Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα. Ενδιαφερομαι για ταμπλετακι του οποιου η χρηση θα ειναι ταινια και σερφαρισμα, τπτ απαιτητικο. Ο ενδιασμος μου ειναι να παρω tab s2 που το βρισκω στα 160-180 ή καποιο αλλο καινουργιο στα ιδια χρηματα. Με δελεασε ο συνδιασμος snap 652 και 3gb ραμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν λες s2 εννοείς το 8αρι ή το μεγάλο (9.7? Αν εννοείς το 8άρι, πάρε καλύτερα ένα z3 compact. Αν επιμένεις σε samsung, σιγουρέψου ότι έχει τον snapdragon και όχι τον exynos. Για καινούριο σε αυτά τα λεφτά, δεν υπάρχει τίποτα της προκοπής.

Επεξ/σία από jp77s
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jp77s είπε

Όταν λες s2 εννοείς το 8αρι ή το μεγάλο (9.7? Αν εννοείς το 8άρι, πάρε καλύτερα ένα z3 compact. Αν επιμένεις σε samsung, σιγουρέψου ότι έχει τον snapdragon και όχι τον exynos. Για καινούριο σε αυτά τα λεφτά, δεν υπάρχει τίποτα της προκοπής.

Με το μέγεθος δεν έχω θεμα αν και θα προτιμουσα το μικρο. Τα ελληνικά κατάστηματα απ ότι είδα φέρνουν τον snap. Λες Καλύτερα το z3; Δεν είναι παλιο;

Δημοσ.

Είναι πιο παλιό από το s2, έχει μικρότερη ανάλυση οθόνης και μικρότερη μπαταρία. Αλλά....

έχουν περάσει από τα χεριά μου περί τα 30 tablet. Δεν είμαι οπαδός της Sony αλλά τα tablet της εταιρίας είναι άλλη κλάση.

Μπορεί να μην έχουν την ανάλυση κάποιων Samsung αλλά οι οθόνες τους είναι πιο ξεκούραστες. Οι μπαταρίες δεν είναι μεγάλες, αλλά κρατάνε μέρες ολόκληρες. Ο επεξεργαστής αν και τετραπυρηνος, πετάει.

Επειδή είναι παλιό μοντέλο, αν βρεις κάποιο, κάνε οπωσδήποτε ελεγχο της μπαταρίας γιατί αλλάζει δύσκολα.

Δαγκωτο Sony από εμένα. και δεν προσπαθώ να σου πασαρω κανένα δικό μου. Το δικό μου το έδωσα, μονο και μόνο γιατί ψάχνω z4 (χρειάζομαι μεγαλύτερη οθόνη).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jp77s είπε

Είναι πιο παλιό από το s2, έχει μικρότερη ανάλυση οθόνης και μικρότερη μπαταρία. Αλλά....

έχουν περάσει από τα χεριά μου περί τα 30 tablet. Δεν είμαι οπαδός της Sony αλλά τα tablet της εταιρίας είναι άλλη κλάση.

Μπορεί να μην έχουν την ανάλυση κάποιων Samsung αλλά οι οθόνες τους είναι πιο ξεκούραστες. Οι μπαταρίες δεν είναι μεγάλες, αλλά κρατάνε μέρες ολόκληρες. Ο επεξεργαστής αν και τετραπυρηνος, πετάει.

Επειδή είναι παλιό μοντέλο, αν βρεις κάποιο, κάνε οπωσδήποτε ελεγχο της μπαταρίας γιατί αλλάζει δύσκολα.

Δαγκωτο Sony από εμένα. και δεν προσπαθώ να σου πασαρω κανένα δικό μου. Το δικό μου το έδωσα, μονο και μόνο γιατί ψάχνω z4 (χρειάζομαι μεγαλύτερη οθόνη).

Κατάλαβα. Σε amazon που βρίσκω στα 230 λες να είναι refubrished;

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε. Αλλά από όπου και να πάρεις μεταχειρισμένο, υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Διάλεξε τουλάχιστον πωλητή με καλό rating. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...