Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, frozex είπε

κάνω κατακλίνη, flat και διάφορες γωνίες στην επικλίνη άσκηση (κυρίως με μπάρα)

Αν θες να γεμίσει το στήθος προς τα μέσα, κάνε το εξής. Ξεκίνα σε επικλινή πάγκο με την κλίση έτσι ώστε να μη νιώθεις την άσκηση στους ώμους, π.χ. 30 μοιρών ή και χαμηλότερα. Πάρε σχετικά ελαφρύ αλτήρα και ξεκίνα να κάνεις άσκηση πίεσης με το ένα χέρι μόνο. Το άλλο χέρι θα το βάλεις πάνω στο στήθος, στο σημείο που θες να δουλέψεις, και όσο κάνεις την άσκηση με πολύ αργή και ελεγχόμενη ταχύτητα θα νιώθεις το μυ να δουλεύει και να συσπάται. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσεις τις μυικές συσπάσεις στο συγκεκριμένο σημείο και θα δεις πιο γρήγορη βελτίωση. Το να κάνεις ασκήσεις απλά για να τις κάνεις, δε θα σε βγάλει κάπου. Εαν θες να βελτιώσεις συγκεκριμένα σημεία, θέλει πολύ αυτοσυγκέντρωση, και έμφαση στο tempo της κάθε επανάληψης, και όχι τόσο στα κιλά. Εννοείται πως θα κάνεις και τις άλλες βασικές ασκήσεις στο πρόγραμμα σου, αλλα τη συγκεκριμένη θα την αλλάξεις έτσι. 

• Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 ώρες πριν, arnold94 είπε

Επειδή φαίνεται ότι ξέρεις,αυτό το βρίσκουμε φυσιολογικά χωρίς φάρμακα και για όλο το καλοκαίρι;

Ξέρω να τα τρώω μονο! 😂😂

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, arnold94 είπε

Επειδή φαίνεται ότι ξέρεις,αυτό το βρίσκουμε φυσιολογικά χωρίς φάρμακα και για όλο το καλοκαίρι;

Μηλο αψεκαστο, χωρις φαρμακα δεν προκειται να βρεις καμια εποχη του χρονου.

Ειναι μια καλλιεργεια που χωρις ψεκασμους (οι οποιοι ειναι πολλοι) δεν ειναι εμπορευσιμη.

Απο εκει και περα η καλυτερη εποχη να τρως μηλα ειναι φθινοπωρο-χειμωνα. Οχι γιατι ειναι ψεκασμενα λιγοτερο, αλλα γιατι αν φας καλοκαιρι το μηλο εχει κοντα στον ενα χρονο μεσα στο ψυγειο και οσο να ναι χανει σε ποιοτητα.

Επεξ/σία από crom251
  • Like 1

3 ώρες πριν, crom251 είπε

Μηλο αψεκαστο, χωρις φαρμακα δεν προκειται να βρεις καμια εποχη του χρονου.

Ειναι μια καλλιεργεια που χωρις ψεκασμους (οι οποιοι ειναι πολλοι) δεν ειναι εμπορευσιμη.

Απο εκει και περα η καλυτερη εποχη να τρως μηλα ειναι φθινοπωρο-χειμωνα. Οχι γιατι ειναι ψεκασμενα λιγοτερο, αλλα γιατι αν φας καλοκαιρι το μηλο εχει κοντα στον ενα χρονο μεσα στο ψυγειο και οσο να ναι χανει σε ποιοτητα.

Ακριβώς.και γενικά να προτιμάτε φρουτα εποχης

Καλησπέρα παιδιά
Είμαι από Πειραιά και Θέλω να κάνω παραγγελία από το myprotein, αλλά επειδή το κόστος της είναι κάτω από 80 ευρώ και υπάρχουν μεταφορικά.
Θέλει κανείς να κάνουμε μαζί την παραγγελία;;;
Ευχαριστώ

Παιδες καλησπερα,τις προαλλες επεσα με το μηχανακι στη δουλεια.

Δεν επαθα κατι ιδιαιτερο,αλλα επειδη δεν προλαβα να αντιδρασω βροντηξα λιγο κατω με το πλευρο και το χερι.

Αυτο εχει γινει 15 μερες,αλλα ακομα ποναω λιγο ακριβως κατω απο το  στηθος,στο πλευρο.

Ο πονος ερχεται πιο πολυ οταν κανω στηθος με τη μπαρα στον παγκο,οποτε δεν κανω ασκησεις στηθους γενικοτερα.

Λογω δουλειας δεν ξεκουραζομαι,οποτε υποθετω οτι για αυτο δεν εχει φυγει ο πονος.

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να φυγει ο πονος,εκτος απο παυσιπονα;

4 minutes ago, talibanakos said:

Παιδες καλησπερα,τις προαλλες επεσα με το μηχανακι στη δουλεια.

Δεν επαθα κατι ιδιαιτερο,αλλα επειδη δεν προλαβα να αντιδρασω βροντηξα λιγο κατω με το πλευρο και το χερι.

Αυτο εχει γινει 15 μερες,αλλα ακομα ποναω λιγο ακριβως κατω απο το  στηθος,στο πλευρο.

Ο πονος ερχεται πιο πολυ οταν κανω στηθος με τη μπαρα στον παγκο,οποτε δεν κανω ασκησεις στηθους γενικοτερα.

Λογω δουλειας δεν ξεκουραζομαι,οποτε υποθετω οτι για αυτο δεν εχει φυγει ο πονος.

για κανα πλευρο σε βλέπω μαν το ψιλοραγησες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Μήπως να πας σε κανα γιατρό να δεις τι είναι πρώτα απ'όλα?

Μπορεί να είναι θλάση, μελανιά, μέχρι και γω δεν ξέρω τι

2 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

για κανα πλευρο σε βλέπω μαν το ψιλοραγησες.

Το ξερω οτι αυτο πρεπει να γινει,αλλα  δεν ειναι οτι πιο ευκολο.

Απο την εμπειρια μου σε τουμπες ( βασει ομοιοτητας πονου ) πιστευα οτι ειναι θλαση,αλλα δεν αποκλειω και να εχω ψευτοραγισει κανα πλευρο.

Επεξ/σία από talibanakos

7 minutes ago, talibanakos said:

Το ξερω οτι αυτο πρεπει να γινει,αλλα  δεν ειναι οτι πιο ευκολο.

Απο την εμπειρια μου σε τουμπες ( βασει ομοιοτητας πονου ) πιστευα οτι ειναι θλαση,αλλα δεν αποκλειω και να εχω ψευτοραγισει κανα πλευρο.

δεν ειναι τοσο δυσκολο να το ραγίσεις.

το χειρότερο είναι δνε μπορεις να κάνεις κάτι πέρα απο παυσίπονα.. πρέπει να γιάνει μόνο του.

Μόλις τώρα, γροσερισοπ είπε

δεν ειναι τοσο δυσκολο να το ραγίσεις.

το χειρότερο είναι δνε μπορεις να κάνεις κάτι πέρα απο παυσίπονα.. πρέπει να γιάνει μόνο του.

Και το κακο ειναι οτι δουλευω πολλες ωρες μηχανακι,με αποτελεσμα να μην ξεκουραζεται με τιποτα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνήθως όταν υπάρχει τραυματισμός σε πλευρό πονάει κύρίως όταν αναπνέουμε. Επειδή όμως δεν είμαι γιατρός, θα σου πρότεινα να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιον ειδικό γιατρό πάνω στο θέμα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 

Επεξ/σία από Musclemar

5 ώρες πριν, talibanakos είπε

Μήπως να  σταμάταγες για λίγο καιρό τα γυμναστήρια ; Λέω εγώ τώρα....

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Μήπως να  σταμάταγες για λίγο καιρό τα γυμναστήρια ; Λέω εγώ τώρα....

Δύσκολο, όλο κάτι συμβαίνει και μένω πίσω.Οποτε αναγκαστικά δουλεύω με πόνους και ομοίως γυμνάζομαι.. Σάββατο θα πάω σε μια γνωστή γιατρό που εφημερεύει,να βγάλω πλάκες.

Επεξ/σία από talibanakos

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...