vaggos400 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Καποιοι υποστηριζουν οτι αν παιρνεις μια λογικη δοσολογια των 3-5γρ καθημερινα μπορεις να την παιρνεις για παντα χωρις διακοπη. Αλλοι λενε οτι καλο ειναι να την παιρνεις κανα 2μηνο και μετα διακοπη για 2-3 βδομαδες. Εγω συνηθως την παιρνω κανα 2μηνο οταν τν χρησιμοποιω, μετα την σταματαω και οοοοταν θυμηθω (την ξεχναω) την ξανα αρχιζω. Σε ευχαριστώ φίλε μ!Εγώ είμαι στην τρίτη βδομάδα και έλεγα να πάρω μέχρι το Πάσχα. Και μετά στέγνωμα για να κατεβάσω το λίπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, vaggos400 είπε Και μετά στέγνωμα για να κατεβάσω το λίπος Μην βγουμε και με μπυροκοιλιες στην παραλια😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos400 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μην βγουμε και με μπυροκοιλιες στην παραλια😁 Μέσα στο μυαλό μου είσαι 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Η κρεατίνη πόσο καιρό μπορεί να μεινει στο σακουλάκι μεχρι να ξανα χρησιμοποιηθεί;;;εγω ειμαι κοντα στους 2 μηνες αλλα δεν ξεπερνάω τα 5γρ....οταν λέτε στέγνωμα;τι ακριβώς ακολουθείτε; Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από arxontas2323 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Η κερατίνη Θεραπεια για υγιη μαλλια και ετσι? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Θεραπεια για υγιη μαλλια και ετσι? Αχαχχαα οτι κανεις καλο είναι 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Από χθες μετά από προπόνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Στις 20/3/2019 στις 7:24 ΠΜ, arxontas2323 είπε Η κρεατίνη πόσο καιρό μπορεί να μεινει στο σακουλάκι μεχρι να ξανα χρησιμοποιηθεί;;;εγω ειμαι κοντα στους 2 μηνες αλλα δεν ξεπερνάω τα 5γρ....οταν λέτε στέγνωμα;τι ακριβώς ακολουθείτε; Μέχρι την ημερομηνία λήξης λογικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nighthunter Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Ξέρετε κανένα ευρωπαικό αξιόπιστο μαγαζί που να στέλνει Ελλάδα αθλητικό εξοπλισμό; (πάγκο, βάρη κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να ξεκινήσω σιγά σιγά τις διαδικασίες για να στεγνωσω μέχρι το καλοκαίρι σταδιακα ώστε να μην κάνω ακραία πράγματα και χάσω και μύες. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με το αν ένας διατροφολόγος θα έκανε τη διαφορά στην προσπάθεια μου και με τις τιμές που παίζουν; Επίσης πόσες επισκέψεις πρέπει να γίνονται στον διατροφολόγο και κάθε πότε; Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από GiwrgosP- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Να ρωτησω και εγω ρε παιδες.. Τον τελευταιο χρονο προσπαθω να γυμναζομαι,εχω πολυοργανο "ηρακλης" στο σπιτι,πλακες,στραβομπαρα,μπαρα,παγκο και αλτηρες. Το προβλημα ειναι οτι δουλευω διανομη 6 μερες βραδυ και καποιες μερες δουλευω και πρωι σε αλλο μαγαζι. Σχολαω καθε βραδυ μετα τις 2, και 3 φορες τη βδομαδα ( το λιγοτερο ) δουλευω καπακια στις 8 το πρωι. Χρησιμοποιω νιτρικο,κρεατινη,αμινοξεα και πρωτεινη για να βγαζω τη γυμναστικη με την τοση κουραση. Μπορειτε να προτεινετε κατι για να την παλευω λιγο παραπανω; Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από talibanakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Αν και εφόσον ασχολείσαι ερασιτεχνικά ,στη θέση σου δεν θα έπαιρνα νιτρικό.Δεν βρίσκω σοβαρό λόγο. Η απάντηση είναι περισσότερη ξεκούραση, λιγότερες προπονήσεις πιο στοχευμένες, εφόσον απασχολεισαι σε δύο δουλειές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 25/3/2019 στις 8:42 ΜΜ, GiwrgosP- είπε Θέλω να ξεκινήσω σιγά σιγά τις διαδικασίες για να στεγνωσω μέχρι το καλοκαίρι σταδιακα ώστε να μην κάνω ακραία πράγματα και χάσω και μύες. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με το αν ένας διατροφολόγος θα έκανε τη διαφορά στην προσπάθεια μου και με τις τιμές που παίζουν; Επίσης πόσες επισκέψεις πρέπει να γίνονται στον διατροφολόγο και κάθε πότε; Εξαρτάται από τι εμπειρία έχεις. Εγώ πιστεύω πως αν δεν έχεις κάποιο θέμα υγείας, που να απαιτεί κάποιον ειδικό διατροφολόγο, μπορείς να τα καταφέρεις και μόνος σου. 23 ώρες πριν, talibanakos είπε Να ρωτησω και εγω ρε παιδες.. Τον τελευταιο χρονο προσπαθω να γυμναζομαι,εχω πολυοργανο "ηρακλης" στο σπιτι,πλακες,στραβομπαρα,μπαρα,παγκο και αλτηρες. Το προβλημα ειναι οτι δουλευω διανομη 6 μερες βραδυ και καποιες μερες δουλευω και πρωι σε αλλο μαγαζι. Σχολαω καθε βραδυ μετα τις 2, και 3 φορες τη βδομαδα ( το λιγοτερο ) δουλευω καπακια στις 8 το πρωι. Χρησιμοποιω νιτρικο,κρεατινη,αμινοξεα και πρωτεινη για να βγαζω τη γυμναστικη με την τοση κουραση. Μπορειτε να προτεινετε κατι για να την παλευω λιγο παραπανω; Προσπάθησε να έχεις όσο πιο ποιοτικό ύπνο γίνεται τις ώρες που κοιμάσαι. Βελτιστοποίησε τη διατροφή σου και φρόντισε να είσαι ενυδατωμένος σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Οταν λετε θα ξεκινησω διαδικασια στεγνωματος τι εννοειται;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos400 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 37 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Οταν λετε θα ξεκινησω διαδικασια στεγνωματος τι εννοειται;;; Να μειώσεις το λίπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις