Musclemar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Στις 28/3/2019 στις 7:40 ΠΜ, arxontas2323 είπε Οταν λετε θα ξεκινησω διαδικασια στεγνωματος τι εννοειται;;; Είναι αγωνιστική έκφραση bodybuilding που λίγο-πολύ σημαίνει να μειώσει κάποιος το λίπος όσο περισσότερο γίνεται. 1
frozex Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Καλημέρα, θέλω να αγοράσω ένα foam roller κυρίως για δικέφαλους και γλουτούς αλλά όπως είναι λογικό θα το χρησιμοποιήσω όπου μπορεί να βρει εφαρμογή. Βλέπω πως υπάρχουν κάποια πολύ απλά κι άλλα με διάφορα σχέδια, ραβδώσεις, εξογκώματα κ.α., ακόμη έχω δει μια εταιρεία έβγαλε δονούμενο. Όλα αυτά τα έξτρα παίζουν κάποιο ρόλο είναι μόνο για το marketing; Χρησιμοποιεί κανείς; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Αν όχι ένα συγκεκριμένο, μια κατηγορία.
Fotis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 H μεγαλη πεινα αρχισε ,ερχονται δυσκολες μερες με λυπαμαι ... 2
Pwpwpw Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 41 λεπτά πριν, Fotis13 είπε H μεγαλη πεινα αρχισε ,ερχονται δυσκολες μερες με λυπαμαι ... Eρχεται καλοκαιρι και πανε και ερχονται οι διαιτες?😂
greekbusters Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Eρχεται καλοκαιρι και πανε και ερχονται οι διαιτες?😂 Ε ναι κλασικά τελευταία στιγμή όπως όλα σχεδόν. Εκεί που το χειμώνα ήμασταν πέντε δέκα άτομα καθημερινά στο γυμναστήριο, τώρα έχουν δεκαπλασιαστει κ πέραν του χώρου και της μποχας είναι εκνευριστικό. 4
Pwpwpw Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, greekbusters είπε Ε ναι κλασικά τελευταία στιγμή όπως όλα σχεδόν. Εκεί που το χειμώνα ήμασταν πέντε δέκα άτομα καθημερινά στο γυμναστήριο, τώρα έχουν δεκαπλασιαστει κ πέραν του χώρου και της μποχας είναι εκνευριστικό. Καλα ποσο ισχυει αυτο που λες.Με το που ερθει ανοιξη πλακωνουν ολοι τα γυμναστηρια για το καλοκαιρι. 1
Fotis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Eρχεται καλοκαιρι και πανε και ερχονται οι διαιτες?😂 Ε ναι και αργησα φετος ,συνηθως ξεκιναω την διατροφη που κανω καθε χρονο 1 μηνα πριν .
vaggos400 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Ποτεε θα καταλάβει ο κόσμος ότι γυμναστική κανεις για σενα και για την υγεία σου και όχι για την παραλία?? 2
Fotis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, vaggos400 είπε Ποτεε θα καταλάβει ο κόσμος ότι γυμναστική κανεις για σενα και για την υγεία σου και όχι για την παραλία?? Aν αναφερεσε σε μενα μιλα με κανενα αλλο γιατι πιθανοτατα οσα χρονια εχεις εσυ στην ζωη εχω εγω που γυμναζομαι . Επισης για ποιο λογο κανει καποιος γυμναστικη ειναι δικο του θεμα δεν ειναι θεμα υποδειξεων και σιγουρα δεν ειναι θεμα υποδειξης απο καποιον random στο internet που δεν ξερω ουτε τι background εχει ουτε σε τι επιπεδο ειναι .
Pwpwpw Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, vaggos400 είπε Ποτεε θα καταλάβει ο κόσμος ότι γυμναστική κανεις για σενα και για την υγεία σου και όχι για την παραλία?? Η συντριπτικη πλειοψηφια ξεκιναει γυμναστηριο για να βελτιωσει την σωματικη του εικονα,να ανεβασει την αυτοπεποιθηση και να ειναι πιο αρεστος στο αντιθετο φυλο, αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Για αυτο βλεπεις η πλειοψηφια των γυναικων χτυπιεται στις ακησεις που στοχευουν στον ποπουδακο τους και οι αντρες κυριως σε ασκησεις που στοχευουν κυριως στο ανω σωμα και μαλιστα καποιοι το πανε και ενα βημα πιο περα παιρνωντας αναβολικες ουσιες που μονο υγιεια δεν ειναι. Την υγεια σου μια χαρα μπορεις να την εχεις αν τρως υγιεινα και οχι βλακειες και κανεις και ενα μισωρακι περιπατο καθημερινα, δεν χρειαζεται να πλακωνεσαι στα βαρη και στα οργανα για να εισαι υγιεις. Εγω οσες γυναικες ξερω πανε γυμναστηριο με σκοπο να φτιαξουν κωλαρα και οι αντρες με σκοπο να φτιαξουν μεγαλυτερα μπρατσα, δν ακουσα ποτε κανενα να μου λεει "κοιτα τι χαμηλη χοληστερινη και χαμηλα τριγλυκεριδια εχω στις εξετασεις επειδη γυμναζομαι". Αν κανεις βαρη στο γυμναστηριο ουτε εσυ ο ιδιος δεν το πιστευεις αυτο που εγραψες.Αν ο αλλος βεβαια ειναι επαγγελματιας αθλητης και ζει απο αυτο προφανως και αλλαζει το πραμα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από Pwpwpw 2
Glikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, vaggos400 είπε Ποτεε θα καταλάβει ο κόσμος ότι γυμναστική κανεις για σενα και για την υγεία σου και όχι για την παραλία?? Vanity, insecurities, etc..Άτομα με προσωπικότητα μπετόν και σελφομανιακοί. Διότι για αυτούς είναι πιο σημαντικός λόγος το τι θα πει το γκομενάκι στην παραλία παρά η overall υγεία. Δυστυχώς τέτοια άτομα βλέπεις παντού. Ειδικά το καλοκαίρι. Anyway τους προσπερνάμε. 1 1
greekbusters Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Η συντριπτικη πλειοψηφια ξεκιναει γυμναστηριο για να βελτιωσει την σωματικη του εικονα,να ανεβασει την αυτοπεποιθηση και να ειναι πιο αρεστος στο αντιθετο φυλο, αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Για αυτο βλεπεις η πλειοψηφια των γυναικων χτυπιεται στις ακησεις που στοχευουν στον ποπουδακο τους και οι αντρες κυριως σε ασκησεις που στοχευουν κυριως στο ανω σωμα και μαλιστα καποιοι το πανε και ενα βημα πιο περα παιρνωντας αναβολικες ουσιες που μονο υγιεια δεν ειναι. Την υγεια σου μια χαρα μπορεις να την εχεις αν τρως υγιεινα και οχι βλακειες και κανεις και ενα μισωρακι περιπατο καθημερινα, δεν χρειαζεται να πλακωνεσαι στα βαρη και στα οργανα για να εισαι υγιεις. Εγω οσες γυναικες ξερω πανε γυμναστηριο με σκοπο να φτιαξουν κωλαρα και οι αντρες με σκοπο να φτιαξουν μεγαλυτερα μπρατσα, δν ακουσα ποτε κανενα να μου λεει "κοιτα τι χαμηλη χοληστερινη και χαμηλα τριγλυκεριδια εχω στις εξετασεις επειδη γυμναζομαι". Αν κανεις βαρη στο γυμναστηριο ουτε εσυ ο ιδιος δεν το πιστευεις αυτο που εγραψες.Αν ο αλλος βεβαια ειναι επαγγελματιας αθλητης και ζει απο αυτο προφανως και αλλαζει το πραμα. Καλά υγεία δεν είναι μόνο η χοληστερίνη κλπ. Πχ ο κολλητός μ που έχει πρόβλημα με την μέση , τις μέρες που δεν θα γυμνάστει πονάει, όπως και εγώ το ίδιο με τον ώμο το ίδιο, λόγω της δουλειάς (τώρα στα γεράματα στα 30 😂) . Χρειάζεται γερός κορμός που να στηρίζεται στους μυς και όχι στην σπονδυλική και αυτοί οι κωλογιατροί δεν κάνουν τίποτα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από greekbusters 3
Pwpwpw Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, greekbusters είπε Καλά υγεία δεν είναι μόνο η χοληστερίνη κλπ. Πχ ο κολλητός μ που έχει πρόβλημα με την μέση , τις μέρες που δεν θα γυμνάστει πονάει, όπως και εγώ το ίδιο με τον ώμο το ίδιο, λόγω της δουλειάς (τώρα στα γεράματα στα 30 😂) . Χρειάζεται γερός κορμός που να στηρίζεται στους μυς και όχι στην σπονδυλική και αυτοί οι κωλογιατροί δεν κάνουν τίποτα. Προφανως δεν αναφερομαι σε ιατρικο προβλημα που ειναι επιβεβλημενη η εκγυμναση με αντιστασεις. Και εχω εχω φιλο που εκοψε χιαστο και γραφτηκε σε γυμναστηριο διοτι επιβαλεται να γυμνασει τα ποδια του για την αποκατασταση του γονατου. Τα περισσοτερα "παιδια" ομως που βλεπεις στο γυμναστηριο, ειδικοτερα σε ηλικες 18-25 κανουν ενα σετ και στο διαλλειμα πανε στον καθρεφτη να ποζαρουνε για να δουνε το bump στον μυ😛 Πιστεψε με ειδικα σε αυτες τις ηλικιες η συντριπτικη πλειοψηφια ουτε που τους περναει απ το μυαλο το θεμα υγιεια οταν περνανε το κατωφλι του γυμναστηριου😂 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από Pwpwpw 1
vaggos400 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Aν αναφερεσε σε μενα μιλα με κανενα αλλο γιατι πιθανοτατα οσα χρονια εχεις εσυ στην ζωη εχω εγω που γυμναζομαι . Επισης για ποιο λογο κανει καποιος γυμναστικη ειναι δικο του θεμα δεν ειναι θεμα υποδειξεων και σιγουρα δεν ειναι θεμα υποδειξης απο καποιον random στο internet που δεν ξερω ουτε τι background εχει ουτε σε τι επιπεδο ειναι . Φίλε μου ούτε καν. Δεν μιλάω για σενα. Μιλαω για όλους αυτούς που δεν μέ αφήνουν να κάνω ήσυχος αυτο που έκανα όλο τον χειμώνα χαλαρά. Πραγματικά συγγνώμη. 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Η συντριπτικη πλειοψηφια ξεκιναει γυμναστηριο για να βελτιωσει την σωματικη του εικονα,να ανεβασει την αυτοπεποιθηση και να ειναι πιο αρεστος στο αντιθετο φυλο, αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Για αυτο βλεπεις η πλειοψηφια των γυναικων χτυπιεται στις ακησεις που στοχευουν στον ποπουδακο τους και οι αντρες κυριως σε ασκησεις που στοχευουν κυριως στο ανω σωμα και μαλιστα καποιοι το πανε και ενα βημα πιο περα παιρνωντας αναβολικες ουσιες που μονο υγιεια δεν ειναι. Την υγεια σου μια χαρα μπορεις να την εχεις αν τρως υγιεινα και οχι βλακειες και κανεις και ενα μισωρακι περιπατο καθημερινα, δεν χρειαζεται να πλακωνεσαι στα βαρη και στα οργανα για να εισαι υγιεις. Εγω οσες γυναικες ξερω πανε γυμναστηριο με σκοπο να φτιαξουν κωλαρα και οι αντρες με σκοπο να φτιαξουν μεγαλυτερα μπρατσα, δν ακουσα ποτε κανενα να μου λεει "κοιτα τι χαμηλη χοληστερινη και χαμηλα τριγλυκεριδια εχω στις εξετασεις επειδη γυμναζομαι". Αν κανεις βαρη στο γυμναστηριο ουτε εσυ ο ιδιος δεν το πιστευεις αυτο που εγραψες.Αν ο αλλος βεβαια ειναι επαγγελματιας αθλητης και ζει απο αυτο προφανως και αλλαζει το πραμα. Εγώ πάω γυμναστήριο γιατί η δουλειά μου είναι αγρότης και βγαινω στις λαϊκές. Οπότε καταλαβαινεις ότι έχω πολύ κουβαλήμα και ορθοστασία και θελω να ειμαι δυνατός. Αυτα 2
arnold94 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μπορεί να μου πει κάποιος από ποιον έως ποιον μήνα είναι φυσιολογικό να παίρνουμε μήλα;...τα έχω καθε μέρα στη διατροφή μου και θέλω να ξέρω πότε να τα σταματαω
Προτεινόμενες αναρτήσεις