Glikos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Spect~ είπε Απο τα 2 Bold έρχεσαι στα λόγια μου. Αν ήταν οσο καλή θεωρούν κάποιοι δεν θα την έκαναν ανα περιόδους ούτε θα έκαναν refeed. Δεν με κατάλαβες. Οι αθλητές στα βίντεο-άρθρα που είδα δεν την έκαναν γιατί ήταν υπέρβαροι αλλά για άλλο λόγο. Εξάλλου άλλους στόχους έχει ένας υπέρβαρος άλλους ένας αθλητής. Αν δεις ανάλογα βίντεο θα καταλάβεις. Όσον αφορά το refeed, ποτέ δεν κόβεις 100% τον υδατ. στην ΚΕΤΟ. Αυτά είναι παραπληροφόρηση. Νομίζω το ξεκαθάρισα παραπάνω. Η ΚΕΤΟ όπως και το οποιαδήποτε διατροφικό πλάνο , για άλλους είναι καλό/ιδανικό, για άλλους όχι. Αρκεί να γίνεται σωστά. Αυτό προσπαθώ να πω μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει ντε και καλά καλό και κακό. Συγκεκριμένα όπως είπα ξέρω άτομα που κάνανε ΚΕΤΟ μακροπρόθεσμα και όλα πήγαν μια χαρά. Από κει και πέρα σεβαστή η γνώμη του καθένα. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, Glikos είπε Δεν με κατάλαβες. Οι αθλητές στα βίντεο-άρθρα που είδα δεν την έκαναν γιατί ήταν υπέρβαροι αλλά για άλλο λόγο. Εξάλλου άλλους στόχους έχει ένας υπέρβαρος άλλους ένας αθλητής. Αν δεις ανάλογα βίντεο θα καταλάβεις. Όσον αφορά το refeed, ποτέ δεν κόβεις 100% τον υδατ. στην ΚΕΤΟ. Αυτά είναι παραπληροφόρηση. Νομίζω το ξεκαθάρισα παραπάνω. Η ΚΕΤΟ όπως και το οποιαδήποτε διατροφικό πλάνο , για άλλους είναι καλό/ιδανικό, για άλλους όχι. Αρκεί να γίνεται σωστά. Αυτό προσπαθώ να πω μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει ντε και καλά καλό και κακό. Συγκεκριμένα όπως είπα ξέρω άτομα που κάνανε ΚΕΤΟ μακροπρόθεσμα και όλα πήγαν μια χαρά. Από κει και πέρα σεβαστή η γνώμη του καθένα. Οι αθλητές που κάνουν KETO το κανουν συνηθώς γιατι θέλουν να είναι το δυνατότερο δυνατόν στεγνοί, πχ πυγμαχοι κλπ τους βλεπεις τη μερα μετα την ζύγιση να ειναι 5 και 6 κιλα πανω. Για τον μέσο άνθρωπο αυτό είναι περιττό. Επίσης οι προ αθλητές πέρα απο όλα οσα παίρνουν (αμινοξέα, φυτικές ίνες, pre-post work out κλπ) έχουν και μια ομάδα γιατρών πίσω τους. Επιπλέον είναι η δουλεία τους. Κρατάς τον υδατάνθρακα σε υπερβολικά χαμηλό αριθμό (μερικά γραμμάρια ανα ημέρα) που ουσιαστικά ειναι σαν να μην καταναλώνεις υδατάνθρακα. Προσοχή, δεν αμφισβητώ το κατα πόσο κάποιος που κάνει ΚΕΤΟ δεν θα πεσει σε λίπος κλπ απλα διαφωνώ στο κατα πόσο είναι ενα υγιές διατροφικό πλάνο και πλάνο το οποίο μπορείς να το ακολουθείς εφόρου ζωής 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Spect~ είπε Οι αθλητές που κάνουν KETO το κανουν συνηθώς γιατι θέλουν να είναι το δυνατότερο δυνατόν στεγνοί, πχ πυγμαχοι κλπ τους βλεπεις τη μερα μετα την ζύγιση να ειναι 5 και 6 κιλα πανω. Για τον μέσο άνθρωπο αυτό είναι περιττό. Επίσης οι προ αθλητές πέρα απο όλα οσα παίρνουν (αμινοξέα, φυτικές ίνες, pre-post work out κλπ) έχουν και μια ομάδα γιατρών πίσω τους. Επιπλέον είναι η δουλεία τους. Κρατάς τον υδατάνθρακα σε υπερβολικά χαμηλό αριθμό (μερικά γραμμάρια ανα ημέρα) που ουσιαστικά ειναι σαν να μην καταναλώνεις υδατάνθρακα. Προσοχή, δεν αμφισβητώ το κατα πόσο κάποιος που κάνει ΚΕΤΟ δεν θα πεσει σε λίπος κλπ απλα διαφωνώ στο κατα πόσο είναι ενα υγιές διατροφικό πλάνο και πλάνο το οποίο μπορείς να το ακολουθείς εφόρου ζωής Κατά πλειοψηφία, ΚΕΤΟ κάνουνε κυρίως αυτοί που θέλουν να χάσουν (αρκετά έως πολλά) κιλά. Κάποιοι την συνδυάζουν και με IF. Για τον μέσο άνθρωπο αναφέρομαι. Διότι κάποιοι αθλητές διαφόρων αθλημάτων -πυγμαχία-τρέξιμο κλπ, έχουν άλλο στόχο. Όπως οι εξωγενής κετόνες κυρίως για ενέργεια. Οπότε από την στιγμή που κύριως στόχος είναι να χάσουν πολλά κιλά, όταν πετύχουν τον στόχο τους δεν υπάρχει λόγος να παραμείνουν σε αυτό το διατροφικό πλάνο εφόρου ζωής. Εξάλλου το σώμα σου δεν είναι το ίδιο όταν είσαι 5, 20, 50, 80 π.χ. Άλλες διατροφικές ανάγκες κλπ. Αν και είναι κάποιοι που την ακολοθούν για πολλά χρόνια, για χ ψ λόγους. Εφόρου ζωής δεν μπορει κανείς να ακολουθήσει το ίδιο διατροφικό πλάνο, όποιο και να είναι αυτό. Προσωπικά η μόνη περίπτωση που θα έκανα ΚΕΤΟ θα ήταν αν ήμουν obese. Και φυσικά υπό παρακολούθηση γιατρού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Glikos είπε Κατά πλειοψηφία, ΚΕΤΟ κάνουνε κυρίως αυτοί που θέλουν να χάσουν (αρκετά έως πολλά) κιλά. Κάποιοι την συνδυάζουν και με IF. Για τον μέσο άνθρωπο αναφέρομαι. Διότι κάποιοι αθλητές διαφόρων αθλημάτων -πυγμαχία-τρέξιμο κλπ, έχουν άλλο στόχο. Όπως οι εξωγενής κετόνες κυρίως για ενέργεια. Οπότε από την στιγμή που κύριως στόχος είναι να χάσουν πολλά κιλά, όταν πετύχουν τον στόχο τους δεν υπάρχει λόγος να παραμείνουν σε αυτό το διατροφικό πλάνο εφόρου ζωής. Εξάλλου το σώμα σου δεν είναι το ίδιο όταν είσαι 5, 20, 50, 80 π.χ. Άλλες διατροφικές ανάγκες κλπ. Αν και είναι κάποιοι που την ακολοθούν για πολλά χρόνια, για χ ψ λόγους. Εφόρου ζωής δεν μπορει κανείς να ακολουθήσει το ίδιο διατροφικό πλάνο, όποιο και να είναι αυτό. Προσωπικά η μόνη περίπτωση που θα έκανα ΚΕΤΟ θα ήταν αν ήμουν obese. Και φυσικά υπό παρακολούθηση γιατρού. Ο υπερβαρος που θα κάνει ΚΕΤΟ για να πέσει γρήγορα σε κιλα σε μεγαλό ποσοστο μολις σταματήσει την διαιτα θα τα πάρει πάλι πίσω και αρκετα συχνα και περισσότερα. Μια χαρα χάνεις κιλά τρώγοντας υδατάνθρακες ακόμη και μονο σοκολάτες να τρως μονο πάλι θα αδυνατίσεις εφόσον καταναλώνεις λίγοτερες θερμίδες απο αυτές που καις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Spect~ είπε Ο υπερβαρος που θα κάνει ΚΕΤΟ για να πέσει γρήγορα σε κιλα σε μεγαλό ποσοστο μολις σταματήσει την διαιτα θα τα πάρει πάλι πίσω και αρκετα συχνα και περισσότερα. Μια χαρα χάνεις κιλά τρώγοντας υδατάνθρακες ακόμη και μονο σοκολάτες να τρως μονο πάλι θα αδυνατίσεις εφόσον καταναλώνεις λίγοτερες θερμίδες απο αυτές που καις Γι'αυτό θα πρέπει να την κάνει σωστά ώστε να μην χάνει 50 κιλά την μέρα και προκαλέσει πρόβλημα στον οργανισμό του. Οι γρήγορες δίαιτες δεν είναι ασφαλείς , άσχετα αν κάνεις ΚΕΤΟ ή όχι. Σαφώς θα χάσει κιλά αν κάνει την κλασσικη δίαιτα. Αλλά δεν σημαίνει ότι είναι ο μόνος τρόπος. Υπάρχει και ψυχολογικός παράγοντας σε πολλές περιπτώσεις σχετικά με τα obese άτομα και καταλήγουν να τρώνε σαν αρκούδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Καταλήγουμε λοιπόν ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για τον μέσο άνθρωπο να κάνει τέτοια δίαιτα αφού μπορεί να χάσει βάρος και με τον παραδοσιακό τρόπο, και αφού έτσι κι αλλιώς είναι μια διατροφή που δεν μπορεί να ακολουθεί εσαεί. Οι παχύσαρκοι έτσι κι αλλιώς πρέπει να απευθύνονται σε γιατρό και όσοι έχουν θέμα ψυχολογικό, σε ψυχολόγο/ψυχίατρο ανάλογα με την κατάσταση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Κυρίως στο ότι δεν υπάρχει μόνο άσπρο-μαύρο αλλά και άλλοι τρόποι-μέθοδοι αν θέλει κάποιος να χάσει βάρος/ πετύχει τους στόχους του. Διαλέγει ο καθένας τι του ταιριάζει ανάλογα την περίπτωση του/stats/στόχους/υγεία/χρόνο κλπ. Καμία διατροφή δεν μπορεί να γίνει εφόρου ζωής. Όλα προσωρινά είναι. Αυτά από μένα , καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 μα ο υδατάνθρακας είναι που σου δίνει ενέργεια δεν μπορείς να τον κόψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, jimis98 είπε μα ο υδατάνθρακας είναι που σου δίνει ενέργεια δεν μπορείς να τον κόψεις Κέτωση σημαίνει αλλαγή του μεταβολισμού ώστε να παίρνεις ενέργεια από το λίπος και όχι από τον υδατάνθρακα. Παιδιά υπήρχαν και ίσως υπάρχουν ακόμα ομάδες ανθρώπων σε ιδιαίτερα κρύες περιοχές του πλανήτη που τρέφονται ως επί το πλείστων με λιπαρά μία ζωή, το θέμα είναι η ποιότητα του λίπους απ'ότι καταλαβαίνω. Η δική μου εμπειρία από το 6μηνο ήταν αυξημένη δύναμη και μυικότητα σε σχέση με μία απλή διατροφή γράμμωσης που απλά χαμηλώνεις τους υδατάνθρακες. Δεν μετράω ποσοστά λίπους, με βάση αυτά που βλέπω στον καθρέπτη και τις επιδόσεις μου στο γυμναστήριο μιλάω. Όσων αφορά το θέμα υγεία, όπως είπα στην πρώτη μου ανάρτηση δεν γνωρίζω τι αποτελέσματα θα έχει η μακροχρόνια χρήση της, η δικές μου εξετάσεις αίματος που έγιναν στο τέλος του εξαμήνου δεν έδειξαν τίποτα το διαφορετικό απ'ότι συνήθως. Εγώ την έκανα εντελώς πειραματικά όπως εντελώς πειραματικά έγινα και vegeterian για 3 μήνες προσφάτως...και κατόπιν ξανά γύρισα στο κοτέτσι μου με τα κοτόπουλα γιατί δεν παλευόταν 😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 12/4/2019 στις 3:58 ΜΜ, N.World είπε Τοξο σε καταλαβαίνω.Φώτης Νικοτσ Μαου Αλεξ Σπεκτ Γιάννης Λιβε Ντακον Μπος Δήμητρα Μαργαρίτα wizzy revolver Αλαντιν benign καθημερινά μέσα, σε φάση που αν δεν έγραφε ένας τους για δυο μέρες θα ρωτούσαν οι άλλοι αν είναι άρρωστος!! Ωραίες συζητήσεις χιούμορ χαβαλές και γνώσεις. Που σαι ρε Das Fitness?!!! Παρών! Παρακολουθώ περισσότερο, γράφω λιγότερο. Εάν θέλει οποιοσδήποτε συμβουλή περί χρήσης ποδηλάτου και γυμναστικής με αυτό, εδώ είμαι. Στις 12/4/2019 στις 7:24 ΜΜ, CallMeRp είπε [...]Το να αναφέρει κανείς : μπαίνω στο θρέντ αλλά θα παρέχω τη συμβουλή μου εκτός insomnia ενώ παράλληλα κάνω την εμφάνιση μου ,δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω και καλύτερα να το προσπεράσω. [...] Το παρόν νήμα είναι ένα εργαλείο για όλους και αρκετές σελίδες που είναι εξειδικευμένες δίνουν και αυτές συμβουλές με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.Όρεξη για διάβασμα να έχει κανείς και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα. Δεν χρειάζεται να χαρακτηρίσεις κάτι. Χρειάζεται απλώς να ξέρεις ότι τα μέλη που αναφέρθηκαν σε προηγούμενο post (κι άλλοι πολλοί που δεν αναφέρθηκαν) τρώγανε ημέρες στο thread για να συμβουλεύουν και να μοιραστούν εμπειρίες με όσους ήθελαν να ακούσουν. Προφανώς δεν θα μπορούσε αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί επ άπειρον. Λόγω και των σχέσεων που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας, ναι, επικοινωνούμε ιδιωτικά κι όταν κρίνουμε ότι έχουμε να συνεισφέρουμε κάτι ουσιαστικό, το κάνουμε. "Παρακαταθήκη" ("εργαλείο" πες το, εάν θες) αφήσαμε πίσω μας (με τη βοήθεια του @poulinos), μπήκε κάποιος στον κόπο να την διαβάσει; ☺️ Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από wizzy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Εκτός απο το οτι δε γινεται κάποιος να γραφει συνέχεια, πολλές φορές μάλιστα τα ίδια πραγματα, στη μειωμένη έως καθόλου συμμετοχή οδήγησε και η πτώση του επιπέδου του νήματος. Νέα μέλη ,υποτιθέμενοι γνώστες, υποτιθέμενοι επαγγελματίες, άρχισαν να γράφουν φουλ ανακρίβειες (sic) με αποτέλεσμα απλά να λέμε οτι δεν υπάρχει νόημα περαιτέρω ενασχόλησης. Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει και γεια σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, wizzy είπε [...] "Παρακαταθήκη" ("εργαλείο" πες το, εάν θες) αφήσαμε πίσω μας (με τη βοήθεια του @poulinos), μπήκε κάποιος στον κόπο να την διαβάσει; ☺️ ...κι επειδή μόλις πρόσεξα ότι η "παρακαταθήκη" στην οποία αναφέρομαι δεν είναι πλέον sticky thread, το έβαλα στην υπογραφή μου για εύκολη αναφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 fixed 1 hour ago, wizzy said: ...κι επειδή μόλις πρόσεξα ότι η "παρακαταθήκη" στην οποία αναφέρομαι δεν είναι πλέον sticky thread, το έβαλα στην υπογραφή μου για εύκολη αναφορά. δυστυχως οταν ενα sticky θεμα δεν εχει κινηση το βγαζουν απο sticky.δεν το εκανα εγω ουτε ειναι δικη μου αποφαση.παρολα αυτα για να φαινεται καλυτερα θα το μαρκαρω σαν best answer για να φαινεται σε καθε σελιδα του θεματος. απλα καποιος να ποσταρει μονο το link για να το μαρκαρω σαν best answer @wizzy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 https://www.insomnia.gr/forums/topic/642623-das-fitness-thread-tips-και-προγράμματα-for-fitness-όχι-απορίες/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Εκτός απο το οτι δε γινεται κάποιος να γραφει συνέχεια, πολλές φορές μάλιστα τα ίδια πραγματα, στη μειωμένη έως καθόλου συμμετοχή οδήγησε και η πτώση του επιπέδου του νήματος. Νέα μέλη ,υποτιθέμενοι γνώστες, υποτιθέμενοι επαγγελματίες, άρχισαν να γράφουν φουλ ανακρίβειες (sic) με αποτέλεσμα απλά να λέμε οτι δεν υπάρχει νόημα περαιτέρω ενασχόλησης. Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει και γεια σας. Αυτο ειναι το νοημα του φορουμ. Να λεμε τα ιδια και τα ιδια. Το οτι εσυ παρακολουθεις το νημα δεν σημαινει οτι κανω το ιδιο και γω. Πχ εγω τωρα εμαθα για την ΚΕΤΟ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις