Προς το περιεχόμενο

Αγορά peugeot 106 1.4 quicksilver

aggelos255

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά.

Χρειάζομαι ένα δεύτερο αυτοκίνητο για την οικογένεια καθώς η σύζυγος έπιασε δουλειά κ χρειάζεται για μετακινήσεις.

Βρήκα ένα peugeot 106 2001 μοντέλο το οποίο το δίνει ο κουμπάρος μου λόγο του ότι ψάχνεται για οικογενειακό αυτοκίνητο κ έχει κ ένα yaris οπότε το ένα πρέπει να φύγει.Τιμη 700

Το όχημα γενικά ξέρουμε αν βγάζει βλάβες;Να ενημερώσω πως έχει 213.000 χλμ , όλα τα σέρβις στην ώρα τους καθώς και καινούρια λάστιχα αμορτισέρ τα οποία τα άλλαξε με σκοπό να το κρατήσει (αλλά επιμένει η γυναίκα του να κρατήσουν το yaris).Το μόνο θέμα του είναι ότι δεν λειτουργεί το αιρκοντίσιον.Αξιζει να το πάρω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για 700€ αξιζει, αρκει να ξερεις οτι περνεις ενα παλιο αμαξι με μηδενικη παθητικη ασφαλεια. Δες ποτε εχει αλλαξει ιμαντα χρονισμου, αν λες ειναι και καλοσυντηριμενο το δεν θα ζητησει πολλα, μικροβλαβες εβγαζαν τα 106 αλλα ηταν φθηνη η επισκευή τους. Το Α/C μπορεις να το φτιαξεις, ισως βαλε του και ενα υγραεριο και οσο αντεξει.

Στα 180000 είχε αλλάξει ιμάντα χρονισμού.Το γνωρίζω ότι είναι παλιό αλλά κυρίως για την πόλη κ λίγο περιφερειακά που το θέλω είναι μια χαρά πιστεύω.Αλλωστε έχω κ ένα mazda 6 για τα υπόλοιπα.

Σαν σκέψη είναι να του κάνω κ ένα σέρβις μόλις το πάρω στα χέρια μου για να έχω την δικιά μου αρχή.

Για υγραέριο αξίζει; Είναι από τα εύκολα αμάξια;

Επίσης πιστεύω ότι χρειάζεται κ έναν εξωτερικό δείκτη θερμοκρασίας νερού καθώς έχει μόνο ένα λαμπάκι

Πηγαινε το σε έναν μηχανικο που ξερεις να σου πει την γνωμη του.

Ωστόσο σε αυτά τα λεφτα και κατω των 2-3 χιλιαδω ευρο δεν ξερεις τι παιρνεις γενικως...Αυτος είναι και γνωστος σου τουλάχιστον...

Επειδή ειναι παλαιάς τεχνολογίας μοτερ θα το δεχθεί πιο ευκολα το υγραέριο (λεει η λογικη...)αλλα δες και στα φορουμ απο εμπειρίες χρηστών.

Αυτο με τον δείκτη γιατί να ασχοληθείς; Άλλαξε τα υγρά στο ψυγείο , έλεγξε και τον θερμοστάτη και είσαι ΟΚ. Εγώ που ειχα το 106-1.1 δεν μου άναψε ποτέ λαμπάκι. Τσέκαρε και τα φρένα (εμένα εκει επασχε) άλλαξε λαδια στο κιβώτιο, δες κατάσταση συμπλέκτη (εχουν "βαρυ" ποδι οι γυναίκες) κανε και μια οδική βοήθεια και θα σε εξυπηρετησει για αυτο που το θες.

• Like 1

Είμαστε πολύ καλοί φίλοι κ θα γίνω νονός στο παιδί του.Η τιμή είναι φιλική.Σιγουρα θα το πάω σε μηχανικό αλλά στο βιβλίο σέρβις είναι όλα στην ώρα τους.Και πιστεύω σίγουρα θα την κάνει την δουλειά του για δύο τρία χρόνια που το θέλω μέχρι να μαζέψω τα χρήματα για κανένα χιλιαρι 

Με 700 ευρώ ούτε κινέζικο παπί δε παίρνεις, δε νομίζω ότι έχεις και πολλά να σκεφτείς, ειδικά εφόσον ξέρεις τον πωλητή και το ιστορικό του αυτοκινήτου

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, lary7 είπε

Επειδή ειναι παλαιάς τεχνολογίας μοτερ θα το δεχθεί πιο ευκολα το υγραέριο (λεει η λογικη...)αλλα δες και στα φορουμ απο εμπειρίες χρηστών.

Αυτο με τον δείκτη γιατί να ασχοληθείς; Άλλαξε τα υγρά στο ψυγείο , έλεγξε και τον θερμοστάτη και είσαι ΟΚ. Εγώ που ειχα το 106-1.1 δεν μου άναψε ποτέ λαμπάκι. Τσέκαρε και τα φρένα (εμένα εκει επασχε) άλλαξε λαδια στο κιβώτιο, δες κατάσταση συμπλέκτη (εχουν "βαρυ" ποδι οι γυναίκες) κανε και μια οδική βοήθεια και θα σε εξυπηρετησει για αυτο που το θες.

Ψυχολογικά κυρίως.Δεν είχα ποτέ αυτοκίνητο χωρίς δείκτη.

Θα τα τσεκαρω και αυτά που λες αν και το αυτοκίνητο θα το κρατήσω εγώ και θα δώσω το mazda στην σύζυγο (εργασία εκτός πόλης, παιδικά καθίσματα,)

3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Με 700 ευρώ ούτε κινέζικο παπί δε παίρνεις, δε νομίζω ότι έχεις και πολλά να σκεφτείς, ειδικά εφόσον ξέρεις τον πωλητή και το ιστορικό του αυτοκινήτου

Σωστό και είναι ένας λόγος που το σκέφτομαι πολύ σοβαρά

Τσέκαρε τον πίσω άξονα σε ένα μηχανικό γιατί εκεί πονάνε γενικά τα 106. Τώρα για ζημιές κλπ, τι να σου πω, μέχρι και στο περίπτερο που λέει ο λόγος ανταλλακτικά για 106 θα βρεις με τσάμπα κόστος οπότε μην σε αγχώνει τόσο.

8 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Τσέκαρε τον πίσω άξονα σε ένα μηχανικό γιατί εκεί πονάνε γενικά τα 106. Τώρα για ζημιές κλπ, τι να σου πω, μέχρι και στο περίπτερο που λέει ο λόγος ανταλλακτικά για 106 θα βρεις με τσάμπα κόστος οπότε μην σε αγχώνει τόσο.

Θα το τσεκαρω κ αυτό.Αν έχει φθηνά ανταλλακτικά ακόμη καλύτερα.Κομπρεσορα αιρκοντίσιον μεταχειρισμένο αξίζει να βάλω;

Ναι βρωμάει ο τόπος με τόσα σαξοραλλα τροπετα. Λογικά το δικό σου είναι τριφυσσο (αν πάει και το  δικό σου όπως τα 1.6)οπότε τετοιον κομπρεσορα χρειάζεσαι. Αλλά πριν αλλάξεις, τσεκαρε το μήπως έχει διαρροή από καμία σωλήνα.

Καταρχήν θα πάρεις ένα αυτοκίνητο που ξέρεις τι είναι. Ατρακαριστο χωρίς πρόβλημα στο κινητήρα. Η τιμή είναι αστεία οπότε ναι το παίρνεις. Και ναι φτιάχνεις και το κλιματιστικό με 300 μέγιστο πχ.δλδ με 1000 ευρώ έχεις ένα άψογο αυτοκίνητο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...