Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, arnold94 είπε

Μπορεί να μου πει κάποιος από ποιον έως ποιον μήνα είναι φυσιολογικό να παίρνουμε μήλα;...τα έχω καθε μέρα στη διατροφή μου και θέλω να ξέρω πότε να τα σταματαω

Το μήλο γτ να το σταματήσεις??

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, vaggos400 είπε

Το μήλο γτ να το σταματήσεις??

Εξαρτάται αν μιλάμε για 6 pack ή πάμε για το μεγάλο βραβείο 8 pack :) :) :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, arnold94 είπε

Εννοώ να τα σταματήσω γιατί νομίζω δεν είναι όλους τους μήνες σωστό να τα παίρνουμε

Για ποιο λογο δν κανει να τρως μηλο?

Δημοσ.

Νομίζω ότι αναφέρεται σε συμβουλές που υπάρχουν ακόμα και σε βιβλία διατροφής του τύπου "τρώτε φρούτα εποχής και όχι τα ίδια όλο τον χρόνο" το οποίο βέβαια πόσο διαφορά θα κάνει στην υγεία και σε ποιο κομμάτι της δεν ξέρω, δεν έχω δει να το αιτιολογούν πουθενά

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, arnold94 είπε

Μπορεί να μου πει κάποιος από ποιον έως ποιον μήνα είναι φυσιολογικό να παίρνουμε μήλα;...τα έχω καθε μέρα στη διατροφή μου και θέλω να ξέρω πότε να τα σταματαω

Τρώγε ένα ξινόμηλο στο δεκατιανό σου και τώρα που καλοκαιριάζει και τραβάει ένα ροδάκινο/βερύκοκο.Και αν θες και λίγη πρωτείνη ,λίγα καρύδια/αμύγδαλα ένα 30λεπτο μετά ,στο δεκατιανό σου ουσιαστικά.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Νομίζω ότι αναφέρεται σε συμβουλές που υπάρχουν ακόμα και σε βιβλία διατροφής του τύπου "τρώτε φρούτα εποχής και όχι τα ίδια όλο τον χρόνο" το οποίο βέβαια πόσο διαφορά θα κάνει στην υγεία και σε ποιο κομμάτι της δεν ξέρω, δεν έχω δει να το αιτιολογούν πουθενά

Μόνο για την νοστιμιά . Τι άχυρο ροδάκινο και ντομάτα να φας τον χειμώνα..

34 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Πρασινο μηλο τρωω και εγω καθε πρωι πλεον .

Έτσι να πεινάσεις ....:)

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Aστα να πανε καθε χρονο τετοια εποχη ζω ενα δραμα χααχχα 

και μου έρχεσαι στο forum για παρηγοριά μετά τόσο καιρό εξαφανισμένος :(

να πεινάσεις ρε, δεν σε λυπάμαι καθόλου

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

και μου έρχεσαι στο forum για παρηγοριά μετά τόσο καιρό εξαφανισμένος :(

να πεινάσεις ρε, δεν σε λυπάμαι καθόλου

Δεν ειμαι εξαφανισμενος ρε συμμετεχω ενεργα σε αλλα τοπικ , στο fitness δεν γραφω γιατι βαριεμαι !

• Like 3
Δημοσ.

Αρχικά να πω πως ο καθένας γυμνάζεται για τον λόγο που θέλει αυτός και με το τον τρόπο που πιστεύει αυτός ότι είναι ο πιο σωστός. Επίσης αφού πληρώνετε την ίδια συνδρομή έχετε ακριβώς τα ίδια δικαιώματα πάνω στα μηχανήματα του χώρου του γυμναστηρίου. Επίσης μπορείτε να ζυγίζεστε όποτε θέλετε αλλά η ζυγαριά του γυμναστηρίου στην οποία ανεβαίνετε κρατώντας κινητό, μπουκαλάκι νερό και πετσέτα δεν είναι καλή ιδέα (το βλέπω συνέχεια). Τέλος να πω πως σταμάτησα τα squats και DLs γιατί τα εκτελούσα πολύ λάθος, προσπαθώ να δυναμώσω γλουτιαίους σε μηχανήματα και μετά θα ξαναπροσπαθήσω. Για το στήθος τώρα, βλέπω πως 'μεγαλώνει' πιο πολύ ο μυς προς το χέρι και όχι τόσο προς το στέρνο, δεν ξέρω αν είναι σωστή λογική αλλά είπα μέχρι το Πάσχα να αφήσω τις ασκήσεις με μπάρα και να τις κάνω όλες με αλτήρες μπας κι αλλάξει κάτι.

Στις 3/4/2019 στις 4:42 ΠΜ, frozex είπε

Καλημέρα, θέλω να αγοράσω ένα foam roller κυρίως για δικέφαλους και γλουτούς αλλά όπως είναι λογικό θα το χρησιμοποιήσω όπου μπορεί να βρει εφαρμογή. Βλέπω πως υπάρχουν κάποια πολύ απλά κι άλλα με διάφορα σχέδια, ραβδώσεις, εξογκώματα κ.α., ακόμη έχω δει μια εταιρεία έβγαλε δονούμενο. Όλα αυτά τα έξτρα παίζουν κάποιο ρόλο είναι μόνο για το marketing; Χρησιμοποιεί κανείς; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Αν όχι ένα συγκεκριμένο, μια κατηγορία.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, frozex είπε

Αρχικά να πω πως ο καθένας γυμνάζεται για τον λόγο που θέλει αυτός και με το τον τρόπο που πιστεύει αυτός ότι είναι ο πιο σωστός. Επίσης αφού πληρώνετε την ίδια συνδρομή έχετε ακριβώς τα ίδια δικαιώματα πάνω στα μηχανήματα του χώρου του γυμναστηρίου. Επίσης μπορείτε να ζυγίζεστε όποτε θέλετε αλλά η ζυγαριά του γυμναστηρίου στην οποία ανεβαίνετε κρατώντας κινητό, μπουκαλάκι νερό και πετσέτα δεν είναι καλή ιδέα (το βλέπω συνέχεια). Τέλος να πω πως σταμάτησα τα squats και DLs γιατί τα εκτελούσα πολύ λάθος, προσπαθώ να δυναμώσω γλουτιαίους σε μηχανήματα και μετά θα ξαναπροσπαθήσω. Για το στήθος τώρα, βλέπω πως 'μεγαλώνει' πιο πολύ ο μυς προς το χέρι και όχι τόσο προς το στέρνο, δεν ξέρω αν είναι σωστή λογική αλλά είπα μέχρι το Πάσχα να αφήσω τις ασκήσεις με μπάρα και να τις κάνω όλες με αλτήρες μπας κι αλλάξει κάτι.

Φίλε γτ δεν δοκιμάζεις να αρχίσεις με μπάρα σε επίπληξη?? Πιανει πάνω και μέσα στο στήθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...