vaggos400 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, arnold94 είπε Μπορεί να μου πει κάποιος από ποιον έως ποιον μήνα είναι φυσιολογικό να παίρνουμε μήλα;...τα έχω καθε μέρα στη διατροφή μου και θέλω να ξέρω πότε να τα σταματαω Το μήλο γτ να το σταματήσεις??
spyroskonst Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 35 λεπτά πριν, vaggos400 είπε Το μήλο γτ να το σταματήσεις?? Εξαρτάται αν μιλάμε για 6 pack ή πάμε για το μεγάλο βραβείο 8 pack
arnold94 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Εννοώ να τα σταματήσω γιατί νομίζω δεν είναι όλους τους μήνες σωστό να τα παίρνουμε
Pwpwpw Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, arnold94 είπε Εννοώ να τα σταματήσω γιατί νομίζω δεν είναι όλους τους μήνες σωστό να τα παίρνουμε Για ποιο λογο δν κανει να τρως μηλο?
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Νομίζω ότι αναφέρεται σε συμβουλές που υπάρχουν ακόμα και σε βιβλία διατροφής του τύπου "τρώτε φρούτα εποχής και όχι τα ίδια όλο τον χρόνο" το οποίο βέβαια πόσο διαφορά θα κάνει στην υγεία και σε ποιο κομμάτι της δεν ξέρω, δεν έχω δει να το αιτιολογούν πουθενά 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, arnold94 είπε Μπορεί να μου πει κάποιος από ποιον έως ποιον μήνα είναι φυσιολογικό να παίρνουμε μήλα;...τα έχω καθε μέρα στη διατροφή μου και θέλω να ξέρω πότε να τα σταματαω Τρώγε ένα ξινόμηλο στο δεκατιανό σου και τώρα που καλοκαιριάζει και τραβάει ένα ροδάκινο/βερύκοκο.Και αν θες και λίγη πρωτείνη ,λίγα καρύδια/αμύγδαλα ένα 30λεπτο μετά ,στο δεκατιανό σου ουσιαστικά.
TEOKOS Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 15 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Νομίζω ότι αναφέρεται σε συμβουλές που υπάρχουν ακόμα και σε βιβλία διατροφής του τύπου "τρώτε φρούτα εποχής και όχι τα ίδια όλο τον χρόνο" το οποίο βέβαια πόσο διαφορά θα κάνει στην υγεία και σε ποιο κομμάτι της δεν ξέρω, δεν έχω δει να το αιτιολογούν πουθενά Μόνο για την νοστιμιά . Τι άχυρο ροδάκινο και ντομάτα να φας τον χειμώνα.. 34 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Πρασινο μηλο τρωω και εγω καθε πρωι πλεον . Έτσι να πεινάσεις ....:) 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Έτσι να πεινάσεις ....:) Aστα να πανε καθε χρονο τετοια εποχη ζω ενα δραμα χααχχα 1
TEOKOS Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Aστα να πανε καθε χρονο τετοια εποχη ζω ενα δραμα χααχχα και μου έρχεσαι στο forum για παρηγοριά μετά τόσο καιρό εξαφανισμένος να πεινάσεις ρε, δεν σε λυπάμαι καθόλου 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, TEOKOS είπε και μου έρχεσαι στο forum για παρηγοριά μετά τόσο καιρό εξαφανισμένος να πεινάσεις ρε, δεν σε λυπάμαι καθόλου Δεν ειμαι εξαφανισμενος ρε συμμετεχω ενεργα σε αλλα τοπικ , στο fitness δεν γραφω γιατι βαριεμαι ! 3
frozex Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Αρχικά να πω πως ο καθένας γυμνάζεται για τον λόγο που θέλει αυτός και με το τον τρόπο που πιστεύει αυτός ότι είναι ο πιο σωστός. Επίσης αφού πληρώνετε την ίδια συνδρομή έχετε ακριβώς τα ίδια δικαιώματα πάνω στα μηχανήματα του χώρου του γυμναστηρίου. Επίσης μπορείτε να ζυγίζεστε όποτε θέλετε αλλά η ζυγαριά του γυμναστηρίου στην οποία ανεβαίνετε κρατώντας κινητό, μπουκαλάκι νερό και πετσέτα δεν είναι καλή ιδέα (το βλέπω συνέχεια). Τέλος να πω πως σταμάτησα τα squats και DLs γιατί τα εκτελούσα πολύ λάθος, προσπαθώ να δυναμώσω γλουτιαίους σε μηχανήματα και μετά θα ξαναπροσπαθήσω. Για το στήθος τώρα, βλέπω πως 'μεγαλώνει' πιο πολύ ο μυς προς το χέρι και όχι τόσο προς το στέρνο, δεν ξέρω αν είναι σωστή λογική αλλά είπα μέχρι το Πάσχα να αφήσω τις ασκήσεις με μπάρα και να τις κάνω όλες με αλτήρες μπας κι αλλάξει κάτι. Στις 3/4/2019 στις 4:42 ΠΜ, frozex είπε Καλημέρα, θέλω να αγοράσω ένα foam roller κυρίως για δικέφαλους και γλουτούς αλλά όπως είναι λογικό θα το χρησιμοποιήσω όπου μπορεί να βρει εφαρμογή. Βλέπω πως υπάρχουν κάποια πολύ απλά κι άλλα με διάφορα σχέδια, ραβδώσεις, εξογκώματα κ.α., ακόμη έχω δει μια εταιρεία έβγαλε δονούμενο. Όλα αυτά τα έξτρα παίζουν κάποιο ρόλο είναι μόνο για το marketing; Χρησιμοποιεί κανείς; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Αν όχι ένα συγκεκριμένο, μια κατηγορία. 1
vaggos400 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, frozex είπε Αρχικά να πω πως ο καθένας γυμνάζεται για τον λόγο που θέλει αυτός και με το τον τρόπο που πιστεύει αυτός ότι είναι ο πιο σωστός. Επίσης αφού πληρώνετε την ίδια συνδρομή έχετε ακριβώς τα ίδια δικαιώματα πάνω στα μηχανήματα του χώρου του γυμναστηρίου. Επίσης μπορείτε να ζυγίζεστε όποτε θέλετε αλλά η ζυγαριά του γυμναστηρίου στην οποία ανεβαίνετε κρατώντας κινητό, μπουκαλάκι νερό και πετσέτα δεν είναι καλή ιδέα (το βλέπω συνέχεια). Τέλος να πω πως σταμάτησα τα squats και DLs γιατί τα εκτελούσα πολύ λάθος, προσπαθώ να δυναμώσω γλουτιαίους σε μηχανήματα και μετά θα ξαναπροσπαθήσω. Για το στήθος τώρα, βλέπω πως 'μεγαλώνει' πιο πολύ ο μυς προς το χέρι και όχι τόσο προς το στέρνο, δεν ξέρω αν είναι σωστή λογική αλλά είπα μέχρι το Πάσχα να αφήσω τις ασκήσεις με μπάρα και να τις κάνω όλες με αλτήρες μπας κι αλλάξει κάτι. Φίλε γτ δεν δοκιμάζεις να αρχίσεις με μπάρα σε επίπληξη?? Πιανει πάνω και μέσα στο στήθος.
frozex Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 κάνω κατακλίνη, flat και διάφορες γωνίες στην επικλίνη άσκηση (κυρίως με μπάρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις