Προς το περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΣΗ | ΠΡΑΞΗ ΔΙΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ - ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

mrmak94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω ένα αμάξι καινούργιο που πήρα στην αρχή του χρόνου και όπως ξέρετε έρχεται η στιγμή που κάποιος θα σου κάνει επίτηδες μια γρατζουνιά! Ε και λοιπόν έγινε πρόσφατα μια βαθιά γρατζουνιά επίτηδες στο καπό. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν εμπειρία με ασφάλειες αυτοκινήτου. Έχω Groupama και έχουμε κλείσει ραντεβού για την Δευτέρα να έρθει ο πραγματογνώμονας στο συνεργείο όπου και τότε θα πάω το αμάξι να δει εάν εγκρίνεται η επισκευή της ζημιάς. Αξίζει αν μπω στον κόπο να το πάω το αμάξι ή να το ακυρώσω το ραντεβού; Δηλαδή συνήθως τα καλύπτουν αυτά μόνο αν φαίνεται πως κάποιος προσπάθησε για παράδειγμα να κλέψει το αμάξι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι κακόβουλες ενεργείς σαν κάλυψη δίνονται μόνο με ίδιες ζημιές (μικτή που λέμε). Επίσης η μικρότερη απαλλαγή στην GROUPAMA είναι 375 ευρώ. 

Εάν πιστεύεις ότι το κόστος είναι μεγαλύτερο από  την απαλλαγή και έχεις την κάλυψη κάνε το ραντεβού. Αυτό που περιγράφεις καλύπτετε από τις κακόβουλες. 

Επεξ/σία από Bl4ckSn4ke

Δεν έχω μεικτή. Απλά μέσα στο πακέτο υπάρχουν και οι κακόβουλες ενέργειες. Το κόστος πρέπει να ισούται με το βάψιμο του καπό στην αντιπροσωπεία το οποίο δεν γνωρίζω πόσο είναι.

Στείλε μου άμα θέλεις με πμ μία φωτό με τις καλύψεις που έχει το συμβόλαιο σου να δω τι λέει. Είμαι συνεργάτης της εταιρίας που αναφέρεις επί χρόνια και μου φαίνεται απίθανο να σου έχουν  δώσει κακόβουλες χωρίς μικτή.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...