TechnoV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 15 λεπτά πριν, strawman είπε Ναι αλλα χρησιμοποιωντας την λογικη σου (sc2) ουτε ο 4770k κανει για gaming... Μου αρκεί που κάνει περισσότερο από τον 1500x. Καλό απόγευμα φίλε.
strawman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 2 minutes ago, TechnoV said: Μου αρκεί που κάνει περισσότερο από τον 1500x. Καλό απόγευμα φίλε. Οταν κατανοεις λοιπον οτι τα επιχειρηματα σου μπαζουν χειροτερα και απο τον Τιτανικο μετα τη συγκρουση με το παγοβουνο πετας την μπαλα στην εξεδρα. Κλασσικη τακτικη πολλων εδω μεσα στο Insomnia...τι γινεται να πουμε, μονο κοπελες ποσταρουν πλεον? Το ΔΙΚΟ σου επιχειρημα ειναι οτι επειδη ο 4770k παιζει καλυτερα SC2 απο τον 1500x τοτε ο 1500x δεν κανει για gaming. Το ιδιο επιχειρημα λοιπον οδηγει στο συμπερασμα οτι ουτε ο 4770k κανει για gaming γιατι ο 8350k παιζει καλυτερα SC2. Δικο σου ειναι το επιχειρημα, οποτε ειτε παραδεξου οτι οντως εισαι λαθος η οτι οντως ο 4770k δεν κανει για gaming. Κια τα 2 μαζι δεν γινονται.
Aten-Ra Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, strawman είπε Δυστηχως φιλε μου το ποστ σου αναιρει τον εαυτο του. Απτην μια μας την λες που επιμενουμε στα 60fps, λες και ειχαμε πριν 10 χρονια 60 fps, αλλα απτην αλλη παιζει να εχεις αναφερει 15 φορες περιπου την λεξη 4k! Eπειδη φανταζομαι πριν 15-20 χρονια ειχαμε 4k! To τι χρειαζεσαι η δεν χρειαζεσαι εσυ ειναι δικο σου θεμα, αλλα μην το γενικευεις. Αν ημουνα ενταξει με 30 (και εννοειτε 13!!) fps θα ειχα xboxone. Δυστηχως δεν μπορω να παιξω σε 30, η κινηση της καμερας σε οποιοδηποτε παιχνιδι ειναι αθλιοτατη. Καλυτερα να μην παιξω καθολου παρα αυτο το χαλι. Πριν 15 χρονια ειχαμε CRT οθονες και αλλα 15 πριν ηταν ολα ασπρομαυρα, τι σημαινει αυτο, εκει πρεπει να μεινουμε? Αλλα βεβαια το point παραμενει, και με 30 να βολευεσαι γιατι να παρεις xboxone και οχι ενα PC που να παιζει στα 30? Πριν 10 χρόνια δεν έλεγε κανείς ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 60fps για Gaming. Τώρα τελευταία έχει αρχίσει αυτή η μόδα, δηλαδή αν το σύστημα βγάζει 50fps δεν κάνει για Gaming ?? Όπως ήταν τα 1080p την εποχή που η πλειοψηφία είχε 1280x1024 , όπως ήταν τα 2560x1440 την εποχή που η πλειοψηφία είχε 1080p έτσι και σήμερα είναι τα 4Κ. Δεν χρειάζεσαι GTX1080Ti για να παίζεις σε 4Κ, χρειάζεσαι τέτοια κάρτα για να έχεις καλύτερα γραφικά σε 4Κ όχι όμως για να παίζεις σε 4Κ. Μπορεί σε κάποιους να μην τους αρέσει να παίζουν σε 4Κ με Medium settings, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κάνει το hardware για 4Κ gaming επειδή δεν μπορείς να έχεις Ultra settings στα 60fps. Αυτή είναι η διαφορά και είναι τραγικό να λέγεται ότι κάτι δεν κάνει για gaming απλά γιατί εσείς θέλετε να παίζεται σε Ultra settings στα 60fps ps. Όπως είναι τραγικό να λέγεται ότι ο RYZEN δεν κάνει για gaming γιατί δεν τα πάει καλά σε StarCraft 2. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από Aten-Ra
strawman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Just now, Aten-Ra said: Πριν 10 χρόνια δεν έλεγε κανείς ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 60fps για Gaming. Τώρα τελευταία έχει αρχίσει αυτή η μόδα, δηλαδή αν το σύστημα βγάζει 50fps δεν κάνει για Gaming ?? Όπως ήταν τα 1080p την εποχή που η πλειοψηφία είχε 1280x1024 , όπως ήταν τα 2560x1440 την εποχή που η πλειοψηφία είχε 1080p έτσι και σήμερα είναι τα 4Κ. Δεν χρειάζεσαι GTX1080Ti για να παίζεις σε 4Κ, χρειάζεσαι τέτοια κάρτα για να έχεις καλύτερα γραφικά σε 4Κ όχι όμως για να παίζεις σε 4Κ. Μπορεί σε κάποιους να μην τους αρέσει να παίζουν σε 4Κ με Medium settings, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κάνει το hardware για 4Κ gaming επειδή δεν μπορείς να έχεις Ultra settings στα 60fps. Αυτή είναι η διαφορά και είναι τραγικό να λέγεται ότι κάτι δεν κάνει για gaming απλά γιατί εσείς θέλετε να παίζεται σε Ultra settings στα 60fps Εγω δεν ειπα πουθενα οτι δεν κανει για gaming. Ειπα οτι για ΜΕΝΑ δεν κανει, γιατι δεν μπορω να παιζω σε 30 (και 13 fps). Αν εσυ βολευεσαι me gusta. Εδω στο 2ο monitor που εχω και ειναι 60hz φαινεται σαν μεθυσμενο το ποντικι, στα 30 θα με πιανει ναυτια. Τωρα δεν ξερω για σενα, εγω απο την εποχη του deus ex hr στοχευα τα 60 fps. Τωρα περασα στα 144. Τεχνολογια λεγεται, προοδευει. Οπως λοιπον ανεβαινουμε σε ιντσες / αναλυση / ποιοτητα χρωματων κλπα ετσι ανεβαινουν και τα fps. Αμα εσενα δεν σε ενοχλουν τα low fps τοτε απολαυσε την κονσολα, κανενα προβλημα.
Aten-Ra Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Εγω δεν ειπα πουθενα οτι δεν κανει για gaming. Ειπα οτι για ΜΕΝΑ δεν κανει, γιατι δεν μπορω να παιζω σε 30 (και 13 fps). Αν εσυ βολευεσαι me gusta. Εδω στο 2ο monitor που εχω και ειναι 60hz φαινεται σαν μεθυσμενο το ποντικι, στα 30 θα με πιανει ναυτια. Τωρα δεν ξερω για σενα, εγω απο την εποχη του deus ex hr στοχευα τα 60 fps. Τωρα περασα στα 144. Τεχνολογια λεγεται, προοδευει. Οπως λοιπον ανεβαινουμε σε ιντσες / αναλυση / ποιοτητα χρωματων κλπα ετσι ανεβαινουν και τα fps. Αμα εσενα δεν σε ενοχλουν τα low fps τοτε απολαυσε την κονσολα, κανενα προβλημα. Τώρα συμφωνούμε 👍
TopCLR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, TechnoV είπε Ε αφού δεν κάνουν ρε φίλε... Πώς να το γράψω αλλιώς; Από την στιγμή που υπάρχουν εναλλακτικές πας αλλού. Ντε κ καλά να προτείνω μια πλατφόρμα που θεωρώ ότι δεν κάνει για αυτή την δουλειά. Διαβάζεις τι σου έγραψα; Γιατί σίγουρα δεν το κατάλαβες! Δεν σου λέω οτι οι Ryzen είναι καλύτεροι στο gaming.. σου είπα οτι δεν τα λες σωστά και αντιφάσκεις! Σου έγραψα πάντως πως να το γράψεις.. αν δεν μπορείς να το καταλάβεις δεν πειράζει.
strawman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 2 minutes ago, Aten-Ra said: Τώρα συμφωνούμε 👍 Εδω ρε συ επαιζα με pentium 4 και 7950 (την nvidia) deus ex hr στα 20fps, λες να σου πω τι κανει και τι δεν κανει για gaming? Τα παντα κανουν, απτο χειροτερο μεχρι το καλυτερο PC, οτι εχει συνηθισει ο καθενας και οτι του αρεσει. Aπλα πλεον που εχω συνηθισει στο 144 δεν την παλευω με 30αρια.
TechnoV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, strawman είπε Οταν κατανοεις λοιπον οτι τα επιχειρηματα σου μπαζουν χειροτερα και απο τον Τιτανικο μετα τη συγκρουση με το παγοβουνο πετας την μπαλα στην εξεδρα. Κλασσικη τακτικη πολλων εδω μεσα στο Insomnia...τι γινεται να πουμε, μονο κοπελες ποσταρουν πλεον? Το ΔΙΚΟ σου επιχειρημα ειναι οτι επειδη ο 4770k παιζει καλυτερα SC2 απο τον 1500x τοτε ο 1500x δεν κανει για gaming. Το ιδιο επιχειρημα λοιπον οδηγει στο συμπερασμα οτι ουτε ο 4770k κανει για gaming γιατι ο 8350k παιζει καλυτερα SC2. Δικο σου ειναι το επιχειρημα, οποτε ειτε παραδεξου οτι οντως εισαι λαθος η οτι οντως ο 4770k δεν κανει για gaming. Κια τα 2 μαζι δεν γινονται. Ρε, ρε, ρε... αφού δε νοιώθεις. Διαιωνιζουμε μια συζήτηση που έχει λήξει μήνες πριν. Βγήκαν οι ryzen, τους μετρήσαμε, τους ξαναμετρησανε άλλοι. Εμείς τι ψάχνουμε εδώ; Αν θα πάρουμε 2400g να φτιάξουμε gaming σύστημα; Έχεις κατανοήσει τι θέλω να πω κ επιμένεις. Βρίσκεσαι σε άρνηση. Ο 8350k είναι απόλυτο gaming τσιπακι. Ο 4770k είναι gaming τσιπακι κ κάνει τα πάντα γρήγορα κ αξιόπιστα. Ο 1500x δεν είναι gaming τσιπακι. Γκε Γκε; Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από TechnoV
ilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 16 λεπτά πριν, TechnoV είπε Μου αρκεί που κάνει περισσότερο από τον 1500x. Καλό απόγευμα φίλε. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι "απογοητευμένοι" που περάσαν από τα ρύζια πρώτον δεν πήραν b-dies και δεύτερον και να πήραν δε κάθισαν να ασχοληθούν με custom subtimings ή τους έβγαλε την πίστη η mobo κλπ. Έτσι υπάρχει ακόμα αυτή η λανθασμένη εντύπωση για το STP τους ότι είναι χειρότερο ακόμα και από haswell κλπ. που δεν ισχύει σε overclocked καταστάσεις. Για την ακρίβεια ο 1500x στα 4GHZ και σφιχτά subtimings στα 3466 έχει αντίστοιχο stp με haswell στα 4.5 ghz. Και όπως λέει ο strawman αν δε σου φτάνει ο 1500x δε θα σου φτάνει και ο 4770k. Πας σε 8600k/8700k και τελειώνει το παραμύθι. Btw έχω απορία ρε strawman ποια games βγάζει 10 fps o 8700k 🤩. Το χειρότερο που έχω δει να πέφτει ο 8600k μου είναι στα 24-25 fps σε μερικά σημεία στον RPCS3 στο demons souls.
strawman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Just now, TechnoV said: Ο 8350k είναι απόλυτο gaming τσιπακι. Ο 4770k είναι gaming τσιπακι κ κάνει τα πάντα γρήγορα κ αξιόπιστα. Ο 1500x δεν είναι gaming τσιπακι. Γκε Γκε; Τσου. Δεν γκεγκε δυστηχως. Τι ειναι αυτο που κανει τον 4770k gaming τσιπακι και τον 1500x οχι? Γιατι καλη ωρα στο παραδειγμα που εφερες, το SC2, ο 4770k εχει μακραν χειροτερο VFM απο τον 8350k, και αρα δεν ειναι για gaming. Oποτε δωσε μου τον ορισμο που χρησιμοποιεις για να χωρισεις τα gaming απο τα μη gaming τσιπακια και θα δουμε αν συμφωνουμε. Γιατι προς το παρον απλα τα χωρισες οπως σου ηρθε στο κεφαλι. Να, μπορω να το κανω και εγω Ο 1500x ειναι το απολυτο gaming τσιπακι Ο 8100 ειναι gaming τσιπακι και κανει τα παντα γρηγορα και αξιοπιστα Ο G4560 δεν ειναι gaming τσιπακι. 2 minutes ago, ilos said: Btw έχω απορία ρε strawman ποια games βγάζει 10 fps o 8700k 🤩. Το χειρότερο που έχω δει να πέφτει ο 8600k μου είναι στα 24-25 fps σε μερικά σημεία στον RPCS3 στο demons souls. MMO's. Νταξει δεν ξερω αν ηταν 10, παντως ηταν slideshows. Στο black desert και στο EVE online. Σκεψου οταν ξεκινησα το game ειχα τον R5 1600 και ελεγα μαλακια, δεν τα παει καλα στα mmos. Μετα πηρα τον 8700k και λιγο πολυ τα ιδια. Νταξει, παει αισθητα καλυτερα, αλλα και παλι αμα μπεις σε καμια μεγαλη πολη γινεται lagfest.
TechnoV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, ilos είπε Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι "απογοητευμένοι" που περάσαν από τα ρύζια πρώτον δεν πήραν b-dies και δεύτερον και να πήραν δε κάθισαν να ασχοληθούν με custom subtimings ή τους έβγαλε την πίστη η mobo κλπ. Έτσι υπάρχει ακόμα αυτή η λανθασμένη εντύπωση για το STP τους ότι είναι χειρότερο ακόμα και από haswell κλπ. που δεν ισχύει σε overclocked καταστάσεις. Για την ακρίβεια ο 1500x στα 4GHZ και σφιχτά subtimings στα 3466 έχει αντίστοιχο stp με haswell στα 4.5 ghz. Και όπως λέει ο strawman αν δε σου φτάνει ο 1500x δε θα σου φτάνει και ο 4770k. Πας σε 8600k/8700k και τελειώνει το παραμύθι. Btw έχω απορία ρε strawman ποια games βγάζει 10 fps o 8700k 🤩. Το χειρότερο που έχω δει να πέφτει ο 8600k μου είναι στα 24-25 fps σε μερικά σημεία στον RPCS3 στο demons souls. Με τον άλλον κουράστηκα. Εδώ θα απαντήσω όμως. Με την μητρική ναι, έφτυσα αίμα. Ειχα θεματα μνημών να τρέξουν όπως πρέπει, ασυμβατότητες και χαμηλή CPU power. Μνήμες πρεπει να ανεβεις. Θέλεις τύχη, ιδρώτα, μνήμες ψηλες και γνώσεις για να πας τον 1500x εκεί που πάει. Δεν τον θεωρώ τέρας. Αξίζει η όλη διαδικασία για ένα σετ mobo-cpu-ram να ρισκάρεις, να παιδευτεις; Εσύ με τις γνώσεις σου τι πιστεύεις;
leros2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 35 λεπτά πριν, TechnoV είπε Ρε, ρε, ρε... αφού δε νοιώθεις. Διαιωνιζουμε μια συζήτηση που έχει λήξει μήνες πριν. Βγήκαν οι ryzen, τους μετρήσαμε, τους ξαναμετρησανε άλλοι. Εμείς τι ψάχνουμε εδώ; Αν θα πάρουμε 2400g να φτιάξουμε gaming σύστημα; Έχεις κατανοήσει τι θέλω να πω κ επιμένεις. Βρίσκεσαι σε άρνηση. Ο 8350k είναι απόλυτο gaming τσιπακι. Ο 4770k είναι gaming τσιπακι κ κάνει τα πάντα γρήγορα κ αξιόπιστα. Ο 1500x δεν είναι gaming τσιπακι. Γκε Γκε; Θα ήταν καλύτερα να έγραφες: Ο 8350k είναι απόλυτο gaming τσιπακι για παιχνίδια του 2010 Ο 4770k είναι gaming τσιπακι για παιχνίδια του 2010 κ κάνει τα πάντα γρήγορα κ αξιόπιστα. Ο 1500x δεν είναι gaming τσιπακι για παιχνίδια του 2010. Γκε Γκε; 1
ilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, TechnoV είπε Με τον άλλον κουράστηκα. Εδώ θα απαντήσω όμως. Με την μητρική ναι, έφτυσα αίμα. Ειχα θεματα μνημών να τρέξουν όπως πρέπει, ασυμβατότητες και χαμηλή CPU power. Μνήμες πρεπει να ανεβεις. Θέλεις τύχη, ιδρώτα, μνήμες ψηλες και γνώσεις για να πας τον 1500x εκεί που πάει. Δεν τον θεωρώ τέρας. Αξίζει η όλη διαδικασία για ένα σετ mobo-cpu-ram να ρισκάρεις, να παιδευτεις; Εσύ με τις γνώσεις σου τι πιστεύεις; Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι αν θες από ένα σημείο και μετά με το ζόρι να κάνεις το ρύζι σου καφέ κολλάς στο δέντρο και χάνεις το δάσος. Δηλαδή έχεις χάσει τα 2 βασικά προτερήματα των ρυζιών που είναι το vfm (αφοί θα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά για binned b dies, καλό AIO και ch7hero) και η κατανάλωση/θερμοκρασίες που στα 4.1-4.2 πάνε περίπατο στα πρώτα ρύζια και συγκρίνονται με αυτές στους οδοντόπαστους στα 5 Ghz. Υπό αυτήν την άποψη το πιο vfm gaming σύστημα αυτήν την στιγμή για κάρτες από 1070 και πάνω είναι 8600k, z370 του κιλού και hynix 3200 μνήμες. Αν τα bdies ήταν ένα 100ρικό κάτω τα 16gb πάντως και ο 2600x μια χαρά θα ήταν. Οι υπόλοιποι με κάτι 1050ti/1060 βολεύονται και με τους sandy/ivy δεν έχουν θέμα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από ilos 1
Aten-Ra Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 53 λεπτά πριν, ilos είπε Υπό αυτήν την άποψη το πιο vfm gaming σύστημα αυτήν την στιγμή για κάρτες από 1070 και πάνω είναι 8600k, Core i7 8700
ilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Στη πλειονότητα των περιπτώσεων στο gaming αυτήν την στιγμή τα ρολόγια του 8600κ είναι πιο χρήσιμα από το ht του 8700. O 8700 είναι καλύτερο all around και πιο future proof cpu πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα