giorgosmcmc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χρειαζομαι τη βοηθεια απο καποιον γνωστη του θεματος, προσφατος εχω αλλαξει πληκτρολογιο και ποντικι rgb, καθε φορα που κλεινω το pc αυτα εξακολουθουν και αναβοσβηνουν και το βραδυ που πεφτω για υπνο το δωματιο ειναι λες και εχω στολησει Χριστουγενιατικο δεντρο, πηγα λοιπον μετα απο ενα συντομο search που εκανα και ενεργοποιησα απο τα bios την επιλογη ErP S4/S5 μεσω της μητρικης μου, το προβλημα λυθηκε 100% τωρα κλεινω το pc και κλεινουν ολα τα..λαμπακια. Το θεμα ειναι πως καπου διαβασα καποιοι εχουν προβληματα με αυτο το setting με το τροφοδοτικο πως ανοιγει μονο το pc σε αλλους δεν ανοιγει καν το pc, πως μολης κουνησουν το mouse ανοιγει το pc μονο του και διαφορα αλλα τετοια, ισχυει κατι απο αυτα? Ειναι ρυψοκινδυνη αυτη η ρυθμηση και παιζει μελλοντικα να εχω προβληματα λογω οτι εχω και ups ή να εχω κανενα θεμα με τη μπαταρια της μητρικης? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από giorgosmcmc
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μα όταν τα ενεργοποιείς δεν έχουν ρεύμα τα usb. Πως με το κούνημα του mouse θα ανοίξει το pc?
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Μα όταν τα ενεργοποιείς δεν έχουν ρεύμα τα usb. Πως με το κούνημα του mouse θα ανοίξει το pc? Δε ξερω γραφανε κάτι κουλα σε κατι ξένα φορουμ, εν τελη δε θα εχω καποιο θεμα σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα