Fotis13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 21 ώρες πριν, Spect~ είπε Ο υπερβαρος που θα κάνει ΚΕΤΟ για να πέσει γρήγορα σε κιλα σε μεγαλό ποσοστο μολις σταματήσει την διαιτα θα τα πάρει πάλι πίσω και αρκετα συχνα και περισσότερα. Μια χαρα χάνεις κιλά τρώγοντας υδατάνθρακες ακόμη και μονο σοκολάτες να τρως μονο πάλι θα αδυνατίσεις εφόσον καταναλώνεις λίγοτερες θερμίδες απο αυτές που καις Spect ποσα κιλα εισαι τωρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Spect ποσα κιλα εισαι τωρα ? Παίζω μεταξύ 87 - 90. Έχω ανέβει σε δύναμη όμως. 185 dead lift (υπολογίζω μέχρι τέλος Μαΐου να έχω χτυπήσει 200) Κάι back squat 135χ3 (λογικά τα 150 για μια επανάληψη τα έχω). Σιγά σιγά θα αρχίσω και λίγο τρέξιμο για να αρχίσω να πέφτω σε κιλά και να ανεβάσω αντοχή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Παίζω μεταξύ 87 - 90. Έχω ανέβει σε δύναμη όμως. 185 dead lift (υπολογίζω μέχρι τέλος Μαΐου να έχω χτυπήσει 200) Κάι back squat 135χ3 (λογικά τα 150 για μια επανάληψη τα έχω). Σιγά σιγά θα αρχίσω και λίγο τρέξιμο για να αρχίσω να πέφτω σε κιλά και να ανεβάσω αντοχή Eλα ρε συ ανεβηκες πολυ μπραβο εγω μεχρι 89 εφτασα και παλι ειναι πολλα θελω να πεσω στα 83 ,τωρα ειμαι στα 85,5. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 56 λεπτά πριν, Spect~ είπε Παίζω μεταξύ 87 - 90. Έχω ανέβει σε δύναμη όμως. 185 dead lift (υπολογίζω μέχρι τέλος Μαΐου να έχω χτυπήσει 200) Κάι back squat 135χ3 (λογικά τα 150 για μια επανάληψη τα έχω). Σιγά σιγά θα αρχίσω και λίγο τρέξιμο για να αρχίσω να πέφτω σε κιλά και να ανεβάσω αντοχή Πολύ καλές επιδόσεις για τα κιλά σου! Πόσο ύψος έχεις αν επιτρέπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, JcD είπε Πολύ καλές επιδόσεις για τα κιλά σου! Πόσο ύψος έχεις αν επιτρέπεται? 170. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 14 ώρες πριν, poulinos είπε fixed δυστυχως οταν ενα sticky θεμα δεν εχει κινηση το βγαζουν απο sticky.δεν το εκανα εγω ουτε ειναι δικη μου αποφαση.παρολα αυτα για να φαινεται καλυτερα θα το μαρκαρω σαν best answer για να φαινεται σε καθε σελιδα του θεματος. απλα καποιος να ποσταρει μονο το link για να το μαρκαρω σαν best answer @wizzy Έλα ρε man, δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν σου έριξα ευθύνη. Καλή λύση το "best answer", ελπίζω να έχει επισκέψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 7 minutes ago, wizzy said: Έλα ρε man, δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν σου έριξα ευθύνη. Καλή λύση το "best answer", ελπίζω να έχει επισκέψεις. απλα και εγω εξηγω τι εγινε γιατι μερικοι θα αναριωτουνται. αν δεν μου το λεγες δεν θα το εβλεπα αφου εχω μια μικρη απεχθεια στο μπλα μπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Ρε'σείς γιατί στα Upper/Lower προγράμματα η ασκήσεις πάνε διαδοχικά στήθος-πλάτη-στήθος την ημέρα του Upper κλπ? Δεν είναι ποιο λογικό να γίνονται πρώτα όλες οι ασκήσεις του στήθους και κατόπιν της πλάτης και κατόπιν των ώμων πχ? Ξεκίνησα ένα upper lower αλλά του έβαλα καμπόσα σετ παραπάνω γιατί παραείναι λίγα αυτά που δίνουν τα προγράμματα που βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, JcD είπε Ρε'σείς γιατί στα Upper/Lower προγράμματα η ασκήσεις πάνε διαδοχικά στήθος-πλάτη-στήθος την ημέρα του Upper κλπ? Δεν είναι ποιο λογικό να γίνονται πρώτα όλες οι ασκήσεις του στήθους και κατόπιν της πλάτης και κατόπιν των ώμων πχ? Ξεκίνησα ένα upper lower αλλά του έβαλα καμπόσα σετ παραπάνω γιατί παραείναι λίγα αυτά που δίνουν τα προγράμματα που βρίσκω. Η λογική είναι να προλαβαίνει να ξεκουραστεί λίγο η μια ομάδα όσο παίζεις την άλλη για να έχεις καλύτερη απόδοση στην επόμενη άσκηση. Βέβαια αν θες να μειώσεις τους χρόνους ξεκούρασης μπορείς να κάνεις superset τις ανταγωνιστικές ομάδες (πλατη με στηθος, δικεφαλα με τρικεφαλα). Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από k4ts0u Προσθηκη σχολιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, JcD είπε Ρε'σείς γιατί στα Upper/Lower προγράμματα η ασκήσεις πάνε διαδοχικά στήθος-πλάτη-στήθος την ημέρα του Upper κλπ? Δεν είναι ποιο λογικό να γίνονται πρώτα όλες οι ασκήσεις του στήθους και κατόπιν της πλάτης και κατόπιν των ώμων πχ? Ξεκίνησα ένα upper lower αλλά του έβαλα καμπόσα σετ παραπάνω γιατί παραείναι λίγα αυτά που δίνουν τα προγράμματα που βρίσκω. Το σωστό για εμένα είναι να τελειώνεις εντελώς μια μυϊκή ομάδα πριν ξεκινήσεις την επόμενη, εάν κάνεις το παραδοσιακό upper/lower πρόγραμμα προπόνησης. Το ότι έβαλες παραπάνω σετ δεν είναι απαραίτητα σωστό. Το upper/lower βασίζεται στις διπλές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, οπότε θέλει κάπου 8-10 σετ ανα μυική ομάδα x 2 φορές την εβδομάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 είναι καλό να βάλουμε στο upper lower 2 μερες υπερτροφια και 2 δύναμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, jimis98 είπε είναι καλό να βάλουμε στο upper lower 2 μερες υπερτροφια και 2 δύναμη? Γίνεται και ορίστε ένα σχετικά γνωστό πρόγραμμα που το εφαρμόζει https://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 45 λεπτά πριν, Musclemar είπε Το σωστό για εμένα είναι να τελειώνεις εντελώς μια μυϊκή ομάδα πριν ξεκινήσεις την επόμενη Συμφωνώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, k4ts0u είπε Γίνεται και ορίστε ένα σχετικά γνωστό πρόγραμμα που το εφαρμόζει https://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout θα είναι καλό οι να προτιμήσω ξεχωριστά καλύτερα? μια εβδομάδα υπετροφια και την άλλη δύναμη γίνεται? φαγητό μπορεί να ανεβάζω θερμίδες σε κάθε προπόνηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Αδερφια μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο συμπλεγμα βιταμινων τωρα για καλοκαιρι να ενισχυσω λιγο τον οργανισμο μου. Καποτε που βαραγα δυνατες προπονησεις επαιρνα ειτε τις anavite η orange triad controlled labs. Τωρα που τα χω παρατησει δεν εχει νοημα να δωσω 30αρια και να τις κατουραω. Απο εδω που αγοραζω ποια λετε να παρω τωρα https://musclemax.gr/simpliromata-ugeias/polivitamines Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις