Προς το περιεχόμενο

το μηχανάκι δε ξεκινάει με τη μίζα

slvsnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπόν, έχω ένα κινέζικο μηχανάκι.

σήμερα αφού έφαγε αρκετή βροχή πάω να το πάρω και δεν έπαιρνε μπροστά με τη μίζα. πατάω τη μίζα και κάνει ένα θόρυβο κρκρρρρρ, σα να κουρδίζεις κάτι, σα να είχε ξελιγωθεί η μπαταρία

το βάζω μπροστά με τη μανιβέλα, κάνω καμία εικοσαριά χιλιόμετρα, το σβήνω και πάλι τα ίδια. αναγκαστικά μανιβέλα πάλι.

θέμα μπαταρίας δε νομίζω να είναι, την άλλαξα τον Οκτώβριο και την είχα ελέγξει πριν 2 μήνες περίπου. τι μπορεί να φταίει;

θα δω και το πρωί τι θα κάνει που θα βλέπω.

δίνω πιθανότητες να έγινε η στραβή λόγω βροχής αλλά δε ξέρω.

θυμήθηκα όμως τώρα ότι 2 μήνες πριν που ήθελα να κάνω έναν έλεγχο στην μπαταρία. αποσυνδέω την μπαταρία και μόλις τη σύνδεσα πάλι έκανε ακριβώς το ίδιο. χαλαρώνω λίγο τον πόλο και πήρε κανονικά.

τον σφίγγω, και πάλι τα ίδια και γενικά τη μια έπαιρνε κανονικά την άλλη έκανε ακριβώς τον ίδιο ήχο. σα να μην ήθελε να είναι σφιχτό το καλώδιο στον πόλο γιατί όταν το είχα λίγο πιο χαλαρό έπαιρνε κανονικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν είναι σε καλή κατάσταση η μπαταρία σου, το πιο πιθανόν είναι να κολλάει το μπουτόν της μίζας ή και να έχουν τερματίσει τα καρβουνάκια.

Λογικά σε συμφέρει μια επισκευή της, κόστος δέν γνωρίζω στίς μίζες για μηχανάκια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...