michelina Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ταμπλετ για τον γιο μου, 11 χρονών, κυρίως για να παίζει παιχνίδια (και αν είναι δυνατόν να χαλάει αν παίζει περισσότερο από 1 ώρα τη μέρα...😀) και δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τάμπλετς... 1) Το ποσό που διαθέτουμε:100 - 150 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): παιχνίδια, youtube, ιντερνετ 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: 8-9 ιντσών 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όχι 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; δεν ξέρω... 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ;δεν γνωρίζω... 8 ) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; όχι 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία;ναι 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μόνο Ελλάδα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; μόνο καινούριο Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από michelina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/12728289/Lenovo-Tab-4-TB-8504F-8-2GB-16GB.html η https://www.skroutz.gr/s/12240203/Huawei-MediaPad-T3-8-16GB.html η με λίγα παραπάνω https://www.skroutz.gr/s/10065918/Lenovo-Yoga-Tab-3-8-WiFi-2GB-16GB.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michelina Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον το Huawei MediaPad T3 8" θα επιλέξουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Ένα μικρό bump στο νήμα, έχετε κάποια πρόταση για 8άρι tablet στα 150 € max ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_Black_One Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Για tablet εγώ θα πρότεινα αγορά αποκλειστικά από εξωτερικό. Τα χαρακτηριστηκά κ οι τιμές τους είναι ασυναγώνιστες σε σχέση με τα εγχώρια. Σου πουλάνε εδώ tablet με 1gb ram στα 250e και βρήσκεις με αντίστοιχο με 3 gb ram στα 120e με 150e. Καμία σχέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 30/8/2018 στις 7:52 ΜΜ, AristidisZ είπε Ένα μικρό bump στο νήμα, έχετε κάποια πρόταση για 8άρι tablet στα 150 € max ;;; Αν σε ενδιαφέρει και μεταχειρισμένο, to xperia z3 compact (8αρι). Έχω πιάσει στα χέρια μου για πείραγμα πάνω από όλα 30 tablet. Μακράν το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Έλεγα για αυτό για ένα παιδί που θα έχει το ελεύθερο να του βγάλει και τα μάτια λόγω χαμηλής τιμής και μεγάλης φυσικά οθόνης γιατί δε θέλει μικρή. https://www.skroutz.gr/s/15049550/Bitmore-Tab10-Plus-10-16GB.html Τι θα λέγατε;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ρίξε μια ματιά στα thread για τα tablet. Θα διαπιστώσεις ότι 4 στα 5 που μιλούν για προβλήματα, αναφέρονται σε μάρκες bitmore, turbo-x, ESTAR. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_213 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, asteras84 είπε Top... https://www.skroutz.gr/s/14029666/Samsung-Galaxy-Tab-A-T580-10-1-32GB.html Σύμφωνα και επαυξάνω.....πολύ τίμιο για τα λεφτά του με χορταστική οθόνη μια καλή μπαταρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Σύμφωνα και επαυξάνω.....πολύ τίμιο για τα λεφτά του με χορταστική οθόνη μια καλή μπαταρία. H 4G έκδοση είναι και φθηνότερη (σε ένα μαγαζί ισχύει μόνο... μάλλον για προσφορά ημερών μου φαίνεται) !!!!!!!!! https://www.skroutz.gr/s/13883966/Samsung-Galaxy-Tab-A-T585-10-1-4G-32GB.html Η καλύτερη επιλογή στη τιμή αυτή.... τρομερό vfm για αυτά που προσφέρει.... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από IcemanGr71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, jp77s είπε Ρίξε μια ματιά στα thread για τα tablet. Θα διαπιστώσεις ότι 4 στα 5 που μιλούν για προβλήματα, αναφέρονται σε μάρκες bitmore, turbo-x, ESTAR. Φυσικά και κοίταξα αλλά όλα έχουν πιθανότητες βλάβης.Τέλος πάντων θα του το πάρω το πρώτο του είναι να κάνει και προπόνηση και όσο πάει. Μετά που θα έχει μάθει και όταν τα παίξει παίρνουμε καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Στις 17/9/2018 στις 5:25 ΜΜ, enimane951 είπε You should go with the Teclast M20 which gives you the best performance under 150 Euros. Teclast M5 Specs - http://techenroll.com/aps-product/teclast-m20/ Ελληνικό κατάστημα μόνο! Εγγύηση από ελληνική αντιπροσωπεία! Στις 17/9/2018 στις 6:42 ΜΜ, asteras84 είπε Top... https://www.skroutz.gr/s/14029666/Samsung-Galaxy-Tab-A-T580-10-1-32GB.html 100-150€ Στις 18/9/2018 στις 6:10 ΠΜ, papoys1 είπε Έλεγα για αυτό για ένα παιδί που θα έχει το ελεύθερο να του βγάλει και τα μάτια λόγω χαμηλής τιμής και μεγάλης φυσικά οθόνης γιατί δε θέλει μικρή. https://www.skroutz.gr/s/15049550/Bitmore-Tab10-Plus-10-16GB.html Τι θα λέγατε;;;; Ούτε για σκύλο! Διαβάζεται πρώτα τι γράφει ο άλλος όταν ζητάει συμβουλή ή βοήθεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε Ούτε για σκύλο! Γιατί ρε φίλε.Τι έχουν οι σκύλοι.Μια χαρά ζωάκια είναι.Και συντροφιά μας κάνουν.Και μας διασκεδάζουν.Και χαρά μας δίνουν.Ένας φίλος μπορεί να σε πουλήσει ανά πάσα στιγμή.Ένας σκύλος δε θα σε πουλήσει μέχρι να πεθάνει. Το πήρα.Μια χαρά είναι για το παιδάκι.Και παραπάνω από όσα περίμενα.Πρέπει σώνει και καλά να πληρώνουμε το φιρμάτο 150-200 και 300 για ένα παιδί που περισσότερο το χρησιμοποιεί σαν παιχνίδι και όχι για τις δυνατότητες που μπορεί να του δώσει;;;;; Ας μάθει το παιδάκι ας του βγάλει και τα μάτια που λέει ο λόγος και αν τυχόν χαλάσει εκτός εγγύησης βλέπουμε. Σου λέει ο άλλος μακριά από turbo-x .Και όμως ο υπολογιστής που γράφω είναι turbo 7 ή 8 χρόνων το τι έχει τραβήξει από τρία άτομα στραβάδια που έμαθαν πάνω του δε λέγεται.Και όμως επιμένει να δουλεύει μια χαρά με μόνη αλλαγή ενός ssd (50 ευρώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, papoys1 είπε Γιατί ρε φίλε.Τι έχουν οι σκύλοι.Μια χαρά ζωάκια είναι.Και συντροφιά μας κάνουν.Και μας διασκεδάζουν.Και χαρά μας δίνουν.Ένας φίλος μπορεί να σε πουλήσει ανά πάσα στιγμή.Ένας σκύλος δε θα σε πουλήσει μέχρι να πεθάνει. Το πήρα.Μια χαρά είναι για το παιδάκι.Και παραπάνω από όσα περίμενα.Πρέπει σώνει και καλά να πληρώνουμε το φιρμάτο 150-200 και 300 για ένα παιδί που περισσότερο το χρησιμοποιεί σαν παιχνίδι και όχι για τις δυνατότητες που μπορεί να του δώσει;;;;; Ας μάθει το παιδάκι ας του βγάλει και τα μάτια που λέει ο λόγος και αν τυχόν χαλάσει εκτός εγγύησης βλέπουμε. Σου λέει ο άλλος μακριά από turbo-x .Και όμως ο υπολογιστής που γράφω είναι turbo 7 ή 8 χρόνων το τι έχει τραβήξει από τρία άτομα στραβάδια που έμαθαν πάνω του δε λέγεται.Και όμως επιμένει να δουλεύει μια χαρά με μόνη αλλαγή ενός ssd (50 ευρώ). 1ον δεν έχω κάτι με τα σκυλιά, αυτή την στιγμή που σου γράφω έχω ένα γκριφόν 5 χρονών δίπλα μου. Όσο για bitmore mls turbox estar κλπ κλπ η εμπειρία έχει δείξει ότι δεν αξίζουν ούτε αυτή την τιμή που έχουν! τώρα αν εσύ έχει ένα turbox που είναι σκυλί, είσαι η εξαίρεση στον κανόνα και όχι ο κανόνας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε 1ον δεν έχω κάτι με τα σκυλιά, αυτή την στιγμή που σου γράφω έχω ένα γκριφόν 5 χρονών δίπλα μου. Όσο για bitmore mls turbox estar κλπ κλπ η εμπειρία έχει δείξει ότι δεν αξίζουν ούτε αυτή την τιμή που έχουν! τώρα αν εσύ έχει ένα turbox που είναι σκυλί, είσαι η εξαίρεση στον κανόνα και όχι ο κανόνας! Εγώ το πήρα πάντως το bitmore.Ο χρόνος θα δείξει αν βγει και αυτό σκυλί σαν το turbo.Και αν δε βγει δε χάλασε και ο κόσμος για 78 ευρώ που έδωσα. Να χαίρεσαι το σκυλάκι σου Ωραία σκυλάκια για συντροφιά τα γκριφόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα