giorgosmcmc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εβγαλα προσφατα διπλωμα για αυτοκίνητο, δεν ειμαι πολυ εξοικειωμένος με τους δρομους, τωρα μόλις γράφτηκα και σε μια σχολη για διπλωμα μηχανης κατηγοριας Α (απεριοριστου), δεν εχω καβαλησει καλα καλα ουτε ποδηλατο, ακουω απ τους γυρω μου οτι στη μηχανη δε λαδωνουν, το θεμα είναι οτι επειδη εχουν αλλαξει διαφορα απο παλια που δε λαδωνε κάνεις για μηχανη θα ηθελα καποιος που γνωριζει ή εβγαλε προσφατα διπλωμα να μου πει τι ισχυει τελικα, σε περνανε σχετικα ευκολα? Υφίσταται λαδωμα για να ξεμπερδευω πιο γρηγορα και να μη τρεχω να ξαναδινω? Δε ψηνομαι να ταλαιπωρουμε και να τρεχω να ξαναδινω για ενα 250αρι με αυτόματο κιβωτιο που θα οδηγω μετα ούτε με νοιαζει να οδηγησω καμια 600αρα ή χιλιαρα τουλαχιστον για την επομενη δεκαετια. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από giorgosmcmc
Lazox Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Το κοίταξα 3 φορές ήδη. Δε πιστεύω στα μάτια μου πραγματικά ότι τίθεται τέτοιο θέμα συζήτησης. 2
dimpa16 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε Εβγαλα προσφατα διπλωμα για αυτοκίνητο, δεν ειμαι πολυ εξοικειωμένος με τους δρομους, τωρα μόλις γράφτηκα και σε μια σχολη για διπλωμα μηχανης κατηγοριας Α (απεριοριστου), δεν εχω καβαλησει καλα καλα ουτε ποδηλατο, ακουω απ τους γυρω μου οτι στη μηχανη δε λαδωνουν, το θεμα είναι οτι επειδη εχουν αλλαξει διαφορα απο παλια που δε λαδωνε κάνεις για μηχανη θα ηθελα καποιος που γνωριζει ή εβγαλε προσφατα διπλωμα να μου πει τι ισχυει τελικα, σε περνανε σχετικα ευκολα? Υφίσταται λαδωμα για να ξεμπερδευω πιο γρηγορα και να μη τρεχω να ξαναδινω? Δε ψηνομαι να ταλαιπωρουμε και να τρεχω να ξαναδινω για ενα 250αρι με αυτόματο κιβωτιο που θα οδηγω μετα ούτε με νοιαζει να οδηγησω καμια 600αρα ή χιλιαρα τουλαχιστον για την επομενη δεκαετια. Είσαι ή το παίζεις? 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Και βέβαια λαδώνονται αυτό ισχύει εδώ και 50 60 χρόνια κάπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα