Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε παντως και αλλες ασκησεις να κανεις που δεν σε ενοχλουν στον ωμο μπορεις να εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα .Μην τρελαινεσαι με τα heavy lifting και τα millitary press κλαιν και αν δεν μπορεις να τα κανεις εχεις ενα σωρο αλλες εναλλακτικες . Το ξέρω αυτο κάνω ετσι και αλλιώς απλά το είπα για να απαντήσω στον Τεο σχετικά με την κατάσταση του ώμου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Σιγουρα μπορει καποιος να συνηθισει σχεδον τα παντα απλα επειδη ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα της διατροφης που πρεπει να κανει καποιος καλο ειναι ερχεται οσο το δυνατον γινεται "στα μετρα του "Εγω ας πουμε τις πρασιναδες τις εχω εξαλειψει ,μονο σε σαλατα οταν παω εξω τρωω . Πλεον εχω καθιερωσει 1 cheat meal μια φορα την εβδομαδα για να υπαρξει ισορροπια .Και μια προσφατη πρεπει να ειμαι 1% κατω σε λιπος απο την προηγουμενη Μπράβο ρε ,πολύ πείσμα. Είσαι από αυτούς που σε 20 χρόνια το ίδιο θά είσαι 3 ώρες πριν, Spect~ είπε Σε γενικές γραμμές καλά. Μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα αλλα ακόμη δεν είναι σε θέση για heavy lifting και όλες τις ασκήσεις (πχ military press). ΤΟ πρόβλημα είναι οτι δεν έχω χρόνο για προπόνηση και έχει πάει λίγο το πρόγραμμα περίπατο αλλά θα επανέλθω που θα πάει! Ε αφού έφτασες σε αυτό το σημείο τόσο γρήγορα ,μια χαρά ... 3 ώρες πριν, yannis27gr είπε Μπραβο Φωτάρα. Εκεί κοντα είμαι κι εγώ. Φαίνονται οι οριζόντιες γραμμές κι ελαφρώς η κάθετη. Αλλά εγώ δεν έχω τόσο γυμνασμένους κοιλιακούς. Γυμνάζομαι 5 φορές τη βδομάδα (3 upper 2 lower) αλλά κοιλιακούς δεν μπορώ με τίποτα. ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ. Κατάφερα να κάνω ένα 20μερο τον προηγούμενο μήνα αλλά με μεγάλο κόπο, δεν έχω ούτε την προσήλωση ούτε τη διάθεση όσο με το υπόλοιπο σωμα. Οπότε τους αφήνω να γυμνάζονται έμμεσα καθώς συμμετέχουν σε κάποιο βαθμό στις πολυαρθρικές που κάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί συμβαίνει αυτό. Να ανυπομονώ να γυμνάσω άνω ή κάτω σώμα μα άμα είναι ώρα για core workout να το βλέπω σαν αγγαρεία. Το χει κανας άλλος αυτό ή είμαι ο μόνος περίεργος; Είσαι από αυτούς που χρειάζονται προκλήσεις. Για τον κορμό μέσα σε όλα που έχεις σπίτι πάρε και ιμάντες trx. Τρελό challenge.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Πρωτεΐνες / λιπιδια / υδατανθρακες σε τι αναλογίες τρωτε? Κατεβασα το myfitnesspal και προσπαθω να το σεταρω. Υποθετω πως χρειαζομαι και μια ζυγαρια ακριβείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 ανάλογα φιλε τους στόχους και τις πρωτιμήσεις σου. με πόση 1χ πρωτείνη παιζεις κλπ εγώ παίζω 60Π-20Υ-20Λ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε ανάλογα φιλε τους στόχους και τις πρωτιμήσεις σου. με πόση 1χ πρωτείνη παιζεις κλπ εγώ παίζω 60Π-20Υ-20Λ Λεω ν αρχισω 40π 30υ 30λ και να δω πως παει.. το 60% πρωτεΐνη μου κανει πολυ δυσκολο απο πλευρας παρασκευής γευμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε ανάλογα φιλε τους στόχους και τις πρωτιμήσεις σου. με πόση 1χ πρωτείνη παιζεις κλπ εγώ παίζω 60Π-20Υ-20Λ Και εγώ παίζω 90 πρωτεινη. Αυτά που γράφετε τα σκέφτεστε;Λέω εγώ ... Και για να μη παρεξηγηθω , διατυπώνω απορία. Χωρίς υδατάνθρακες ,με πολύ πρωτεινη, λιπαρά - τυχαίο νούμερο το κόβω,...άσε που παίζει και να μην είσαι μέσα στα νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 16 minutes ago, CallMeRp said: Και εγώ παίζω 90 πρωτεινη. Αυτά που γράφετε τα σκέφτεστε;Λέω εγώ ... Και για να μη παρεξηγηθω , διατυπώνω απορία. Χωρίς υδατάνθρακες ,με πολύ πρωτεινη, λιπαρά - τυχαίο νούμερο το κόβω,...άσε που παίζει και να μην είσαι μέσα στα νούμερα. μια χάρα ειμαι και τα χω και σωστά υπολογισμένα έχω ποσταρει και πικς πως ειμαι. με αυτη τη διατροφή και τα macros που υπολογίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε μια χάρα ειμαι και τα χω και σωστά υπολογισμένα έχω ποσταρει και πικς πως ειμαι. με αυτη τη διατροφή και τα macros που υπολογίζω Μπορεις να παραθεσεις τη διατροφη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 τα macros τι είναι? υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογίζω τις θερμίδες που χρειάζομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Paging Vapir ! Nικο ποσα κιλα εισαι τωρα ? Απαγορευση συμπληρωματος απο τον ΕΟΦ https://www.lifo.gr/now/greece/199942/o-eof-apagoreyse-sympliroma-diatrofis Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 16 ώρες πριν, Fotis13 είπε Paging Vapir ! Nικο ποσα κιλα εισαι τωρα ? καλημέραα! 81 είμαι σταθερά σε συντήρηση Τον Μάρτη καθάρισα την κοιλιά μου σε αυτό το σημείο και μετά όσο κατέβαιναν τα κιλά ένιωθα αδυναμίες κ ιστορίες. Δεν είχε αλλάξει κάτι και η διατροφή μου κομπλέ και η υγεία κομπλέ , αλλα το πρόγραμμα της καθημερινότητας μου ηταν 5 ώρες ύπνος , διάβασμα , σχολή , τρέξιμο για να βρω δουλειά (σχεδον καθημερινά δοκιμαστικά και βιογραφικά φέιγ βολάν ) πριν σταματήσουμε για καλοκαίρι οπότε δεν με έπαιρνε να είμαι/νιώθω/φαίνομαι κουρασμένος γιατι ειναι κ αυτός ένας παράγοντας να φας πόρτα . Τελικά απο δουλειά ειμαι κομπλέ οπότε όλα πήραν το δρόμο τους. Οπότε μπήκα ξανά σε συντήρηση πριν κανα μήνα και αυτές ειναι πρόσφατες (της περασμένης εβδομάδας) απο πλάτη και κανα 2 καγκούρικες, στη μια αριστερά νιώθω flat μέχρι αηδίας κ στην δεξιά εκεί που κάθομαι βράδυ μετά το φαγητό νιώθω πρησμένος λες κ τελείωσα προπόνηση ενώ ήταν μέρα off 🤣 Οπότε τίποτα σπουδαίο ή ιδιαίτερο απο εμένα , χαλαρά πράγματα να μπω σε μια σειρά έχοντας προτεραιότητες τη σχολή μου κ τη δουλειά Ίσως ρίξω κάποιο mini-cut σε κανα μήνα , όταν κλείσω 2+ μήνες σε συντήρηση γιατι απο Οκτώβριο θα αρχίσω clean bulk . Φέτος θα παίξει άλλο σκηνικό , clean bulk 5-6 μήνες, συντήρηση χ μήνες και μετά τέζα γράμμωση Αλλα το λάθος που έκανα να γραμμώνω χειμωνιάτικα δεν το ξανακάνω ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ χαχαχαχα Αυτές οι ανωμαλίες τελειώσανε! Θα προσπαθήσω να μπαίνω συχνότερα και θα ρίχνω και κανένα update μιας κ τώρα έχω χρόνο 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Vapir είπε καλημέραα! 81 είμαι σταθερά σε συντήρηση Τον Μάρτη καθάρισα την κοιλιά μου σε αυτό το σημείο και μετά όσο κατέβαιναν τα κιλά ένιωθα αδυναμίες κ ιστορίες. Δεν είχε αλλάξει κάτι και η διατροφή μου κομπλέ και η υγεία κομπλέ , αλλα το πρόγραμμα της καθημερινότητας μου ηταν 5 ώρες ύπνος , διάβασμα , σχολή , τρέξιμο για να βρω δουλειά (σχεδον καθημερινά δοκιμαστικά και βιογραφικά φέιγ βολάν ) πριν σταματήσουμε για καλοκαίρι οπότε δεν με έπαιρνε να είμαι/νιώθω/φαίνομαι κουρασμένος γιατι ειναι κ αυτός ένας παράγοντας να φας πόρτα . Τελικά απο δουλειά ειμαι κομπλέ οπότε όλα πήραν το δρόμο τους. Οπότε μπήκα ξανά σε συντήρηση πριν κανα μήνα και αυτές ειναι πρόσφατες (της περασμένης εβδομάδας) απο πλάτη και κανα 2 καγκούρικες, στη μια αριστερά νιώθω flat μέχρι αηδίας κ στην δεξιά εκεί που κάθομαι βράδυ μετά το φαγητό νιώθω πρησμένος λες κ τελείωσα προπόνηση ενώ ήταν μέρα off 🤣 Οπότε τίποτα σπουδαίο ή ιδιαίτερο απο εμένα , χαλαρά πράγματα να μπω σε μια σειρά έχοντας προτεραιότητες τη σχολή μου κ τη δουλειά Ίσως ρίξω κάποιο mini-cut σε κανα μήνα , όταν κλείσω 2+ μήνες σε συντήρηση γιατι απο Οκτώβριο θα αρχίσω clean bulk . Φέτος θα παίξει άλλο σκηνικό , clean bulk 5-6 μήνες, συντήρηση χ μήνες και μετά τέζα γράμμωση Αλλα το λάθος που έκανα να γραμμώνω χειμωνιάτικα δεν το ξανακάνω ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ χαχαχαχα Αυτές οι ανωμαλίες τελειώσανε! Θα προσπαθήσω να μπαίνω συχνότερα και θα ρίχνω και κανένα update μιας κ τώρα έχω χρόνο Ωραιος ,χειμωνα δεν βολευει ισχυει .Και εγω κανα μηνο το κανω συνολικα τοσο χρεαζομαι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, Vapir είπε καλημέραα! 81 είμαι σταθερά σε συντήρηση Τον Μάρτη καθάρισα την κοιλιά μου σε αυτό το σημείο και μετά όσο κατέβαιναν τα κιλά ένιωθα αδυναμίες κ ιστορίες. Δεν είχε αλλάξει κάτι και η διατροφή μου κομπλέ και η υγεία κομπλέ , αλλα το πρόγραμμα της καθημερινότητας μου ηταν 5 ώρες ύπνος , διάβασμα , σχολή , τρέξιμο για να βρω δουλειά (σχεδον καθημερινά δοκιμαστικά και βιογραφικά φέιγ βολάν ) πριν σταματήσουμε για καλοκαίρι οπότε δεν με έπαιρνε να είμαι/νιώθω/φαίνομαι κουρασμένος γιατι ειναι κ αυτός ένας παράγοντας να φας πόρτα . Τελικά απο δουλειά ειμαι κομπλέ οπότε όλα πήραν το δρόμο τους. Οπότε μπήκα ξανά σε συντήρηση πριν κανα μήνα και αυτές ειναι πρόσφατες (της περασμένης εβδομάδας) απο πλάτη και κανα 2 καγκούρικες, στη μια αριστερά νιώθω flat μέχρι αηδίας κ στην δεξιά εκεί που κάθομαι βράδυ μετά το φαγητό νιώθω πρησμένος λες κ τελείωσα προπόνηση ενώ ήταν μέρα off 🤣 Οπότε τίποτα σπουδαίο ή ιδιαίτερο απο εμένα , χαλαρά πράγματα να μπω σε μια σειρά έχοντας προτεραιότητες τη σχολή μου κ τη δουλειά Ίσως ρίξω κάποιο mini-cut σε κανα μήνα , όταν κλείσω 2+ μήνες σε συντήρηση γιατι απο Οκτώβριο θα αρχίσω clean bulk . Φέτος θα παίξει άλλο σκηνικό , clean bulk 5-6 μήνες, συντήρηση χ μήνες και μετά τέζα γράμμωση Αλλα το λάθος που έκανα να γραμμώνω χειμωνιάτικα δεν το ξανακάνω ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ χαχαχαχα Αυτές οι ανωμαλίες τελειώσανε! Θα προσπαθήσω να μπαίνω συχνότερα και θα ρίχνω και κανένα update μιας κ τώρα έχω χρόνο Ωραίος Νικόλα. Μην χάνεσαι ρε, είσαι motivation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Ωραίος Νικόλα. Μην χάνεσαι ρε, είσαι motivation ναι , άστα να πάνε , δεν είχα χρόνο κ γιαυτό δεν έγραφα , .έμπαινα βέβαια που κ που και έριχνα μια γρήγορη ματιά ε τώρα δεν θα χαθώ ξανά , εδώ θα είμαι να τα λέμε , το insomnia δεν κόβεται , είναι για εμένα ότι για άλλους ο καφές το πρωί 😄 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Vapir είπε ναι , άστα να πάνε , δεν είχα χρόνο κ γιαυτό δεν έγραφα , .έμπαινα βέβαια που κ που και έριχνα μια γρήγορη ματιά ε τώρα δεν θα χαθώ ξανά , εδώ θα είμαι να τα λέμε , το insomnia δεν κόβεται , είναι για εμένα ότι για άλλους ο καφές το πρωί 😄 Ναι ρε συ να έχουμε κανέναν σοβαρό να ρωτάμε εμείς οι χλαπάτσες. Έφυγε και ο αχαίρευτος ο μάους , ο Φώτης πρέπει να έχει λυσσάξει στην πείνα για να πει καμία καλή συμβουλή και ο Γιάννος κάνει τα περίεργα τα δικά του που δεν είναι κοντά σε αυτά που κάνουμε. Τώρα που σε βρήκα. Εκεί που έκανα τις μαλακιούλες για τον ώμο μου άκουγα συζήτηση του boss του γυμν. με κάτι ποδοσφαιριστές μάλλον γιατί φοράγαν τις φανέλες . Λέγαν ότι για καλή υγεία, σάκχαρα,διαβήτες καρδιές κ.λ.π μια ένδειξη είναι περιφέρεια της μέσης. Αυτή μετρημένη στο ύψος του αφαλού δεν πρέπει ο λόγος της να ξεπερνά την περιφέρεια των γλουτών το 0,95. Δεν έπιασα αν η κοιλιά μετριέται σφιγμένη η όχι. Παω σπίτι γιατί μου κάθησε και μετρήθηκα με λόγο 0,942 και αγχώθηκα. Έχεις υπόψιν για αυτά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις