Pwpwpw Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, JcD είπε Κάτι πάνω από 20 χρόνια, 1.84 ύψος. 30-35 σετ σε μια προπόνηση + τα 16 της μικρής ομάδας με 60 δεύτερα διάλειμμα βγαίνει περίπου 1.10 ώρα προπόνηση. Σε μια προπόνηση μπορεί να φαίνονται πολλά άλλα σπασμένη στα δύο θα φαίνονται σε εμένα τουλάχιστον λίγα. Πάντως θα το δοκιμάσω, είμαι μόνιμα ανοικτός σε νέα προγράμματα και προτάσεις, γιαυτό συζητάω μαζί σας εδώ, σε αυτά τα σπορ είμαστε μόνιμα μαθητές. 30-35 σετ δεν εχω κανει ποτε σε καμια μυικη ομαδα.Οκ οταν εκανα Bro split ετυχε πχ να κανω 12 σετ δικεφαλα(3 ασκησεις 4 σετ) αλλα 30-35 σετ δεν εκανα ποτε σε καμια μυικη ομαδα οσο μεγαλη και να ηταν. Πχ πλατη αντε να εκανα το μεγιστο 5 ασκησεις απο 4 σετ ξερω γω και πραγματικα η πλατη μου πεθαινε, δηλαδη μου φαινοταν ηδη εκει μεγαλος ογκος προπονησης. Πχ 4 σετ pull ups , 4 σετ χαμηλη κωπηλατικη τροχαλια , 4 σετ pull down, 4 σετ κωπηλατικη με μπαρα η αλτηρα και αλλα 4 σετ Pull over για παραδειγμα. Αν εκανα και deadlift την μερα της πλατης(συνηθως τα βαζω την μερα ποδιων) αντε να εκανα και 2-3 σετ βαρια deadlift. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από Pwpwpw 1 1
JcD Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε 30-35 σετ δεν εχω κανει ποτε σε καμια μυικη ομαδα.Οκ οταν εκανα Bro split ετυχε πχ να κανω 12 σετ δικεφαλα(3 ασκησεις 4 σετ) αλλα 30-35 σετ δεν εκανα σε ποτε σε καμια μυικη ομαδα οσο μεγαλη και να ηταν. Πχ πλατη αντε να εκανα το μεγιστο 5 ασκησεις απο 4 σετ ξερω γω και πραγματικα η πλατη μου πεθαινε. Πχ 4 σετ pull ups , 4 σετ χαμηλη κωπηλατικη τροχαλια , 4 σετ pull down, 4 σετ κωπηλατικη με μπαρα η αλτηρα και αλλα 4 σετ Pull over για παραδειγμα. Αν εκανα και deadlift την μερα της πλατης(συνηθως τα βαζω την μερα ποδιων) αντε να εκανα και 2-3 σετ βαρια deadlift. Τις άρσεις θανάτου τις έκοψα τελείως πέρυσι λόγο επικινδυνοτητας, δεν το έχω με την τεχνική σε αυτή την άσκηση ρε γαμωτ, σήκωσα 230*1 μέγιστα με ασφάλεια και μετά λέω παράτα το μην γίνει καμία στραβή! Άλλο θέμα τώρα, λέω να βάλω 250ml χυμό ρόδι, ακούγεται ότι είναι καλό για την τεστοστερόνη που είναι σημαντικό για εμένα τώρα, τι παίζει με τα σάκχαρα σε αυτή την περίπτωση? Το έχει ψάξει κανείς? Το έχει δοκιμάσει?
Pwpwpw Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, JcD είπε Τις άρσεις θανάτου τις έκοψα τελείως πέρυσι λόγο επικινδυνοτητας, δεν το έχω με την τεχνική σε αυτή την άσκηση ρε γαμωτ, σήκωσα 230*1 μέγιστα με ασφάλεια και μετά λέω παράτα το μην γίνει καμία στραβή! Άλλο θέμα τώρα, λέω να βάλω 250ml χυμό ρόδι, ακούγεται ότι είναι καλό για την τεστοστερόνη που είναι σημαντικό για εμένα τώρα, τι παίζει με τα σάκχαρα σε αυτή την περίπτωση? Το έχει ψάξει κανείς? Το έχει δοκιμάσει? Tι εννοεις τι παιζει με τα σακχαρα? Κανεις μετρημενη-αυστηρη διατροφη? Εννοω ζυγιζεις τα παντα που τρως και μετρας τα μακρος σου? Αν ναι, πιες τον χυμο που θες και υπολογισε κανονικα στην ημερισια διατροφη σου την ποσοτητα υδαντανθρακα που θα παρεις απ τον χυμο που θα πιεις, και καψε πχ λιγο υδατανθρακα απο καποιο αλλο γευμα σου (πχ φαε λιγο λιγοτερο ρυζι) ετσι ωστε η ημερισια συνολικη προσληψη υδατανθρακα να παραμεινει στα ιδια επιπεδα αν δεν θες να την αυξησεις, αν εννοεις αυτο.
JcD Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Tι εννοεις τι παιζει με τα σακχαρα? Κανεις μετρημενη-αυστηρη διατροφη? Εννοω ζυγιζεις τα παντα που τρως και μετρας τα μακρος σου? Αν ναι, πιες τον χυμο που θες και υπολογισε κανονικα στην ημερισια διατροφη σου την ποσοτητα υδαντανθρακα που θα παρεις απ τον χυμο που θα πιεις, και καψε πχ λιγο υδατανθρακα απο καποιο αλλο γευμα σου (πχ φαε λιγο λιγοτερο ρυζι) ετσι ωστε η ημερισια συνολικη προσληψη υδατανθρακα να παραμεινει στα ιδια επιπεδα αν δεν θες να την αυξησεις, αν εννοεις αυτο. Όχι όχι δεν κάνω τόσο αυστηρά αυτήν την περίοδο, εννοώ αν οι χυμοί που κυκλοφορούν στην αγορά και γράφουν 100% φυσικός και χωρίς πρόσθετη ζάχαρη το εννοούν. Αν έχουν τα φυσικά σάκχαρα μόνο, αν έχει κανείς υπόψιν του κάποιον πραγματικά φυσικό δίχως ζάχαρη χυμό.
margaritagr Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε Όχι όχι δεν κάνω τόσο αυστηρά αυτήν την περίοδο, εννοώ αν οι χυμοί που κυκλοφορούν στην αγορά και γράφουν 100% φυσικός και χωρίς πρόσθετη ζάχαρη το εννοούν. Αν έχουν τα φυσικά σάκχαρα μόνο, αν έχει κανείς υπόψιν του κάποιον πραγματικά φυσικό δίχως ζάχαρη χυμό. Ναι το εννοούν https://www.delta.gr/proionta/xymoi-tsai/life-xymos-psygeiou/ 2
Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Fotis13 είπε @Toxo <3 lover Eλα να πειναμε μαζι αλλα εμενα δεν μου αυξησαν την δουλεια και το καλοκαρι τα σπαει . Τον νου σου, θα σε δω αν κλέψεις... 😏 Εννοείται το καλοκαίρι τα σπάει! Πέρασα το Σ/Κ σε ένα συνέδριο και τρώγαμε διαρκώς, καθόμασταν και τρώγαμε, ήταν εφιαλτικό, την Κυριακή με πονούσε η μέση μου από την ακινησία κι έτσι Δευτέρα το πήρα πολύ σοβαρά. Στο γυμναστήριο πάω μέχρι failure, διατροφή πολύ οκ και δε μου κάνει αίσθηση, είναι βέβαια ακόμη Παρασκευή, αλλά είμαι πολύ αποφασισμένη πλέον. Ψωμιά και ζάχαρες βγήκαν off, αν πεινάω μέσα στην ημέρα οι επιλογές είναι πρωτεϊνούχες με χαμηλά λιπαρά, σε έναν μήνα πιστεύω θα είμαι άλλος άνθρωπος, το Πάσχα θα περάσει και δε θα με ακουμπήσει καν. Τα ημίμετρα δε με πήγαν πουθενά. Έτρωγε μια ένα cheesecake χθες δίπλα μου όμως, δεν έπρεπε να μου το κάνει αυτό, δηλαδή ήμαρτον. Τι να κάνω, έπινα τον καφέ μου και δεν έδινα σημασία. 1
evabb Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Καλυτερα να πας σε καποιον διαιτολογο/διατροφολογο. Το να κοψεις μαχαιρι καθε μορφη υδατανθρακα απο την διατροφη σου δεν ειναι καλο. Προφανως και πρεπει να τους μειωσεις δραστικα αλλα οχι να τους εξαληψεις. Και γενικα οχι αποτομες αλλαγες ουτε γρηγορες. Το σωμα παθαινει σοκ γι αυτο και αν χασεις βαρος γρηγορα θα το ξαναπαρεις οπως ειναι επι 2. Δες το σαν αλλαγη τροπου ζωης κι οχι σαν διαιτα. Και κυριως μην βαζεις χρονικα περιθωρια στον εαυτο σου, ειναι οτι καλυτερο για να αγχωθεις και να δυσκολεψεις ακομα περισσοτερα τα πραγματα. 2
spyroskonst Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑΣ. Μεγάλη ιστορία, αλλά πολλοί νομίζουν ότι μόνο ρύζι, ψωμί και μακαρόνια είναι υδατάνθρακας. Υδατάνθρακας υπάρχει σε υπεραφθονία σε φρούτα, λαχανικά και όσπρια. Άρα όχι, δεν κόβεται έτσι εύκολα ο υδατάνθρακας εκτός κι αν τρως μόνο κρέας και τίποτα άλλο όλη μέρα. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Καλά κάνετε και τα λέτε απλώς δεν κολλάνε στη δική μου περίπτωση που προφανώς ξέρω τι κάνω γιατί δεν ξεκίνησα χθες την προσπάθεια μιας πιο σωστής προσέγγισης στη διατροφή. Μιλούσα με στον Fotis13 και τα άλλα μέλη που με βοήθησαν κατά καιρούς να κάνω καλύτερες επιλογές και καταλαβαίνουν για τι πράγμα μιλάω. Αλλά δεν είναι εδώ ο Mau να βάλει τα πράγματα στη θέση τους! 2
spyroskonst Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μην το παίρνεις προσωπικά, δεν υπάρχει λόγος. Κουβέντα αχταρμάς να γίνεται 2 1
N.World Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Τοξο σε καταλαβαίνω.Φώτης Νικοτσ Μαου Αλεξ Σπεκτ Γιάννης Λιβε Ντακον Μπος Δήμητρα Μαργαρίτα wizzy revolver Αλαντιν benign καθημερινά μέσα, σε φάση που αν δεν έγραφε ένας τους για δυο μέρες θα ρωτούσαν οι άλλοι αν είναι άρρωστος!! Ωραίες συζητήσεις χιούμορ χαβαλές και γνώσεις. Που σαι ρε Das Fitness?!!! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, N.World είπε Τοξο σε καταλαβαίνω.Φώτης Νικοτσ Μαου Αλεξ Σπεκτ Γιάννης Λιβε Ντακον Μπος Δήμητρα Μαργαρίτα wizzy revolver Αλαντιν benign καθημερινά μέσα, σε φάση που αν δεν έγραφε ένας τους για δυο μέρες θα ρωτούσαν οι άλλοι αν είναι άρρωστος!! Ωραίες συζητήσεις χιούμορ χαβαλές και γνώσεις. Που σαι ρε Das Fitness?!!! Πλέον αυτοί που είναι να τα πούμε τα λέμε εκτός insomnia οπότε πλέον δίνουμε μόνο συμβουλές εκεί που πιστεύουμε ότι θα πιάσουν τόπο 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Εγώ ,τουλάχιστον ,βλέπω και άλλα άτομα που συνεισφέρουν στο παρόν νήμα σχεδόν σε καθημερινή βάση εκ των οποίων ορισμένοι είναι επαγγελματίες.Ονόματα δε χρειάζεται να αναφέρω ,ξέρουν ποιοι είναι και τους ευχαριστούμε.Δεν είμαστε όλοι μας στο ίδιο επίπεδο γνώσεων και είναι λογικό και γι αυτό υπάρχει το παρόν νήμα.Για να θέτουμε τις απορίες μας.Το να αναφέρει κανείς : μπαίνω στο θρέντ αλλά θα παρέχω τη συμβουλή μου εκτός insomnia ενώ παράλληλα κάνω την εμφάνιση μου ,δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω και καλύτερα να το προσπεράσω. Όσο για την συζήτηση γύρω από τον υδατάνθρακα ,δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να καταφύγεις σε διαίτα με πολύ περιορισμένες θερμίδες από πηγή υδ/κα.Θα πιεστείς ψυχολογικά ,μακροπρόθεσμα δε θα δεις καμία αλλαγή στη ζυγαρία αν κοιτάς αυτό ,δεν θα έχεις ενέργεια για τις όποιες απαιτήσεις της καθημερινότητας σου.Μια ιδανική λύση ,η οποία μάλλον είναι μονόδρομος τουλάχιστον για τον μέσο ασκούμενο που θέλει να φτάσει σε ένα φυσιολογικό επίπεδο κιλών με μία Α αντοχή είναι να εντάξει στη διατροφή του υδατάνθρακα μη επεξεργασμένο - σύνθετο (π.χ.καστανό ρύζι,κουάκερ,γενικότερα ζυμαρικά ολικής άλεσης).Ουσιαστικά καταφεύγουμε σε τροφές με χαμηλό γ.δ.(γλυκαιμικό δείκτη) που μας κρατάνε ζωντανούς αρκετές ώρες. Γενικότερα στο fitness δεν χρειάζονται ακρότητες ...ο ορισμός του κατ εμέ είναι παν μέτρον άριστον.Προφανώς μιλώντας για fitness δεν αναφερόμαστε μόνο στη διατροφή αλλά είναι γενικότερα ο τρόπος ζωής σου.Είναι μια πολύπλοκη συζήτηση που ανοίγεις(;) και παρατηρείς πως αρκετοί δίνουν ορισμό κομμένο στα μέτρα τους. Το παρόν νήμα είναι ένα εργαλείο για όλους και αρκετές σελίδες που είναι εξειδικευμένες δίνουν και αυτές συμβουλές με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.Όρεξη για διάβασμα να έχει κανείς και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα.
Glikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Πολλοί ακολουθούν δίαιτες με super low carbs / Keto diet, ειδικά obese άτομα. Και αν γίνει σωστά τότε θα υπάρχουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εξάλλου ενέργεια δεν παίρνεις μόνο από υδατ. Ανάλογα τα stats του καθένα, τους στόχους του αλλά και τις διάφορες προτιμήσεις περί διατροφής. Τώρα βέβαια προσωπικά δεν θα έκανα τέτοια διατροφή γιατί δεν βρίσκω τον λόγο. Άσε που αγαπάω τον υδατ. 1
Musclemar Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Ο υδατάνθρακας είναι πολύ παρεξηγημένος, πράγμα που οδηγεί σε ακρότητες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κόβεται εντελώς! Να μειώνεται σταδιακά, ναι, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις