καλή είναι, θυμίζει ελαφριά γεύση γάλακτος, προς το ουδέτερο. Προσωπικά την ανακατεύω χωρίς πολύ νερό, ίσα για να αριαώσει και μερικές φορές, ρίχνω και μισό κουταλάκι κακάο, αν μου λείπει η γεύση σοκολάτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, xgol είπε Όχι. Και εσυ δεν ξέρεις ε;Κάτσε μήπως και γνωρίζει κανεις να μας πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, frozex είπε στην αρχή γάλα, και μετά από 2 βδομάδες άνετα με νερό. αλλά αν το θες για το βράδυ κι όχι postworkout γτ όχι γάλα; Με γαλα θα ειναι 90% η χρήση οποτε οκ, καμιά φορά με νερό το πρωί μόνο η postworkout αν εχω ξεμεινει απο iso-100 η παιζει και mix με γιαούρτι το βράδυ. 26 λεπτά πριν, kogba είπε Καλή είναι, θυμίζει ελαφριά γεύση γάλακτος, προς το ουδέτερο. Προσωπικά την ανακατεύω χωρίς πολύ νερό, ίσα για να αριαώσει και μερικές φορές, ρίχνω και μισό κουταλάκι κακάο, αν μου λείπει η γεύση σοκολάτας. Ετσι τη φανταζομαι και εγω, τουλαχιστον με την unflavored δεν εχεις αυτη τη "χημικη" γευση και μπορεις θεωρητικα να τη φτιαξεις και οπως θελεις. Thnx για τις απαντησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 41 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Και εσυ δεν ξέρεις ε;Κάτσε μήπως και γνωρίζει κανεις να μας πει. Δεν τεκμηριωνεται κατι τετοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις