Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα ,σημερα με πήραν απο wind κ με καναν καλη προσφορά για σταθερο κ internet
εχω ακόμα συμβολαιο με τον ΟΤΕ αλλα η υπάλληλος που μιλησαμε μου είπε πως λόγο αλλαγης 
τιμολόγιον στον ΟΤΕ μπορείς να την κάνεις μέχρι την 1/7 χωρίς καμια επιβάρυνση.

μπηκα στο site του οτε κ όντως γράφει 
"Οι συνδρομητές έχουν δικαίωμα επιλογής κάποιου οικονομικού προγράμματος του ΟΤΕ ή καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως εντός 1 μηνός από την ημερομηνία της ενημέρωσής τους."
σε επικοινωνία που είχα με υπάλληλο αρχισε να μου τα μασάει κ να λέει οτι εγώ πρέπει να καταγγείλω την συμβαση
κ οτι αμα φυγω σε αλλη εταιρεια θα πληρωσω κτλ.
αλλα οταν την είπα οτι θέλω να καταγγείλω την συμβαση μου έλεγε οτι δεν ειναι υπεύθυνη κ οτι δεν μπορει να με συνδεσει 
με υπευθυνω ,ούτε να μου δώσει αλλο τηλ να πάρω αλλά πρέπει να κάθομαι να περιμένω να επικοινωνήσουν αυτοι μαζί μου 
μεσα σε 10 μέρες ,πολυ καραγκοζιλικια δηλαδη .τι γίνετε σε αυτες τις περιπτώσεις ?πληρώνεις την ρήτρα δεν μπορω να καταγγείλω την συμβαση 
με κανενα fax η email να εχω το κεφάλι μου υσηχο ?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sakisvele είπε

Πες μας την προσφορά να μάθουμε

και εμείς

..

21 euro , 24αρα γραμμή, απεριοριστα στα σταθερά, 5 ώρες σε κινητά wind κ q,2 ώρες προς αλλά κινητα, 2 κάρτες Sim 1 με 2 ώρες σε κινητά wind κάθε μήνα δωρεάν, κ μια με 1gb Internet, 50 δώρο επιταγή από τα public, κ μεταφορά φορητότητα όλα δωρεάν 

5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

...και απο τον οτε θα πας wind; Καλά ξεμπερδέματα απο τωρα

Κ ο ΟΤΕ που έχω τώρα τραγικός είναι πάνω από 12 mb δεν πιάνει ποτέ αποσυνδέσεις 3 φορές ήρθε τεχνικός κ πάλι τα ίδια, άσε που κάθε λίγο αυξάνουν πάγια 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tmgiorgio24 είπε

Κ ο ΟΤΕ που έχω τώρα τραγικός είναι πάνω από 12 mb δεν πιάνει ποτέ αποσυνδέσεις 3 φορές ήρθε τεχνικός κ πάλι τα ίδια, άσε που κάθε λίγο αυξάνουν πάγια 

Οκ αν πας με αυτα τα  δεδομένα που αναφέρεις στη Wind ξεχνατο το ίντερνετ τελείως, μη σου πω και το τηλέφωνο 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κτυπά..προσφορά vdsl 28€ μου είχαν πει όλα κομπλε με φορητότητα τέλος ενεργοποίησης και αυτά που σου είπαν για 50αρα.. είμαι CYTA με 1,5 χρόνο ακόμα και γι αυτό δεν πήρα

Δεν αξίζει να βάλεις απλή γραμμή..

Μόνο να δεις αν έχει κανένας άλλος γύρω σου για να μην βασανιστείς και....εσύ

Επεξ/σία από sakisvele
Δημοσ.

21 τελικη τιμη?Αν δεν το δω γραπτως δεν πιστευω.Πριν 3μηνες ημουνα και πριν φυγω δεν μου δινανε τετοια "προσφορα"

Δημοσ.

21 ευρώ έδωσαν και σε μια φίλη μου. Δεν ξέρω για τις sim και τη δωροεπιταγή, αλλά όλα τα άλλα ίδια.

Δημοσ.

Η υπάλληλος στα μασάει γιατί δεν ξέρει και λόγο GDPR δεν μπορεί να σου ανοίξει και κάνα λογαριασμό να το τσεκάρει από τη δική της θέση. Ο μόνος εύκολος τρόπος για να δεις αν πληρώνεις ή όχι ρήτρα είναι είτε να πας σε κατάστημα και να ρωτήσεις ή να δεις τι γράφει ο λογαριασμός σου. Ολοι οι άλλοι τρόποι είναι να είχαμε να λέγαμε. 

Επίσης πλέον πρόσεχε πάρα μα πάρα πολύ πριν βάλεις οποιαδήποτε υπογραφή. Είναι μπέρδεμα το νέο σύστημα και μπορεί να βρεθείς και χωρίς υπηρεσίες και χρεωμένος και από τις δυο εταιρίες και εκεί που πήγαινες να γλυτώσεις 5 με 10 ευρώ το μήνα να σου βγει να πληρώσεις εφάπαξ τα μαλλιά της κεφαλής σου όπως έχουν γίνει ήδη πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν κάνα μήνα μου ενεργοποίησαν την ίδια προσφορά στα 17,5€. Οι προσφορές στις sim ισχύουν κανονικά, οπως μου τα είχαν πει (μια με 120 λεπτά προς όλους και 1 simplify με 1gb το μήνα). Η ενεργοποίηση ήταν δωρεάν, βέβαια εμένα είχε λήξει το συμβόλαιο μου. Για την δωροεπιταγή πάλι δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί μου το πάνε από βδομάδα σε βδομάδα, υποτίθεται έπρεπε αρχές του μήνα να την έχω πάρει και ακόμα τίποτα. Τώρα για τις υπηρεσίες μάλλον είναι στην τύχη και τη γραμμή του καθενός, έμενα ΟΤΕ και vodafone κλείδωναν στα 19,5 και cyta και τώρα wind στα 18.5 .
Με τις ρήτρες προσέχετε γενικά γιατί ο μόνος τρόπος να τις γλυτώσεις είναι η μη παροχή υπηρεσιών και οι τιμολογιακές αλλαγές. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα στα ζητάνε και δεν είναι και λίγα.

Edit οι τιμολογιακές αλλαγές φαίνονται στους λογαριασμούς, στα ψιλά γράμματα. Εκεί αναφέρει και αν μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο ατελώς.

Επεξ/σία από vngls7
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω συμβολαιο με την cyta μεχρι 1-7 τωρα δηλαδη επειδη εγινε vodafone ειπα να παω και εγω στην wind μου εδωσαν και μενα επιταγη 50€ και μια καρτα για ιντερνετ 22,90 24συνδεση 200 λεπτα σε σταθερα,   θελω να ρωτησω η συνδεση γινεται αμεσως; γιατι τους ειχα πει στις 2 ιουλιου να ειμαι στην wind,  και σαν εταιρεια  πως ειναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...