jimandri9000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Και για στραβούς (7,3 ίντσες) και για αετομάτηδες (4,5 ίντσες) αρκεί να έχει επιλογές για μέγεθος dpi κλπ. Καλό σαν ιδέα. Σίγουρα θα είναι μοναδικό και πρωτότυπο και πολύ ακριβό όπως πάντα για κάτι νέο και πρωτοποριακό. Εγώ πάλι γιατί κάτι μου λέει ότι θα τους προλάβουν οι κινέζοι και θα σκάσουν μύτη και πάλι πρώτοι? Πάντως αν είναι λεπτό αρκετά και δεν φαίνεται καθόλου στην μέση όταν ξεδιπλώνει έχει καλή μπαταρία / αυτονομία και ταχύτητα θα κάνει θραύση έστω και τόσο ακριβό. Για να δούμε...
mitsos044 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 xiaomi απο 100€ και λιγη κολλητικη ταινια και με 200€ γινεσαι πρωτοπορος. (και με διπλη καμερα) Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από mitsos044
Atropos28 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Γκρίνια καταραμένη. Για όλες τις καινοτομίες υπάρχει μία δύσκολη αρχή και έπεται η εξέλιξη. Δεν ωφελούν σε τίποτα τα σχόλιά σας. 10 5
Stamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, Atropos28 είπε Γκρίνια καταραμένη. Για όλες τις καινοτομίες υπάρχει μία δύσκολη αρχή και έπεται η εξέλιξη. Δεν ωφελούν σε τίποτα τα σχόλιά σας. Τι λες ρε συ! Που αλλού να βρουν ευκαιρία για τις γνωστές... χωρίς ίχνος χιούμορ (οι περισσότερες) εξυπνάδες? 8
Yeroplatanos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Να βγαλει κανενα η χιαομι γτ οι αλλοι έχουν ξεφυγει εντελώς
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 για πρωτη εφαρμογη και 2000 ευρω δεν μου ακουγεται σχιζοφρενικα ακριβο, μην ξεχναμε ποσο πανακριβες ειναι οι απλα αναβαθμισμενες συσκευες . Σιγουρα υπαρχει αγορα για κατι τετοιο , το μελλον θα δειξει αν θα παμε προς τα εκει ή θα ανακαλυψουν κατι αλλο για την επομενη γενια κινητων συσκευων , σιγουρα ομως ειμαστε σε ενα σημειο που τα κινητα με την μορφη που εχουν , τερματισαν (εκτος και αν βαλουν ολογραμμα και ζουμε σκηνες "obi wan kenobi help us!")
spectaculator Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Αν θα μπορείς να τυλίξεις και κανα μέτρο χαρτί υγείας θα είναι σούπερ!
whoever81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ας υπάρξουν επιτέλους και αυτά τα foldable υβρίδια. Πριν κάποια χρόνια τα θεωρούσα ως φυσική και αναπόφευκτη εξέλιξη των smartphones. Τώρα αρχίζω να αμφιβάλλω. Δεν βλέπω να αντικαθιστούν τα παραδοσιακά smartphones, ειδικά αν σταθεροποιηθεί η τιμή τους πάνω από 1000 ευρώ. Ίσως δημιουργήσουν μία ακόμη premium niche κατηγορία με αρκετά αμφίβολη εμπορική επιτυχία. Είμαι περίεργος να δω την υλοποίηση σε hardware και software καθώς και τί άλλο θα προσφέρουν, πέρα από τον προφανή διπλασιασμό του μεγέθους της οθόνης. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από whoever81 1
StigmaX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Πρακτικά είναι η πρώτη ουσιαστική εξέλιξη του smartphone από τη σύλληψη του. Όλες οι αλλαγές μέχρι στιγμής αφορούν τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά ουσιαστικά ένα iPhone Χ λειτουργεί όπως ακριβώς και το πρώτο. Τώρα θα δούμε κάτι καινούργιο, ο χρόνος θα δείξει αν θα πετύχει η όχι... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Προσωπικα μου αρεσει σαν κονσεπτ αλλα διαφωνω καθετα με την τιμη. Ακομα και να εχει το hardware του S9 δεν βλεπω πως δικαιολογειται το +1000 στην τιμη για μια δευτερη ουσιαστικα οθονη. Και εαν ξεκινησουν τοσο ψηλα μην περιμενετε να πεσουν ιδιαιτερα, τουλαχιστον οι "επωνυμες" υλοποιησεις.
johnnyelectro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Silverage είπε Φανταστείτε να βγάλει και η apple πόσα θα ζητάει. Στεγαστικό θα θέλεις για να το αγοράσεις. Κρατα μου 2 γιατι ειμαι μερακλης...!!!
slalom-7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 σταματήστε βρε ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ δεν ξέρετε που να πρωτοπιαστείτε....την μία κράζεται που κάνουν όλοι αντιγραφές και βάζουν το νοτς την άλλη που φέρουν νέες τάσεις καινούργιο είναι και θα κοστίζει, στο κάτω κάτω είναι για τους λίγους όχι για εμάς ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ 2 1
mants118 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γάλαξυ δέκα ή έξ;;;; μα γιατί μας μπερδεύουν;;;; 😛 πως γίνεται πριν φτιαχτεί και κοστολογηθεί πλήρως κάτι να ξέρουμε τη τιμή του;;; και μάλιστα στρογγυλεμένη;;; χαχαχα!!!! Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από mants118
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα