Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θελω (αν υπάρχει τρόπος) να κανω εισαγωγή τους αποθικευμένους κωδικούς από τον chrome η από τον firefox στον safari. Έχω βρει από ορισμένα sites για τον τρόπο αλλα δεν ισχύει αυτό που αναφέρουν. Προφανώς έχουν απενεργοποιησει αυτή την επιλογη. Δεν υπάρχει το μενού για επιλογή κωδικών. βγαζει μόνο επιλογη για εισαγωγή η εξαγωγή αγαπημένων.

image.png

image.png

Δεν υπάρχει αυτό στην δεύτερη εικόνα δηλαδή. 

Δημοσ.

δηλαδή, η δεύτερη εικόνα που έχεις επισυνάψει δεν ισχύει στο δικό σου safari; ποια έκδοση έχεις;

Δημοσ.

Nαι σωστά η δεύτερη εικόνα δεν υπάρχει. Η πρώτη ανοίγει και σε πάει απ ευθείας για αρχείο html. Είναι πρόσφατο το setup προχθες το κατέβασα 5.1.7

Δημοσ.

θα κάνω μία άκυρη ερώτηση. υπάρχει εγκατεστημένο το firefox ή το chrome, έτσι;
η 5.1.7 είναι αρκετά παλιά έκδοση
τι λειτουργικό έχεις;

Δημοσ.

Mα πως ειναι παλιά version?? Απο εδώ την κατεβάζω.... Έχω windows 10, και στα 7 το ίδιο γίνετε. Ναι δουλεύω chrome - firexof και opera.

https://support.apple.com/downloads/safari

Δεν υπαρχει νεότερη καθώς οπως διαβάζω η apple σταμάτησε την υποστήριξη στα windows.

Apple no longer offers Safari updates for Windows. Safari 5.1.7 for Windows was the last version made for Windows, and it is now outdated.

Δημοσ.

Όταν μπαίνεις σε θέμα που αφορά την apple και τα screen shoots που ανεβάζεις είναι από osX, εγώ, και κάποιος που διαβάζει το θέμα, που να φανταστούμε ότι μιλάς για windows;

δυστυχώς στα win δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται το safari.

• Like 1
Δημοσ.

χωρίς να έχω κατεβάσει το safari σε win, οπότε δεν έχω και άποψη, έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να έχει συντόμευση cmd και το μηλαράκι πάνω αριστερά.

δεν είναι το περιβάλλον όπως στην εικόνα που επισυνάπτω;

safari.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...