alexisgt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Με μια πρόχειρη αναζήτηση στις ιστοσελίδες μεγάλων πολυκαταστημάτων, δε βλέπω να έχουν φέρει ακόμα κάποιο tempered glass. Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στην Αθήνα (Β. Προάστεια ή και αλλού) που να έχει ετοιμοπαράδοτο;
saruman123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, alexisgt είπε Με μια πρόχειρη αναζήτηση στις ιστοσελίδες μεγάλων πολυκαταστημάτων, δε βλέπω να έχουν φέρει ακόμα κάποιο tempered glass. Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στην Αθήνα (Β. Προάστεια ή και αλλού) που να έχει ετοιμοπαράδοτο; Εγώ το πήρα μαζί με θήκη και tempered glass
alexisgt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εγώ το πήρα μαζί με θήκη και tempered glass Από ποιο κατάστημα φίλε μου; Η εφαρμογή του tempered glass είναι καλή; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από alexisgt
saruman123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, alexisgt είπε Από ποιο κατάστημα φίλε μου; Η εφαρμογή του tempered glass είναι καλή; Ναι μια χαρά είναι. Από το Gadget-Shop και μιλάμε την επόμενη μέρα το είχα στα χέρια μου. Χτες την έκανα την παραγγελία και συγκεκριμένα σήμερα το πήρα. Δεν το έχω επεξεργαστή ακόμη. Το μόνο που έκανα ήταν να του περάσω το tempered. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα