ethereum Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) είμαι καταναλωτής προιόντων Huawei , ποιότητα , πολυτέλεια , τεχνολογία , όταν κοιτάω πίσω βλέπω συνέχεια δημοσιεύματα σαν το σημερινό , μακρυά απο το δαγκωμένο μήλο , γλίτωσα ! http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5848305/Apple-smartphone-users-complaining-iOS-11-4-killing-batteries.html Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από ethereum 1
Chris Delis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Πουλάω και εγω με την σειρά μου το P20 pro Black και P20 Pro Blue για να αυξήσω τις πωλήσεις της Huawei.. Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει μήνυμα!!!
keysmith Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) καλή εταιρία καινοτόμες κάποιες ιδέες.. αλλά με μικρά φάουλ ακολουθώντας την mainstream κατάσταση (πχ αφαίρεση 3.5mm στα "καλά" μοντέλα και όπως και οι άλλες γενικά παρά-μεγάλωμα των οθονών). Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από keysmith
panosk111178 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Βλεπω που οι περισσότεροι λέτε για διαφημίσεις και μάρκετινγκ!!! Δηλαδή η Apple που μας τα κάνει μπαλόνια πριν βγάλει καινούριο τηλέφωνο δεν κάνει διαφήμιση;;;. Αυτό ήταν το μεγάλο ατού της Apple το marketing και τωρα το υιοθετούν και αλλες εταιρίες γαιτι το βλέπετε περίεργο δεν καταλαβαίνω. 1
zananiro Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αλματώδης ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια με καινοτομίες που λάνσαρε πρώτη όπως τριπλή κάμερα και ΑΙ εκτός των άλλων, ενώ έκανε μόδα την διπλή κάμερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα κινητά της είναι ποιοτικά και πλέον έχει από τα καλύτερα after sales support. Όσο για τη διαφήμιση και την προώθηση που έγινε φέτος είναι λογική εξέλιξη γιατί έριξε όλο το βάρος στην Ευρώπη κυρίως λόγω του ότι δεν της επέτρεψαν να μπει στην αγορά των ΗΠΑ. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από zananiro
makisgiasena Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Στις 15/6/2018 στις 2:46 ΜΜ, sbartsa είπε Ρε μαν εννοώ όλες τις ασιατικες, και στην τελική μόνο αυτές ου δύο είναι όλες οι άλλες κινεζικές είναι Για ποιες λες; την HTC τη Sony ή την LG; Μπορεί οι Κινέζοι να κάνουν σαματά αλλά το κάνουν με δύο εταιρείες huawei και xiaomi που μην ξεχνάς ότι τα περισσότερα τους κινητά τα πουλάν στην ίδια τιμή που τα παράγουν.
Theon1k Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Σαν κατοχος του p10 εδω και ενα χρονο, μονο καλα λογια εχω να πω για την Huawei. Εχει εξαιρετική ποιοτητα κατασκευής. Τωρα αν ειναι λιγο τσιμπημένα μολις κυκλοφορούν... Περιμενετε μερικούς μηνες να πεσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα