Προς το περιεχόμενο

Τι αλλάζει το FIFA 19;

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Yeroplatanos είπε

Θα ακουστω πολυ δεινοσαυρος αλλα gameplay καλυτερο απο pro evolution soccer στο ps2 δεν εχω βρει.

συμφωνώ!!!

8 ώρες πριν, micos000 είπε

Μετά το Sensible Soccer το χάος! :) https://www.youtube.com/watch?v=kL2T4Yn2Tq8

Έπος!!! Απίστευτο παιχνίδι!!!

Να προσθέσω και το Striker που έπαιζα στον 386 μου που έβαζες και γκολάκι από τη σέντρα!!!! :) :) :) 

hqdefault.jpg

Επεξ/σία από mants118
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα τελευταία 6 χρόνια, με τη φράση "φέτος το FIFA είναι καλύτερο" πείθομαι και κατεβάζω και τα 2 σε DEMO για να επιλέξω ποιο θα αγοράσω.

Το gameplay και η εμπειρία παιχνιδιού στο PES είναι καλύτερη. 

Ο κύριος Αυγολέμονος που θέλει να βλέπει λογότυπα και official πρωταθλήματα ας παίξει FIFA αλλά μην προσπαθείτε να μας πείσετε για κάτι άλλο.

• Like 4

Χάλια μαύρα. Από τεχνικής άποψης. Γραφικά του 90... τα χέρια όλων των παικτών όπως πάντα κουλά και αφύσικα. Η κίνηση των παικτών σπασμωδική. Απίστευτα πρόχειρη δουλειά και φυσικά στηρίζεται ότι θα πουλήσει λόγο αθλήματος... βάλε κείμενο ονόματα και νέες παπ@ριές περί ποδοσφαίρου και όλοι θα το αγοράσουν. Με την σημερινή τεχνολογία θα μπορούσαν να το έχουν κάνει να είναι φωτογραφικής ποιότητας γραφικά με τέλειο ρεαλισμό και με physics τέλεια για ένα 1000 φορές καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό. Απλά τραγικό.

• Like 1

2 ώρες πριν, -WISE- είπε

Ένα FIFA 18 θα είναι με τα δικαιώματα του Champions League.

Ακριβώς όπως τα λες, τουλάχιστον βάσει των όσων βλέπουμε στο βίνδεο. Νομίζω σε κάποιο site διάβασα συνέντευξη παραγωγού του παιχνιδιού που όταν ρωτήθηκε για περαιτέρω βελτιώσεις στα γραφικά, απάντησε διπλωματικά ότι έχουν ρίξει όλο το βάρος στην ατμόσφαιρα του Τσάμπιονς Λιγκ (δηλαδή τα μενού, τα σήματα, τον ύμνο... αυτά). Έχει τόσα licenses όμως και είναι η default επιλογή δεκάδων εκατομμυρίων, οπότε ελλείψει ανταγωνισμού (μην υποτιμάτε τη δύναμη των licenses παιδιά) θα ξεσκιστεί για άλλη μια χρονιά να πουλάει...

Γιος φίλου έψησε τον πατέρα του πέρυσι να του πάρει το καινούργιο fifa γιατί είχε τις νέες μεταγραφές και δεν μπορεί να παίζει με τα παλιά ονόματα στις ομάδες! 🤯

Τον βλέπω και φέτος να ακουμπάει τον οβολό του.

4 ώρες πριν, fytotech είπε

Τι ακριβώς αγόρασες; Τέλος Σεπτεμβρίου βγαίνει. 

Το 2018 φίλος. Το 2019 δεν πρόκειται. Έλπιζα το PES αλλά από όσα διαβάζω εδώ μέσα ...

Έχω πολλά χρόνια να αγοράσω ποδοσφαιρικό τίτλο.

Με μικροαλλαγές κάθε χρόνο, χωρίς ουσιαστικές αλλαγές, σε gameplay (ίσως κάθε χρόνο να χειροτερέυουν) full price!!! ε ασταδιαλα ρε.

Το ίδιο πράγμα και με το football manager καθε χρόνο.

Μπορούνε κάλλιστα να το προσφέρουν σαν dlc φτηνότερα, αφου ουσιαστίκα το ίδιο παιχνιδι είναι την ίδια μηχανη γραφικών έχει, οοοοοχι full price

Καλά ρε παιδιά δεν είναι και Death Stranding για να το πάρετε και day one. Όσο θέλει κοστολογεί η κάθε εταιρεία, εσυ γιατί πρέπει να το πάρεις στα 69.99 και να μην περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα να το πάρεις μισή τιμή ή σε κάποια από τις προσφορές που βγαίνουν κατά καιρούς ή ακόμα και μεταχειρισμένο βρε αδερφέ. Λες και είναι ένας τίτλος που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου...

13 ώρες πριν, Yeroplatanos είπε

Θα ακουστω πολυ δεινοσαυρος αλλα gameplay καλυτερο απο pro evolution soccer στο ps2 δεν εχω βρει.

Σωστός. Αν και πιστεύω το καλύτερο gameplay  το είχε το PES2 στο PS1.

Η EA κάνει το FIFA κάθε χρόνο όλο και πιο ρεαλιστικό σύμφωνα με τον ειδικό τύπο. 

Νομίζω ότι μετά από τόση ρεαλιστικότητα, θα έχει ξεπεράσει και την πραγματικότητα το παιχνίδι της ΕΑ. 

Μοντέλα τύπου Spore, πλαστικά animations,   ιδιες αντιδράσεις CPU παιχτών σε γκολ-παρουσιαση ομάδων, σε φάσεις κτλ., παίκτες χωρίς προσωπικότητα, λανθασμένη αναλογία βαρους-υψους, τραγικό script, πορσελάνινες φάτσες με μη ρεαλιστικές εκφράσεις. 

8 χρόνια υπάρχουν όλα αυτά και τα παιδάκια πιστεύουν πως το ΦΙΦΑ είναι εξομοίωση ποδοσφαίρου. 

8 λεπτά πριν, bohemis09 είπε

Μοντέλα τύπου Spore, πλαστικά animations,   ιδιες αντιδράσεις CPU παιχτών σε γκολ-παρουσιαση ομάδων, σε φάσεις κτλ., παίκτες χωρίς προσωπικότητα, λανθασμένη αναλογία βαρους-υψους, τραγικό script, πορσελάνινες φάτσες με μη ρεαλιστικές εκφράσεις. 

8 χρόνια υπάρχουν όλα αυτά και τα παιδάκια πιστεύουν πως το ΦΙΦΑ είναι εξομοίωση ποδοσφαίρου. 

Συμφωνώ φίλε, αλλά δεν υπάρχει και κάτι άλλο πέραν του Pro, τι προτείνεις για εμάς τους λάτρεις του ποδοσφαίρου σε βιντεοπαιχνίδι; Ας φτιάξει η Ubisoft ή οποιαδήποτε άλλη κρίνει ότι το έχει (που όμως...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, villa.romas είπε

Συμφωνώ φίλε, αλλά δεν υπάρχει και κάτι άλλο πέραν του Pro, τι προτείνεις για εμάς τους λάτρεις του ποδοσφαίρου σε βιντεοπαιχνίδι; Ας φτιάξει η Ubisoft ή οποιαδήποτε άλλη κρίνει ότι το έχει (που όμως...)

Η SEGA!!! τούς καλύτερους αθλητικούς τίτλους τους είχε η SEGA!!! ΤΟ ΑΜ2 division της ήταν πολυ μπρόστα και στην εποχή της δεν υπήρχε κάτι καλύτερο.  Δες τα nba 2k για παράδειγμα. Aν έχω μια ελπίδα αυτη είναι η SEGA

Βαρέθηκα τόσο "ρεαλισμό" θέλω virtua striker ΤΩΡΑ!!!

Επεξ/σία από lnwolfgr
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...