Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, funbreaker είπε Καλά ρε, ανοίξατε καινούριο και πάλι το είπατε das? Είναι δηλαδή τα γερμανικά σημαντικά για το fitness ή μήπως είναι γλώσσα ίδιας διάδοσης με τα αγγλικά; Και σε τελική ανάλυση γιατί να βλέπω μπροστά μου ένα αηδιαστικό das όποτε μπαίνω στο μπλα μπλα? Για τον ίδιο λόγο που εμείς πρέπει να βλέπουμε αηδιαστικά πως σαν και αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Γιαννη μια φορά την εβδομαδα κρεας; Μονο; Αυτην την εβδομαδα εφαγα σπανακορυζο και ο οργανισμος μου το απεβαλε ολο απο φανηκε στην νεκροψια(ακα τουαλέτα). 1,5 κιλο φρουτα λαχανικα; τρως πανω απο δυο μπανάνες την μερα; αν ναι το κανα κι εγω αλλα μονι με φουσκωνε, τις εκοψα εντελώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 3 hours ago, funbreaker said: Καλά ρε, ανοίξατε καινούριο και πάλι το είπατε das? Είναι δηλαδή τα γερμανικά σημαντικά για το fitness ή μήπως είναι γλώσσα ίδιας διάδοσης με τα αγγλικά; Και σε τελική ανάλυση γιατί να βλέπω μπροστά μου ένα αηδιαστικό das όποτε μπαίνω στο μπλα μπλα? ετσι λεγοταν το παλιο ετσι και το καινουριο ωστε ακομα και σε search να ειναι ευκολο να βρεθει γιατι οσοι εκαναν follow το παλιο δεν περνιουνται αυτοματα και στο νεο.θα μου πεις αφου εβαλες link στο τελευταιο ποστ.ναι το ξερω αλλα δεν εκατσα να σκεφτω να αλλαξω ονομα.αλλωστε ενα ονομα ειναι ειτε ελληνικα ειτε γερμανικα μικρο το κακο.και ολα τα θεματα που ανοιχτηκε το μερος 2 με τον ιδιο τροπο εγιναν. ο τιτλος ειναι ενας τιτλος.το περιεχομενο μετραει.καποιος αλλος μετα μπορει να παραπονεθει που γραφει fitness που δεν ειναι ελληνικη λεξη κτλ κτλ.κοινως λεπτομεριες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Ωραιο ειναι το γερμανικο στυλ. Σαν εναλλακτικη θα μπορουσε να λεγοταν General Fitness Thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Στις 6/7/2018 στις 9:04 ΠΜ, Fotis13 είπε Ε τι κρεατα ?Κοτοπουλο στηθος και καμμια μοσχαρισια . Χωρις καστανο ρυζι δεν γινεται σε λιγο θα φυτρωσει μεσα μου .Πατατα βραστη τρωω πολυ σπανια .Χορταρια οχι δεν μου αρεσει να βοσκαω χαχαχα Συνήθειο είναι ρε συ. Στην αρχή μπουκώνεσαι με χορτάρια για να μην πεινάς. Μετά από καιρό βάζεις γλιστρίδα στα βλήτα με τα κολοκυθάκια τους ρίχνεις και λίγη κρέμα βαλσάμικο με στέβια από πάνω και νομίζεις ότι τρως κοκορέτσι... 9 ώρες πριν, Spect~ είπε Για τον ίδιο λόγο που εμείς πρέπει να βλέπουμε αηδιαστικά πως σαν και αυτό Πως πάει ο ώμος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, jimis98 είπε Καλησπέρα παιδιά οι πλειομετρικες, ισομετρικες, πολυαρθρικες τι είναι ακριβώς? που στοχεύουν? γνωριζει καποιος να μου απαντησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φαντάσου ότι κάνεις έλξη (pull up). Καθώς ανεβαίνεις κι ο μυς μαζεύεται, έχουμε μειομετρική προπόνηση. Αν μείνεις ακίνητος σ' εκείνο το σημείο είναι ισομετρική. Καθώς κατεβαίνεις και ο μυς επιστρέφει στο αρχικο του μήκος είναι η πλειομετρική. Πολυαρθρικές είναι οι ασκήσεις που γυμνάζουν πάνω από 1 μυ ταυτόχρονα. Το που στοχεύουν έχει να κάνει με το είδος της προπόνησης παρά με τις ασκήσεις. Αλλη προπόνηση για αντοχή (λίγα κιλά/πολλές επαναλήψεις) κι άλλη για μυική αύξηση (πολλά κιλά/λίγες επαναλήψεις). Μια χοντρική παρουσίαση/ Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από yannis27gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 ποσον ειδών υπάρχουν τέτοιων ασκήσεων? κάνουν για αρχάριους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Αν είσαι αρχάριος σου προτείνω να πας σε γυμναστήριο για να υπάρχει κάποιος που ξέρει και να σου δείξει 5 πράγματα για το πως να γυμνάζεσαι. Αν πάλι θες να ασχοληθείς μόνος σου στο σπίτι με καλισθενική, δες την υπογραφή μου, έχει αναλυτικό οδηγό για αρχάριους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Καλύτερα γυμναστήριο για μεγαλύτερη γκάμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Έλεος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Τώρα που βίδωσα μονόζυγο στην πόρτα μου να γράφω και εγώ εδώ;; Θα κόψω και τις κιτκατ μετά τον καφέ, υπόσχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, TEOKOS είπε Συνήθειο είναι ρε συ. Στην αρχή μπουκώνεσαι με χορτάρια για να μην πεινάς. Μετά από καιρό βάζεις γλιστρίδα στα βλήτα με τα κολοκυθάκια τους ρίχνεις και λίγη κρέμα βαλσάμικο με στέβια από πάνω και νομίζεις ότι τρως κοκορέτσι... Πως πάει ο ώμος ; Σιγουρα μπορει καποιος να συνηθισει σχεδον τα παντα απλα επειδη ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα της διατροφης που πρεπει να κανει καποιος καλο ειναι ερχεται οσο το δυνατον γινεται "στα μετρα του "Εγω ας πουμε τις πρασιναδες τις εχω εξαλειψει ,μονο σε σαλατα οταν παω εξω τρωω . Πλεον εχω καθιερωσει 1 cheat meal μια φορα την εβδομαδα για να υπαρξει ισορροπια .Και μια προσφατη πρεπει να ειμαι 1% κατω σε λιπος απο την προηγουμενη Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από Fotis13 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 23 ώρες πριν, TEOKOS είπε Πως πάει ο ώμος ; Σε γενικές γραμμές καλά. Μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα αλλα ακόμη δεν είναι σε θέση για heavy lifting και όλες τις ασκήσεις (πχ military press). ΤΟ πρόβλημα είναι οτι δεν έχω χρόνο για προπόνηση και έχει πάει λίγο το πρόγραμμα περίπατο αλλά θα επανέλθω που θα πάει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μπραβο Φωτάρα. Εκεί κοντα είμαι κι εγώ. Φαίνονται οι οριζόντιες γραμμές κι ελαφρώς η κάθετη. Αλλά εγώ δεν έχω τόσο γυμνασμένους κοιλιακούς. Γυμνάζομαι 5 φορές τη βδομάδα (3 upper 2 lower) αλλά κοιλιακούς δεν μπορώ με τίποτα. ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ. Κατάφερα να κάνω ένα 20μερο τον προηγούμενο μήνα αλλά με μεγάλο κόπο, δεν έχω ούτε την προσήλωση ούτε τη διάθεση όσο με το υπόλοιπο σωμα. Οπότε τους αφήνω να γυμνάζονται έμμεσα καθώς συμμετέχουν σε κάποιο βαθμό στις πολυαρθρικές που κάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί συμβαίνει αυτό. Να ανυπομονώ να γυμνάσω άνω ή κάτω σώμα μα άμα είναι ώρα για core workout να το βλέπω σαν αγγαρεία. Το χει κανας άλλος αυτό ή είμαι ο μόνος περίεργος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Spect~ είπε Σε γενικές γραμμές καλά. Μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα αλλα ακόμη δεν είναι σε θέση για heavy lifting και όλες τις ασκήσεις (πχ military press). ΤΟ πρόβλημα είναι οτι δεν έχω χρόνο για προπόνηση και έχει πάει λίγο το πρόγραμμα περίπατο αλλά θα επανέλθω που θα πάει! παντως και αλλες ασκησεις να κανεις που δεν σε ενοχλουν στον ωμο μπορεις να εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα .Μην τρελαινεσαι με τα heavy lifting και τα millitary press κλαιν και αν δεν μπορεις να τα κανεις εχεις ενα σωρο αλλες εναλλακτικες . 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Μπραβο Φωτάρα. Εκεί κοντα είμαι κι εγώ. Φαίνονται οι οριζόντιες γραμμές κι ελαφρώς η κάθετη. Αλλά εγώ δεν έχω τόσο γυμνασμένους κοιλιακούς. Γυμνάζομαι 5 φορές τη βδομάδα (3 upper 2 lower) αλλά κοιλιακούς δεν μπορώ με τίποτα. ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ. Κατάφερα να κάνω ένα 20μερο τον προηγούμενο μήνα αλλά με μεγάλο κόπο, δεν έχω ούτε την προσήλωση ούτε τη διάθεση όσο με το υπόλοιπο σωμα. Οπότε τους αφήνω να γυμνάζονται έμμεσα καθώς συμμετέχουν σε κάποιο βαθμό στις πολυαρθρικές που κάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί συμβαίνει αυτό. Να ανυπομονώ να γυμνάσω άνω ή κάτω σώμα μα άμα είναι ώρα για core workout να το βλέπω σαν αγγαρεία. Το χει κανας άλλος αυτό ή είμαι ο μόνος περίεργος; Νομιζω πως για τους περισσοτερους οι πιο βαρετες ασκησεις ειναι οι κοιλιακοι δλδ δεν ειναι οτι αποτελεις εξαιρεση .Και εγω τους βαριεμαι και η αληθεια ειναι πως δεν κανω πολλους ,ουτε ασχολουμαι ιδιαιτερα περα απο τα κλασικα .Απλα το κανω πολλα χρονια δλδ ακομα και τις περιοδους που δεν κανω cutting ειναι πετρα απο μεσα αλλα φυσικα δεν φαινονται . Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις