Ocelote Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, lnwolfgr είπε Η SEGA!!! τούς καλύτερους αθλητικούς τίτλους τους είχε η SEGA!!! ΤΟ ΑΜ2 division της ήταν πολυ μπρόστα και στην εποχή της δεν υπήρχε κάτι καλύτερο. Δες τα nba 2k για παράδειγμα. Aν έχω μια ελπίδα αυτη είναι η SEGA Βαρέθηκα τόσο "ρεαλισμό" θέλω virtua striker ΤΩΡΑ!!! Η SEGA έχει "ποδοσφαιρικό" τίτλο, το Football Manager. Επίσης τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει την προσοχή της στο -αρκετά πιο προσοδοφόρο- mobile gaming. Η EA και το FIFA έχουν εξελιχθεί σε τέτοιους κολοσσούς που η είσοδος οποιασδήποτε άλλης εταιρείας στον χώρο των football sim games, είναι απλά απαγορευτική, ό,τι budget κι αν διαθέτει. Όσο αντέξουν ακόμα η Konami και το PES είναι, παιδιά, μην τρέφετε αυταπάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bohemis09 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, villa.romas είπε Συμφωνώ φίλε, αλλά δεν υπάρχει και κάτι άλλο πέραν του Pro, τι προτείνεις για εμάς τους λάτρεις του ποδοσφαίρου σε βιντεοπαιχνίδι; Ας φτιάξει η Ubisoft ή οποιαδήποτε άλλη κρίνει ότι το έχει (που όμως...) Δεν γίνεται να υπάρξει ρεαλιστικό ποδοσφαιρακι. Αυτό είναι λάθος. Πρέπει να έχει στοιχεία arcade μέσα στο gameplay. Το παλιά προ για αυτό ήταν κορυφαία στο είδος τους. Συνδύαζαν arcade παίξιμο με πολύ καλά animation για την εποχή, μοντέλα και χαρακτηριστικά παικτών (ήξερες αν πάσα στιγμή ποιον παίκτη εχεις), ντρίπλα στην κίνηση και όχι συνδυασμός πλήκτρων κτλ κτλ. Ουσιαστικά σε έπειθε πως έπαιζες ποδοσφαιρακι και όχι χαλασμενο ποδόσφαιρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnwolfgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Ocelote είπε Η SEGA έχει "ποδοσφαιρικό" τίτλο, το Football Manager. Επίσης τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει την προσοχή της στο -αρκετά πιο προσοδοφόρο- mobile gaming. Η EA και το FIFA έχουν εξελιχθεί σε τέτοιους κολοσσούς που η είσοδος οποιασδήποτε άλλης εταιρείας στον χώρο των football sim games, είναι απλά απαγορευτική, ό,τι budget κι αν διαθέτει. Όσο αντέξουν ακόμα η Konami και το PES είναι, παιδιά, μην τρέφετε αυταπάτες. Μα αυτό ακριβώς θέλω να πω, πόσα χρόνια έχεις να παίξεις ενα καλό arcade ποδοσφαιράκι? ενα super sidekicks (snk) soccer superstars (konami) hat trick hero (taito). Απλό, έυκολο, και τρελά διασκεδαστικό, θα γούσταρα να δω ποδοσφαιράκι με σούτ fatality στο 93 χε χε. Δεν θα χε γούστο? 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 εχουνε την αγελαδα και αρμεγουν εχουνε το ιδιο παιχνιδι απο αρχες 2000 με 3 αλλαγες καθε χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Τι αλλάζει το FIFA 19; Τίποτα. Η απάντηση είναι απλά, τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billydonkgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Sega σώσε μας!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
countass Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ έπαιξα μετά απο πολλά χρόνια ποδοσφαιρακι, απο τότε που το fifa ήταν ασυζητητί πίσω.δοκιμασα και τα δύο 18,το fifa μου φάνηκε πολύ χειρότερο....από αισθητικής πλευράς(κίνηση παικτών,πάσες,σουτ) αλλά και gameplay,είμαι βέβαια συνηθισμένος σε pro.3-4 παιχνίδια που έπαιξα προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι καλό-ρεαλιστικο αλλά χωρίς αποτέλεσμα.εχω λιώσει στο pro,έπαιξα 5 master league με ένα φίλο και χόρτασα.ας είναι καλά οι ανοχές της κυρίας. Πληθώρα επιλογών το προ,χωρίς να είναι απαραίτητες αλλά όσο μαθαινω και την ιδιαιτερότητα με τις πάσες δείχνει καλύτερο.για τους τολμηρούς,υπάρχουν και manual πασες-σουτ. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από countass 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosxatzhs93 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Ξεχασανε να βαλουν Battle royale 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αγαπημενα ποδοσφαιρακια: Emilio Butragueño(oυφαδικο πλοιο παλια μιλαμε τωρα 80ς) kick off (amiga) football kingdom (Playstation, οποιος φιλος δεν το ξερει ας το χαζεψει στο youtube) fifa 11 (pc) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κατεμε το καλυτερο φιφα fifa 8 (κονσολες) fifa 10 world cup (κονσολα μονο) ..... PES 14 (unplayable ΟΚ αλλα ειχε τρομερες βασεις οι οποιες πηγαν στον βροντο) Τωρα το PES 19 demo (μου αφησε καλες εντυπωσεις)......γενικα αν και ειμαι φιφακιας τα τελευταια χρονια θεωρω οτι το φιφα εχει μεγαλο θεμα στο assisted.....οι προωθημενες επισης (οτι πιο ομορφο σε ενα ποδοσφαιρακι) ειναι κατεμε τραγικες σε σχεση με του προ. Το φιφα 19 (πρεπει να παιξουμε πρωτα) μοιαζει πολυ με το 18 στο gameplay και ισως τα καλουδια και το τσου λου να κανουν καποια διαφορα σε σχεση με το 18. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Έχω μερικά χρόνια που σταμάτησα να παίζω fifa (και όχι μόνο) αλλά αυτό που είδα στο βίντεο δεν με κάνει να θέλω να ξεκινήσω ξανά...νομίζω ότι χρειάζεται μια μεγάλη αναβάθμιση πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα